|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.7.2011 18:37:45   
sunce27
Sta nam je ovo sa Rime nigdje je?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18726
13.7.2011 19:26:15   
ladyblue RR
radi žena, ne zna kud udara a na poslu joj blokirana rr

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 18727
13.7.2011 20:32:41   
m.i.n.a.
Vece zene..veceeeeeeeeeee...bile ste aktivne,ja iz prikrajka citam al vidim ne moguu upratiti dok stvarno ne sjednem...>))

Armanko zaspo snom pravednika,ja rucala zeljanice..popila kafu i cekam seku da koju progovorimo...
Jelena..Ana je meeeeed...preslatka.....ne ureklo se......imamo i mi iste igracke.hihihihi...sunce i krava...>))))

Soraju nasoj drugarici cestitamo rodjendan...user posted image user posted image user posted image ...meni se cini kao da smo juce odbrojavale...

Salki cestitamo zubic a ti Esmina vracaj se iz ilegale...prvo vikendica,pa more,.....valjal to tako..>))))

Asoni....dobro nam doslauser posted image user posted image ,ti ono rece bebac ima 5 mjeseci..tu smo negdje onda>))i izvini ako si rekla jel djecak ili djevojcica....

Helenaaaaaaaaaaaa...smijem se zeki......ja ne dojimpa mogu piti sve otrove ovog sviojeta..>)))

Eto zene....cujemo se sutra>))0hihihih

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 18728
13.7.2011 20:35:14   
m.i.n.a.
Jelena...vidim i Anuska ima cilibarsku ogrlicu ili sam pomjesala stvari.....jel je uvijek nosi ili skidas ponekad>))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 18729
13.7.2011 20:50:25   
esmina i bebina mam
Soraja sretan ti mali rodendanko user posted image
Ana ma ljepotica medenauser posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 18730
13.7.2011 21:43:08   
Anoniman
Mina nosi uvijek, od kako sam joj kupila nisam nikad skinula, danas samo dok se sisala i par puta kad sam tek kupila ono kao punila je na suncu. Mislim da je nepuna tri mjeseca imala kad sam joj kupila.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 18731
13.7.2011 21:50:42   
rose

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mina nosi uvijek, od kako sam joj kupila nisam nikad skinula, danas samo dok se sisala i par puta kad sam tek kupila ono kao punila je na suncu. Mislim da je nepuna tri mjeseca imala kad sam joj kupila.

spava s ogrlicom? ja svojoj nisam stavljala bas zbog toga sto je ne mogu bihuzurit kad yaspi da joj je skinem

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18732
13.7.2011 21:52:30   
rose
hvala zene na cestitkama...vrijeme bas leti...kadskontam da ce joj za pola ovog proteklog period biti 1 rodjendan akoBogda...da ne povjerujes

drugu salki sretan zubic

nama samo sto nije izbila gornja jedinica

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18733
13.7.2011 22:00:50   
ladyblue RR
Nađi hoće i gornje dvojke. nabubrile ali nisu zabijelile još uvijek.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18734
13.7.2011 22:03:26   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Nađi hoće i gornje dvojke. nabubrile ali nisu zabijelile još uvijek.

soraji su sva 4 gornja odvno nabubrila...cak u pr navrata kao crvenije izmedju buducih zubica al vidik da je kec krenuo hrabro naprijed :)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 18735
13.7.2011 22:28:09   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: jelenaT

spava s ogrlicom? ja svojoj nisam stavljala bas zbog toga sto je ne mogu bihuzurit kad yaspi da joj je skinem

I kod mene djeca spavaju sa njom ,Esma je svoju prvu izgubila kad je pokazivala jednom nasem prijatelju ispala joj sa balkona.
Nedugo nakon toga se razbolila sad imaju oboje iste a primjetite da niosmo dugo isli dr user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 18736
13.7.2011 22:39:09   
m.i.n.a.
Ja sam Armanu kupila je prije nekih mjesec dana i nosao je i dok spava i kad se kupa...preksinoc je uhvatio rukom u par navrata je vuce i ja je skinem,reko da se to napuni na suncu jer se sjecam da je Esmina govorila tako nesto...medjutim,ovdje kisa,sunca nigdje i eno stoji a ne bih voljela da je izgubi....ja sam sad prehladjena pa ako ce pomoc i jedan posto da njega uhvati stavicu je opet...i mora li se oko vrata staviti,moze li na nogu se okomotat,mada mi nije neka fajda kad i noge stavlja u usta....iskreno,ja ne znam jel pomaze iki ne,on je hvala Bogu tako prilagodljiv da ne razlikujem jel on sam takav ili mu eto pomaze al ne skodi mi ustrajat...

Ne bih da se Cickolina nasekira sutra al ovaj moj se izgleda ozbiljno sprema za puzanje..danas je brzinom svjetlosti presao od jednog zida do drugog,ja mislila kotrljo se kad kasnije vidim digne guzove i odguruje nogama a ruke jos ne zna dignut al pici li pici..>))

I Cickolina ide li sveki sa vama..ili je onaj pravi odmor>)

Neposredna veza do poruke: 18737
13.7.2011 22:45:16   
esmina i bebina mam
m.i.n.a nisam sigurna za to oko ruke jer na vratu su (ove od struke ce me ispraviti) vene kucavice i vjerovatno je do aktiviranja jantara usljed te toplote i pulsiranja istih user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 18738
13.7.2011 23:26:08   
Medi_87
konacno da se i ja javnem amlo, danas cijeli dan gosti, uh umorna sam mnogo nam je vruce pa vecinu dan aprovedemo u kuci a pred mrak u avliju pa se malo rashladimo
Mene zub poceo boliti uzas jedan 7dmica, mora ici popraviti a ne da mi se, a jos mi umnjak raste pa me svrbi uh kako li je onda nasim bebironcicima kad njima izbijaju kad meni ovolikoj klipaciuser posted image user posted image user posted image smeta
ljubimo vas

