Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma necu sta vam je nema sanse,ali eto pitam ja nju a ona i meni i mm pokaza tu hranilicu i stavi djete u nju,pa djete sjedi kao mi u tome samo ima jastuke okolo specijalno napravljene za to ma hajde nek prica. nit cu mu dati da jede hranu,nit da sjedi
cickolini, to je sasvim normalno i pozitivno jer si ti pozitivna žena. što te ne ubije - ojača te! znaš da je Nađi klempavo ono lijevo uho i ja nju zovem klempo. mama me stalno ruži a meni nekako baš šega. ja njoj kažem gdje je mamina klempa a ona vrišti od smijeha
Drage moje, dobro jutro i od mene....mali eno spava jutarnju turu, sad će nekad buđenje, pa malo klopanje voćki...jutros sam čak bila i vrijedna - skuhala sam blitvu, brokulu i rižu, sve to smiksala sa malo maslinovog ulja...izgleda grozno, okus isto tako...daBogd'o on to htjedne i pomirisati...al' nema veze, uvijek ima čika kupovna kašica :) dubravka - sretan vam velikiii rođendan! Da vam bude veselo i sretno..Želim malom O. sve naj, puno zdravlja i ljubavi i radosti oko njega! mersiha - sretan mali rođendan! Anesu sve najljepše želim za 4. mjesec! lady - hB pa se N. kutarisala temperature...samo da ide na bolje! Cickolini - ljubni D. I samo misli pozitivno, jer nećeš ništa dobiti od negativnih misli..normalno je da te nekad spuca žuta minuta, al samo budi jaka i vesela k'o do sad! :* helena - to za šišanje - apsolutno se slažem s tobom. rime - oooj ti vrijedna ženo! Nadam se da će te brzo proći ta viroza! taurus - štreberko :)))) Sretno sa radom! Auuu, šta je ovo, svi pobjegoše na drugu temu :))))
i ja sam jutros psovala MM-u - onu sto nam se borila za pravo da radimo,kaze MM pa jel to ne znas ni kako se zove,a ja smrknuta,rascupana - ni ne zelim znati A za srce - bit ce i to aBd sve super! Nego HOŠ ti ostati ili ići na drugu temu ? Meni se neda!
Ma vidi Mirkice sto se odmetnu.... A za njom i Malena
Palachinken posto ti volis svasta znati..kad naletis kako prestati po noci dojjiti 13-omjesecno dijete bez plakanja...JAVI!!!!!!
mersiha sretan 4-ti rođendanko! Ja sam svoju stavljala sa 3,5 mj.u hranilicu ali polozaj za novorođenče-znaci slicno kao AS.
vjestice....ma samo ti odgovori TM! Reci mi nismo poznati...za nas to ne vrijedi
Ma cickolini ti si meni kraljica i bas me nasmija tvoj post- pa sta ako se zezate-to je pozitivno,ne mislite nista lose hB, a bolje da se zezate nego kukate nad sudbinom i ne poduzimate nista! A kao sto Lady rece - kod moje Eve je isto lijevo uho klempavo i mi se zezamo-dobro necu kad bude mogla skontati,al ovako sad bas mi slatko.
A sad kratak izvjestaj s naseg velikog rođendana jučer:
O je bio super, veso, bas kao da je znao da je to njegov dan. Kako je samo otvarao poklone, ma ko veliki dečko. Maznuo je malo torte (slučajno da niko ne vidi) i to mi je bilo najslađe Elem,sve je hvala Bogu prošlo super.
A ja, ja sam vam žene skontala da imam neki emotivni poremećaj, nakon tako super dana i slavlja i svega,kad se sve smirilo, tacno 23:20 (vrijeme O rođenja) priđem mu poljubim ga onako uspavanog i opičim plakat ko godina, da je to bar bilo na kratko, vec i zaspah plačući mm me u čudu gledao (rekla sam mu da ne progovovara) Ne znam šta mi bi.
Moram helenu prozvati, ženo hvala ti velika na nagovor za fondanticu,nije remek djelo ali O su se svidjela,jutros gledali slike i on puše u sliku da ugasi svjeću, duša mamina. I naravno hvla Iman za onaj video...
Jos da Iman cestitamo prve korake i kazemo da je prelijepa mala djevojčica ( pohvale mami za styling )
Joj ja kad pisem bas ga napisem a kad me nema prode i 20 dana ni riječi
dubravka, baš mi je drago da je sve super prošlo. i ne, nemaš nikakav poremećaj nego ti se nakupilo previše emocija. veliki je to dan za svakog roditelja kada dijete proslavlja prvi rođendan. neke od nas su emotivnije (npr. ja ) a neke manje i različito doživljavamo i preživljavamo svoje emocije. sve je to super...
A sad kratak izvjestaj s naseg velikog rođendana jučer:
O je bio super, veso, bas kao da je znao da je to njegov dan. Kako je samo otvarao poklone, ma ko veliki dečko. Maznuo je malo torte (slučajno da niko ne vidi) i to mi je bilo najslađe Elem,sve je hvala Bogu prošlo super.
A ja, ja sam vam žene skontala da imam neki emotivni poremećaj, nakon tako super dana i slavlja i svega,kad se sve smirilo, tacno 23:20 (vrijeme O rođenja) priđem mu poljubim ga onako uspavanog i opičim plakat ko godina, da je to bar bilo na kratko, vec i zaspah plačući mm me u čudu gledao (rekla sam mu da ne progovovara) Ne znam šta mi bi.
Moram helenu prozvati, ženo hvala ti velika na nagovor za fondanticu,nije remek djelo ali O su se svidjela,jutros gledali slike i on puše u sliku da ugasi svjeću, duša mamina. I naravno hvla Iman za onaj video...
Jos da Iman cestitamo prve korake i kazemo da je prelijepa mala djevojčica ( pohvale mami za styling )
Joj ja kad pisem bas ga napisem a kad me nema prode i 20 dana ni riječi
evo padobraca
samo da cestitamo drugu rodjendan,nisam znala da imamo druga rodjenog na isti dan (mi smo stariji godinicu)
helena ma sramota me sliku staviti, pa bona to mi je prvi fondant ever, a "rad" na vrtićkom nivou, znas kad djetetu prvi put daš plastelin,e tako
mala86 superrrrrrrr i mi vama cestitamo rođendanku
lady,iman,helena hvala za to sto kazete da nemam poremecaj, al Boga mi nisam vam ja bas dobra i ciste glave s emocijama,inače. Ja oplačem sve što se treba i ne treba, može i ne može oplakati.
helena ma sramota me sliku staviti, pa bona to mi je prvi fondant ever, a "rad" na vrtićkom nivou, znas kad djetetu prvi put daš plastelin,e tako
ma gdje si sestro po muci ija oplacem i radost i zalost hvala na cestitkama ja na fb kad nemogu te naci da cestitam,jesil me to obrisala
Pozdravčić i od nas vidim niko nas nije poželio ali nema veze ja ću ipak da vam mašem . Za bolesnu dječicu i mame iš išbola od vas a za ostale lijepi pozdravi.Ja vam ispala iz fazona i iz svih tema pa dok malo pofatam konce valjda se vratim u normalu.Moj E noćas tako slabo spavao ma izmorio me živu rastu mu zubići a i ova promjena vremena pa se pravo unervozio samo bi da se mazi i nosa pa valjda izdržim samo da ne potraje.
ma joj mamin cvjetic mi forumasice smo ti sad u frci , ima nas na svim temama - i gdje pripadamo i gdje ne pripadamo pa se ne mozemo pofatati kako treba Dusa draga samo ga nosaj pa da mu lakse bude! I moja doji 43896 puta u noci kad joj rastu zubi-kao ovih dana cetvorke
A draga po kakvim ste se to vi temama zadale da vas pratim ko šerlok holms . Ma nosam ženo polomi mi kičmu ali sve za njih naravno inače uopšte nema puno problema kad mu rastu zubići ali sad i vrijeme mjenjaa pa mu se sastalo ali proći će
stigli mi s boce.super proslooo...sad sam dala sirup i uspavala ga valjda nece biti nikakvih reakcija i nemamo vise boca do rođendana,da odahnem hB sve ok,hamaz potezak fino 11 250 tezak,72 cm,pedijatrica zadovoljna iznenadila se kako hamaz hoce da hoda,kaze pedijatrica 'ovaj mali smao nekd grabi' posavjetovala me da izbacim nocno dojenje za moje dobro,jer kako raste sve ce mi biti gore to dovesti u red al daj Boze da uspijem ja to srediti kaze on sigurno nije gladan smao hoce tvoju blizinu.. al ohrabri me sestrica koja tu radi mjeri,vaga bebe i kaze mi 'jest nezgodno jer noc je noc,al ja dojim vec 20 mjeseci i sretna sma zbog toga i budem i nenaspavana,umorna al sve ce se to zvati sjecanje na dojenje' pa vidjecemo dokle i sta ce biti kod nas,al iskrenooo ni meni jos ne predtsavlja to nocno dojenje toliki problem bar ne jos... vidim vi se raspisale pa vas idem čitatiii...
mashallah bint, on je teži od Nađe a ona je 2,5 mejseca starija. ne znam koliko je ona tačno teška, mislim oko 11 kg. s tim da je duuuuga poprilično za svoj uzrast. visoka u vitka na mamu
Dan i od nas dvoje Ja cu svom A tek sad poceti davati po jednu kasicicu raznih povrcki (mrkva, krompir,...) cisto da proba okuse, pa da nam je lakse kad krenemo sa dohranom aBd. A sa dohranom cu poceti sa 5,5 mjeseci (jer on bas moze da jede, sad zasad ima dovoljno mlijeka, ali sve cesce se budi i sve cesce trazi da jede, tako da mu je 5,5 mj taman za dohranu). Kod nas je sad zasad hB sve okic
Mersiha sretan vam mali rodjendanko
Bint- za druga; je li ti dala kakav savjet kako da pokusas sa ukidanjem podoja??
Ostale mamice ljubite mi bebice, a ove sto hoce da bjegaju sa teme, neka vas jos, bas nam je lijepo kad nas ima puno