|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.9.2011 14:19:02   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: ladyblue

meni se zna desiti, stegnem previše pelenu.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije njoj od tog - ja bas nimalo skoro ne stegnem , nego bas se farba skine iz ono unutrasnjeg dijela sto je plavkast-valjda

ja nisam primjetila da je neki unutrasnji dio obojen...samo ona slika s vanjske strane user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25201
19.9.2011 14:25:43   
rose
joj dana kako mi se spava...i kako vikend brzo prodje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25202
19.9.2011 14:27:36   
vila_7
ma onako svijetlo plavo po rubovima iznutra imaju...stavrno ne znam od cega je - jer nije modrica-ispere se malo teze,al ispere,a od odjecice nema nista plavo user posted image A bude samo kao mala ovalna fleka mozda kao nokat

A pricaj mi o vikendu - kako radim i subotu uzas mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 19.9.2011 14:28:46 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25203
19.9.2011 14:36:07   
mala_sa
Dan i od nas... A je izgleda opet poceo sa svojim budjenjem u 5h, ja ovo stvarno ne kontam, dijete se probudi i oci ko fildzani, nema sanse da opet zaspe, ako ga spustis u krevet to je dreka (citaj ori se zgrada), stvarno ne znam sta da radim user posted image user posted image
Mi cemo ja mislim veceras aBd da probamo kako ce spavati u svojoj sobici, a mozda i sutra da ga vec naviknem po danu, pa da mu ne bude sok po noci...
Moj bebac je poceo sam sebi da vraca pipu kad mu naumpadne, samo je napipa u kreveticu, i cujem ga da je cucla user posted image

Gagach- ja svom A nisam jos nista uvela od dohrane, ali prosle sedmice kad smo bili kod pedijatra ona mi je rekla da mu uvedem jednu slanu kasicu (koju ce odmah zaliti sikom) u podne i jedan vocni obrok u 16h (to sve do sljedece kontrole kad ce on imati 5,5mj aBd)...joj i ja se sve vise razmisljam da uvedem taj AD pred spavanje, a sve mi nekako zao...

Cickolini- user posted image user posted image za prevrtanje, sad ce ona i da sjedi aBd

Palachinken- sretan vam mali rodjendanko user posted image user posted image

Animagical- dobro nam dosli

Ostale moje dame imate big user posted image user posted image i ljubite mi bebice

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25204
19.9.2011 14:53:37   
m.i.n.a.
Oliiiiiiiiiiiiiii...

Jesmo li puno propustili..user posted image

Cestitamo sve rodjendane i korake..i zubice i prevrtanja...osmjehe i rijeci...dobrodoslica svim mamama i bebicama...user posted image user posted image

Nadam se da ste sve dobro,vesele i cile,bebioce slusaju i lijepo rucke i spavaju..pune pelene redovno i laghko...zdrave sto je naaaajvaznije...

Moj Arman jedno vrijeme slabije jeo kasice,pa se vratio na staro da tamani sve redom..kad odjutros opet sve slabo..cak ni flasicu....nadam se da ce se zadrzati na danasnjem danu...neki dan je sam ustao da sjedne ali nije vise to ponovio,nadamo se gornjim zubicima,okrecemo se,puzemo,govorimo babababa i rjedje mamam...ovo drugo najcsce kad ga sta boli,neki dan zubi a zigaju i bas tada se dreknu mamam..isto kao ono pa pomozi mi....smijemo se,kristimo na sve nacine..neki su zabavni a neki bas i nisu i tako eto...prolazi vrijeme...user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25205
19.9.2011 14:55:32   
Daja_sa
samo jedno brzinsko javljanje drage moje...nemam ni snage ni zivaca vise...
danas nam gotovi nalazi....brisevo koze su ok...rijesili smo se bestija...ali u nosu izolovana MRSA...dokle vise...pod kozu nemoze...sad bi ja bolnicu sravnila sa zemljom...zasto moja beba da pokupi sve... izvinite ali fakat gorcina i ljutnja iz mene govore...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25206
19.9.2011 14:57:28   
vila_7
MINA pa gdje si ti...ma dusa on vec pomalo prica...moja brate nije podugo nista govorila,al eto sad sve ponovi sta joj kazemo user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 25207
19.9.2011 14:58:00   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Daja_sa

danas nam gotovi nalazi....brisevo koze su ok...rijesili smo se bestija...ali u nosu izolovana MRSA...dokle vise...pod kozu nemoze...sad bi ja bolnicu sravnila sa zemljom...zasto moja beba da pokupi sve... izvinite ali fakat gorcina i ljutnja iz mene govore...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa koji je sljedeci korak?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25208
19.9.2011 15:01:04   
Amam
Pozz mame i bebe...

Evo konacno malo kisice hB.
E spava,kako je samo nervozan,beli zubici user posted image .
Malo je gledao crtic trktora Toma user posted image .
Ja se odoh baciti na rucak,ispekla sam hljeb user posted image ,a mislila malo skuhati tikvice da probam dati E cisto da proba,do sad sam mu davala voce da proba,pa nije bas odusevljen.
Animagical dobro dosli user posted image .
Palachinken sretan vam rodjendancic.
Eno ga budi se user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25209
19.9.2011 15:01:39   
stefania
helou user posted image

prije svega cestitke za animagical i malenog bracu, sjecam je se sa teme "u iscekivanju bebe"...dobrodoslica i od nas...jao zeen sto ono moje dijete spava, evo vec sat ga cekam da se probudi a zaspao je oko podneva jos dok smo bili vani u setnji...valjda ga ova kisa oborila...inace on ne spava bas po danu, samo po par minuta a ovo sad..ishuser posted image ...by the way sto se te dohrane tice, ja sam bila uzasnuta kad sam je morala uvesti i uvjerena sam bila da ce J prestati da doji cim mu dam aptamil...al evo mashallah vec skoro dva mjeseca on i jedno i drugo...to jest prvo doji jednu i drugu siku pa onda predje na flasicu i talo svaki obrok...ponekad mu dam umjesto aptamila ako imam svog mlijeka izdojenog, ali definitivno mu je malo samo dojenje za jedan obrok...probala sam tako ali on za petnaest minuta vristi i trazi jos...ne znam mozda je razlog da on jos doji i to sto sam mu na flasicu stavila pipu za novorodjence tj samo s jednom rupicom pa se muci vise oko nje pa mu onda sika i nije neki problem za vuciuser posted image ..eh eto da vise ne produzavam post ispade ko pismena vjezba....
pusa svim bebama i svim mamama

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25210
19.9.2011 15:02:06   
m.i.n.a.
Tu smo Helena...malo u prolazu naletimo...:)))
Kako ste vas dvije,vidim da nedaju temu....hmmm....nemoj se ti sekirat....izborices se ti za nas,ja se nadam dokad mi ne budemo trebali preci:)))

Slusas li Evu?user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25211
19.9.2011 15:02:58   
mala_sa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa koji je sljedeci korak?

Pa stavrno dokle viseuser posted image user posted image Nego sto rece Helena sta vam je sad cinitiuser posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25212
19.9.2011 15:04:06   
Daja_sa

sutra cu do pedijatra pa cu vidjeti...predpostavljam antibiotske kapi u nosic...
majke mi ludim vise...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25213
19.9.2011 15:20:41   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

ne bih da ti sjedam na muku ali nas dvije smo upravo rucale i lezimo svaka u svom krevetuuser posted image . Iskreno se nadam da ce mala zaspati da joj se pridruzim

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25214
19.9.2011 15:23:37   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

ne bih da ti sjedam na muku ali nas dvije smo upravo rucale i lezimo svaka u svom krevetuuser posted image . Iskreno se nadam da ce mala zaspati da joj se pridruzim

vec sam se sjetila takvih dana...ona u svom kreveticu a ja u svom...ona se igra a ja kunjam...onda obje spavamo user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 25215
19.9.2011 15:47:40   
Super Beba
moj je mali danas neUrozan k'o pseto....ne znam šta da radim više...dojio, smaz'o pola banane, popio čaja i nastavio kenkati...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 25216
19.9.2011 16:27:41   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Super Beba

moj je mali danas neUrozan k'o pseto....ne znam šta da radim više...dojio, smaz'o pola banane, popio čaja i nastavio kenkati...
promjena vremena. Kod nas je,na srecu obrnuto. N pospana cijeli dan. Pao joj pritisakuser posted image . Ovih dana,kako je bila bolesna, je jako malo spavala u toku dana pa se ja zezam da joj se nakupilo. I ja otkunjah pola sata. Probudi me N,hrceuser posted image . Zacepljen joj nos pa hrce dok spava.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 25217
19.9.2011 16:41:13   
mala_sa
Nadja user posted image user posted image a mogu misliti kako su satki kad hrcu...

Nego pitanje za mame koje imju malo mladje bebice:
Kakve cete vi jaknice kupiti bebicama sad za jesen, i hocete li ikako kupovati one kao deblje "mont" jaknice ili cete kupiti one skafandere "sve u jednom"user posted image user posted image - joj valjda ste me skontale user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25218
19.9.2011 16:46:59   
ladyblue RR
za bebe koje same ne ustaju skafander je zakon. Gdje god da udjete u zatvoreno lagano ga skinete i super. A lako ga je i opet obuci.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25219
19.9.2011 16:50:32   
malena27 RR
ola cure...

animadzikal dobro nam dosli ti i ajnur!
palacinko, sretan vam rodjendanko!
dajo, bas mi je zao... mozda da o tome javno pocnete govoriti? user posted image

mi isli u trzni, malo da promijenimo sredinu, pa smo se kupali i spavanac...
desava li se vasim bebama da vrisnu u snu i nastave spavati? sta bi to moglo biti?
mala, mi imamo i skafander i to pamucni deblji a imamo i onaj kao skijaski sto je oblozen nepropusnim materijalom...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 25220
19.9.2011 16:56:42   
ladyblue RR
malena, bebe sanjaju isto kao i mi. Prezivljavaju sve sto im se desava pa vjerovatno tako nesto i sanja i prepadne se. Dosta djece to radi i kada su stariji. Nista ne brini,to je normalno. Samo pazi ako place a ne budi se,vazno je da ga probudis da ne dobije kakvu traumu.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 25221
19.9.2011 17:02:07   
malena27 RR
pretpostavljala sam da je nesto ruzno sanjao, bas me prep'o...
hvala na odgovoru user posted image jeste ti i N bolje?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 25222
19.9.2011 17:08:36   
palachinken
malena, znaci poceli ste hodati? Jelde kako je cudan osjecaj izaci prvi put iz kuce poslije poroda, ja sam kontala da se ne znam ti šta promijenilo, a 'vamo svak se svojom mukom zabavio, nisu ni primjetili da me nema user posted image I Mahdi nekad zacvili u snu, pa se smiri, nesto oni prozivljavaju tako.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 25223
19.9.2011 17:11:12   
ladyblue RR
danas,napokon jesmo. Nije imala jos temperaturu i lijepo je spavala 3 puta. Nadam se da nece vise biti temp. da je jos sutra ostavim kod kuce pa da je vodim u srijedu u jaslice.

Neposredna veza do poruke: 25224
19.9.2011 17:15:02   
stefania
hej imam pitanje..ako je neko upratio da li ima negdje na RR podaci o nacinu pomoci malenoj Iman Karic..ne znam da li ste upoznati sa slucajrm...ja htjela nesto da uplatim ali mi je mm bacio novine u kojima je bio broj racuna i to..cak nisam siurna da se prezivaju karic...eto ako znate pliz me uputite strasno me potreslo to s malenomuser posted image pa bih nekako da pomognem...hvala

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 25225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sminka
Galicia

Sminkate li se svaki dan?

Da (57%)

Ne (43%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *