|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1015 1016 [1017] 1018 1019   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.9.2011 15:50:18   
taurus
evo opet ja svratila da odmorim mozakuser posted image

glava me zabolila, nos me zeza već dva dana, a E sam poželjela i jedva čekam da dođe

super beba dan D je slijedeći četvrtak, uh baš se brinemuser posted image

lady imaš li inhalator, ako nemaš možda da je odvedeš do DZ na inhalaciju jer će od toga super prodisati
ja imam onaj mali ručni iz apoteke i vjeruj sinoć sam bila ista kao tvoja N danas i upotrijebila sam ga dva puta i prodisala, ja inače to stalno koristim i za E i za R

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 25401
21.9.2011 16:46:34   
Cickolini
Hej drage moje ... moja prica se nastavlja ni za sta nemam vremena hahaha Vecinu stvari od D cu ostaviti (za drugo dijete aBd), a izdvojila sam neke koje su joj bile male kad su stigle hahaha Poslat cu ih za Sarajevo da ih odnesu na BB za nasu Iman. Visnja mi je rekla da ce i ovaj BB biti humanitarni za nasu Imancicu. Napravit cu album na RR za nekoliko minuta pa pogledajte ako je neko za nesto zainteresovan. Cijene necu stavljati ide u humanitarne svrhe pa ko koliko moze.

Ljuubac od D i mame koja ne zna gdje udara hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 25402
21.9.2011 17:15:04   
Cickolini
Evo vam link za album pa ako nekog nesto zanima nek se javi. http://album.ringeraja.ba/index.php?page=album&ID=2746 sav novac ide za nasu Iman

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25403
21.9.2011 17:17:55   
rose
pozz zene...evo mene sad mm zvao da mi kaze kako je malu hranio, dao joj puru i prvi put stavio malo kravljeg mlijeka i kaze mala povratila...jel se nekoj desavala slicna reakcija na mlijeko...do sada je jela pavlaku i sir uz puru

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25404
21.9.2011 17:40:33   
ladyblue RR
nebi trebalo da ima veze s mlijekom. Ako je probala sir i pavlaku onda je i mlijeko ok. Jeste li joj prije davali puru? N je mrzi!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25405
21.9.2011 17:43:50   
stefania
cao zene i majke
moj djecak spava li spava skoro cijeli dan, samo se probudi ja ga presvucem i podojim i on opet.uh malo me strah sta ce biti veceras..kako vi deverate...
by the way, ja sam i dalje pod dojmom malene iman i totalno sam u soku u vezi tog djeteta i njenog slucaja...placem cim pomislim da nju i njenu mamu...uh Boze samo da budu ok...htjedoh pitati a gdje se odrzava RR bazar, ja to ne znam..i ja bih prilozila neke stvari od J, pored uplate u banku da jos nesto uradim..eto, hvala unaprijed na odgovorima
pozz

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25406
21.9.2011 17:56:40   
tukica
uh zene drage, mene kao da je traktor pregazio... moja mala cijeli dan ili spava po sat-dva ili je vrlo malo budna... treceg nema user posted image davala sam joj opet malo hapice, na foru, jbg, drugacije ne mogu jer ona zatvori usta... user posted image user posted image user posted image user posted image
i da, prije se okretala stalno, sad nece nikako.... a da ne govorim o onom nasem nestavljanju na stomacic... ona poludi kad to uradim... i vidim slabije koristi lijevu ruku... ne kontam zasto...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 25407
21.9.2011 18:16:38   
animagical
kuc kuc...jel slobodno?
bebi evo cijeli dan doji...sad zaspaouser posted image dolazila nam patronazna, drugi put...prvi put je izvadila onaj svoj hipp blokic i olovku iz hipp torbe i preporucila dohranu, ja to okacila macku o rep... danas eto je opet...bebic vratio porodjajnu tezinu i jos malo dobio, zutica izlazi...pita a jeste dohranjivali? reko nismouser posted image in your face, bakouser posted image ona ce nama pricati da treba dohrana...zena se usuti, ode nakon minut... prvi put je zamalo nisam izbacila iz kuceuser posted image ja se mucila s ranom, trudila da dojimo, maleni imao zuticu sav slabasan....ona umjesto nekog savjeta pravo na AD...e sad kad vec doji super nema komentara...nervira me ova propaganda s dohranom kad treba i kad ne treba...user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 25408
21.9.2011 18:22:44   
Anoniman
Cickolino draga svaka cast u svoj tvojoj frci ti se sjetila Iman i nije ti bilo tesko slikati i postavljati stvari... zeno svake pohvale si vrijedna.
Sad sam stavila ovaj tvoj link na razgovore u iscekivanju bebe, jer tamo ima dosta mama pred kraj sto su u fazi kupovine stvarcica pa mozda nekoj bude interesantno i zanimljivo.

Citam vas posle dok ovog svrca uspavam, nepodnosljiv je danas...

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 25409
21.9.2011 18:35:26   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

nebi trebalo da ima veze s mlijekom. Ako je probala sir i pavlaku onda je i mlijeko ok. Jeste li joj prije davali puru? N je mrzi!

ma jesmo i jela je uvijek bez frke...kad sam dosla dala sam joj hapu i popila je...mjerila temperaturu, normalna je, 36,7

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25410
21.9.2011 18:38:29   
Anoniman
Moje dijete konacno zaspalo, cijelu nocas noc i danas dan je preplakao, samo bi jeo, a onda bljuca u mlazovima, bukvalno vodopadi, a to ga muci, sto je spavao i nocas i danas spavao je na meni ili na mm na prsima, sta mi bi od onako mirnog djeteta uh.

Nama gotovi brisevi danas, tj Anin i Lukin, kod luke izolovana klebsijella na kozi, a nos i grlo uredu, a kod ane sve hvala Bogu uredu i ako je bilo produzeno zasijavanje, bas sam se bila prepala za nju. Uglavnom ova klebsijella moze biti opasna ako se nadje na kozi, ali s obzirom da je nama bris uzet sa pupka i ispod pupka sto je pelenska regija to nije opasno, uglavnom mozda je i lazno pozitivan, tako da nam nije uvela terapiju, vec da ponovimo bris ujutru. Ja isto ujutru idem raditi bris, ko zna sta ce meni naci kad mi jos gnoji rana, ali vidjecemo... eno ga budanuser posted image pisemo se veceras.
Ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25411
21.9.2011 19:05:08   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

ma jesmo i jela je uvijek bez frke...kad sam dosla dala sam joj hapu i popila je...mjerila temperaturu, normalna je, 36,7

ma doslo joj nesto. Ignorisi. Kod mene oboje djece bolesno. N reve cijeli dan,izludi je ova prehlada. Ne mogu da vjerujem da se 2 dana nakon sto je prestala temperatura fasovala najstrasniju prehladu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25412
   [Obrisana poruka]
21.9.2011 19:08:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25413
   [Obrisana poruka]
21.9.2011 19:09:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 25414
21.9.2011 19:17:18   
canim
Evo meneee user posted image

Mi bili na odmoru, danas se vratili, bas smo se lijepo odmorili i nakupovali bebi stvarcica za zimeuser posted image cura opet fasovala turu ali ovaj put do 37.5 tako da nismo koristili nikakve sirupe, sad je ok, nema ture.

Taurus mila, ja ti poruke nisam pregledavala, poslala sam ti pp maloprije ovdje na rr ali nesto nemoze, napisi mi prvo ti pp i napisi sta treba.

Citam vas poslije detaljnije, sad sam samo brzinski preletila

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25415
21.9.2011 19:38:35   
bint
evo i nasuser posted image
uh mi se danas bas nasetali bar jauser posted image isli smo kupiti jastuke ne bi li bolje spavali ehheheheeh hehehehehehuser posted image user posted image user posted image ma salim se posto ej ono konzumovo snizenje rekoh hajd da uzmem pa mogu kome za poklon.
H ev puzeuser posted image u rikverc,pa se zaglavi pa vristi pa zove 'ama,ama'pomagaj!user posted image dusa moja medena
canim eh bas mi ej dragoo da ste odmarali i kupovali..welcomeuser posted image user posted image
iman gdje si,jesil se umorila????tako znaci iman-tarzanuser posted image user posted image user posted image user posted image sto se ismijah a i mene to ceka,jos kod mene kratke zavjese ima bas da visiii user posted image
lady dušooo drzim palčeve da sto vas to prije prođe..uh sad ce ove bas prehladice nas sviju vrebatiii...user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 25416
21.9.2011 20:04:29   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: rose

pozz zene...evo mene sad mm zvao da mi kaze kako je malu hranio, dao joj puru i prvi put stavio malo kravljeg mlijeka i kaze mala povratila...jel se nekoj desavala slicna reakcija na mlijeko...do sada je jela pavlaku i sir uz puru

ako dijete nije reagovalo na sir i jogurt ne znaci da nece na mlijeko, jer se u njemu nalaze bjelancevine koje i jesu problematicne i zbog toga se i preporucuje konzumacija mlijeka poslije godine .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25417
21.9.2011 20:33:33   
ladyblue RR
šta je ovo, nigdje nikog?
stavila sam N na spavanje prije 20h, nismo više mogle ni jedna ni druga. polomila me živu danas. reve cijeli dan a kihnula je milion puta. slina je iz nje izašlo 500 litara. pa više odakle idu ove sline?
Na sve to i mali dobije temperaturu 38,5. sreća pa oko njega nema puno posla jer je veliki. dali mu Paracetamol i eno ga leži u svojoj sobi, gleda tv.

ja sam mrtva umorna. večeras idem rano na spavanje.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25418
21.9.2011 20:35:09   
vila_7
Lady ti se pravo izmuci ovih dana....user posted image

rose mozda je onako povratila...ne mora nista znaciti,ponovi malo kasnije opet pa ces vidjeti

cickolini
zeno pa koliko ti odjecice imas-ja gledala-reko ona sve stavila-kad ti jos imas-a stvari su za stat i gledat-prelijepe! Da znam da sam vec trudna aBd - sad bih ih sve otkupila! user posted image

Iman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma beba ti je kraljica - cuj ljulja se na zavjesi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

animagical.
..to zeno,ma sreca pa smo mi danas malo informiranije i odvaznije - da nismo i dalje bi sve uvaljivala AD i kad nema potrebe.

MALA1994...otkud ti ovdje na plazi!user posted image To da vidis sta spijuni rade?user posted image

Jelena...sretno ujutro i da bude i dalje sve oK!

< Poruku je uredio helena_7 -- 21.9.2011 20:41:14 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 25419
21.9.2011 20:41:59   
HAHA
Veče,evo još jednog slinavcauser posted image samo u mene su negdje unutra,da hoće procuriti,tada prestane boliti glava.ladyblue,baš mi je žao lutkice male,da joj neće na to sve još i zubiuser posted image kad tako bali.rose i ja sam čula da mogu biti osjetljivi na mlijeko,a na mliječne pr.ne,Harunu se kad sam mu prvi put dala čokolino s mlijekom zacrvenilo na vratu i jedna mi mama sa RR rekla da kupim ono u kesi,pa prokuham.Nisam još ,ne da mi se,kad doji.Jelena,držim fige da su lažni pozitivni nalazi.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 25420
21.9.2011 20:50:26   
ladyblue RR
HAHA, još joj nije ona jedna gornja dvojka izbila. vjerovatno ima i zuba...ma sve nam se sastavilouser posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 25421
21.9.2011 20:55:50   
HAHA

HAHA, još joj nije ona jedna gornja dvojka izbila. vjerovatno ima i zuba...ma sve nam se sastavilouser posted image
Zato ti kažem,Harun je isto nervozan za poluditi,danas sam ga dva puta izvodila lakše mi vani,njemu su provirile sve dvojke,a dalje se po uhu češe i lupa,izgleda još boli.

Neposredna veza do poruke: 25422
21.9.2011 21:01:53   
ladyblue RR
mi nismo izlazile danima. prvo je imala onu temperaturu i 2 dana je bila bolje. jeste joj nos curio ali rekoh da je malo zaliječim kad jutros haos. ništa od jaslica ni ove sedmice.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 25423
21.9.2011 21:05:12   
HAHA
Mi u 8 svako jutro vodimo Hamzu u vrtić,sutra ćemo u vaš vrtić na priredbu.

Neposredna veza do poruke: 25424
21.9.2011 21:06:36   
ladyblue RR
a nas nema u vrtićuuser posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 25425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1015 1016 [1017] 1018 1019   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1015 1016 [1017] 1018 1019   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

trudnoca
mila76

Da li ste ostale trudne posle produvavanja jajovoda?

Da, odmah. (74%)

U roku od godinu dana. (11%)

Jos uvek ne. (14%)

Broj svih glasova: 35

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *