|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.9.2011 22:51:03   
esmina i bebina mam
mala_sa dobar izvjestaj user posted image eeeeee kako je nekada nasa Iman to radila a sada ni da gukne i jos nista za rockas da kaze user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 25251
19.9.2011 22:53:45   
Leena
Ja tek dosla s poslauser posted image .
Esma jos kasljuca... Jutros je vodili dr., kaze nema nista na plucima, ali smo radili brisove... Nalazi u cetvrtak, pa cemo vidjeti... Nadam se da je sve ok. Mm kaze da me trazila pred spavanje po kuci i onda plakalauser posted image ... Srce mi se lomi stvarno. Pocela sam raditi kada je imala 40 dana, ali stvarno mi je sada teze ostaviti, kad se rasplace jer idem na posao, dođe mi da sve posaljem u......., ali ne mogu...:(.

Joj, Helena, da mi je dobiti taj posao, pa da ovima kazem: GOODBYE!!! user posted image

Jelena, kako si? Kad ce vam brisovi biti gotovi?

Animagical, welcome!user posted image

Iman, kako si mi ti, duso? Jesi umorna od slavlja?user posted image Ljubi mi koracice male!user posted image

Cicko, user posted image user posted image user posted image user posted image za Daaniu! Ljubi je, vrijednicu malu!

Joj... sve sam zaboravila sad sta ste pisale... Oprostite, radila sam jutros od 9 do sada...

< Poruku je uredio Leena -- 19.9.2011 22:56:03 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25252
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 22:57:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 25253
19.9.2011 22:57:51   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Jao diiiiivne ste, hvala za izvještaj!

Evo gledam koju slikicu da vam stavim, sve neke lude user posted image

Evo jedna, slavljenice pred polazak:

user posted image

ceza slatka...mashallah kako je jepa user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 25254
19.9.2011 22:59:02   
ladyblue RR
Iman, preslatka jeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 25255
19.9.2011 23:01:40   
InLove

Jao diiiiivne ste, hvala za izvještaj!

Evo gledam koju slikicu da vam stavim, sve neke lude user posted image

Evo jedna, slavljenice pred polazak:

user posted image

Ljepojka moja user posted image user posted image
Premedena je,mashAllah! Ljubnii nam je punoooooo!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 25256
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:01:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 25257
19.9.2011 23:01:49   
mala_sa
Mancica je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 25258
19.9.2011 23:02:59   
mala_sa
Torta je super user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25259
19.9.2011 23:03:18   
InLove

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja tek dosla s poslauser posted image .
Esma jos kasljuca... Jutros je vodili dr., kaze nema nista na plucima, ali smo radili brisove... Nalazi u cetvrtak, pa cemo vidjeti... Nadam se da je sve ok. Mm kaze da me trazila pred spavanje po kuci i onda plakalauser posted image ... Srce mi se lomi stvarno. Pocela sam raditi kada je imala 40 dana, ali stvarno mi je sada teze ostaviti, kad se rasplace jer idem na posao, dođe mi da sve posaljem u......., ali ne mogu...:(.

Joj, Helena, da mi je dobiti taj posao, pa da ovima kazem: GOODBYE!!! user posted image

Jelena, kako si? Kad ce vam brisovi biti gotovi?

Animagical, welcome!user posted image

Iman, kako si mi ti, duso? Jesi umorna od slavlja?user posted image Ljubi mi koracice male!user posted image

Cicko, user posted image user posted image user posted image user posted image za Daaniu! Ljubi je, vrijednicu malu!

Joj... sve sam zaboravila sad sta ste pisale... Oprostite, radila sam jutros od 9 do sada...

Vecer! user posted image

Bas mi je zao sto nam je ljepotica tuzna! Ljubim je slatku!! user posted image user posted image

Jesi se ti odmorila od posla?user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25260
19.9.2011 23:03:33   
ladyblue RR

Hvalaaaa, user posted image ....a evo i torte, nastala je u frci, strci i panici, ppa je dobro i ispala...

user posted image

super je tortauser posted image

ovaj put nema opanakauser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 25261
19.9.2011 23:03:40   
esmina i bebina mam
Massalah ljepotica prava ............ja sam sebe uhvatila kako mi je stvarno drago kad vidim slikice ove nase djecice.Skupa rastemo,kads mo bolesni tu smo........bas smo kao neka velika porodica.Evo sad kad sam Iman vidjela pomislih pa Boze kliko je narasla user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 25262
19.9.2011 23:04:08   
InLove

Hvalaaaa, user posted image ....a evo i torte, nastala je u frci, strci i panici, ppa je dobro i ispala...

