Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
taurus....ma sto je najgore i ja je stavljala dok je mala bila i nista - nikako se nije mogla navici Lady ja ti ne vjerujem da je onaj slatkis nesto mogao razvaliti!
< Poruku je uredio helena_7 -- 19.9.2011 10:48:05 >
e moja Helena, ona ti se promangupisala pravo. samo pravi belaj. jučer odem u wc i ne čujem je...odmah znam da pravi neki zijan...izletim k'o bez glave a ona sjedi u cukinoj kurpi i one njegove prljave krpetine stavila na glavu i smije se....kad se nisam šlagitala. stalno joj branim da dira njegovu korpu, ipak je to prljavo koliko god ja to perem.
ja sam svoju djecu u taj vrtić stavljala dok su bili skroz mali, da se naviknu pa im je zbog toga to i normalno evo upravo E se u tome igra i pjeva, okačim joj igračke za one ručke i stalno mijenjam da joj ne dosadi
dobro smo, ja se doduse koprcam s ranom i hemorodima, bilo je i temperature, nesvjestice, ali hajd...proci ce beba je divna doji, kaki, piski, pajki...ma sav je seceran
sad gledala sliku Fatimice i njene Iman, i kontam kako li joj je tesko nemoci uzeti svoje dijete kad pozeli i kako li je maloj Iman koja iscekuje svoje roditelje svaki dan da osjeti njihov dodir........ ma ne bih vise nikad svoju smizlu ostavila da je probam ma ni uspavati samu ako nece, i nije mi vise mrsko dojiti po noci ni 10 puta,samo nek je hB pored mene i da je mogu priviti u svoj zagrljaj kad mi srce pozeli.
sad gledala sliku Fatimice i njene Iman, i kontam kako li joj je tesko nemoci uzeti svoje dijete kad pozeli i kako li je maloj Iman koja iscekuje svoje roditelje svaki dan da osjeti njihov dodir........ ma ne bih vise nikad svoju smizlu ostavila da je probam ma ni uspavati samu ako nece, i nije mi vise mrsko dojiti po noci ni 10 puta,samo nek je hB pored mene i da je mogu priviti u svoj zagrljaj kad mi srce pozeli.
helena srece si..ista sam takva..ma sve za njih..jer te niko ne zna razveseliti kao oni... za sve mam i bebice
dobro smo, ja se doduse koprcam s ranom i hemorodima, bilo je i temperature, nesvjestice, ali hajd...proci ce beba je divna doji, kaki, piski, pajki...ma sav je seceran
Jeste masallah nek vam bude sretan i haijrli da samo dobro od njega docekate Ajnur je meddd dobro dosla na ovu temu koju si lavovskim srcem zasluzila ljubni nam Ajnura
bint...ma joj sam kad pomislim kako me nekad pogleda bas ono kao da mi govori da mi se sva prepusta jer o meni zavisi,ili kad doji pa prestane , pogleda i sarmira posebnim osmjehom,....uh....ma srce mi poskoci od miline! Zato ja hocu jos bebaca!
A za ove sto koriste BABYLOVE pelene....jel vam se ikad desilo da bebi na pocetku bedara ostane malo plave boje .Meni vec 2 puta i nema od cega,samo od pelena i tesko se opere.
meni se zna desiti, stegnem previše pelenu. joj neki dan uzmem Violeta pelene....nestalo mi pelena i nisam mogla da odem do DM-a pa sletim u prodavnicu i imali neku akciju Viilete i ja kupim. oni nemaju 4+nego samo 4 i 5 i ja kontam da će joj 5-ica biti velika i kupim 4. zajeb. ove su joj knap, jedva ja njih zalijepim kako treba a paket ima 82 pelene. nikad ih se kutarisati...tek smo na pola. e i stim smo napravili to plavo....previše ih stegnem. jadno dijete.