Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
helena,a najgore je trudnjača bez stomaka kakva sam ja bila,meni muka,niko mi nije vjerovao da sam 5 mjeseci trudna,tek od 7 se primjećivalo .
pa i meni se tako malo pred more pocelo primjecivati...ali nije bas bilo ocito sve do negdje 7 mjeseca e onda smo narasli veliki do poroda
Ja srela jednu poznanicu koja je također mama dvjema djevočicama,ono nismo baš frendice,ali dobre smo,uvijek se raspitamo o djeci i tako,kad ona meni ništa za trudnoću ne spomenu,rekoh sebi možda je zaboravila.Sretnem je ponovo kad je narastao stomo,kad ona kaže nisam te smjela pitati,vidjela slike s mora na fb i mislila da sam izgubila bebu(pu,pu)
al ja cu sad aBd brzo bebu pa mozda njoj budem bolja majka!
A i meni stomak do 7 mjeseci svi bili sokirani kad kazem koliko sam trudna-al zato brate i dan pred porod,skoro pa normalno vezala patike,rezala nokte i sl. Ma samo da sam se manje sekirala, mada sam i ovako uzivala a aBd opet cu!
Pusa svima , odoh po svoju cvrckicu!
Kad mužić treba da dođe sa posal malog uspavam a stariju istjeram iz kuće da se malo mama igra sa babijem mama i tata
Pricajte sta hocete, ali ja sam najveca ne majka ... sjetite se samo onog mog prvog javljanja i mojih savjeta za uspavljivanje i ne nosanje, a onda reakcija
prava nemajka sa velikim slovima jadni moji pilići mali
Cvjeticu bas si bRezobrazna, da ja koji dan pred porod i ovim mojim zvrkom dolazim na Ilidžu a ti ne mozes do grada...cccc... Herka si prava, ko kaze da nije Konjic Hercegovina ima da ga bijem
ps. Kod mene je svekar iz Konjica, mm je rodjen u Sa, ali ima gena odozdo
Hajde ženice dogovorite kaficu negdje na Iliždi pa da vas i ja malo smaram nisam mobilna pa mi podaleko sa dvoje djece da se peglam grasom i po ovoj vrućini do grada.
Jao bezobrazluka samo na sebe mislim
Cekajte mene za kaficu pa cu ja sa autom po tebe ... ja cu ti biti GRAS hahahaha
Ljetovanje bebacha
S obzirom da niste bas u mogucnosti otici na more,dali bi digli neki manji kredit i otisli.Da li je to glupost?Nemislim otici na more i provodit se,nego zbog djece koja imaju bronhitis i prilicno su osjetljiva.
da (80%) ne (20%)
Broj svih glasova: 120
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!