Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
malena, znaci poceli ste hodati? Jelde kako je cudan osjecaj izaci prvi put iz kuce poslije poroda, ja sam kontala da se ne znam ti šta promijenilo, a 'vamo svak se svojom mukom zabavio, nisu ni primjetili da me nema I Mahdi nekad zacvili u snu, pa se smiri, nesto oni prozivljavaju tako.
uh jesmo, vec par puta smo izlazili...a meni srce ko kugla zemaljska...prvi put kad smo izasli, plakala sam od srece....
hej imam pitanje..ako je neko upratio da li ima negdje na RR podaci o nacinu pomoci malenoj Iman Karic..ne znam da li ste upoznati sa slucajrm...ja htjela nesto da uplatim ali mi je mm bacio novine u kojima je bio broj racuna i to..cak nisam siurna da se prezivaju karic...eto ako znate pliz me uputite strasno me potreslo to s malenom pa bih nekako da pomognem...hvala
mislim da ima tema na humanitarnost a ima i grupa na FB
ovo moje dijete je nemoguce. Upravo je odvalila tipku na laptopu,srusila tastaturu i mis sa racunara i uspjela povuci stoljnjak sa stola u trpezariji i srusiti solju kafe. Vrijeme je da se vrati u jaslice
ovo moje dijete je nemoguce. Upravo je odvalila tipku na laptopu,srusila tastaturu i mis sa racunara i uspjela povuci stoljnjak sa stola u trpezariji i srusiti solju kafe. Vrijeme je da se vrati u jaslice
HAHA zeno gdje ti danas hodas po onoj kisi, ja ti sviram, a ti nista. Jos ja mm govorim da stane da te povezemo, mi ti sviramo a ti gledas negdje drugo i tako mi produzismo.
Cickolino bravo za D
Vidim i Nadja nam je bolje, a mama kako si ti?
Sve sam procitala, a i sve zaboravila, sorry... Mi ujutru planiramo ici da posjetimo moju curu, joj jedva cekam, toliko sam je pozeljela. Ovaj maleni mislim da ima nek skok ili nesto slicno jer danas cijeli dan odspavao je dva puta po 20minuta, a inace on se probudi jede i nastavi i tako od rodjenja, ali zato juce i danas katastrofa. Ne bi sa sise silazio, izmuzao me bukvalno toliko da mi se nesvjesta cijeli dan, jedva na oci gledam.
Jelena,išli po Hamzu u vrtić,uhvatila nas kiša,a njima baš zabavno bilo .Harun nekoliko puta skinuo kapu,a Hamza cijeli repertoar izveo sa majicama,gaćama i na kraju kaže de mi pamučnu pelenu zaveži da budem gusar .Za sutra već isplanirao kabanicu i gumene čizme,a na kolica presvlaku,rekoh hajde da te vozim autom,kaže nije zabavno.
Od mene samo mahanje vala sam nikakva uspavljivala Salku i ja zaspem s njim........probudim se tisina u kuci.Joj kad sam se sjetila p anista nisam spakovala za ujutro.I evo sad to zavrssila ukljucila turu vesa i razbudila se odoh malo peglati
Pa Iman gdije ste vi cijeli dan? Gdije je slika tortice i Mancice?? Ja bih ti pisala izvjestaj, ali vjeruj mi da se pola ne sjecam , otprilike: - Nadja je bolje hB, nema vise temp - Jelena je poslala Anu na selo, rana joj vise ne gnoji, i umjesto da uziva sa Lukom zena kuha zimnicu (legenda) - Soraja se sama posjela - Daania se pocela okretati, i sada po cijeli dan se rola, a mama i tata uzivaju gledajuci - Takodjer nekoliko malih bebica se pocelo prevrtati sa ledja na stomak - Imamo i nekoliko novih clanica - Ostali ako sam sta zaboravila nadopunite me
taurus-sve po starom ,trenutno sprema prezentaciju za odbranu rada, E je prestao zezati nos, bili na vikendici lady-N bila pravo bolesna, danas je bolje a i mama joj je bila bolesna helena-E kašlje po noći i ne zna se razlog, ostalo sve ok mina-sve po starom, A malo zeza sa hranom super beba-vratili se s mora, aktuelno je puzanje i sve opasnosti koje puzanje nosi sa sobom cickolino-bila u zagrebu, dobili su povoljne prognoze od dr i vježebe koje moraju raditi svaki dan, ali naša hrabrica D se počela sama okretati pa smo svi presretni zbog toga daja sa-opet ima problema sa mrs-om, na žalost bris nije bio dobar jelena-rana je bolje, A je kod bake da se mama malo odmori, ali mama pravi zimnicu i tako se odmara malena 27- ima malo problema sa stomačićem,ali ništa strašno i neobično rime i vještica nam se rijetko jave
kod ostalih je sve standardno i bez velikih promjena imamo i novih mama i beba
p.s. pogledaj nekoliko stranica unazad da vidiš preslatkih beba