user posted image

Superrr tortaaaaaaa!!!!!!Bravo mama!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25263
19.9.2011 23:09:55   
esmina i bebina mam
Leena ja bas MM-u govorim kako na svoju Esmu po vazdan mislim ona se tako u poslejdnje vrijeme krpi za mene
Joj zaboravila sam vam ispricati....sinoc je zaspala pravo rano kad u neka doba dok sam ja bila na RR trasnu s kreveta
Sve se dobro zavrsilo da bi me u pola 4 jutros budila,Mama mama ustani bona daj mi dorucak...reko nemam hljeba kaze nem aveze moze i salama.Ja ustanem narezem joj u tanjiric i kazem hajde ostani sam u dnevnoj sobi mama ode leci.Kaze ona moze cuejm ja nakon nekog vremena klepnu tanjiric ugasi svjetlo i tutanj kroz hodnik(naravno upaljeno je u hodniku svjetlo):Leze pokraj mene i zaspa user posted image user posted image user posted image helena neces sigurno jos par godina spavati da te utjesimuser posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 25264
19.9.2011 23:12:56   
taurus
iman user posted image user posted image user posted image user posted image za tortu, svaka čast
a slavljenica je user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 25265
19.9.2011 23:28:53   
Leena
Iman je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne da strina ljepoticu svoju nikome! A za tortu, mama svaka cast!

Esmina, dakle Esme su postale mamine mazeuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 25266
19.9.2011 23:33:55   
vjestica
iman torta je predobra, ali slavljenica je ipak najljepša user posted image
jel cura inače ima malo kose, ili ste je šišali?
mene stalno mrcvare kad ću curu šišati,a ja jedav čekam da joj dovoljno naraste kosa za frizure user posted image
još nam jedan malo bolji frizer reče da je trebamo skroz ošišati naćelavo da joj naraste jača kosa user posted image
sad me mm ugnjavi da je ošišamo
dalje nisam pohvatala, dok pročitam, pola zaboravim

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 25267
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:35:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 25268
19.9.2011 23:38:37   
vjestica
ni mi nemamo puno više kosice user posted image user posted image
nešto malo rijetko, ali je ko malo duže nego kod tvoje cure
mm i ja oboje imamo gustu kosu, pa nas ovaj frizer nagovara (tj mene, jer je mm već ubjedio user posted image ) da je naćelavo ošišamo, jer će kao onda buknuti kosa
a mene nikao ne može ubjediti da rezanje kose koja je izrasla može uticati na sam korjen kose

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 25269
19.9.2011 23:44:23   
taurus
i ja ne vjerujem da šišanjem na ćelavo kosa ojača i ne vidim neko realno objašnjenje u tome
mada mm vjeruje u to i R je par puta šišao na ćelavo i stvarno mu je gusta kosa, mada je on i kao beba imao dosta kose
ali je E još uvijek bez koseuser posted image
a meni žao jer sam uvijek zamišljala svoju djevojčicu sa dugom kosom, šnalicama, rajfovima i ostalim rekvizitima za kosu
nadam se da će joj barem malo ojačati kosa, ali ne znam da li bih je mogla ošišati na ćelavouser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 25270
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:47:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 25271
19.9.2011 23:49:09   
Leena
hehe, nikad covjek zadovoljan, mi smo imali previse kose od rođenja, jedva sam cekala sisanjeuser posted image . Osisali smo je na kratko bas pred more, vec je izrasla poprilicno, ali smo i mm i ja bas kosati (ako izuzmemo moj trenutni problem sa kosom od kojeg dozivljavam nervne slomoveuser posted image )... A Vjestice, i ja sam cula da je dobro sisati dijete sto cesce da sto prije kosa ojaca, ali ne znam treba li bas na celavo...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 25272
19.9.2011 23:51:42   
Leena
i ja ne vjerujem da šišanjem na ćelavo kosa ojača i ne vidim neko realno objašnjenje u tome

Objasnjenje je u tome da dlaka jaca redovnim sisanjem, kao npr. kada se brijes brijacem rastu ti brze dlake i postaju sve jace.

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25273
20.9.2011 0:13:12   
mala_sa
Moj A se rodio sa bas punooo kose, ali relatvno brzo mu se prorijedila i onda je imao rijetke ali dugee dlake, i kad su pocele ove vreline mm odluci da ga osisa (i ja sa njim), i osisamo ga na "keca" otprilike user posted image user posted image I odtad mu je kosa bas poguscala, postala ostra a evo sad je opet i duga da bi se imalo sta osisati, ali posto ide zima, neka mu je da mu pravi izolaciju user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 25274
20.9.2011 3:36:15   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: taurus

evo jedan kratki izvještaj za iman (a nekad je i sama bila glavna za izvještajeuser posted image )
krenuću od sebeuser posted image

taurus-sve po starom ,trenutno sprema prezentaciju za odbranu rada, E je prestao zezati nos, bili na vikendici
lady-N bila pravo bolesna, danas je bolje a i mama joj je bila bolesna
helena-E kašlje po noći i ne zna se razlog, ostalo sve ok
mina-sve po starom, A malo zeza sa hranom
super beba-vratili se s mora, aktuelno je puzanje i sve opasnosti koje puzanje nosi sa sobom
cickolino-bila u zagrebu, dobili su povoljne prognoze od dr i vježebe koje moraju raditi svaki dan, ali naša hrabrica D se počela sama okretati pa smo svi presretni zbog togauser posted image
daja sa-opet ima problema sa mrs-om, na žalost bris nije bio dobar user posted image
jelena-rana je bolje, A je kod bake da se mama malo odmori, ali mama pravi zimnicu i tako se odmarauser posted image
malena 27- ima malo problema sa stomačićem,ali ništa strašno i neobično
rime i vještica nam se rijetko javeuser posted image

kod ostalih je sve standardno i bez velikih promjena
imamo i novih mama i bebauser posted image

p.s. pogledaj nekoliko stranica unazad da vidiš preslatkih bebauser posted image

Evo da nebude da se Rime slabo javlja... Prosto nestignem...Veceras me groznica uvatila,uzsna zima,a sad mi vruce.Svaka me koscica boli.Glava,krsta,kicma,noge,ma sve,sve..Bojim se da se ne razbolim.Imam i blagu temperaturu.
Adna je hvala Bogu dobro. Curetina velika. Imam tri zubica,donja dva i gornji jedan.Stalno bali i sve trpa u usta,tako da ocekujem nove zubice.Glavbna zanimacija je trpanje svojih rukica mami u usta i istrazujuci unutrasnjost user posted image

Od prosle sedmice sama se podigne da sjedi.S jedne rukice na drugu i fino se ustane. Prevrce se okrece u sve moguce strane,a lagano i puza. Pjeva,guguce,vristi,smije se ma sva je aktivna 100 na sat.

Voce papa bez problema,a povrce malo teze.JUcer i danas sam joj dala telecu supicu s komadicima teletine,koje sam rukom izmrvila i fino je pojela i sazvakala. Samo ne znam je li joj prerano za takve supe?!
Uglavnom,mama sve i dalje kuha,nista od kasica ne kupujemo. Veceras sam joj po prvi put dala hapu sa mljevenom plazmom,kontam da je zasiti,da bolje spava,jer se i dalje budi dva puta nocu.I izgleda da je uspjelo.Probusila se oko 2h,valjda iz navike,ja je konektovala na siku,malo jela i zaspala je.
Mamu evo sve boli i ne moze da spava,a treba raditi ujutru. :(

Vidim pricate o kosici,A ima kose,jeste da je nekakva slabasna,ali je ima. Gotovo da mozemo zavezati repic na vrh glavice. Ja kontam da je isto osisam,mada ni ja nevjerujem da sisanje ima neke veze sa jacanjem korjena kose,a eto praksa pokazuje drugacije.Mene vise brine sto joj siskice blago idu u oci,a svaku snalicu zguli s glave,a i trakicu.
Cupa se za usi i kosu kad je nervozna i od toga nikako da je odviknem. Krvnicki se pocne cupati da mislim da ce se povrijediti.

Taurus,hvala sto si nas se sjetila.LJubi E.

Ove neke zenice upratim na FB koliko toliko,bar vidim slike medene djece...

Lady hvala Bogu da je Nadja bolje,a i ti.Ja se sad bojim da se ja ne razbolim i A neprenesem.

Bravo za Daniu!!!!!!!!Tako sam sretna.Svaki njen uspjeh bas dozivljavam nekako emotivno i licno.Mada se nestignem javiti,pokusavam ar upratiti sta se desava...

Iman,princeza je med medeni...Na mamu! :) Svaka cas za tortu,pretpostavljam da si je sama "gazala".

Jelena,ja jedva cekam da A tako malo poslajem kod nane. Samo ne znam kako bi podnjela koliko bi se pozeljele. :) A super joj je tamo,neka uziva..Hvala Bogu da je svim tim nedacama bolje. Luka je premeden :)))

Rose,bravo za guzlu i sjdenje....

Ako sam nekog i izostavila,sorry,a svakako mislim na sve vas i puno  vas ljubimo Adnolino i ja :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 25275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

42. nedelja trudnoce!
nina belucci

7 dana od termina je proslo, 1 cm sam otvorena, Dr. kaze sve je ok, ali sam se zabrinula jer nemam neke posebne bolove niti neke simptome poroda. Da li sam ja jedini slucaj???

molim odgovor (82%)

vase misljene o tome (18%)

Broj svih glasova: 61

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *