Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma kad vidim kako se muci, nosala bih ga da ima 100 kg..ne nosamo ni mi, obicno ga spustimo u krevetic i sam zaspe...sad dok ga muci stomacic, neka ga na meni...
ma kad vidim kako se muci, nosala bih ga da ima 100 kg..ne nosamo ni mi, obicno ga spustimo u krevetic i sam zaspe...sad dok ga muci stomacic, neka ga na meni...
ja nisam nosala ni kada je imala grčeve. samo sam je držala sebi na prsima i lupkala po guzi ili stomaku.
lady ja sam vala nosala,cupkala,plesala kad ga je bolilo ali to mu nije stvorilo losu naviku nosanja...sada ima 5 mjeseci i ne nosam ga nit on trazi...kada ga nesto muci stavim ga na svoja prsa i ne moram hodati...
ja nisam nosala ni kada je imala grčeve. samo sam je držala sebi na prsima i lupkala po guzi ili stomaku.
ne nosam ni ja, nego ga samo stavim na prsa i milujem po ledjima...kad ima grceve, razguli se od placa... cak se i zakocene...
Juuuuutro evo mi ustali tj mama i beba, a tata odmara ko da bebu nema
D mi sad raskrvari desni igrackom tj. onaj dio gdje joj je sad krenula gornja jedinica. Trebam li cim cistiti ??? Nije puno pa kontam da mozda samo ostavim ovako. Smijem li joj staviti onaj gel da utrne da je ne boli???
Lady hvala za objasnjenje sa zubicima .... pa pitala sam se vjeruj mi hoce li me nesto zaobici. Ja ne znam kako ovo, ali ja sve nesto kontam da cu ja to sve srediti. I zubice i okice i CP. Ne znam mozda sam previse optimisticna.
Gegach hvala draga ... trudim se biti pozitivna, ali ne bih se bas nazvala hrabrom. Nekad mi misli odu na najgore i tad sam u komi, ali sam si zacrtala da nemam vremena za takve misli moram vjezbati
Jelena ako mi ne posaljes koju teglu drzi se hahaha Reci mi jesi li sta dobla tom operacijom????
lady ja sam vala nosala,cupkala,plesala kad ga je bolilo ali to mu nije stvorilo losu naviku nosanja...sada ima 5 mjeseci i ne nosam ga nit on trazi...kada ga nesto muci stavim ga na svoja prsa i ne moram hodati...
Ti si jedna od rijetkih jer vjeruj mi puno mojih prijateljica ima probleme sa nosanjem jer su se bebe navikle u prvih nekoliko mjeseci. Ja D nisam nosala i nije se ni navikla. Sad je ne mogu ni par minuta nosati jer ima skoro 8 kg... Uvalim tati odmah hahhaa
< Poruku je uredio Cickolini -- 18.9.2011 9:24:54 >
ja ne dam da dijete ide iz ruke u ruku. necu jednostavno da ga ucim da je stalno na rukama i da se nosa... svi odose a ja osta sama, e ne moze mada je ovaj moj stvarno fina beba... ne place nikad bez razloga...
Jutric zene! Evo mene i moje vojskee! A dusa mi spavaa!! Razvaljuju od rane zore, ne znam kako se brzo odmore, njima dvjema izgleda zao spavati, a ja bi mogla prespavati 24h vjerujte
Cicko kako nam je mala princeza?? Jel slusala u putu??
Lady kako je N?
Gagach mali je premeden,mashAllah!
Malena djecak je meddddd
Mersiha
Ostaleeeeeee
P.S Iman kako je prosao rodjendan??
MALENA nije mu nista samo nervozan i malo ture mislim da je od vakcine evo i osip je dobio kao sto je rekla e bem ti vakcinu , a nervozan je da ti se pomuti u glavi dvije noci spavanje nista a nemoj da me postidis molim te .
Gagach meden je sin pravooo
je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline? ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.
< Poruku je uredio ladyblue -- 18.9.2011 9:45:39 >
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline? ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.
ja nista ovo ne bi koristila , jednom nam je doktor dao slanu vodu ono kao sprej cak ni to nisma koristila