Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imaju kao frotirne plahte, koje su podebljane gumom sa donje strane i koje se stavljaju ispod klasicnog carsafa u Fis-u, ja sam bar tamo kupovala. Ako mislis na to? Ako ne nadjes mogu ti ja svoju posuditi
Jelo spasiteljice moja hvala ti puno ljubi nam Ančija a za CR ne sekiraj bitno je samo da ste ti i bebi dobro
E neces helena samo ti viceve servirati a ja sex,sad cu i ja jedan baciti.hehe
Razgovaraju tri trudnice:crnka,brineta i plavusa. Kaze crnka: Ja sam bila gore,osjecam da cu dobiti djevojcicu... Kaze brineta: Ja sam bila dole,sigurno cu dobiti djecaka... Kaze plavusa: O,moj boze,ja cu dobiti psa! Eh sad vi vidite jestel bile dole ili gore,ovo vam je izgleda novi nekineski kalendar polova
Mersiha draga ne upratih tvoje pitanje, ko kad sve polovicno citam Pusti ti ove zene sve je njih to zanimalo, ali nisu imale hrabrosti pitati, ja sam prvi put sa nepunih 40 dana, muzu za rodjendan poklon dala i da ti iskreno kazem boljelo jeste, nelagodno jeste bilo, neki i psihicki i fizicki grc sam imala, ali kad se opustih bi bas dobar orgazam
helena mislis sexi.hahaha Jelena ma znam ja to njima i kazem nebi mi nijedna bile na rr da nije toga a pogotovo na ovoj temi Mila nemoj se sekirati za CR i moja je snaha sad drugi puta isla i sad je super bas se brzo oporavila a u bolnici je ostala samo dva dana.ljubi Anci preslatka je masallah da je ne ureknemo
Joj žene mersiha izvini ali ja moram malo zakukati
ja neznam kako ću sutra dan preživjeti žao mi ono djete ali šta ću kad se mora mora se uf ja već sad imam tremu i strah i proljev sam fasovala od muke a šta će samene biti sutra
auuu mamin cvetic dobar al sam vas pokvarila. Ma bas me briga bolje nego da kukate,dajte malo sale dosta smo kukale dok smo radjale.hehe jel tako?
Mersiha ma bile smo mi pokvarena samo nas bilo stid priznati
a ja poslije drugog poroda da bog sačuva jadan čovjek sve bježi od kuće nemože opstati
mamin cvjetić a ja se pitam baš kako su i zašto su se mm odjednom osladile van poslovne aktivnosti, tipa seminara i kurseva,znaci i mm počeo sa bježancijom... samo dok mi dopadne šaka
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
pupak Alisa.
Sta ste uradile sa pupkom koji je otpao vasoj bebi?Neko kaze da ga treba baciti niz vodu ili,,, sta vec ili su to samo jos jedne gatke.pa me interesuju vasa iskustva.
Bacili niz vodu (27%) Nesto drugo (73%)
Broj svih glasova: 73
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!