|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.7.2011 13:04:04   
mersiha 77
helena nezezam al stvarno je tako a vjerujte nema ni dva mjeseca puna
kaze patronazna da toliko jak,ah sto nece oguli me zivu a ja sve kvalitetno jedem
ma nemam pojma sta je,ma ja se sokirala kad sam vidjela a jos lakse se prevrne kad ga stavi na stranuuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18651
13.7.2011 13:04:10   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: helena_7

cickolini Ma mersiha se to bona zeza,nema sanse da se mali s mjesec dana prevrce! 

I ja mislim da se zeza ... jer onda eto vas sve u klub "zabrinutih zbog ne okretanja na vrijeme"  ... svarila sam da se moja ne okrece sa 5 mj iako se vecina beba okrece sa 4 mj, ali da svarim da moja nece sa 5 mj, a druge se s mjesec dana okrecu, e to bi bilo previse i za mene user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18652
13.7.2011 13:04:44   
vila_7
Iman ma i mi tebe volemo ! no sikiriki!  nego ne moze guza izdrzati da ne ode na more ,aaaA? eto ti gledaj malo tickere dokle mi je autic stigao! user posted image user posted image user posted image s tim da sam jos sutra s vama jer u petak ujutro picimmoooooooo!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18653
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 13:05:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18654
13.7.2011 13:06:13   
sunce27

IZVORNA PORUKA: jenny_z

IZVORNA PORUKA: sunce27

IZVORNA PORUKA: jenny_z

sunce27, i ja imam jednu malu slatku Eminu user posted image

user posted image user posted image user posted image za tvoju Eminu, slusa li mamicu?

Ma vragolanka je to radoznala, a i tersonja rogati user posted image Ali super nam je naravno, borimo se jedna s drugom user posted image Kakva je situacija s vama?

Za sada je super, pravo je mirna, jedino kada ogladni tada je vriska ali cim ugleda siku nastaje tisina

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 18655
13.7.2011 13:06:19   
Super Beba

super beba .... ima li reakcije ikakve na vakcinu? A buddha bar i ja obozavam!!!! Za grudi joj ne mogu reci jer ih ima vece iako ne doji..pa taj komentar propao! user posted image

za sada nema nikakvih reakcija, doduše, nije imao ni prošli put...al' dala sam mu malo paracetamola i oblogicu stavila...evo još spava, ja sva happy :)) Ma Aiša je dala komentar za 10, zlata vrijedi :))
A moj mali se prevrće u 16...počeo je sa leđa na stomak, sad je otkrio da može i sa leđa na stomak, pa nigdje kraja njegovoj sreći...ja prostrem dekicu na pod i on tako se koluta :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18656
13.7.2011 13:06:24   
vila_7
cickolini nisi u pravu - prosjek je oko 5-6 mj. vidi na svojo anketi! nego de nadji nesto drugo,pusti okretanje! user posted image

mersiha...jel hoces reci da se bas prevrne sa mjesec i  pol ?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18657
13.7.2011 13:07:10   
sunce27

Iman ma i mi tebe volemo ! no sikiriki!  nego ne moze guza izdrzati da ne ode na more ,aaaA? eto ti gledaj malo tickere dokle mi je autic stigao! user posted image user posted image user posted image s tim da sam jos sutra s vama jer u petak ujutro picimmoooooooo!

nedostajat ces nam

02.03.2011. Emina

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18658
13.7.2011 13:07:39   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

Pa šta ćemo mi bez tebe i Čočkolini kad dođe u šeher, i ona će da nas zaboravi user posted image user posted image user posted image !

Nista,ti skupljaj informacije za izvjestaj kad dodjem! user posted image

Neposredna veza do poruke: 18659
13.7.2011 13:08:13   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sunce27

nedostajat ces nam

ajoooooooj, recu cu da mi MM kupi laptop ko i Mini njen pa da mogu i namoru mahalati! user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 18660
13.7.2011 13:08:32   
Super Beba
Cickolini - ne skontah ja da si ti zabrinuta zbog prevrtanja...ma nadoće joj bona, ne sekiraj se..eto ti onda belaja, nećeš moći ni pelene pošteno promijeniti...možda joj mrsko guJicu pomaći, lijepo joj da leži :) Ima li crnogorske krvi :))
P.S. što nas je na temi heheh

< Poruku je uredio Super Beba -- 13.7.2011 13:09:18 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 18661
13.7.2011 13:08:54   
Anoniman
Nemojte o moruuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja sinoc mm govorim, kad sam izdrzala krecenje i ciscenje kuce, mogla bih ja izdrzati i jedan vikend na moru user posted image , samo me je pogledao pa sta god mu to znacilo user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 18662
13.7.2011 13:12:56   
sunce27
joj jelo kraljice ti bi i na more

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18663
13.7.2011 13:13:31   
Cickolini
Ma nisam toliko zabrinuta oko tog prevrtanja ... naravno voljela bih da znam ako ima kakva problemcic da ga na vrijeme rijesim. Ma prevrnut ce se kad bude htjela jer definitivno moze, ali nece ...

Necu ja vas zapostaviti ... nosi Cicko laptop sa sobom hehehehehe a onda cemo i u zivo koju da razmjenimo hahaha

Super Bebo i ja sam se pitala ima li crnogorske krvi .. tvrde da nema, ali ko ce ga znati ko je s kim i gdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 18664
13.7.2011 13:15:47   
sunce27
hahaha cici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 18665
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 13:16:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 18666
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 13:18:56   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 18667
13.7.2011 13:19:41   
mersiha 77
helena za nepovjerovati je,ja  vas i razumijem ali stvarno se dijete prevrce
hebiga sad sam ja zabrinuta,sta je ovo kod mene?user posted image
Cickolini dusa moja slatka volim ja tebe,ma ko tebe nebi volio ali stvarno je to istina i patronazna je upisala u knjige da se prevrce i dize glavicu sam i drzi je pozadugo dignutu i nogice dize kad i glavicuuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18668
13.7.2011 13:19:50   
Anoniman
Sto se mene tice nemojte samo o moru... joj tako bih rado guzu bućnulauser posted image user posted image ... cak sam kontala da danas idem na bazen eto koliko mi se kupaaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18669
13.7.2011 13:21:33   
Cickolini

Dakle, nema više priče na ovoj temi o:
-moru;
-okretanju bebica;
-hrani i kilama;
-i nemajkama koje doje svoju bezobraznu djecu. user posted image

Napravit cu ja sebi drugu temu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18670
13.7.2011 13:24:02   
Anoniman
Nego cickolino kad ti kreces, da znam koliko stisnute noge drzati user posted image

Neposredna veza do poruke: 18671
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 13:25:00   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 18672
13.7.2011 13:25:25   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Ma nisam toliko zabrinuta oko tog prevrtanja ... naravno voljela bih da znam ako ima kakva problemcic da ga na vrijeme rijesim. Ma prevrnut ce se kad bude htjela jer definitivno moze, ali nece ...

Necu ja vas zapostaviti ... nosi Cicko laptop sa sobom hehehehehe a onda cemo i u zivo koju da razmjenimo hahaha

Super Bebo i ja sam se pitala ima li crnogorske krvi .. tvrde da nema, ali ko ce ga znati ko je s kim i gdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si ko moja prijateljica ja je sinoc srela, malena parnjak s I. i sad ona mene ispituje, nađe žena svom djetetu 200 mana: te nepravilo stavlja stopala kad hoda, te slabo dobija na kilaži, još nešto nisam mogla više slušati...a mala identična kao i I. Kaže ona:a ti se ništa ne sikiraš? Halo bolan, šta se imam sikirati, dijete i moje i tvoje pravo, zdravo....al niko ko mati. Znaš onu staru: Ne daj mi Bože šta mi majka misli, a daj mi što mi žena misli. Ovo izgleda važi od rođenja!user posted image

Jednom mm s puta kasni kuci i ja se i sveki brinemo .... i dosao kuci i zezamo se kaze on znas ono daj mi Boze sto mi zena misli (kao mislim da me vara), a ne daj mi Boze sta mi majka misli (da se nesto desilo) ... kazem ja njemu ne dao ti Bog ni jedno ni drugo jer ako ti bude sto ti zena misli odmah ce ti uskoro biti i sto ti majka misli user posted image user posted image user posted image .... Joa grozna sam hahaha
Kaze mm ... ne sumnjam :)

Neposredna veza do poruke: 18673
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 13:25:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18674
13.7.2011 13:26:40   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nego cickolino kad ti kreces, da znam koliko stisnute noge drzati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U petak aBd ... zacepi to malo bolje, nije dovoljno samo noge stisnuti.

Neposredna veza do poruke: 18675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  745 746 [747] 748 749   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Teflonski tiganji
ziki

Ocajnu domacicu interesuje da li i dobrim domacicama teflonski tiganji traju 2 godine. Ovo je treci tiganj i termospot mu je izblijedeo a hrana je pocela da se lijepi. Prvi je bio Metalac Gonji Milanovac a druga dva Tefal?

da (75%)

ne (25%)

Broj svih glasova: 51

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *