Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mene s jednim pitanjem, da malo odmorim mozak od osvog svog
kako bih mogla kontaktirati našu forumašicu canim osim preko fb slala sam joj poruku još u ponedjeljak, ali mi nije odgovrila ima li neko njen telefon, hitno mi treba jedna ukrasna trakica za glavu
Mi od jutros nista ne stižemo, išli na bocu, ostala nam jedna doza HepB pa je jutros dobio. Sad slijedi ona MRP ili kako li vec, a to je tek u novembru.
Imamo samo 9.480kg, ja izvalila oci u dr. kaze ona to je sasvim uredu,a zaustila da pitam jel to normalno? Reče nam da ne dajemo D3 kao ona ne vidi vise potrebu za D vitaminom ja cu vala izdavati ovu bočicu sto imam a poslije eto necu. Za one svjetlije mrlje na ručici pogledala me ispod naočala i kaze: vi majka zaista kao da ste se spremili da ja vama kazem da vasem djetetu nesto fali, pa šta bilo. - ja i ušutih.
Eto drage moje odoh usisavac u ruke uzet, struja nam skoro dođe, nesto je jutros nije bilo.
Ovo moje dijete opet nista nece da jede osim (.) dobro ima i ovoliko kg kad nista ne jede...to će me njegovo jelo dokrajcit..
Hej pa logicno je da ce imati manje,vise se krece itd. Moja ima 13 mjeseci a ima 10,100gr. A starija ima 4 god i 20kg.Samo nek su nam ziva i zdrava nasa djecica mila, a za kg cemo lako hihihi
< Poruku je uredio Malena_A -- 21.9.2011 13:28:26 >
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Evo i nas iz setnjice A se uspavao, a ja cu malo da "poplasim" po kuci (sto bi rekla moja nana) Joj Lady dusa draga pa nju to bas smori, vjerovatno je malkice i smrsala zbog bolesti pa joj se zato vide koscice; da je baje brzo popuste...
Joj drage moje ne zamarajte se tim kilicama, ja i seka smo posle u prvi razred (7 godina) sa 17kg sasvim normalne i zdrave curice... i onda smo se malo ubucile oko 8,9 god. da bi kasnije u pubertetu isle na dijetu i mrsale ... mama je ludila zbog toga
I odmah imam pitanje...Sta raditi kada beba pocne da stuca...moja mazuljica po pola sata i vise zna stucati...sta god pokusam ne funkcionise dok ne prestane samo od sebe...
pretpostavljam da je u pitanju novorođenče...svi štucaju, nagutaju se zraka dok jedu. ne može se tu ništa značajno. možeš malo prebaciti bebu preko ramena ili koljena da probaš taj zrak izbaciti i to je to. uglavnom to ne traje dugo i samo od sebe prestane
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Lady jel pacic malii dalje bali? kakvog je raspolozenja?
joj danas je grozna. gora nego kada je imala upalu grla. mislim da se prehladila sinoć. bilo je pohladno a nju pokriti je nemoguća misija. večeras ide u vreću za spavanje. nervozna je jako jer non-stop kiše i suze joj stalno teku a o slinama više nemam ni riječi. počela sam da je brišem pelenama toliko to curi. kako je moguće da mis e na upalu grla nadoveže prehlada?! pa stvarno ne mogu da vjerujem
Selma, bebama to ne smeta, vise nama smeta nego njima To sam bas citala u novinama Moja Beba, mojoj nekad prodje kad je opet stavim kratko na siku al u pocetku pa do neka 2. mjeseca bas je izraeno to stucanje jer im je dijaframa malena.
Lady jel pacic malii dalje bali? kakvog je raspolozenja?
joj danas je grozna. gora nego kada je imala upalu grla. mislim da se prehladila sinoć. bilo je pohladno a nju pokriti je nemoguća misija. večeras ide u vreću za spavanje. nervozna je jako jer non-stop kiše i suze joj stalno teku a o slinama više nemam ni riječi. počela sam da je brišem pelenama toliko to curi. kako je moguće da mis e na upalu grla nadoveže prehlada?! pa stvarno ne mogu da vjerujem
probaj joj malo ojacati imunitet svjezim vocem i povrcem - ako joj vec dajes-daji jos vise!
da i ja mahnem... lady - vas baš stislo, jebemu misha...a i ovo vrijeme nekakvo, idealno za virusa... rose - i kod mene je radnja otvorena do 40-te :) s tim da je trenutno zatvorena - na zasluženom je odmoru :)) helena - hvala za kafu :) semica - dobro došla! Za štucanje, žene su ti sve rekle :) eventualno probaj bebu staviti na siku (ako doji), tako zna prestati..al u biti nema potrebe da se opterećuješ s tim.. lejla - i mi smo ošišali malog, mene nervirale njegove šiške i paperje na glavi :) sad mi je još slađi :)) animagical - mali bebač :)) još malo hehe cickolini - :**** hB nek imas snage i vremena za vježbe, ništa drugo vala nije ni bitno...gledaj da odvojiš koji minut i za sebe (super za te časove), da malo i ti napuniš baterije...ljubni D.! taurus - jel' sutra dan D?? leena - što ti ja naše zdravstvo... jelena - super pa je Ančiju lijepo...jes' da ti fali, al neka je na svježem zraku...hB pa joj prija, a i ti malo sebi da dođeš..sretno sa brisom! moj mali spava već sat i po...tura od 14h...jutros je drincao od 9 do 11...ja ne mogu vjerovati :) on, koji je inače spavao po 20 min, sad odvali po sat-dva...uh, ljepota :))) taman kad se probudi odosmo hodati :))) nema kiše puse za ostale bebače i mame :)