|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.9.2011 9:55:42   
mersiha 77
ma necu sta vam je nema sanse,ali eto pitam ja nju a ona i meni i mm pokaza tu hranilicu i stavi djete u nju,pa djete sjedi kao mi u tome samo ima jastuke okolo specijalno napravljene za to
ma hajde nek prica.
nit cu mu dati da jede hranu,nit da sjediuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25301
20.9.2011 9:56:23   
ladyblue RR
cickolini, to je sasvim normalno i pozitivno jer si ti pozitivna žena. što te ne ubije - ojača te!
znaš da je Nađi klempavo ono lijevo uho i ja nju zovem klempo. mama me stalno ruži a meni nekako baš šega. ja njoj kažem gdje je mamina klempa a ona vrišti od smijeha

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 25302
20.9.2011 10:20:54   
Super Beba
Drage moje, dobro jutro i od mene....mali eno spava jutarnju turu, sad će nekad buđenje, pa malo klopanje voćki...jutros sam čak bila i vrijedna - skuhala sam blitvu, brokulu i rižu, sve to smiksala sa malo maslinovog ulja...izgleda grozno, okus isto tako...daBogd'o on to htjedne i pomirisati...al' nema veze, uvijek ima čika kupovna kašica :)
dubravka - sretan vam velikiii rođendan! Da vam bude veselo i sretno..Želim malom O. sve naj, puno zdravlja i ljubavi i radosti oko njega!
mersiha - sretan mali rođendan! Anesu sve najljepše želim za 4. mjesec!
lady - hB pa se N. kutarisala temperature...samo da ide na bolje!
Cickolini - ljubni D. I samo misli pozitivno, jer nećeš ništa dobiti od negativnih misli..normalno je da te nekad spuca žuta minuta, al samo budi jaka i vesela k'o do sad! :*
helena - to za šišanje - apsolutno se slažem s tobom.
rime - oooj ti vrijedna ženo! Nadam se da će te brzo proći ta viroza!
taurus - štreberko user posted image :)))) Sretno sa radom!
Auuu, šta je ovo, svi pobjegoše na drugu temu :))))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 25303
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 10:38:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 25304
20.9.2011 10:50:25   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

...vala evo danima proklinjem ovo robovlasničko društvo, nikako da se naviknem na posao...ne gine mi uskoro još jedna beba user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i ja sam jutros psovala MM-u - onu sto nam se borila za pravo da radimo,kaze MM pa jel to ne znas ni kako se zove,a ja smrknuta,rascupana user posted image - ni ne zelim znati user posted image
A za srce - bit ce i to aBd sve super! Nego HOŠ ti ostati ili ići na drugu temu ? Meni se neda!

Ma vidi Mirkice sto se odmetnu....user posted image A za njom i Malena

Palachinken posto ti volis svasta znati..kad naletis kako prestati po noci dojjiti 13-omjesecno dijete bez plakanja...JAVI!!!!!!user posted image

mersiha sretan 4-ti rođendanko! Ja sam svoju stavljala sa 3,5 mj.u hranilicu ali polozaj za novorođenče-znaci slicno kao AS.

vjestice....ma samo ti odgovori TM! Reci mi nismo poznati...za nas to ne vrijedi user posted image

Ma cickolini ti si meni kraljica i bas me nasmija tvoj post- pa sta ako se zezate-to je pozitivno,ne mislite  nista lose hB, a bolje da se zezate nego kukate nad sudbinom i ne poduzimate nista! A kao sto Lady rece - kod moje Eve je isto lijevo uho klempavo i mi se zezamo-dobro necu kad bude mogla skontati,al ovako sad bas mi slatko.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25305
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 11:19:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 25306
20.9.2011 11:48:09   
dubravka01
Jutro i od nas,

Iman,Rose,Lady,SuperB...i svi ostali, hvala vam najljepša za čestitke.
Mislila sam jučer "uletiti" al' ne stigoh.

Mersiha sretan mali rođendanko našem drugu nek je ziv i zdrav mami i tati.

A sad kratak izvjestaj s naseg velikog rođendana jučer:

O je bio super, veso, bas kao da je znao da je to njegov dan.
Kako je samo otvarao poklone, ma ko veliki dečko.
Maznuo je malo torte (slučajno da niko ne vidi) i to mi je bilo najslađe user posted image
Elem,sve je hvala Bogu prošlo super.

A ja, ja sam vam žene skontala da imam neki emotivni poremećaj, nakon tako super dana i slavlja i svega,kad se sve smirilo, tacno 23:20 (vrijeme O rođenja) priđem mu poljubim ga onako uspavanog i opičim plakat ko godina, da je to bar bilo na kratko, vec i zaspah plačućiuser posted image mm me u čudu gledao (rekla sam mu da ne progovovara)
Ne znam šta mi bi.

Moram helenu prozvati, ženo hvala ti velika na nagovor za fondanticu,nije remek djelo ali O su se svidjela,jutros gledali slike i on puše u sliku da ugasi svjeću, duša mamina. I naravno hvla Iman za onaj video...

Jos da Iman cestitamo prve korake i kazemo da je prelijepa mala djevojčica ( pohvale mami za styling user posted image )

Joj ja kad pisem bas ga napisem a kad me nema prode i 20 dana ni riječiuser posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

Neposredna veza do poruke: 25307
20.9.2011 11:52:16   
ladyblue RR
dubravka, baš mi je drago da je sve super prošlo. i ne, nemaš nikakav poremećaj nego ti se nakupilo previše emocija. veliki je to dan za svakog roditelja kada dijete proslavlja prvi rođendan. neke od nas su emotivnije (npr. jauser posted image user posted image ) a neke manje i različito doživljavamo i preživljavamo svoje emocije. sve je to super...

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 25308
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 11:54:29   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 25309
20.9.2011 12:06:31   
taurus
IZVORNA PORUKA: Iman83

Nećem ja još odavlenuser posted image

Ovdje je dobro društvo, čekamo pa ćemo praviti seobu naroda!

Odoh se spremati za posao dok I. spava....

neka te do januara pa ćemo zajedno da selimo odavdeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25310
   [Obrisana poruka]
20.9.2011 12:09:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 25311
20.9.2011 12:14:04   
vila_7
Dubravka...hocemo slike kad smo vec zasluzne sto smo te nagovorile! user posted image user posted image user posted image Ma nemas poremecaj nego bebe nam rastu prebrzo,ali eto hB pa je tako!

Ma one tamo zene se izgleda pravo prepale user posted image ,sala mala, ne moze vise se niko pohvatati user posted image

Neposredna veza do poruke: 25312
20.9.2011 12:16:06   
mala86
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Jutro i od nas,

Iman,Rose,Lady,SuperB...i svi ostali, hvala vam najljepša za čestitke.
Mislila sam jučer "uletiti" al' ne stigoh.

Mersiha sretan mali rođendanko našem drugu nek je ziv i zdrav mami i tati.

A sad kratak izvjestaj s naseg velikog rođendana jučer:

O je bio super, veso, bas kao da je znao da je to njegov dan.
Kako je samo otvarao poklone, ma ko veliki dečko.
Maznuo je malo torte (slučajno da niko ne vidi) i to mi je bilo najslađe user posted image
Elem,sve je hvala Bogu prošlo super.

A ja, ja sam vam žene skontala da imam neki emotivni poremećaj, nakon tako super dana i slavlja i svega,kad se sve smirilo, tacno 23:20 (vrijeme O rođenja) priđem mu poljubim ga onako uspavanog i opičim plakat ko godina, da je to bar bilo na kratko, vec i zaspah plačućiuser posted image mm me u čudu gledao (rekla sam mu da ne progovovara)
Ne znam šta mi bi.

Moram helenu prozvati, ženo hvala ti velika na nagovor za fondanticu,nije remek djelo ali O su se svidjela,jutros gledali slike i on puše u sliku da ugasi svjeću, duša mamina. I naravno hvla Iman za onaj video...

Jos da Iman cestitamo prve korake i kazemo da je prelijepa mala djevojčica ( pohvale mami za styling user posted image )

Joj ja kad pisem bas ga napisem a kad me nema prode i 20 dana ni riječiuser posted image

evo padobraca user posted image user posted image user posted image

samo da cestitamo drugu rodjendan,nisam znala da imamo druga rodjenog na isti dan (mi smo stariji godinicu)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 25313
20.9.2011 12:22:00   
ladyblue RR
joj Iman što se ismijah na bebama 1-2user posted image user posted image user posted image ...čuj đeneral?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25314
20.9.2011 12:22:44   
dubravka01
mala86 superrrrrrrr user posted image i mi vama cestitamo rođendanku user posted image user posted image user posted image

lady,iman,helena user posted image hvala za to sto kazete da nemam poremecaj, al Boga mi nisam vam ja bas dobra i ciste glave s emocijama,inače.
Ja oplačem sve što se treba i ne treba, može i ne može oplakati.

helena ma sramota me sliku staviti, pa bona to mi je prvi fondant ever, a "rad" na vrtićkom nivou, znas kad djetetu prvi put daš plastelin,e tako user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25315
20.9.2011 12:27:43   
vila_7
ma daj dubravka,ne zezaj - jel pravljena iz ljubavi-jest, ne moze ne valjati!

Neposredna veza do poruke: 25316
20.9.2011 12:27:56   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: dubravka01

mala86 superrrrrrrr user posted image i mi vama cestitamo rođendanku user posted image user posted image user posted image

lady,iman,helena user posted image hvala za to sto kazete da nemam poremecaj, al Boga mi nisam vam ja bas dobra i ciste glave s emocijama,inače.
Ja oplačem sve što se treba i ne treba, može i ne može oplakati.

helena ma sramota me sliku staviti, pa bona to mi je prvi fondant ever, a "rad" na vrtićkom nivou, znas kad djetetu prvi put daš plastelin,e tako user posted image

ma gdje si sestro po muci
ija oplacem i radost i zalostuser posted image
hvala na cestitkama
ja na fb kad nemogu te naci da cestitam,jesil me to obrisalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25317
20.9.2011 12:30:27   
dubravka01
Ma nisam te otrala user posted image žeMska, evo sad sam na fb

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 25318
20.9.2011 12:31:07   
mamin cvjetić
Pozdravčić i od nas vidim niko nas nije poželio ali nema veze ja ću ipak da vam mašemuser posted image user posted image user posted image .
Za bolesnu dječicu i mame iš išbola od vas a za ostale lijepi pozdravi.Ja vam ispala iz fazona i iz svih tema pa dok malo pofatam konce valjda se vratim u normalu.Moj E noćas tako slabo spavao ma izmorio me živu rastu mu zubići a i ova promjena vremena pa se pravo unervozio samo bi da se mazi i nosa pa valjda izdržim samo da ne potraje.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 25319
20.9.2011 12:36:29   
vila_7
ma joj mamin cvjetic mi forumasice smo ti sad u frci user posted image , ima nas na svim temama - i gdje pripadamo i gdje ne pripadamo pa se ne mozemo pofatati kako treba user posted image
Dusa draga samo ga nosaj pa da mu lakse bude! I moja doji 43896 puta u noci kad joj rastu zubi-kao ovih dana cetvorke

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 25320
20.9.2011 12:41:40   
mamin cvjetić
A draga po kakvim ste se to vi temama zadaleuser posted image user posted image da vas pratim ko šerlok holmsuser posted image .
Ma nosam ženo polomi mi kičmu ali sve za njih naravno inače uopšte nema puno problema kad mu rastu zubići ali sad i vrijeme mjenjaa pa mu se sastalo ali proći će

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25321
20.9.2011 13:17:46   
bint
stigli mi s boce.super proslooo...sad sam dala sirup i uspavala ga valjda nece biti nikakvih reakcija i nemamo vise boca do rođendana,da odahnem user posted image user posted image
hB sve ok,hamaz potezak fino 11 250 tezak,72 cm,pedijatrica zadovoljna iznenadila se kako hamaz hoce da hoda,kaze pedijatrica 'ovaj mali smao nekd grabi'user posted image user posted image posavjetovala me da izbacim nocno dojenje za moje dobro,jer kako raste sve ce mi biti gore to dovesti u red al daj Boze da uspijem ja to sreditiuser posted image kaze on sigurno nije gladan smao hoce tvoju blizinu..
al ohrabri me sestrica koja tu radi mjeri,vaga bebe i kaze mi 'jest nezgodno jer noc je noc,al ja dojim vec 20 mjeseci i sretna sma zbog toga i budem i nenaspavana,umorna al sve ce se to zvati sjecanje na dojenje' pa vidjecemo dokle i sta ce biti kod nas,al iskrenooo ni meni jos ne predtsavlja to nocno dojenje toliki problem bar ne jos...
vidim vi se raspisale pa vas idem čitatiii...

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 25322
20.9.2011 13:21:47   
ladyblue RR
mashallah bint, on je teži od Nađe a ona je 2,5 mejseca starija. ne znam koliko je ona tačno teška, mislim oko 11 kg. s tim da je duuuuga poprilično za svoj uzrast. visoka u vitka na mamuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25323
20.9.2011 13:22:33   
vila_7
bint super za bocu,da ne bude ture user posted image user posted image user posted image

mamin cvjetic,ma pravimo invaziju na temi 1-2 user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 25324
20.9.2011 14:16:43   
mala_sa
Dan i od nas dvoje user posted image
Ja cu svom A tek sad poceti davati po jednu kasicicu raznih povrcki (mrkva, krompir,...) cisto da proba okuse, pa da nam je lakse kad krenemo sa dohranom aBd. A sa dohranom cu poceti sa 5,5 mjeseci (jer on bas moze da jede, sad zasad ima dovoljno mlijeka, ali sve cesce se budi i sve cesce trazi da jede, tako da mu je 5,5 mj taman za dohranu).
Kod nas je sad zasad hB sve okic user posted image user posted image

Mersiha sretan vam mali rodjendanko user posted image user posted image

Bint- user posted image za druga; je li ti dala kakav savjet kako da pokusas sa ukidanjem podoja??

Ostale mamice ljubite mi bebice, a ove sto hoce da bjegaju sa teme, neka vas jos, bas nam je lijepo kad nas ima puno user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Daska za sjeckanje
klemzi

Kako i čime čistite i dezinficirate drvenu kuhinjsku dasku za sjeckanje? Molim i komentare!

samo operem vodom i detredžentom za suđe (77%)

dezinficiram povremenom nekim hemijskim sredstvom za dezinfekciju (4%)

dezinficiram prirodnim sredstvima za dezinfekciju ( kojim ) (11%)

Ništa od navedenog (8%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *