Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
helena nezezam al stvarno je tako a vjerujte nema ni dva mjeseca puna kaze patronazna da toliko jak,ah sto nece oguli me zivu a ja sve kvalitetno jedem ma nemam pojma sta je,ma ja se sokirala kad sam vidjela a jos lakse se prevrne kad ga stavi na stranu
cickolini Ma mersiha se to bona zeza,nema sanse da se mali s mjesec dana prevrce!
I ja mislim da se zeza ... jer onda eto vas sve u klub "zabrinutih zbog ne okretanja na vrijeme" ... svarila sam da se moja ne okrece sa 5 mj iako se vecina beba okrece sa 4 mj, ali da svarim da moja nece sa 5 mj, a druge se s mjesec dana okrecu, e to bi bilo previse i za mene
Iman ma i mi tebe volemo ! no sikiriki! nego ne moze guza izdrzati da ne ode na more ,aaaA? eto ti gledaj malo tickere dokle mi je autic stigao! s tim da sam jos sutra s vama jer u petak ujutro picimmoooooooo!
za sada nema nikakvih reakcija, doduše, nije imao ni prošli put...al' dala sam mu malo paracetamola i oblogicu stavila...evo još spava, ja sva happy :)) Ma Aiša je dala komentar za 10, zlata vrijedi :)) A moj mali se prevrće u 16...počeo je sa leđa na stomak, sad je otkrio da može i sa leđa na stomak, pa nigdje kraja njegovoj sreći...ja prostrem dekicu na pod i on tako se koluta :))
Iman ma i mi tebe volemo ! no sikiriki! nego ne moze guza izdrzati da ne ode na more ,aaaA? eto ti gledaj malo tickere dokle mi je autic stigao! s tim da sam jos sutra s vama jer u petak ujutro picimmoooooooo!
nedostajat ces nam
nedostajat ces nam
ajoooooooj, recu cu da mi MM kupi laptop ko i Mini njen pa da mogu i namoru mahalati!
Cickolini - ne skontah ja da si ti zabrinuta zbog prevrtanja...ma nadoće joj bona, ne sekiraj se..eto ti onda belaja, nećeš moći ni pelene pošteno promijeniti...možda joj mrsko guJicu pomaći, lijepo joj da leži :) Ima li crnogorske krvi :)) P.S. što nas je na temi heheh
< Poruku je uredio Super Beba -- 13.7.2011 13:09:18 >
Necu ja vas zapostaviti ... nosi Cicko laptop sa sobom hehehehehe a onda cemo i u zivo koju da razmjenimo hahaha
Super Bebo i ja sam se pitala ima li crnogorske krvi .. tvrde da nema, ali ko ce ga znati ko je s kim i gdje
helena za nepovjerovati je,ja vas i razumijem ali stvarno se dijete prevrce hebiga sad sam ja zabrinuta,sta je ovo kod mene? Cickolini dusa moja slatka volim ja tebe,ma ko tebe nebi volio ali stvarno je to istina i patronazna je upisala u knjige da se prevrce i dize glavicu sam i drzi je pozadugo dignutu i nogice dize kad i glavicu
Ma nisam toliko zabrinuta oko tog prevrtanja ... naravno voljela bih da znam ako ima kakva problemcic da ga na vrijeme rijesim. Ma prevrnut ce se kad bude htjela jer definitivno moze, ali nece ...
Necu ja vas zapostaviti ... nosi Cicko laptop sa sobom hehehehehe a onda cemo i u zivo koju da razmjenimo hahaha
Super Bebo i ja sam se pitala ima li crnogorske krvi .. tvrde da nema, ali ko ce ga znati ko je s kim i gdje
Ti si ko moja prijateljica ja je sinoc srela, malena parnjak s I. i sad ona mene ispituje, nađe žena svom djetetu 200 mana: te nepravilo stavlja stopala kad hoda, te slabo dobija na kilaži, još nešto nisam mogla više slušati...a mala identična kao i I. Kaže ona:a ti se ništa ne sikiraš? Halo bolan, šta se imam sikirati, dijete i moje i tvoje pravo, zdravo....al niko ko mati. Znaš onu staru: Ne daj mi Bože šta mi majka misli, a daj mi što mi žena misli. Ovo izgleda važi od rođenja!
Jednom mm s puta kasni kuci i ja se i sveki brinemo .... i dosao kuci i zezamo se kaze on znas ono daj mi Boze sto mi zena misli (kao mislim da me vara), a ne daj mi Boze sta mi majka misli (da se nesto desilo) ... kazem ja njemu ne dao ti Bog ni jedno ni drugo jer ako ti bude sto ti zena misli odmah ce ti uskoro biti i sto ti majka misli .... Joa grozna sam hahaha Kaze mm ... ne sumnjam :)
Teflonski tiganji ziki
Ocajnu domacicu interesuje da li i dobrim domacicama teflonski tiganji traju 2 godine. Ovo je treci tiganj i termospot mu je izblijedeo a hrana je pocela da se lijepi. Prvi je bio Metalac Gonji Milanovac a druga dva Tefal?
da (75%) ne (25%)
Broj svih glasova: 51
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!