|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.9.2011 14:32:45   
mamin cvjetić
E žene moje da vas pitam jeli vi još dajete D3 kapi svojoj djeci i dali vam se desi da ih zaboravite dati ja iskreno zaboravim joj jesam nemajka bog me neubiouser posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25326
20.9.2011 14:48:06   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

E žene moje da vas pitam jeli vi još dajete D3 kapi svojoj djeci i dali vam se desi da ih zaboravite dati ja iskreno zaboravim joj jesam nemajka bog me neubiouser posted image user posted image

Ja sam prestala davati D3 kapi tokom ljeta..jednostavno sam u početku zaboravljala, a na moru ih nisam ni nosila...bilo je sunca na pretek, dovoljno vitamina D..sad ću ih početi ponovo davati, tj. pokušat, jer jbg, zaboravljive sam prirode :)))
Iman - Imančica je za +10 user posted image user posted image user posted image a i torta je vala extra...vjerujem da je bila i ukusna :)
lady - kako N. sada?
Joj, valja meni za sahatak iz kuće izaći po ovom kijametu...a moram, i to sa malim, šmrc...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 25327
20.9.2011 14:55:16   
ladyblue RR
N dobra i danas. Sutra ide u jaslice. Joj moram i ja kod advokata a kisa ne prestaje. Samo mi fali da mi N opet sta fasuje!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 25328
20.9.2011 14:56:04   
vila_7
utopli je bolje i nemoj da pokisne i nece joj nista biti

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25329
20.9.2011 15:03:08   
ladyblue RR
trebam je samo do mame dobaciti. Necu je bas kod advokata voditi. Tako sam i ja kontala,trenerka i samo u auto. A ona danas pospana samo tako. Spavala 2 sata, probudila se u 13:30 i evo je opet spava. Sad cu i ja malo...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25330
20.9.2011 15:12:17   
mamin cvjetić
Super bebo i meni malo beze davati D3 kad ima sunca na pretek a i zaboravim a naumpadne mi obično kad kiši a što samo bog zna user posted image
Iman malena je kao lutka a brate ima i na koga a torta je super samo nam ti još dočaraj ukus
Lady odvedi nam drugaricu i mi ćemo da se igramo cijeli dan a ti tutnjaj i završavaj šta imaš

E ljudi moji pa ovo moje dijete je ko zmaj nema uz šta se nepenje i na šta se ne čuturi nema živa mira moram letati za njim ko luda user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 25331
20.9.2011 15:41:51   
stefania
malena hvala za link za pomoc malenoj Iman...sutra ujutro odoh uplatiti nesto para...uh, Boze dragi nadam se da ce se prikupiti pomoc za malu djevojcicu...sto rece neko na temi ima nas 27hiljada na RR, pa kad bi svi po marku dali bilo bi lijepo...

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 25332
20.9.2011 15:51:47   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: stefania

malena hvala za link za pomoc malenoj Iman...sutra ujutro odoh uplatiti nesto para...uh, Boze dragi nadam se da ce se prikupiti pomoc za malu djevojcicu...sto rece neko na temi ima nas 27hiljada na RR, pa kad bi svi po marku dali bilo bi lijepo...

i ja sam baš to pomislila..a vjerujem da ima onih koji mogu i više "dobacit"...još kad bi aktivirali humanitarni broj, pa da i tako skupe nešto para...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 25333
20.9.2011 18:47:19   
ljubičica 28
Pozdrav ženice...  

J. sinoć zaspao u 7 h, izgleda imalo efekta ono moje kukanje vama user posted image
Koliko sam mogla upratiti bebice su sve ok hB user posted image

Iman, malena je k''o pahuljica, a stajling je za 10 user posted image  
 Bintuser posted image za bocu, on je meni tako sladak na tvom avataru user posted image  

Vještice
, poslušaj helenu i ne šišaj dijete bona, mene mama stalno šišala na kratko kad sam bila mala baš zbog toga, a da znaš samo koliko kose imam user posted image . Još otkad me ovo dijete počelo čupat'' i kosa opadat'' poslije poroda strah me da jedan dan ne osvanem bez ijedne dlake user posted image

Cickoliniuser posted image za pozitivan stav. Poludjela bi kad bi sve gledala crno. Ljubni našu ljepoticu.

A kad već spominjete sjedenje, ja ne znam šta da radim s J. Otkako sam počela da mu pomalo uvodim dohranu neće nikako da ''''leži'''' u ljuljački (u njoj ga hranim). Podešena je na polusjedeći/ležeći položaj, al'' on se uhvati za drške sa strane i podigne se u sjedeći položaj. I ne bi taj popustio nema šanse. Ja mu dam igračku i igra se jednom rukom, drugom se drži da se ne vrati nazad user posted image

A kapi rijetko preskočim dati. Nekako me strah da ne dajem. 

user posted image ostalim mamama i bebicama.

< Poruku je uredio ljubičica 28 -- 20.9.2011 18:49:02 >

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 25334
20.9.2011 19:20:45   
Amam
Vecer mame...

Ja cu poludit s ovim mojim djetetom taj je nepodnosljiv!
Toliko je stenjao da me glava zabolila malo se umiri dok ga nosim i onda opet kmezi(on nikad nije bio beba koji voli da ga se nosi,drzi ...) i kad je skontao da ni to ne pali poceo je da kresti,toliko glasno da me srklet hvata,i skontamo se da odemo na kafu,ja se oblacim a A pazi na njeg i on poce da se glasa da me Bog sacuva k'o u horor filmovima,dosli mi bilo da pitam A jeli dobro(ona) user posted image user posted image user posted image .
elem,izasli i sjedili dok frajer nije skontao da smo u zatvorenom prostoru user posted image pa ne mogu ga po kisi voditi van....
Uhh...
Ljubicice i moj je isti takav ja njega zavalim na jastuk on se dize bojim se da ce mu se vrat ukociti.
D3 postala sam uveliko redovnija user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 25335
20.9.2011 19:25:46   
esmina i bebina mam
Mi evo tek usli u kucu Esma gleda crtane a ja Salku uspavljujem ovako uz komp....
Sad cu nastaviti rucak kad pospu oboje i trebam malu user posted image user posted image user posted image srediti konacno sam se narucila sutra kod ginica.Imam i tremu nikad mi to nije bio problem a sad me nesto spucalo user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 25336
20.9.2011 19:39:06   
bint
lady da vidjela sam na fb tvoju N.ma sta reci ljepotica a vala sto kazes vitka na mamu..mama se fura ovdje 'najstarija' a najzgodnijaaa woman..svaka cast zenooouser posted image user posted image ljubim kljepoticu koja se rijesila ture,zar ne???user posted image user posted image
helenauser posted image user posted image srece od mene a cvijet od Hamzeuser posted image
mala_sa ma darga moja ona meni rece(pedijatrica) 'to si trebala vec sa 2 mjeseca njega naviknuti da ti prespava noc bez podoja' ih ko da sam tada o tom razmisljala vec sad sam po svu noc konektovana user posted image user posted image al kaze 'tada si ga mogla naviknuti tako sto ga okupas,masiras,mazis,nahranis i krevetic i ako se hoce buditi samo mu priđi pomazii ga,miluj i dadni cucu' et to ona isprica al se ogradila tako sto rece 'slabo to s kojim dojencetom da se uspije isto kao i uobrocavanje ne uspjieva bas
sto znaci 'lopovnija'ova djeca dojena u startuuser posted image user posted image user posted image dušice nase slatkeeeee nek su nam zive,zdrave i vesele a dojenja cemo se sjecati smao po lijepom svakakouser posted image user posted image
ljubičica aaaaaaa hvala ti oduser posted image user posted image ev moj hamza ti kaze 'aaaaaaaa'user posted image user posted image tj.hvala

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 25337
20.9.2011 20:04:08   
entinte
ne mogu sve da vas upratim heheheheh samo da vas sve lijepo pozdravim i posaljem pusicu za bebice... moj zaspao i ujutro do 7 je ko top user posted image user posted image sad vec ne miruje na leđima samo se prevrce na stomak... cekamo cetvrtak i petak za doktora pa i sunet u ponedjeljak aBd... zvacu doktora do vikenda da se dogovorimo...
procitala sam post za D3 kapi... ne preskacite, prvo to pa klopa...user posted image ja nisam preskakala pa evo sta se desi... malo mu bilo... ali bice dobro aBd... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25338
20.9.2011 20:18:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bint

lady da vidjela sam na fb tvoju N.ma sta reci ljepotica a vala sto kazes vitka na mamu..mama se fura ovdje 'najstarija' a najzgodnijaaa woman..svaka cast zenooouser posted image user posted image ljubim kljepoticu koja se rijesila ture,zar ne???user posted image user posted image

uh bint, postidi ti meneuser posted image . hvala na komplimentima. držim se..znaš kako kažu....stara koka dobra juhauser posted image
riješile smo se temperature i mislila sam je sutra u jaslice ali neću. ostavit ću je. slini toliko da mi je prosto žao. ne vjerujem ja da će one njoj te sline brisati a neću da joj cure u usta.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25339
20.9.2011 20:19:47   
ladyblue RR
ja nisam dala D3 ima mjesec dana. prvo je imala proljev i pila milion nekih sirupa i svega pa joj nisam još i time opterećavala želudac. sada nas ovo snašlo pa još nismo počele.

gdje nam je rose cijeli dan?

Neposredna veza do poruke: 25340
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 20:33:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 25341
20.9.2011 20:42:00   
bint
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: bint

uh bint, postidi ti meneuser posted image . hvala na komplimentima. držim se..znaš kako kažu....stara koka dobra juhauser posted image
riješile smo se temperature i mislila sam je sutra u jaslice ali neću. ostavit ću je. slini toliko da mi je prosto žao. ne vjerujem ja da će one njoj te sline brisati a neću da joj cure u usta.

aaaaa istina,činjenice shvati kakao zelisuser posted image user posted image
a dusa, mala ,slinava nasauser posted image user posted image drzimo fige da prođe brzoooo

Neposredna veza do poruke: 25342
20.9.2011 20:46:42   
Anoniman
Evo i nas :))... isli princezu nasu da posjetimo, dosli gore a nasa princeza pravi harambasa...dijete u gumenim cizmama, sa rumenim obrazima u basti cupa mrkvu i bere paprikeuser posted image , prava rumenka mi postala. Kad nas je vidjela Luki se obradovala samo tako, niej se odvajala od njega, a nas ko šiša bukvalno, kad smo kuci krenuli mase nam, salje puse i govori papa, jos sveki govori javite se kad stignete a ona ponavlja "javite, javite"user posted image user posted image user posted image user posted image
Dijete se projelo i ubucilo malo, ne mogu da vejrujem tolika promjena, a nisam je vidjela samo pet dana, tacno se vidi da se vracaju oni obrascici i krofnice,. a bila je bas, bas smrsala jer od kako se Luka rodio bojkotovala je hranu maksimalno. Luka nam se u putu odavde toliko ukakio da je proslo niz nogavice trenerke do carapica i na ledjima po sjedalici, bukvalno od vrata do pete, jos mi je muka jedva dijete oprahuser posted image

Nama sutra gotovi brisevi i drzavno, a i privatno i ako su danas privatno trebali biti, kad zovu i kazu sutra ce, joj sve me strah posto je produzeno zasijavanje da ne valjaju. Poludicu do sutra. Kod mene rana opet pocela po malo gnojiti, ma bas po mrvicu svako previjanje iscistim, ali toliko da covijek nije rahat. Sinoc prestala sa antibioticima pa u cetvrtak i ja bris da vadim. Vidim prozivate me za zimnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image , ma ja tako ubijam dosadu, ja ne znam sta od sebe da radim ad nema Ane, po pet puta bih isti prozor oprala zaredom od dosadeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bolje da ne pocnem pisati sta sam sve napravila i sta jos planiram, ali i svemu tome najsmjesnije je sto ja nista od tih kiselih salata ne jedem, mm jede ali po malo, onda od džemova ne jedemo ni jedno, ali se nadam da ce Ana jesti, jedino sokove sto sam pravila to pijemo svi i kečap jedemo svi, ako nista djelicu po mahaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 25343
20.9.2011 20:46:49   
rose
eh evo i mene...pola dana bila neka konferencija pa onda na poslu pola dana neke cifre prebirala...kuci, dodjose mi roditelji i sad S dala hapu i ona zaspala u sekundi...valjda je oni smorili...inace mami mi rodjendan a nisam mogla po ovoj kisurini da im idem pa oni dosli meni user posted image

jelena danas si mi pala na pamet...ja u konzum da kupim ya kucu sta, pogledam police a pune staklenih tegli i flasa...asocijacija jelena, zimnica i pasterizacija user posted image

< Poruku je uredio rose -- 20.9.2011 20:49:48 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 25344
20.9.2011 20:48:34   
Anoniman
Iman ljepotica je med medeni, dusa draga cakana, a i torta je super...mada nisam ni sumnjala u maminih ruku djelo user posted image

Leence sta nam je sa drugaricom, joj bas mi je zao. Nego daj da i nju odvedemo sa mojom gore na selo, ma znas kako bi im veselo bilouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25345
20.9.2011 20:51:19   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Bolje da ne pocnem pisati sta sam sve napravila i sta jos planiram, ali i svemu tome najsmjesnije je sto ja nista od tih kiselih salata ne jedem, mm jede ali po malo, onda od džemova ne jedemo ni jedno, ali se nadam da ce Ana jesti, jedino sokove sto sam pravila to pijemo svi i kečap jedemo svi, ako nista djelicu po mahaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jesam li ti rekla da te volimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.Ovo je "upad" na temu...
revans za jutrosuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25346
20.9.2011 20:54:36   
Anoniman
Tajra kad se rijesimo ovih bestija bujrum na kafu i u nabavku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25347
20.9.2011 21:04:23   
R&T@
Eto jedne pozitive iz te vase patnje...
gosti vam ne dolaze...

A ja bih bas, bas voljela vidjeti Lukuuser posted image
Ima li i on plave oci?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25348
20.9.2011 21:04:54   
rose
zene pozaspala ili na drugim temamam vrludaju user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25349
20.9.2011 21:07:15   
Anoniman
Ma Tajra i dolaze gosti, jos ja svima kazem da je izolovana bakterija pa kome ne smeta bujrum, a vecini ne smeta, mada meni gosti ne smetaju uopste.
Ima plave oke i cini mi se cak i krupnije nego Anine user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pricalica
mamina enica

Sa koliko meseci je Vase dijete propricalo?

izmedju 12-15 mjeseci (67%)

izmedju 16-20 mjeseci (20%)

izmedju 24-30 mjeseci (13%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *