danijela27
|
jutro drage moje. da i ja ko malo poranim bas kako kaze sara da imam svekrvu u kuci davno bi letitli. moj smrco jos pajki na nasem krevetu. i ja je ujutro prenesem nahranim i onda odvalimo jos koju turu al mm jutros tako tiho ode iz kuce da sam morala ustat i ja se volim valjat i igrat poslije budjenja ma nema nista ljepse jel da? a mozete mislit da ja nisam mogla duze od pola 10 jer sveki dolazi, iako sam tek legla oko 6. a za najavljivanje da ne govorim. ma ne mora se najavit nesto posebno a da bar se mogu obuc ko covjek. bas juce dodje mi brat na kafu taman sto je sjeo kad neko zvoni. ja kontala kona zove na kafu kad sveki i svekar. ja gledam u njih a oni ti meni jel to smetamo pa 11 je sati, a mm gdje je pa ne radi danas. hmm ko da ne moze izac na kafu. veli ne radi hajmo odma. brat sjede jos malo i ode da nismo nista mogli progovorit. a sto bi volila da nije dosao brat pa da sam presla kod kone da poljubi vrata. mada im nije ni to lekcija jer su vec par puta. ja bar uvijek nazovem il posaljem poruku i kazem eto me. zeze draga gledala sam i ja tvoje slikice, ma prekrasni ste mi svi a moj maji zamotuljak najljepsi masallah. ja sam ti u mo studirala. vidim mugdim ti je frend na fb. zajedno smo studirali a on je ostao jos iza mene pa ne znam sjeca li se. kokad nam je "velik" kampus bio sigurno je da smo se vidjali. ljubni smizlu maju. izjada se ja malo ,aida,rose,saro,zeze,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma imate veliku pusuuu i ljubnite svoje bebare