|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1001 1002 [1003] 1004 1005   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.9.2011 9:58:16   
malena27 RR
ma te tvrde slinice, onaj stapic za nos i usi namijenjen bebama ni meni ne moze u nos a kamoli njemu user posted image user posted image user posted image

imam ovu nukovu pumpicu ali je i ona siroka...

sad sam uspjela malo obicnim stapicem ocistiti a vidjecu i veceras poslije kupanja...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25051
18.9.2011 9:59:27   
malena27 RR
hoce li biti hurmasica? user posted image masAllah user posted image user posted image user posted image

mirkice ljubi mi I. user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25052
18.9.2011 10:02:32   
mersiha 77
jutro zene!

gagach hvala bogu pa se i ti javnu malo,ja Maka poznajem vec odavno sa fb
Masallah divan je,okiceeeeeeee
malena i tvoj sjadak medic
Malena_A hvala duso i tebi user posted image ,a sto se tice spavanja iste smo ti,dusa mi spava,jos me zub malo muci
Cickolini kako je sad Dania?kako ste putovale?
hvala draga moja i tvoja med medeni pregedala sam albumuser posted image
Lady kako je N? Jesili ti ista bolje?
Mirkice hvala mila moja!user posted image
Jelena kako ti je rana zeno?sve pises samo to neuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25053
18.9.2011 10:08:44   
Mirkica
Malena27 ja sam samo onako stavila od nuka prva mi slika ispala (da vidis na sta mislim) nadjoh svoju vidim ova od nuk stvarno debela evo ti mojakoju ja koristim i stvarno je super

http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=+mam+nasensauger&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=5111544741&ref=pd_sl_3fi230vz3m_e

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 25054
18.9.2011 10:17:24   
InLove
Mirki sto te nema na fb?

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25055
18.9.2011 10:18:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma te tvrde slinice, onaj stapic za nos i usi namijenjen bebama ni meni ne moze u nos a kamoli njemu user posted image user posted image user posted image

sad sam uspjela malo obicnim stapicem ocistiti a vidjecu i veceras poslije kupanja...

Ovaj fazon mi je sveki rekla, tako oni ciste bebama u bolnici: onu gumu od infuzije odsijeces nekih 10cm od početka. Taj mekani gumeni vrh je taman za mali nosić, staviš unutra a na drugom kraju snazno uvučeš, sve će slinice izaći. Ako treba, uslikacu svoju pa da postavim user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 25056
18.9.2011 10:30:27   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

rose upratila sam da je S pocela sjediti sama! Supeeer! kako se mi brinemo vazda zbog necega:( M se preokrece sa ledja na stomak bez problema al sa stomaka na ledja nema sanse...uradio je to par puta sa 3 mjeseca al sada nece...glavicu super drzi,dize guzu na koljena se pokusava namjestiti....kao da se trudi da puze...al naravno ne mrda sa mjestauser posted image

hehe...ma S odavno stabilno sjedi kad je ja stavim...sinoc je cak zaspala sjedeci onako ni na sta naslonjena user posted image mego je od neki dan uspjela da se sama posjedne iz lezeceg polozaja...jutros je vidim ali ne skontah kako se posjela jer sam gledala tv i samo pogledam u krevetic a ona sjedi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25057
18.9.2011 10:32:00   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

jutro....ja jutros prva
N se nadigla u 6h. sinoć nije mogla da da pije mlijeko zbog začepljenog nosa i jutros, naravno, gladna. pokušavala sam je staviti da spava ništa od toga. ignorisala sam je do 7h kada joj je dosadilo u krevetiću. evo je sjedi u hranilici a ja kafenišem. sva sam začepljena...

cickolini, i kod N su krivi zubi. složit će se oni dok narastu, ne brini. svaki zub trenutno svoju politiku vodi ali sam sigurna da jeto kod većine djece pa kada izrastu, slože se kako treba.

i moja se jutros u 6 mprobudila al me nije budila do 7...mm mu kaze da je zatekao budnu a on je dosao u 6 i otkrio mi tajnu njenog brm brm...ona meni odgovara na hrkanje...kaze mm ja udjoh, ti hrces a ona te gleda kroz ogradicu i za tobom brmbrm, brmbrm user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25058
18.9.2011 10:37:43   
lejla80
Evo i mene,ko da me je nesto pregazilo..ovaj moj A ko da mi namjerno ne da vikendom da spavam..Sinoc se budio vise ni ja ne znam koliko puta i svaki put place i stoji u kreveticu, kao hoce da ga uzmem. S obzirom da je jeo mozda samo jednom,kontam mozda su opet zubi u pitanju,kod mene su vazda zubi krivi za sve hehheheh

Vidim temu nam uljepsao mali M, dusica slatka kako samo uziva na moru, a tek kako oci lijepe imauser posted image

Malena ukapaj malo fizioloske a onda rastegni onu vaticu na stapicu za usi i pokusaj tako izvuci slinicu. Vjerovatno ce ga to malo zagolicati pa ce kihnuti i tako je sam izbaciit..

Iman ma svaka cast nasoj velikoj princeziuser posted image user posted image user posted image

Cickolini ako ce te to imalo utjesiti i kod A su krivi zubici,mislim da ce se to ispraviti..Odlicno je sto imas pozitivno misljenjei ocekivanje i ako Bog da tako ce i biti

2011.
2016.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25059
18.9.2011 10:39:32   
lejla80

IZVORNA PORUKA: rose

jutro....ja jutros prva
N se nadigla u 6h. sinoć nije mogla da da pije mlijeko zbog začepljenog nosa i jutros, naravno, gladna. pokušavala sam je staviti da spava ništa od toga. ignorisala sam je do 7h kada joj je dosadilo u krevetiću. evo je sjedi u hranilici a ja kafenišem. sva sam začepljena...

cickolini, i kod N su krivi zubi. složit će se oni dok narastu, ne brini. svaki zub trenutno svoju politiku vodi ali sam sigurna da jeto kod većine djece pa kada izrastu, slože se kako treba.

i moja se jutros u 6 mprobudila al me nije budila do 7...mm mu kaze da je zatekao budnu a on je dosao u 6 i otkrio mi tajnu njenog brm brm...ona meni odgovara na hrkanje...kaze mm ja udjoh, ti hrces a ona te gleda kroz ogradicu i za tobom brmbrm, brmbrm user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25060
18.9.2011 10:46:01   
gagach
malena ja sam cistila sa stapicem za bebe...izvuces ga onako onu vaticu produzis pa pokvasis i onda malo ono kao zavrtis u nosu polako i slinice se zakace i izvuku...nekad sam slagirana ostajala sta sve izvucem iz malog nosicauser posted image a mozes i obicnu vaticu-komadic  uzeti i zarolati je isto pokvasiti i na isti nacin cistiti...meni su pumpice bile bezveze i sa ovim sam puno vise izvlacila jer je M bas imao probleme sa slinicama dugo dugo

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 25061
18.9.2011 10:50:02   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

cure kako vi cistite nosic bebama?

je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline?
ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.

ja nista ovo ne bi koristila , jednom nam je doktor dao slanu vodu ono kao sprej cak ni to nisma koristila

ne bih ni ja ali kada dijete ne može da jede niti da spava od začepljenog ona onda bih koristila sve šta god postoji

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25062
18.9.2011 10:50:41   
rose
mi imamo onu chicco na fazn ovoga sto palachinken kaze...jedan kraj u nosic, drugi u usta i povuces...mi tako izvadimo i one tvrde slinice

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25063
18.9.2011 10:51:43   
ladyblue RR

ne bebin štapić za uši nego svoj. izvuči ćeš, vidjet ćeš. samo poslije kopanja kada je nos vlažan.

Neposredna veza do poruke: 25064
18.9.2011 10:58:57   
rose

ne bebin štapić za uši nego svoj. izvuči ćeš, vidjet ćeš. samo poslije kopanja kada je nos vlažan.

jesi uspjela sinoc Nadji namazati usta?

Neposredna veza do poruke: 25065
18.9.2011 11:00:18   
malena27 RR
hvala na savjetima user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 25066
18.9.2011 11:00:50   
Amam
Evo i nas user posted image ...
E spava,ja pijem kafu,prvu,da ocejfim a kuca mi je k'o poslije udara groma user posted image .
Masallah bebace su vam bas prekrasne,a Mak vec veliki djecak.
Moj E jutros nesto ima slinica u nosu,doduse onih suhih pa cu mu malo aqua marisa ukapat da omeksa i okice mu nesto  ukisle,ako ga nije malo propuha dohvatilo.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25067
18.9.2011 11:01:07   
ladyblue RR
evo ovaj ja koristim ali kakva je trenutno situacija trebao bi mi onaj što ide na usisivač
user posted image

Neposredna veza do poruke: 25068
18.9.2011 11:03:19   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

jesi uspjela sinoc Nadji namazati usta?

jesam nešto malo
vjeruj mi da nemam više živaca ni za nju ni za sebe. toliko ona mene smori da mi više nije do života. u 6h je jutross ustala i eno je lupa u vrata neće da spava. jedva sam je nekako nahranila. valjda je i ona više smorena od grla i nosa pa nervozna a ja slomljena i bolesna.

e da, jutros je počela sama da stoji bez da se drži za nešto.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25069
18.9.2011 11:04:30   
ladyblue RR
Iman, čestitamo zubić i prve korakeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25070
18.9.2011 11:07:19   
InLove

Iman, čestitamo zubić i prve korakeuser posted image

Pridruzujemo se cestitkamaa,sad se mama cuvajj ,tek sad nastaju zijaniiiiiiiiiiii
user posted image user posted image
]
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 18.9.2011 11:09:18 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 25071
18.9.2011 11:19:32   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Mirkica

cure kako vi cistite nosic bebama?

je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline?
ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.

ja nista ovo ne bi koristila , jednom nam je doktor dao slanu vodu ono kao sprej cak ni to nisma koristila

ne bih ni ja ali kada dijete ne može da jede niti da spava od začepljenog ona onda bih koristila sve šta god postoji

to je nesto drugo Bogu hvala nismo imali taj problem toliko , mozda i bi da je doslo dotle ali nama je ona moja spravica stavila sam je gore uvjek pomogla .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 25072
18.9.2011 11:21:43   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Iman83

Dobro jutro svima,

Samo da vam mahnemo, Iman spava, a ja s eodoh spremati, pa kad se probudi pičimo na proslavu našeg rođendana.user posted image

Dobili smo još jedan zubić- gornju dvicuuser posted image i da, mamina cura je prohodala za svoj rođendan user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Ima da mi leđa otpadnu trčeći za njom pazeći da ne padne! Al da je vidite kako tetura slatko, medo moj mali! user posted image

Nadam se da ste vi ok, ne stignem ovih dana čitati, ako smo propustili koji zubić ili rođendan- čestitamo, a nadam se da su nam svi ljepotani i ljepotice zdravi i veseli!

Puno vas ljubimo!

IMAN neka su sa srecommmm duso draga prvi koraci user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25073
18.9.2011 11:22:50   
ladyblue RR
Nađa je imala jednom začepljen nos i to kada je imala 2 ili 3 mjeseca ali to je bilo nešto malo tako da nismo koristili do sada ali ovo trenutno je užas...

< Poruku je uredio ladyblue -- 18.9.2011 11:37:04 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25074
18.9.2011 12:45:34   
ladyblue RR
Ponovo je dobila temperaturu preko 38. Ovo je vise da se ubijes! Zna li iko koliko ove temperature traju? Danas je 6. dan a nema znakova poboljsanja.

Neposredna veza do poruke: 25075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1001 1002 [1003] 1004 1005   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1001 1002 [1003] 1004 1005   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gromobran
tinkivinki

Da li imate gromobran na kući i da li smatrate da je to potrebno?

Da (68%)

Ne (32%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *