|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  997 998 [999] 1000 1001   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.9.2011 11:13:49   
ladyblue RR
nisu ovo zubi u pitanju Mirkice. Nađa ima tešku Herpanginu od koje su joj se stvorile afte po ustima i to je boli.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 24951
17.9.2011 11:15:47   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

nisu ovo zubi u pitanju Mirkice. Nađa ima tešku Herpanginu od koje su joj se stvorile afte po ustima i to je boli.

ojjj dusa dragaa bas m i je zao

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 24952
17.9.2011 11:20:29   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica

joj šuti, danima muku mučim s njom. evo je opet ima temperaturu i to onu malu, hinjsku 37,2. a ta temperatura me baš brine. ne mogu nikako da je se riješim a ova mala ne valja nikako. ne mogu je skidati pa je pusim da se sama izbori sn njom.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 24953
17.9.2011 11:24:50   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Mirkica

joj šuti, danima muku mučim s njom. evo je opet ima temperaturu i to onu malu, hinjsku 37,2. a ta temperatura me baš brine. ne mogu nikako da je se riješim a ova mala ne valja nikako. ne mogu je skidati pa je pusim da se sama izbori sn njom.

Ishak je imao sinoc 37,7 ja sam ga samo raskomotila a njemu je od zubica a i prekuce je primio vakcinu i rekli su da do 7 dana moze doci do  ture osipa i slicno , ma vjeruj kad se sinc nisam roknula ev sad spava , samo je raskomoti istusiraj i bice dobro.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 24954
17.9.2011 11:25:34   
vila_7
Lady, ma meni je opet bolja ta,nego da gori puno.

Lejla
...ma izgleda da ce ova moja do skole tako! user posted image Ukinula bih ja nocno davno,al mi zao jer bas doji i to obje. A vjeruj nekako sam i navikla pa ni ne kontam...neku noc se samo 2 puta budila i ja sve gledam dise li mi dijete user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 24955
17.9.2011 11:26:10   
vila_7
Mirkice jel to ona sto sa godinom ide vakcina?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24956
17.9.2011 11:31:08   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: helena_7

Mirkice jel to ona sto sa godinom ide vakcina?

da

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24957
17.9.2011 11:31:39   
vila_7
uh i ja moram na tu ...kazu bar kod nas da se cekaju simptomi i do 14 dana!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 24958
17.9.2011 11:37:59   
ladyblue RR
naletih na tv-u na malog Rokvića pa se sjetih kako smo ga spominjale prije nekoliko mjeseciuser posted image
a i fin je brate, što jest' - jest'user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24959
17.9.2011 11:38:37   
rose

dobro jutro...

N se probudila 6:45huser posted image .  doduše prespavala je cijelu noć onakva nikakva pa se ne smijem žaliti. i ja sam rano legla tako da sam se naspavala. sinoć sam napravila belaj sa onom ljubičastom tekućinom. ja joj nasula u kašičicu a nisam probala kakvog je ukusa (ima ukus užasauser posted image ) i dijete sve isppljuvalo. sva je ona ljubičasta, stvari koje su bile na njoj, bliža i dalja okolina. katastrofa

Dajo, a zašto ne daješ Espuisan ili neke druge kapi da ublaže te grčeve? Dijete se samo muči. Ja sam ih počela davati čim su joj krenuli grčevi, sa 18 dana.  cura ti je user posted image

lady umocis stapic za usi i namazes kako bilo ...ne znam kako drugacije bi mogla da je mazes

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 24960
17.9.2011 11:43:04   
ladyblue RR
ja joj nasula u usta i haos napravilauser posted image
i dalje je sva ljubičasta po rukama

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24961
17.9.2011 11:44:01   
vila_7
Lady...mozes probati i natopiti gazu pa prebrisati usnu supljinu.

P.S. - ja pocela virkati na onu sljedecu da se zene ne sokiraju odjednom! user posted image

Neposredna veza do poruke: 24962
17.9.2011 12:06:24   
ladyblue RR
joj da mi je malo izaći a ne smijem jer smo obje bolesne a ovo je neko virusno sranje pa ću još na koga prenijeti user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24963
17.9.2011 12:11:53   
vila_7
odes malo u park ili negdje u prirodu gdje nema bas ljudi 

Neposredna veza do poruke: 24964
17.9.2011 13:00:18   
ljubičica 28
Jutro ženice user posted image

Nemam kad čitati, nadam se da su bebice bolje...

Moj je jučer imao dvije zelene stolice (drugu k'o da je špinat jeo user posted image ), znate li je li moguće da to bude od zubića??? Primijetila sam da su mu obje donje jedinice natečene,a i pedijatrica nam je rekla da zubi samo što nisu krenuli nicati...Baš sam se zabrinula zbog stolica, al' na njemu ne primijetim da ga nešto muči user posted image

Nadam se da će mi iskusnije mamice znati odgovoriti  user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24965
17.9.2011 13:29:19   
amiboj
Pozdrav zenicama i pusice bebicama.
Kao prvo nadam se da je Nadja bolje, bas mi je zao sto se napatiste...
Nadam se da Daania dobro podnosi vjezbe.... nisam stigla citati ali vjerujem da cete vas dvije hrabrice biti ok.
Kako sam pocela raditi ni za sta nemam vremena, valjda se nekada malo izorganiziram...posebno jer maleni od utorka ima proljev. Taman mislimo smiruje se i onda ponovo.
Juce je relativno fino bilo i evo jutros opet. Konultovali smo se sa pedijatricom. Ona misli da je pokupio neku virozicu. Dala nam je da pijemo 3x linex, one neke otopine za rehidraciju i ako potraje onda cemo morati nesto ukljucivati mimo toga.
Jutros je jadnicak bio i gladan (slabo ima apetita) pa je dvije stolice imao zelene.
Bas se sekiram.

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 24966
17.9.2011 13:34:27   
Anoniman
Uletih da vidim kako nam je Nadja, dusica draga jos je muci...bas mi je zao. Lady brzo ozdravljenje zelimo objema... i vi u karantinu, da napravimo neki forumski karantin dobro bi bilo. Ja sam juce do popodne bas se isplakala, falila mi moja princeza, ali zato sinoc spremila se i u grad i vjerujte prvi put prosetala i popila kafu na miru od kad se Ana rodila, Luka po obicaju slusao i bio dobaruser posted image . Nocas se malo cesce budio, ali sam ga stavila pored sebe i ja kunjala on jeo tako da i ne znam koliko puta, tj ne sjecam se tacnouser posted image , zato danas vec drugu turu svoju dugosatnu spava, a ja se bacila na zimnicu, svasta sam nesto napravila i svasta jos nesto planiram, kako imamo domace voce i povrce sve mi zao da ne propadne, a i planiram voca ovog ljetnjeg pasterizovati jer Luka kad pocne sa dohranom nece biti nista kupiti.
Moja cura je sinoc kod bake zaspala u pola devet i spavalo dijete do pola deset jutros, sto kod mene nije nikaduser posted image user posted image . Uglavnom ona uzivauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24967
17.9.2011 13:39:27   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

Jutro ženice user posted image

Nemam kad čitati, nadam se da su bebice bolje...

Moj je jučer imao dvije zelene stolice (drugu k'o da je špinat jeo user posted image ), znate li je li moguće da to bude od zubića??? Primijetila sam da su mu obje donje jedinice natečene,a i pedijatrica nam je rekla da zubi samo što nisu krenuli nicati...Baš sam se zabrinula zbog stolica, al' na njemu ne primijetim da ga nešto muči user posted image

Nadam se da će mi iskusnije mamice znati odgovoriti  user posted image

ma normalno je da im se stolice nijenjaju. sve boje i oblici su okuser posted image dok nisu god proljevi.

Neposredna veza do poruke: 24968
17.9.2011 13:42:20   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: amiboj

Pozdrav zenicama i pusice bebicama.
Kao prvo nadam se da je Nadja bolje, bas mi je zao sto se napatiste...
Nadam se da Daania dobro podnosi vjezbe.... nisam stigla citati ali vjerujem da cete vas dvije hrabrice biti ok.
Kako sam pocela raditi ni za sta nemam vremena, valjda se nekada malo izorganiziram...posebno jer maleni od utorka ima proljev. Taman mislimo smiruje se i onda ponovo.
Juce je relativno fino bilo i evo jutros opet. Konultovali smo se sa pedijatricom. Ona misli da je pokupio neku virozicu. Dala nam je da pijemo 3x linex, one neke otopine za rehidraciju i ako potraje onda cemo morati nesto ukljucivati mimo toga.
Jutros je jadnicak bio i gladan (slabo ima apetita) pa je dvije stolice imao zelene.
Bas se sekiram.

draga, Nađa je prije ovog sranja imala proljev koji je trajao 2 sedmice. Linex je ok i kupi Hipp ORS u DM-u ili Mercatoru i daj mu po jednu tu flašicu da popije. vjerovatno je viroza ali mogu biti i zubi. moraš paziti da ne dehidrira i proći će.

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 24969
17.9.2011 13:46:05   
ladyblue RR
eto moja Jelo, ti se ispalakala za Anom a ona za nagradu "odvalila" cijelu noć. neka je sa babom da malo i ti odmoriš. vidiš bona kako dijete spava nakon što provede dan na zraku?! a ti i ja, kako smo krenule, vidjet emo se kad nam djeca u školu krenuuser posted image

Nađa opet dobila temperaturu 38. sad sam joj dala Diprol i nahranila je. sreća pa je pojela cijelu teglu Hipp-a i još pola pudinga inače bih se baš zabrinula. jutros je slabo jela. stavlia sam je u krevetić u nadi da će je Diprol uspavati. ne čuje se a ja ne smijem da uđem u sobuuser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 17.9.2011 13:47:53 >

Neposredna veza do poruke: 24970
17.9.2011 15:42:08   
treciputmama
posto sam skontala kako prebaciti slikicu zelim da vam predstavim i moju malenu bebachu...
user posted image

user posted image

user posted image

ovdje je imala samo jedan dan
user posted image

i da ne zaboravim i ostatak ekipe

user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 24971
17.9.2011 15:47:12   
palachinken

IZVORNA PORUKA: treciputmama

user posted image

Ti si najbogatija zena na svijetu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 24972
17.9.2011 16:06:43   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: helena_7

uh i ja moram na tu ...kazu bar kod nas da se cekaju simptomi i do 14 dana!

ja samo rekoh da I. mi zaplaka pa morala sam sve napustiti , Helena ne znam je li od vakcine a sav je nikakv sam nesto mici ima turu ali malu ali to njemu smeta haman zubici uz to ama ne znam lose je naravi hahahahhaha sinoc oka nisam sklopila nosala ga po kuci tam vam najgore sto ne vidim nista da mu je a on se dere bas me panika uhvatila sad je malko bolje nadam se nocas da ce biti sna

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 24973
17.9.2011 16:10:55   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image

Ti si najbogatija zena na svijetu!

divni ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24974
17.9.2011 16:16:47   
ljubičica 28

user posted image

Predivno!!!

p.s. malena je prava garica user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 24975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  997 998 [999] 1000 1001   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  997 998 [999] 1000 1001   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dinosaurusi
veeseelaa

idete li vidjeti dinosauruse?

ne (44%)

da (36%)

karte su preskupe (20%)

Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *