Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evo malo i nas, ne stizem da vas citam a ni da pisem jer je sveki jos kod mene a kako je ona tu uvijek puna kuca gostiju, pa kada se razidju ja odmah idem na spavanac jer se premorim od svega.
Ja da se stupasim i odo malo rastjerati i poplašiti ovo što se pokući ima rastjerati i poplašiti i od na Ilidžu na kaficu sa rajom pa ka se vratim ponovo se javim.
Vidim akcijalo se sinoc pravo! (ne mislim na forum! ). Ja ovih dana ni naopako...poslije poroda imam bas obilnije menst. i jos ova ne znam sta joj je al evo traje li traje vec 6-ti dan, s tim da sam i jucer morala popiti tabletu za stomak (a inace samo 2 dana me boli i 4 traje). Mozda sam se prehladila,ko zna,...a vala i jedva cekam poslije mora kod ginekologa da vidim jel uopce sve dole u redu! rose....kako si danas,jel ista bolje?
cickolini... za odluku da vise ne pustat fiziajtricu prekosvog praga!
cvjetić.Esmina, lady.....mislite malo i na nas na tim vikendicama!
svima...
jelena...zar se ljepotica jos tako budi?
da vas pitam za Pampers - prvo-jucer bila u prodavnici i bas usporedila pak od vece i manje kolicine pak.i ispalo da je po peleni jeftinije ako uzmes manji paket-bar u vojo prodavnici .Mislim nidje veze zar nije jeftinije ako uzimas na veliko,onda sma skontala da garant to i ocekuju da kupci misle-vece je jeftinije i ekonomicnije.Al ja sam ih zeznula i kupila manje . A drugo-moja koristi br.4. - i ja uzmem 4+ cisto da vidim kolike su-kad tamo-nema razlike u velicini,širini,duzini---sve isto
da vas pitam za Pampers - prvo-jucer bila u prodavnici i bas usporedila pak od vece i manje kolicine pak.i ispalo da je po peleni jeftinije ako uzmes manji paket-bar u vojo prodavnici .Mislim nidje veze zar nije jeftinije ako uzimas na veliko,onda sma skontala da garant to i ocekuju da kupci misle-vece je jeftinije i ekonomicnije.Al ja sam ih zeznula i kupila manje . A drugo-moja koristi br.4. - i ja uzmem 4+ cisto da vidim kolike su-kad tamo-nema razlike u velicini,širini,duzini---sve isto
Pravo da ti kažem nisam uopšte obraćala pažnju a drugi put hoću a brojevi i ja sam skontala da tu nema razlike. E ja sam sada kupila LUMPI pelene u merkatoru i pravo sam zadovoljna sa njima a cijena im je tu negdje kao i pampers.
Evo zenice da vas i ja malo pozdravim dok A spava. Juce smo bili na vaganju i dobili smo jos 300 gr i sada imamo 5190 kg masallah na stomacicu vec dizemo glavicu visoko i nocice prema gore pa patronazna kaze da je to extra dobro je malo rano ali je super,ah da i rekla je da strasno jak neurekao se. aaaaaaaaaaaaaa hocemo i mi na kaficu smrc cvjeticu bas si bezobrazna nisi mene stavila na tu tvoju listu ah nisi ni mogla kad si prvu sebe upisala bas neka herkinja helena ma nemozemo prije tebe uvaliti se samo ja i cvjetic ponekad sunce kako slusa sveki? HVALA ZA ODGOVOR ZA KENGUR,a muz ce danas kupiti baby-gim da probam. ostale mame i bebice
Evo zenice da vas i ja malo pozdravim dok A spava. Juce smo bili na vaganju i dobili smo jos 300 gr i sada imamo 5190 kg masallah na stomacicu vec dizemo glavicu visoko i nocice prema gore pa patronazna kaze da je to extra dobro je malo rano ali je super,ah da i rekla je da strasno jak neurekao se. aaaaaaaaaaaaaa hocemo i mi na kaficu smrc cvjeticu bas si bezobrazna nisi mene stavila na tu tvoju listu ah nisi ni mogla kad si prvu sebe upisala bas neka herkinja helena ma nemozemo prije tebe uvaliti se samo ja i cvjetic ponekad sunce kako slusa sveki? HVALA ZA ODGOVOR ZA KENGUR,a muz ce danas kupiti baby-gim da probam. ostale mame i bebice