|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  685 686 [687] 688 689   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.6.2011 23:06:28   
mala_sa
Evo moj bebi se uspavljuje sa babijem...
Ja mislila uspavace se na siki, al valjda mu prevruce pa nije ni tako uspio, e sad ga babi uspavljuje pa ce valjda zaspati user posted image
Zelimo vam svima lijepu i ugodnu noc user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 17151
28.6.2011 23:55:58   
Amam
Taurus,curki sretan rodjendancic  user posted image .
Mamin cvjeticu joj blago vama,ja se sad vec brinem kako ce se osunetiti,mi cemo tamo aBd poslije ramazana user posted image .
Moj bebi nesto ne moze da spava,malo uhvati pa se probudi user posted image ...

Lahku i mirnu noc vam zelim

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 17152
29.6.2011 0:04:15   
sunce27
Nasem dragom Armanu- m.i.n.a sretan maleni rodjendanko user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 17153
29.6.2011 2:23:44   
rose
armanku sretan rodjendanko user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 17154
29.6.2011 7:37:31   
vila_7
dobro jutro svima!!!!!

Necu vam zasad nista pisati jer ja rano napisem pa me niko ni ne cita! user posted image user posted image
A da budem iskrena niste nesto ni zanimljivo pisale otkako sam ja otisla kuci!user posted image user posted image user posted image Nadala sam se mersihinim sexi postovima,kad ono nista-i ona se usutila! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 17155
29.6.2011 8:45:54   
mersiha 77
jutro zenice!
Ma joj helena samo ja i ti mahalamo najvise a ja i jos svasta pitam uh gluho bilo.hehehe.
ma nece draga ni jedna da kazu sve se usutile kriju kao.
uh ubice me nesmijem vise.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17156
29.6.2011 8:48:51   
vila_7
ma samo ti pitaj! taman nas malo razdrmas! user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17157
29.6.2011 8:49:45   
Almaa
mersiha, kod mene je keksualni zivot bolji nego prije poroda, moram se pohvalitiuser posted image , a prvi put poslije poroda ja sam mislila da mi je prvi put u zivotu jer nismo akcijali skoro cijelu trudnocuuser posted image user posted image user posted image
e sad kako su vam bebice?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 17158
29.6.2011 9:04:53   
mersiha 77
ma nesmijem zeno draga ove zenice pocele kao nase nane i bake pricati a znateli kako one kazu kad vide sex na teveu?A JA POGANI,FUJ,a djece na radjale haj,haj valjda nije bilo struje.hahaha
recite jel tako ili ja lazem.
ma i kod mene je keks bio ma super samo samo ja malo nesto ukocena ali nadocicu ja u voznji valjda hihihihi

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 17159
29.6.2011 10:00:31   
Medi_87
Jutric mi evo dosli s vakcine, M je malo plakio ali nije k'o prosli put, dala sam mu parac. jeo je i sad zaspao nadam se da nece biti ture,
Armanku nasem dragom sretan maleni rodjendanko
usput zenice danas u dm-u popust od 10 % na bilo koji iznos racuna, opet neki rojendan, strasno volim dm ove rodjendaneuser posted image user posted image user posted image ugodnoo me iznenadise user posted image

Neposredna veza do poruke: 17160
29.6.2011 10:11:43   
Sulty
Samo na brzinu da se javim. Vegic je hvala bogu dragom sada dobro, ali smo svi jako iscrpljeni. Zavrsila je bila na injekcijama. Gnojna angina. Ispricacu vam svoje iskustvo kad nadjem vremena, jer mislim da svi mozete izvuci pouku iz ovog. Od obicne upale grla doslo je do gnojne angine, injekcija, spavanja na pedijatriji, i to naravno sve zbog lose procjene pedijatra.
Ja moram ici sada i na onaj posao, pa nikako ne stizem da vam se javim.
Ali javicu se ubrzo obecavam. Bitno je da je Vegic sada dobro. SAd je kljukam vitaminima, jer jako je iscrpljena, idemo na more za desetak dana, pa se iskreno nadam da nam se vise nikada ovo nece ponoviti.
Nadam se da su sve mame i djecica dobro i zdravo. Ljubimo vas sve i javim se cim prije...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 17161
29.6.2011 10:14:15   
sweet insanity
Jutrooo! Mi sinoc tj jutros imali grcice i skroz smo slabo spavali, ali izgleda da se nakon plantexa malo smiri pa smo jj cak i onim malim rektalni tomplomijerom potpomagali da izbacuje vjetrove, evo sad je zaspala i smirila se a za sat idemo kod pedijatra i ortopda na kontrolu pa mi je valja budit i presvlacit...dodje mi da ni ne odem danas, neka se dijete odmori malo ali hajde nadam se da se smirilo.

I da, koliko cesto i koliciski ste davali Plantex bebi?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 17162
29.6.2011 10:15:15   
mamin cvjetić
Jutro ja sam bljak na sabahu me dotukoše naši pametni zdravstveni radnici a pojma nemaju čast izuzecima.Ej zamislite nedadoše mi uputnicu za sunet kao to se nedaje ako nije nikakva zdravstvena smetnja a pošto je to iz vjerskih razloga netreba nam uputnica kao mi ćemo to ionako platiti jer se plaća 150 KM (to je sunet na Koševu) a niko nije ni upitao zašto se djete suneti.Ma na kraju krajeva da je razlog sunete neznam ti šta oni moraju dati uputu ako je klinika traži joj došlo moi da se počerupam sa njima ali pošto mi je beba bila u rukama jer smo mu jutros vadili nalaze nisam mogla ništa da kažem ni da se svađam ali danas ću ponovo otići bez bebija pa ću ako treba bit se biću se ali i do direktora ću doći i istjeraću svoje.

Tako sam ljuta da vam nemogo opisati ma nisam ljuta nego bjesna ko bjesan pas bog me ubio kad bi me sad kobra ujela ako ona nebi crkla prije mene joooooooooooooooooooooooooooooooooooooj

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 17163
29.6.2011 10:16:48   
vila_7
Sulty pisi kako je bilo,al eto sad nam je drago da je ozdravila i da ce aBd biti sve OK! Nego vi na more,pa ce joj i zrak goditi!

Medi...nek je bebac bio dobar na vakcini! user posted image

Almaa kako tvoja bebica napreduje?

MINA ...sretan vam rođendanko!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 17164
29.6.2011 10:19:47   
vila_7
mamin cvjetic nemoj bona zivcaniti bezveze cuvaj se za bebicu! Al moram ti reci da i ja ne znam da izdaju uputnicu ako se radi samo iz vjerskog razloga a ne i zdravstvenog. Bar kad je kuma moja vodila malog iz zdravstvenih razloga, rekli su joj da samo pokaze nalaze i odmah ce dobiti uputnicu.

sweet ja ti ne znam reci jer ja to nisam davala,nego cekala da sami prodju.

< Poruku je uredio helena_7 -- 29.6.2011 10:21:53 >

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17165
29.6.2011 10:20:04   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: helena_7

MINA ...sretan vam rođendanko!  user posted image user posted image user posted image

potpisujemuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17166
29.6.2011 10:21:05   
mamin cvjetić
Od huje svoje djetetu nečestita rođendan

sine Armane sretan ti mali rođendanko da nam ih puno puno dočekaš idoživiš

ostale mamice i bebice user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17167
29.6.2011 10:22:27   
vjestica
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma nesmijem zeno draga ove zenice pocele kao nase nane i bake pricati a znateli kako one kazu kad vide sex na teveu?A JA POGANI,FUJ,a djece na radjale haj,haj valjda nije bilo struje.hahaha
recite jel tako ili ja lazem.
ma i kod mene je keks bio ma super samo samo ja malo nesto ukocena ali nadocicu ja u voznji valjda hihihihi

nije tako :P
meni je mama kad sam bila mala a na tv- u sex govotila oni se vole user posted image
nisu mene nikad tako odgajali kao da je to nešto fuj, sramotno i sl
samo su me bezveze prepadali sa neželjenom trudnoćom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jer ne važi više ono što je rekao valjda Frojd - trudnoća je siguran dokaz da se žena seksala user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 17168
29.6.2011 10:27:56   
vjestica
SULTY žao mi zbog Vegice, ali bitno je da je sad ok i nadam se da se neće više to ponoviti
mina bebiju sretan mali rođendan user posted image user posted image
mamin cvjetiću ne znam ti oko suneta, ali ako je u pitanjuu porodični ljekar (ili oedijatar, ne znam kod koga si išla), mislim da ti ne može dati uputnicu za kliniku ako nemaš nalaze da postoji medicinska indikacija

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17169
29.6.2011 10:31:02   
mamin cvjetić
Helena djete ima dosta suženu kožicu tako da i nije samo iz vjerskih razloga ali nam Dr.to nenapisa ma valjda ćemo to nekako srediti nego čovjeku bute krivo što nas prave budalama generalno za sve što je vezano za zdravstvo samo loptice prebacuju jedni sa drugih i nešto se ograđuju od nečega umjesto da se potrude da imamo adekvato liječenje ali ne njima treba PARA pocrkali u njima dabogdauser posted image user posted image et vala morado da kažem pa šta bi bi

Neposredna veza do poruke: 17170
29.6.2011 10:35:20   
vila_7
pa samo otidji tvom dr.da napise to za suzenje i onda ce ti (trebali bi) bez problema! Zao mi je sto si se nasekirala,ali ne mozes se sa rogatim bosti!

Neposredna veza do poruke: 17171
29.6.2011 10:36:35   
vila_7
joj zene ja trebala jucer dobiti i evo ko danas ce a nikad - a ne smije mi puno kasniti zbog mora-jer sam tacno uganjala datum,pa me valjda nece zafrkati!

P.S. Nisam jos trudna! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17172
29.6.2011 10:38:39   
dubravka01
Jutro svima,

čitam od jutros temu i u dva u tri navrata mi se čini da sam pogriješila...
al se ovdje svega izdešavalo,a ja sam naravno sve uredno propustila...
Boga mi malo se gubim, a nekad ko fol bila redovna.

Nego dobrodošlica svim novim mamama i bebicama!!
mina
sretan rođendanko

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

Neposredna veza do poruke: 17173
29.6.2011 10:39:21   
vila_7
P.S. Popravljen je kineski kalendar polova user posted image (ja se zalila da ne radi) , meni pogodio za curicu!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17174
29.6.2011 10:40:16   
vila_7
ma dubravka da Iman radi svoj posao sad bi imala izvjestaj pa bi znala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 17175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  685 686 [687] 688 689   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  685 686 [687] 688 689   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Samo prvih par mjeseci. (0%)

Do 5. mjeseca. (0%)

Do 1. godine. (0%)

Do 2. godine. (0%)

Do 3. godine ili više. (0%)

Nikad ga nije imao. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *