|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.7.2011 23:27:32   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Uhvatila vlage pa korozirala user posted image user posted image user posted image a cvjetic ko po nalogu ode u akciju user posted image user posted image

Ode bome ja u akcijuuser posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 18076
6.7.2011 23:30:47   
esmina i bebina mam
Hajde a ja cu se akcionirati na RR user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 18077
7.7.2011 0:18:09   
sunce27
Evo malo i nas, ne stizem da vas citam a ni da pisem jer je sveki jos kod mene a kako je ona tu uvijek puna kuca gostiju, pa kada se razidju ja odmah idem na spavanac jer se premorim od svega.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 18078
7.7.2011 7:22:37   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sunce27

Evo malo i nas, ne stizem da vas citam a ni da pisem jer je sveki jos kod mene a kako je ona tu uvijek puna kuca gostiju, pa kada se razidju ja odmah idem na spavanac jer se premorim od svega.

user posted image user posted image user posted image user posted image za drugarice

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 18079
7.7.2011 7:25:55   
mamin cvjetić
Šta je ovo mi prvi nigdje nikog jutros helena nam zakazala nemogu da vjerujem helena ne spavajuser posted image user posted image user posted image

Ja da se stupasim i odo malo rastjerati i poplašiti ovo što se pokući ima rastjerati i poplašiti i od na Ilidžu na kaficu sa rajom pa ka se vratim ponovo se javim.

Ej ovo moje djete se promangupisalo pravo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18080
7.7.2011 7:28:47   
vila_7
Dobro jutro svima!!!

Vidim akcijalo se sinoc pravo! (ne mislim na forum!user posted image ). Ja ovih dana ni naopako...poslije poroda imam bas obilnije menst. i jos ova ne znam sta joj je al evo traje li traje vec 6-ti dan, s tim da sam i  jucer morala popiti tabletu za stomak (a inace samo 2 dana me boli i 4 traje). Mozda sam se prehladila,ko zna,...a vala i jedva cekam poslije mora kod ginekologa da vidim jel uopce sve dole u redu! user posted image

rose
....kako si danas,jel ista bolje?

cickolini...user posted image za odluku da vise ne pustat fiziajtricu prekosvog praga!

cvjetić.Esmina, lady.....mislite malo i na nas na tim vikendicama! user posted image

svima... user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18081
7.7.2011 7:29:58   
vila_7
cvjetić preduhtiri ti mene! Ma dok prvo procitam sta ste piskarale - vazda se neka prije mene uvali! user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18082
7.7.2011 7:40:52   
mamin cvjetić
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad budem na vikendici i budem skakala u bazen sve ću govoriti ov je za helenu ovo je za helenu ...........user posted image user posted image user posted image
a mogle bi nam se i pridružiti nebi vam ništa falilo

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18083
7.7.2011 7:46:24   
vila_7
mamin cvjetić,nemoj 2 put reci! user posted image

Neposredna veza do poruke: 18084
7.7.2011 7:47:45   
mamin cvjetić
Helena bujrum evo ga ja ponovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18085
7.7.2011 7:48:52   
taurus
jutrouser posted image

kako lijep danuser posted image
E se probudila, jela i sada leži na krevetu i priča a povremeno i zapjevauser posted image

danas opet imam lud dan, moram pripremiti tonu stvari jer sutra imam goste i to više njihuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18086
7.7.2011 7:49:23   
Anoniman
Moje dijete od pola pet budno.....aaaaa ja cu poluditi user posted image
Nego cvjetic za mene vise puta se okupaj da ti jacmir ne bih slala user posted image

Neposredna veza do poruke: 18087
7.7.2011 7:55:30   
vila_7
cvjetic....eto nas onda da se bucnemo! user posted image

taurus....joj jesam se ja odvikla od tih gostiju-valjda kako sam pocela raditi pa i ljudi malo vise paze,pa i kad dodju dođu na kavicu i odu ranije kuci.

jelena...zar se ljepotica jos tako budi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18088
7.7.2011 7:55:55   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje dijete od pola pet budno.....aaaaa ja cu poluditi user posted image
Nego cvjetic za mene vise puta se okupaj da ti jacmir ne bih slala user posted image

Jelo moj je svako jutro u 6 budan akupaću se cijeli dan za tebe samo mi ih ne šalji user posted image user posted image user posted image a mogla bi i ti samnom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18089
7.7.2011 7:57:03   
Anoniman
Ona maksimum do sest-pola sedam spava, a cesto je to i do pola pet, petuser posted image

Je li ko za setnju Vilsom?

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18090
7.7.2011 8:02:22   
vila_7
da vas pitam za Pampers - prvo-jucer bila u prodavnici i bas usporedila pak od vece i manje kolicine pak.i ispalo da je po peleni jeftinije ako uzmes manji paket-bar u vojo prodavniciuser posted image .Mislim nidje veze zar nije jeftinije ako uzimas na veliko,onda sma skontala da garant to i ocekuju da kupci misle-vece je jeftinije i ekonomicnije.Al ja sam ih zeznula i kupila manjeuser posted image .
A drugo-moja koristi br.4. - i ja uzmem 4+ cisto da vidim kolike su-kad tamo-nema razlike u velicini,širini,duzini---sve istouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18091
7.7.2011 8:03:39   
mamin cvjetić

Ona maksimum do sest-pola sedam spava, a cesto je to i do pola pet, petuser posted image

Da nemam dogovorenu kafu na ilidži produžila bi do Vilsa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18092
7.7.2011 8:07:57   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: helena_7

da vas pitam za Pampers - prvo-jucer bila u prodavnici i bas usporedila pak od vece i manje kolicine pak.i ispalo da je po peleni jeftinije ako uzmes manji paket-bar u vojo prodavniciuser posted image .Mislim nidje veze zar nije jeftinije ako uzimas na veliko,onda sma skontala da garant to i ocekuju da kupci misle-vece je jeftinije i ekonomicnije.Al ja sam ih zeznula i kupila manjeuser posted image .
A drugo-moja koristi br.4. - i ja uzmem 4+ cisto da vidim kolike su-kad tamo-nema razlike u velicini,širini,duzini---sve istouser posted image

Pravo da ti kažem nisam uopšte obraćala pažnju a drugi put hoću a brojevi i ja sam skontala da tu nema razlike.
E ja sam sada kupila LUMPI pelene u merkatoru i pravo sam zadovoljna sa njima a cijena im je tu negdje kao i pampers.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18093
7.7.2011 8:48:11   
HAHA

Kad bi ti?Ja sam danas sa bebijem,Hamza otišao u Pionirsku sa dedom,pa će produžiti njima do večeras,tako možemo nas 4.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18094
7.7.2011 8:49:11   
Anoniman
Pa mi mozemo za nekih pola sata-sat pa ako hocete user posted image

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 18095
7.7.2011 8:50:47   
mersiha 77
Evo zenice da vas i ja malo pozdravim dok A spava.
Juce smo bili na vaganju i dobili smo jos 300 gr i sada imamo 5190 kg masallah na stomacicu vec dizemo glavicu visoko i nocice prema gore pa patronazna kaze da je to extra dobro je malo rano ali je super,ah da i rekla je da strasno jak neurekao se.user posted image  user posted image
aaaaaaaaaaaaaa hocemo i mi na kaficu smrcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cvjeticu bas si bezobrazna nisi mene stavila na tu tvoju listu ah nisi ni mogla kad si prvu sebe upisala bas neka herkinjauser posted image
helena ma nemozemo prije tebe uvaliti se samo ja i cvjetic ponekaduser posted image
sunce kako slusa sveki?
HVALA ZA ODGOVOR ZA KENGUR,a muz ce danas kupiti baby-gim da probam.
ostale mame i bebiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18096
7.7.2011 8:51:27   
mamin cvjetić
Cure hoću i ja sa vama user posted image ali ne mogu ljubomorna sam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18097
7.7.2011 8:52:15   
Anoniman
Odgodi kafu sa drugaricama user posted image , sa drugaricama se non stop vidjas, a sa nama nisi nikako user posted image

Neposredna veza do poruke: 18098
7.7.2011 8:53:15   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Evo zenice da vas i ja malo pozdravim dok A spava.
Juce smo bili na vaganju i dobili smo jos 300 gr i sada imamo 5190 kg masallah na stomacicu vec dizemo glavicu visoko i nocice prema gore pa patronazna kaze da je to extra dobro je malo rano ali je super,ah da i rekla je da strasno jak neurekao se.user posted image  user posted image
aaaaaaaaaaaaaa hocemo i mi na kaficu smrcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cvjeticu bas si bezobrazna nisi mene stavila na tu tvoju listu ah nisi ni mogla kad si prvu sebe upisala bas neka herkinjauser posted image
helena ma nemozemo prije tebe uvaliti se samo ja i cvjetic ponekaduser posted image
sunce kako slusa sveki?
HVALA ZA ODGOVOR ZA KENGUR,a muz ce danas kupiti baby-gim da probam.
ostale mame i bebiceuser posted image

Znaći i ti na spisak auuu šta nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 18099
7.7.2011 8:55:13   
HAHA
Dobro jutro,evo ispratila Hamzu s dedom u Pionirsku i milion puta ponovila da ne hrani životinje,uspavala Haruna pa da dahnem malo.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  722 723 [724] 725 726   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djevica
malena.

kada ste izgubile nevinost i sa kim...

prije braka sa bivsim deckom (55%)

prije braka sa sadasnjim muzem (19%)

prvu bracnu noc (14%)

imala sam sex prije braka sa drugim al ne sa svojim muzem (8%)

komentarisi (5%)

Broj svih glasova: 226

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *