zeze
|
Pozdrav za drugare i drugarice Mi smo danas isli na UZ kukova, sve uredu hB, doktorica odusevljena Naidom, samo se smjeskala i bila je mirna. Kad sam vidjela ostale bebe i uporedila sa Naidom, ne mogu da vjerujem, tako mi debelo izgleda. Cak me i dr.pitala cime je hranim, masAllah napredna, a mene zabrinjava. Luda ja. danijela hvala draga, brzo ovo vrijeme prolazi. Negdje sam naletjela na tvoje slike, na fb, i tako mi se cinis poznatom. Mozda smo se vidjale u Mo? maminaBebo ljubac za malog Jamana, nemoj puno da se sekiras, moras mislit na njega, i njega uznemiris. Bit ce on dobro, evo vidis vecina bebica je prehladjeno. I malo pamet u glavu, odbrusi, nemoj vise da sutis, da vidis kod mene, je sad skroz druga prica, sad me pitaju smiju li je uzeti, a savjeta viise nema. Ljubimo svog Jamana bedelindja ja nisam siroko povijala, samo pempas. I danas na nalazu sve uredu, kaze dr.da je iznenadjena. tako da ne brines. Tvoja prava manekenka, moja Naida sa mjesec imala 5,5kg, sad ne znam koliko ima. Mi smo primili sve vakcine, sljedeca je sa 3 mj. ostala raja