Neposredna veza do poruke: 18739
14.7.2011 0:00:58   
Admiraaa
Pozz drage moje, ja stigoh sa svog ljetovanja, bila kod mame dvije sedmice u TK. Internet nije radio pa vas nisam mogla pratitiuser posted image  I je proslo crvenilo, a bas se bilo rasteglo.. Hvala Bogu sad je super.
Koliko upratih Soraji je rodjendancic danas pa nek je sretan ljepotice i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
i malom Salki sretan zubic.
E sad odoh da vidim sta se desavalo pa dokle stignem..

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 18740
14.7.2011 6:19:23   
Medi_87
Jutroooooooooo, ja cijelu noc nisam oka sklopila od zubauser posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 18741
14.7.2011 6:47:51   
HAHA
A joj Medi,idi što prije to srediti.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 18742
14.7.2011 6:56:34   
HAHA
Dobro jutro,ja rekoh sebi idem rano ustati da na miru popijem kafu,u 6 to bilo,kad ni toalet nisam obavila oglasi se buba mala.Uđem u sobu,a on odmah brm,brm,tako da se poigrasmo zoromuser posted image .Drugu Salki čestitamo zubić,ne znam kako mi juče promače.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18743
14.7.2011 7:10:49   
vila_7
dobrooo jutrooo....
vidim neke pravo uranile! odoh i ja da vas cituckam! sutra ujutro aBd na more napokon! JUPIIIIII!

HAHA
....ma i meni bude mrsko ustati vikendom,al Eva obavezno onmda nesto izvede ili pocne pjevati ALALLALA i onda me nasmije i ne bude mi nimalo mrsko!

MEdi....idi rjesavaj zub...ja se kanim vec 10 godina! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 18744
14.7.2011 7:17:54   
HAHA
helena,nije meni mrsko ustati,uvijek sam rano ustajala i prije djece 4 godine s mm pila kafu,ali u tome je fazon prvo kafu popiti,ali hajde ovako mi je motor malo bio u kvaru,pa Harunov bibi bio brži user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18745
14.7.2011 7:22:26   
vila_7
rose....jesu li vam dali vakcinu?

Esmina... cestitam zubić! Trebali ste malo ranije poceti,mada iskreno ja mislim da se uvijek onih baka moze naci sto iznajmjuju a nema ih preko interneta!

Jelena curetak ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Da je na celavo osisas bila bi preslatka! A kako je taj mali u pupi?

Ja tu ogrlicu nisam kupovala...al eto hB nismo imali za sad nikakvih problema sa zubicima. I sad kontam a da smo je imali garant bih vas uvjeravala da je meni ogrlica pomogla! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18746
14.7.2011 8:10:05   
esmina i bebina mam
medi-87 ma odmah idi i popravljaj to mene hvala Bogu nije zabolio zub ima preko 20 godina,ja svako 1-1,5g odem i uradim sve sto je pocelo po malo da se kvari....nemam neke lijepe zube na izgled ali uspijevam im kvalitet odrzati user posted image
helena a nismo mogli kad MM do prije 3 dana nije znao kad mu je godisnji user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18747
14.7.2011 8:13:19   
Cickolini
Juuutro, evo i mi ustali. Ovdje kisa pa nista od danasnjeg hodanja. Mozda i bolje da se pripremim fino za godisnji hehehe

Kontam nesto moja D se rodila s kosom i mama se obradovala  ... reko imat ce za 6 mj lijepu kosicu. NJoj nista s mjesta nije mrdnulo ... ima frizuru ko hodza sto joj je ucio kad smo joj ime davali ... Da sam znala da ce liciti  na onog ko joj je ucio ... dovela bih nekog ljepseg ili bi makar hodzu frizeru odvela user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena kad sam usla na RR vidim na temi "Trudna sam" ti pisala, a kako znam da si na spisku ... kontam nije valjda ...  Zamalo ti nisam cestitala hahahahhahahhahahaha Boga mi autic skoro pa stigao. Tebi i meni isti dan hahahhaa

Esmina cestitamo zubic i aBd da svi dodju bez ture i ostalih elementarnih nepogoda hahahaha

Jelena moram li reci da je Anica ko med masala. Nek ti je ziva i zdrava ... Loknice neodoljive.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 18748
14.7.2011 8:55:42   
taurus
jutrouser posted image

uh nema šanse da vas upratim, baš sam "zaostala"user posted image
ma svaki dan imama nekih obaveza, pa dok izađemo u šetnju, pa poslijepodne opet u hodanje i tako nam se dan izvuće

nadam se da ste svi ok

šaljem vam user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 18749
14.7.2011 9:03:53   
vila_7
cickolini...a vjeruj pade mi na um , reko vidjet ces sad one moje kad pocnu otvarati temu! user posted image Nista se vi ne sekirajte,aBd bit ce to uskoro a vi prve saznajete!!!!

taurus...to ti postala "padobranac"? user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 18750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  748 749 [750] 751 752   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

plastika ili drvo
pusica

kakav krevetić drveni standardan,ili plastični sa platnenom mrežicom

plastika (22%)

drvo (78%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *