Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
gagach hvala bogu pa se i ti javnu malo,ja Maka poznajem vec odavno sa fb Masallah divan je,okiceeeeeeee malena i tvoj sjadak medic Malena_A hvala duso i tebi ,a sto se tice spavanja iste smo ti,dusa mi spava,jos me zub malo muci Cickolini kako je sad Dania?kako ste putovale? hvala draga moja i tvoja med medeni pregedala sam album Lady kako je N? Jesili ti ista bolje? Mirkice hvala mila moja! Jelena kako ti je rana zeno?sve pises samo to ne
Malena27 ja sam samo onako stavila od nuka prva mi slika ispala (da vidis na sta mislim) nadjoh svoju vidim ova od nuk stvarno debela evo ti mojakoju ja koristim i stvarno je super
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
ma te tvrde slinice, onaj stapic za nos i usi namijenjen bebama ni meni ne moze u nos a kamoli njemu
imam ovu nukovu pumpicu ali je i ona siroka...
sad sam uspjela malo obicnim stapicem ocistiti a vidjecu i veceras poslije kupanja...
Ovaj fazon mi je sveki rekla, tako oni ciste bebama u bolnici: onu gumu od infuzije odsijeces nekih 10cm od početka. Taj mekani gumeni vrh je taman za mali nosić, staviš unutra a na drugom kraju snazno uvučeš, sve će slinice izaći. Ako treba, uslikacu svoju pa da postavim
rose upratila sam da je S pocela sjediti sama! Supeeer! kako se mi brinemo vazda zbog necega:( M se preokrece sa ledja na stomak bez problema al sa stomaka na ledja nema sanse...uradio je to par puta sa 3 mjeseca al sada nece...glavicu super drzi,dize guzu na koljena se pokusava namjestiti....kao da se trudi da puze...al naravno ne mrda sa mjesta
hehe...ma S odavno stabilno sjedi kad je ja stavim...sinoc je cak zaspala sjedeci onako ni na sta naslonjena mego je od neki dan uspjela da se sama posjedne iz lezeceg polozaja...jutros je vidim ali ne skontah kako se posjela jer sam gledala tv i samo pogledam u krevetic a ona sjedi
jutro....ja jutros prva N se nadigla u 6h. sinoć nije mogla da da pije mlijeko zbog začepljenog nosa i jutros, naravno, gladna. pokušavala sam je staviti da spava ništa od toga. ignorisala sam je do 7h kada joj je dosadilo u krevetiću. evo je sjedi u hranilici a ja kafenišem. sva sam začepljena...
cickolini, i kod N su krivi zubi. složit će se oni dok narastu, ne brini. svaki zub trenutno svoju politiku vodi ali sam sigurna da jeto kod većine djece pa kada izrastu, slože se kako treba.
i moja se jutros u 6 mprobudila al me nije budila do 7...mm mu kaze da je zatekao budnu a on je dosao u 6 i otkrio mi tajnu njenog brm brm...ona meni odgovara na hrkanje...kaze mm ja udjoh, ti hrces a ona te gleda kroz ogradicu i za tobom brmbrm, brmbrm
Evo i mene,ko da me je nesto pregazilo..ovaj moj A ko da mi namjerno ne da vikendom da spavam..Sinoc se budio vise ni ja ne znam koliko puta i svaki put place i stoji u kreveticu, kao hoce da ga uzmem. S obzirom da je jeo mozda samo jednom,kontam mozda su opet zubi u pitanju,kod mene su vazda zubi krivi za sve hehheheh
Vidim temu nam uljepsao mali M, dusica slatka kako samo uziva na moru, a tek kako oci lijepe ima
Malena ukapaj malo fizioloske a onda rastegni onu vaticu na stapicu za usi i pokusaj tako izvuci slinicu. Vjerovatno ce ga to malo zagolicati pa ce kihnuti i tako je sam izbaciit..
Iman ma svaka cast nasoj velikoj princezi
Cickolini ako ce te to imalo utjesiti i kod A su krivi zubici,mislim da ce se to ispraviti..Odlicno je sto imas pozitivno misljenjei ocekivanje i ako Bog da tako ce i biti
jutro....ja jutros prva N se nadigla u 6h. sinoć nije mogla da da pije mlijeko zbog začepljenog nosa i jutros, naravno, gladna. pokušavala sam je staviti da spava ništa od toga. ignorisala sam je do 7h kada joj je dosadilo u krevetiću. evo je sjedi u hranilici a ja kafenišem. sva sam začepljena...
cickolini, i kod N su krivi zubi. složit će se oni dok narastu, ne brini. svaki zub trenutno svoju politiku vodi ali sam sigurna da jeto kod većine djece pa kada izrastu, slože se kako treba.
i moja se jutros u 6 mprobudila al me nije budila do 7...mm mu kaze da je zatekao budnu a on je dosao u 6 i otkrio mi tajnu njenog brm brm...ona meni odgovara na hrkanje...kaze mm ja udjoh, ti hrces a ona te gleda kroz ogradicu i za tobom brmbrm, brmbrm
malena ja sam cistila sa stapicem za bebe...izvuces ga onako onu vaticu produzis pa pokvasis i onda malo ono kao zavrtis u nosu polako i slinice se zakace i izvuku...nekad sam slagirana ostajala sta sve izvucem iz malog nosica a mozes i obicnu vaticu-komadic uzeti i zarolati je isto pokvasiti i na isti nacin cistiti...meni su pumpice bile bezveze i sa ovim sam puno vise izvlacila jer je M bas imao probleme sa slinicama dugo dugo
je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline? ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.
ja nista ovo ne bi koristila , jednom nam je doktor dao slanu vodu ono kao sprej cak ni to nisma koristila
ne bih ni ja ali kada dijete ne može da jede niti da spava od začepljenog ona onda bih koristila sve šta god postoji
Evo i nas ... E spava,ja pijem kafu,prvu,da ocejfim a kuca mi je k'o poslije udara groma . Masallah bebace su vam bas prekrasne,a Mak vec veliki djecak. Moj E jutros nesto ima slinica u nosu,doduse onih suhih pa cu mu malo aqua marisa ukapat da omeksa i okice mu nesto ukisle,ako ga nije malo propuha dohvatilo.
ma te tvrde slinice, onaj stapic za nos i usi namijenjen bebama ni meni ne moze u nos a kamoli njemu
imam ovu nukovu pumpicu ali je i ona siroka...
sad sam uspjela malo obicnim stapicem ocistiti a vidjecu i veceras poslije kupanja...
ne bebin štapić za uši nego svoj. izvuči ćeš, vidjet ćeš. samo poslije kopanja kada je nos vlažan.
jesi uspjela sinoc Nadji namazati usta?
jesam nešto malo vjeruj mi da nemam više živaca ni za nju ni za sebe. toliko ona mene smori da mi više nije do života. u 6h je jutross ustala i eno je lupa u vrata neće da spava. jedva sam je nekako nahranila. valjda je i ona više smorena od grla i nosa pa nervozna a ja slomljena i bolesna.
e da, jutros je počela sama da stoji bez da se drži za nešto.
je li slinav, prehlađen ili ima samo one obične, tvrde sline? ako su one obične, poslije kupanja, kada se malo smekšaju samo uzmi štapić za uši i malo mu očosti nosić. ja sam tako radila. a ove sline od prehlade, kapi za nos i sisaljka pa šta izvučem.
ja nista ovo ne bi koristila , jednom nam je doktor dao slanu vodu ono kao sprej cak ni to nisma koristila
ne bih ni ja ali kada dijete ne može da jede niti da spava od začepljenog ona onda bih koristila sve šta god postoji
to je nesto drugo Bogu hvala nismo imali taj problem toliko , mozda i bi da je doslo dotle ali nama je ona moja spravica stavila sam je gore uvjek pomogla .
Ima da mi leđa otpadnu trčeći za njom pazeći da ne padne! Al da je vidite kako tetura slatko, medo moj mali!
Nadam se da ste vi ok, ne stignem ovih dana čitati, ako smo propustili koji zubić ili rođendan- čestitamo, a nadam se da su nam svi ljepotani i ljepotice zdravi i veseli!
Puno vas ljubimo!
IMAN neka su sa srecommmm duso draga prvi koraci
< Poruku je uredio ladyblue -- 18.9.2011 11:37:04 >