|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.7.2011 14:45:07   
vila_7
rose...ma meni nema nista slađe nego vidjeti trudnjacicu a pogotovo na moru!

mamin cvjetic user posted image za vracanje "dugova" user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 18026
6.7.2011 14:45:08   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: helena_7

pa izgleda da nas dosta ide u to vrijeme na more! ko ce onda biti na RR? user posted image

Ne sekirajte ja ću biti tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nigdje ja sad za sad ne mrdam odavdeuser posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18027
6.7.2011 14:48:08   
HAHA
helena,a najgore je trudnjača bez stomaka kakva sam ja bila,meni muka,niko mi nije vjerovao da sam 5 mjeseci trudna,tek od 7 se primjećivalouser posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 18028
   [Obrisana poruka]
6.7.2011 14:48:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 18029
6.7.2011 14:49:34   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: helena_7

Iman user posted image user posted image user posted image   kazem ja ti ces na moj spisak htjela - ne htjela ! user posted image

A i ja jos vise jedva cekam more jer prosle godine kad sam bila trudna nije MM htio ici user posted image , tako da ove hB idem, a sljedece aBd opet necu zbog trudnoće user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja bi opet da imam tibu a ako salomim majstora možda i budem imala user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18030
6.7.2011 14:51:27   
rose
IZVORNA PORUKA: HAHA

helena,a najgore je trudnjača bez stomaka kakva sam ja bila,meni muka,niko mi nije vjerovao da sam 5 mjeseci trudna,tek od 7 se primjećivalouser posted image user posted image user posted image .

pa i meni se tako malo pred more pocelo primjecivati...ali nije bas bilo ocito sve do negdje 7 mjeseca e onda smo narasli veliki do poroda user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18031
   [Obrisana poruka]
6.7.2011 14:52:45   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 18032
6.7.2011 14:54:41   
mamin cvjetić
SPISAK ZA NEMAJKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

jeste da je nekulturno ali počinjem od sebe

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

i neznam dalje dopisujte se ženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18033
6.7.2011 14:56:23   
HAHA
IZVORNA PORUKA: rose

pa i meni se tako malo pred more pocelo primjecivati...ali nije bas bilo ocito sve do negdje 7 mjeseca e onda smo narasli veliki do poroda user posted image
Ja srela jednu poznanicu koja je također mama dvjema djevočicama,ono nismo baš frendice,ali dobre smo,uvijek se raspitamo o djeci i tako,kad ona meni ništa za trudnoću ne spomenu,rekoh sebi možda je zaboravila.Sretnem je ponovo kad je narastao stomo,kad ona kaže nisam te smjela pitati,vidjela slike s mora na fb i mislila da sam izgubila bebu(pu,pu)user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18034
6.7.2011 14:58:27   
mamin cvjetić
Moram prvo da nađem dobar posao da popravim malo finansije pa ću onda da ganjam majstora po treći put user posted image pa možda se zalome i dvojke

Neposredna veza do poruke: 18035
6.7.2011 14:59:10   
vila_7
al ja cu sad aBd brzo bebu pa mozda njoj budem bolja majka! user posted image

A i meni stomak do 7 mjeseci svi bili sokirani kad kazem koliko sam trudna-al zato brate i dan pred porod,skoro pa normalno vezala patike,rezala nokte i sl. Ma samo da sam se manje sekirala, mada sam i ovako uzivala a aBd opet cu!

Pusa svima , odoh po svoju cvrckicu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 18036
6.7.2011 15:00:11   
HAHA
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

SPISAK ZA NEMAJKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

i neznam dalje dopisujte se ženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HAHA-ne dam bebi soka i čokolade,ne stavljam kapu kad puše,ima još svaštauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18037
   [Obrisana poruka]
6.7.2011 15:01:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18038
   [Obrisana poruka]
6.7.2011 15:02:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 18039
6.7.2011 15:03:48   
mamin cvjetić

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

HAHA-ne dam bebi soka i čokolade,ne stavljam kapu kad puše,ima još svaštauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mužić treba da dođe sa posal malog uspavam a stariju istjeram iz kuće da se malo mama igra sa babijem mama i tatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18040
6.7.2011 15:08:09   
Anoniman
i kad je kafa?

Neposredna veza do poruke: 18041
6.7.2011 15:10:50   
Leena
Jelena, i ja pitam, ali niko ne odgovarauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18042
6.7.2011 15:10:55   
HAHA
iman,mene napade žena samo tako u parku za čokoladu kako sam sebična,veli meni neka je slatko,a njemu ne dam ni da okusiuser posted image cvjetić, bRezobrazna si za nevjerovatiuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 18043
6.7.2011 15:11:47   
Cickolini

mamin cvjetić
ladyblue
iman
helena
jelena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mužić treba da dođe sa posal malog uspavam a stariju istjeram iz kuće da se malo mama igra sa babijem mama i tatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pricajte sta hocete, ali ja sam najveca ne majka ... sjetite se samo onog mog prvog javljanja i mojih savjeta za uspavljivanje i ne nosanje, a onda reakcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 18044
6.7.2011 15:13:15   
mamin cvjetić
Hajde ženice dogovorite kaficu negdje na Iliždi pa da vas i ja malo smaram nisam mobilna pa mi podaleko sa dvoje djece da se peglam grasom i po ovoj vrućini do grada.

Jao bezobrazluka samo na sebe mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18045
6.7.2011 15:14:55   
mamin cvjetić

iman,mene napade žena samo tako u parku za čokoladu kako sam sebična,veli meni neka je slatko,a njemu ne dam ni da okusiuser posted image cvjetić, bRezobrazna si za nevjerovatiuser posted image .

prava nemajka sa velikim slovima user posted image user posted image user posted image jadni moji pilići mali

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18046
6.7.2011 15:29:28   
Anoniman
Cvjeticu bas si bRezobrazna, da ja koji dan pred porod i ovim mojim zvrkom dolazim na Ilidžu a ti ne mozes do grada...cccc... Herka si prava, ko kaze da nije Konjic Hercegovina ima da ga bijem user posted image

ps. Kod mene je svekar iz Konjica, mm je rodjen u Sa, ali ima gena odozdo user posted image

Neposredna veza do poruke: 18047
6.7.2011 15:30:46   
Anoniman
Leena kad si ti slobodna, je li radis svaki dan. Mozes li ti prije podne?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18048
6.7.2011 15:32:38   
Cickolini

Hajde ženice dogovorite kaficu negdje na Iliždi pa da vas i ja malo smaram nisam mobilna pa mi podaleko sa dvoje djece da se peglam grasom i po ovoj vrućini do grada.

Jao bezobrazluka samo na sebe mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cekajte mene za kaficu pa cu ja sa autom po tebe ... ja cu ti biti GRAS hahahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 18049
   [Obrisana poruka]
6.7.2011 15:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 18050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  720 721 [722] 723 724   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljetovanje
bebacha

S obzirom da niste bas u mogucnosti otici na more,dali bi digli neki manji kredit i otisli.Da li je to glupost?Nemislim otici na more i provodit se,nego zbog djece koja imaju bronhitis i prilicno su osjetljiva.

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 120

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *