|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.9.2011 22:03:15   
selmoni
<drage moje kako ste  evo je sam se maloprije vratila iz grada imogu vam reci da sam oduševljena odzivom građana za pomoć malenoj našoj RR bebici Iman Karićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25001
17.9.2011 22:15:38   
Mirkica
selmoni bas mi je drago za odaziv user posted image user posted image user posted image user posted image
helena sad je dobro I. vidjecemo sta donosi noc user posted image user posted image user posted image
MERSIHA masallah napredna i divna beba user posted image user posted image user posted image user posted image

MALENA ja nikuda bez tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 25002
17.9.2011 22:17:38   
InLove
Selmonii super za odaziv user posted image user posted image user posted image
Ma balkanci su najbolji ljudi user posted image

Mirkice sta mi je to ljepotanu? AkoBogda u ponedjeljak idem u DE, pa cu poslati nesto user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 25003
17.9.2011 22:55:48   
Leena
Ja opet samo da mahnem... Javim se sutrauser posted image , puse

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 25004
17.9.2011 22:57:16   
InLove

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja opet samo da mahnem... Javim se sutrauser posted image , puse

user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25005
17.9.2011 22:59:55   
Amam
Vecer mame i bebe
Uletih da vidim kako je N.a ono i lady saFatalo i druga I. saljemo pozitivne vibrice za mirnu noc i brz oporavak
Iman nema sa izvjestajem s"male" proslave,ona se uveliko sprema za veliko slavlje user posted image .
Treciputmama djecica su ti masallah preslatka.
Ja kako rekoh danas bila kod zaove,E dojio u 8 i 30 jutros i malo oko 16h user posted image user posted image pio je vodu ali mi cudno da nece nikako dojiti,par puta mu nudila pocne plakati user posted image da li ga je put smorio (putovali smo oko 1h i 20-tak min) ne znam,kako smo se vratili kuci sve ok,predstoji nam noc da vidim sta ce biti.Okupala ga i zaspao je oko 22h.

Mah-mah i laku noc!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 25006
17.9.2011 23:33:32   
Anoniman
Joj Lady bas mi zao sto i tebe tako uhvatilo... Pokusaj da joj ukapas caj od bijelog sljeza u nos ili uzmi operil P pa jedan udisaj ujutru i jedan uvece. (pedijatri ga ne preporucuju do godine, a mi smo ga koristili od sedmog mjeseca po preporuci ORL)

Leena nisi vidjela samo Luku vec i Anusku i meneuser posted image , zao mi je sto bi onako na brzinu, ali bice popravni na tenane jedna kafica. Hvala jos jednomuser posted image

Djecica su med medeni, triputmama svaka cast user posted image

Ja sam se bukvalno zarobila ovom zimnicom, cijeli dan za sporetom... Danas mi Luka nesto nervozan bio, cešće je dojio nego inace i veceras nikako da zaspe, dijete place. Cudno mi posto on nikad ne place. Sad spava, a ja cekam neke paprike da mi se pasterizuju i bjegam u horizontalu, sutra bi trebali imati neke goste, a kod mene u kuci konj bi nogu zaglavio kakav je rovas, tako da bih rado da otkazu.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 25007
17.9.2011 23:45:48   
bananica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja joj nasula u usta i haos napravilauser posted image
i dalje je sva ljubičasta po rukama

namazi joj sa sodom bikarbonom

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25008
18.9.2011 0:10:35   
Cickolini
Heeeej jeste se ispisale ... pa subota je nekad bila mirna. Malo sam preletila .... pohvatala sta sam uspjela hahaha Mi stigli maloprije. D fino podnijela put. Nahranila je i spavanac. Malo je zakenjkala, ali sam je pustila i valjda je zaspala vise nisam ulazila, a ne cuje se haha

Ja sam zaboravila pisati o zubicima kod D ... ona je dobila prvo dva donja keca u razmaku od mjesec dana. E ona je dobila dvije gornje dvice i sad kec lijeci izasao. Malo mi se cine svi kriv. Ima li iko iskustva???

Zaboravila sma pisati da se D oci nikad nisu 100% fokusirale. Bile smo kod ocnog. Kaze da oba oka gledaju malo prema unutra sto je navodno dobro jer koristi u tom slucaju oba oka. Da je samo jedno onda bi bilo moguce da pocne s vremenom odbacivati sliku tog oka. Kaze da se samo od sebe nece regulisati nego da obavimo sa 3 godine rutinsku operaciju. Bit ce skoro pa dobro, ali ne 100% ....

Joooj pitam se hoce li mene ista zaobici ... CP, oci, zubici krivi ... Luuuuuudim nekad, ali je onda pogledam pa pomislim kako cu ja to sve srediti (sto sam samouvjerena)

Lady zeno sta je sa N pa nikako da je popusti??? Ljuuubi mi je puuuuno

Triputmama, Mersiha i Malena bebice su ko med ... Masalla nek su vam zive i zdrave :)

Jelena pa tebe bas zavezati treba ... pa iskoristi dok ti Ane nema da dahnes dusom. Odmori se malo. Ja bi sve cetri u zrak hahaha Ona se zimnice uhvatila. Na svijetu te takve nema.

< Poruku je uredio Cickolini -- 18.9.2011 0:11:59 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 25009
18.9.2011 0:19:12   
Anoniman
Cickolino draga ljubi princezicu od nas... sto se tice ociju ja sam cak "odbacila"jedno oko i operisala sam, rutinska operacija skroz i evo nista mi ne fali, mislim osim koja daska u glavi ili balvanuser posted image , a sto se tice zimnice ma to ja tebi da koju teglu spakujemuser posted image , ali stvarno sam manita, ali nista novo.
Ja pozeljela svoju curu, nikako da se naviknem da nije tu. Jutros mm i ja izasli na balkon da pijemo kafu kad ispod balkona on parkirao auto, a ja budala kao iz topa: "sto si ovdje parkirao, hoces Ana da sta baci na krov" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Danas mi je baka dala na tel i ja govorim "hoces da dodjes mami", a ona mrtva hladna "neću"

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 25010
18.9.2011 8:30:08   
gagach
Hello!
evo i mene malo...vec danima pokusavam nesto napisati na forumu al ne moze pa ne moze...tako da sam vas citala i pratila u tisiniuser posted image
Mi smo bili na moru i stvarno nam je divno bilo...mali je u pocetku bas lose spavao (nista novo). Najlakse mi je zubice optuzitiuser posted image
Poceli smo i sa kasicama...evo vec tri dana mu jabuku dajem a danas cemo probati i mrkvicuuser posted image on to tako halapljivo pojede da nista ne uspje izbaciti...da ga neko gleda mislio bi da ga mucim gladjuuser posted image

Jelena ti si stvarno kraljica...pa zeno kako ti zimnica pade na pamet u tolikom haosu? umjesto da se izvalis ti kao da motor imas u guziuser posted image Kako sada A sa L? ima li ljubomore i scena?

Ladyblue pa sta je to safatalo N? mogu misliti kako si se umorila oko nje...jaaaadna maaala cuica...meni bas govore kolegice sa posla da su im djeca bolesna...ovoj jednoj mala ima temperaturu 39 i nikako da je skinu a drugoj je sin u bolnici zavrsio jer nisu temp mogli skinuti kao neki virus hara...lijepo me strah...
Cickolino svaka tebi cast stvarno....pratim tvoje postove i ti si jedna hrabra mama i izborit ces se sa svim sigurna sam. Poljubi princezu i od mene. Sto se tice krivih zubica od moje prijateljice mala isto ima krive ali kako izbijaju do kraja tako se i ispravljaju...nemoj se i zbog toga brinuti!
rose upratila sam da je S pocela sjediti sama! Supeeer! kako se mi brinemo vazda zbog necega:( M se preokrece sa ledja na stomak bez problema al sa stomaka na ledja nema sanse...uradio je to par puta sa 3 mjeseca al sada nece...glavicu super drzi,dize guzu na koljena se pokusava namjestiti....kao da se trudi da puze...al naravno ne mrda sa mjestauser posted image
Malena bebac je diiiiiiiiiiiiiiiiiiivan masala...nadam se da slusa i da spavauser posted image
Ljubicica 28 i mom bebanu je stolica zelena...nekad je onako maslinasta a nekad zuckasto zelena...ja sam se bas brinula u pocetku i kada sam rekla pedijatrici da je zelena ona kaze da se ne brinem oko togauser posted image ja njega dojim ali zadnjih sedmica sam mu ubacila AD pred spavanje jer vise ne mogu da podnesem budjenje svaka 2 sata...ali se nista nije promjenilo sto se stolice tice...i ja se pitam sta bi moglo bitiuser posted image
uh eto ja se tako javim svake prestupne ali referat napisem!
svim ostalim mamicama saljem milion puuuuuuuusa
sve hocu pitati sta je sa idachom?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 25011
18.9.2011 8:30:29   
ladyblue RR
jutro....ja jutros prva
N se nadigla u 6h. sinoć nije mogla da da pije mlijeko zbog začepljenog nosa i jutros, naravno, gladna. pokušavala sam je staviti da spava ništa od toga. ignorisala sam je do 7h kada joj je dosadilo u krevetiću. evo je sjedi u hranilici a ja kafenišem. sva sam začepljena...

cickolini, i kod N su krivi zubi. složit će se oni dok narastu, ne brini. svaki zub trenutno svoju politiku vodi ali sam sigurna da jeto kod većine djece pa kada izrastu, slože se kako treba.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25012
18.9.2011 8:34:43   
malena27 RR
jutro cure... taman sam sjela da popijem kafu s mirom, a bebac se razdera user posted image user posted image user posted image vozdra danima bez obaveze i pometnje user posted image user posted image user posted image ali neka, bas uzivam....
evo ga sad na meni, na grudima, ne znam ni sama kako tipkam user posted image user posted image user posted image

jeste mi dobro? kako su nam bebace jutros?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 25013
18.9.2011 8:35:02   
ladyblue RR
gagach, pa gdje si ženo?! stolica se njima mijenja bez nekog određenog razloga. sad ćeš tek vidjeti kada kreneš da čvrstom hranom. N nije kakila prekjučer i kada je jučer obavila....usrala je i šefa i stanicuuser posted image  a da ne pričam što sam cijelu kuću morala zračitiuser posted image . u AD-u imaš više željeza pa im zna stolica biti zelena. ne brini.

< Poruku je uredio ladyblue -- 18.9.2011 8:39:08 >

Neposredna veza do poruke: 25014
18.9.2011 8:44:37   
gagach
ladyblue e vala hvala ti na objasnjenju...ni pedijatrica mi tako fino nije objasnilauser posted image a bar sada kaki redovno...kako sam mu uvela AD ima svaki dan stolicu ... meni je to pravi sok...jadan je kakio svakih 8 danauser posted image
malena pa da hoce da bude blizu mamushke svoje....secer mali

Neposredna veza do poruke: 25015
18.9.2011 8:46:26   
malena27 RR
hebo ga patak, taman bio zaspo, ja ga vratim u krevetic, opet isti scenario user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25016
18.9.2011 8:47:31   
gagach
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

hebo ga patak, taman bio zaspo, ja ga vratim u krevetic, opet isti scenario user posted image user posted image user posted image user posted image
i tako nekoliko puta....user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25017
18.9.2011 8:48:00   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: gagach

ladyblue e vala hvala ti na objasnjenju...ni pedijatrica mi tako fino nije objasnilauser posted image a bar sada kaki redovno...kako sam mu uvela AD ima svaki dan stolicu ... meni je to pravi sok...jadan je kakio svakih 8 danauser posted image
malena pa da hoce da bude blizu mamushke svoje....secer mali

kada samo doje te stolice su tako neredovne ali čim krenu sa AD-om to se ustali. i ne muče se više, ako ništa.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25018
18.9.2011 8:48:09   
bint
jutrooooo
lady jutros si nadmasila helenuuser posted image
a dusica N jel bolje??a cuj i tebe safatalo...ma otjeraj ti ti sve od vasuser posted image
jelo ah zeno ti si stavrno zaistauser posted image user posted image postidi me  za tu zimnicu,idi bona odmaraj user posted image user posted image
mi standardni i jutros u 6 buđenje,pa sad opet spavanac..eh red je da i aj kahvenisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum i ostalimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25019
18.9.2011 8:49:47   
ladyblue RR

ostavi ga, neka malo plače, neće mu ništa biti. umorit će se i zaspati.

Neposredna veza do poruke: 25020
18.9.2011 8:51:40   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bint

lady jutros si nadmasila helenuuser posted image
a dusica N jel bolje??a cuj i tebe safatalo...ma otjeraj ti ti sve od vasuser posted image

helena se ujutro javi s posla pa zato bude prvauser posted image

N je jutros ok, ali to mi ne znači mnogo jer ona svako jutro bude ok pa poslije nastane haos.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25021
18.9.2011 8:53:50   
malena27 RR

ne mogu user posted image user posted image user posted image dusa m se cijepa, ovakav bude dok se ne pokaki....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 25022
18.9.2011 8:55:40   
gagach

ne mogu user posted image user posted image user posted image dusa m se cijepa, ovakav bude dok se ne pokaki....

nisam ni ja nikad mogla...mali je on jos...place zato sto ga nesto muci i zato sto mu godi mamin miris i toplina...uh krofnice male...

Neposredna veza do poruke: 25023
18.9.2011 8:57:31   
malena27 RR
evo ga sad prducka i grci se na meni...vjerovatno pokusava da kaki user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.9.2011 8:59:25 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25024
18.9.2011 8:57:32   
ladyblue RR
ja sam svoju od rođenja navikla da sama sebe uspava i nije mi padalo na pamet da je nosam. i sad sam baš sretna zbog toga jer bih poginula nosajući je sa 11 kg.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 25025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  999 1000 [1001] 1002 1003   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

deke/prekrivaci
salmy

Zanima me...gdje vi treset_e(ako opste to radite) deke,prekrivace..?

kroz prozor (40%)

preko balkona (20%)

na balkonu (11%)

u kadi (9%)

ne tresem opste (21%)

Broj svih glasova: 188

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *