Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
i mi smo isto sa tim muku mucili pa mu davala espumisan da mu bude lakse pa kamilcu cak sam nabavila i Sabb kapi iz drugog grada mi poslali jer sam cula da su bolje od espumisana ali se ispostavilo da su isto pa stavljala na cuclu par kapi umjesto u hapu da brze djeluje, masirala uhhh sta sve ne ali vremenom se samo popravilo...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Entite draga...reko sta je ovo sad crno..kad tvoj avatar super za nalaze
Helence djevojce..kad nigdje situacija nije rjesena ne3ka tebe i pvdje bona...ha ja...nama je lipo sa tobom
Sto se tice stolice jedna prijateljica je dobila savjet od vrsnog pedijatra,bar ako sam primjetila na forumu da je hvale,da bebi koja ima problem stolice moze se dati na vrsku kasikice maslinovog ulja..nisam sigurna od kojeg mjeseca ali mislim da je ta beba tad imala 4..uglavnom eto ako ima i vecih beba da se muce,vrijedi pokusati...iskreno ja oduvjek imam problema sa stolicom ali ako malo redovnije pijem to nema problema..bebama naravno ide manja doza...
a sto se tice igranja sa kesama...samo bih vas podsjetila da ne ostavljate bebu i kesu samu ni minute... Ja sam danas nekako bila bezz raspolozena,zao Armanka i boce i odem i kupim mu velikog medu...igrop se sa njim tacno od prodavnice do kuce..hihihihihajd reko ne mora uvijek neka igracka biti smislena al ipak medo ima metar mislila sam da ce ga zanimati bar da ih uslikam
sweet ne brini za uvodjenje,mozes mu komotno sa 5,5 poceti ako zelis, i ne brini da ce ti odbijati - ja brinula hoce li sa 4 i po ,pa u prvoj turi pojela skoro cijelu kasicu od mrkve!
Donesi je meni kono da je ja uspavam naleti draga pa sreca prođe... nadam se da ce uskoro zaspati...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a. Sto se tice stolice jedna prijateljica je dobila savjet od vrsnog pedijatra,bar ako sam primjetila na forumu da je hvale,da bebi koja ima problem stolice moze se dati na vrsku kasikice maslinovog ulja..nisam sigurna od kojeg mjeseca ali mislim da je ta beba tad imala 4..uglavnom eto ako ima i vecih beba da se muce,vrijedi pokusati...iskreno ja oduvjek imam problema sa stolicom ali ako malo redovnije pijem to nema problema..bebama naravno ide manja doza...
I ja sam to cula cak mi je jedna mamica rekla da u kamilicu stavi kap maslinovog i potom izvadi kasikicom i da bebi i jedino joj je to pomoglo kako kaze... i to bebica nije imala cini mi se ni mjesec ali svakako treba provjeriti sa pedijatrom.
Promjenjen avatar ubi crnilo hehehe neka svjezih boja... ne stigosmo na more pa bar na slikici da ga gledam
E zene moje kakav nam je ovo haos u gradu , samo sto se zaratilo nije..ja sve cekam da se situacija rijesi a ono jos i skolu obustavise..Sta li ce se sutra desit?? Vidim i na forumu je zivo bilo a ja osta uskracena da se poblize informisem Amam cestitam..HB pa se sve dobro zarsilo..Za okretanje ne brini, onog trena kad se okrene znaj da ga vise ne boli..inace nece se oni lahke sale okrenuti nakon suneta,sve znaju ovi nasi malci..Moj se okrenuo isto vece a do tada je ukoceno lezao hehhehe Helena draga nije lahko raditi sa djecom jer opet radis i sa odraslima..kako god okrenes od potpetljavanja nogu pobjeci ne mozes.. Taurus sretno sutra Canim znaci i vi ste poceli skakati sa kreveta ajoj..nikad kraja stresu uhhh..Sreca pa i nisu tako osjetljive ove nase bebice koliko mi mislimo... Sweet ne brini unaprijed za krutu hranu, vidjeces kako ce to ici kad dodje vrijeme za to..Svaka beba je prica za sebe i zato ne slusaj mnogo sta narod naglaba. I mene su ubjedjivali da dajem hranu kao ja izgladnjujem dijete a jok ja se nisam dala do 6 mjeseca i evo ga sad jede ko veliki, vise se obraduje hapi nego siki a ranije nije htio nista drugo. Cak je prihvatio i flasicu jer sam ja pocela raditi..ma nema taj ne bira, daj sta das. Malena ma joj dusici maloj se jos uvijek razvija probava, ne mora to uopste biti do mlijeka,i mi smo imali slicnih problema kad je bebi htio kakiti prvih mjesec dva ako ne i vise..Masiraj stomacic i pritisci ga nogicama to im bas godi i pomaze
Mi danas cijeli dan u skitnji, obilazili ove stare kone oko nas, a onda malo prošetali...dok je još ovako lijepo vrijeme žao mi bit' u kući...
J. zaspao u pola osam i za divno čudo još spava (jest da je prvo buđenje odrađeno ). I mi ćemo pokušat' primijenit' savjet male_sa za spavanje, nadam se da će uspjeti
Amam, čestitamo neka ste i to odradili, velika je to briga i olakšanje kad se odradi...Mi smo J. osunetili sa 4 mjeseca, već se prevrtao na stomak...bio je miran pola dana, baš mi ga žao bilo, k'o kakav bolesnik, ne miče se, nit' smije, samo gleda u nas i malo spava . A poslije pola dana se počeo okretati na stranu (možda bi i na stomak al' meni ga bilo žao i nisam mu dala) i vrtit' nogicama k'o da ništa nije ni bilo Još je kod nas bilo i krvarenja pa smo ga taj dan dvaput vozili u Ze (to mi je bilo najgore) Dr. kaže kao prvi put se popiš'o pa je zbog toga bila krvava gaza, ja mu nisam povjerovala i stvarno se ispostavilo da je počeo krvarit' duša draga. Za par dana testis na toj strani bio plav a iznad na porubu bio ugrušak
Entinte, za nalaze!!! HB da je sve ok i sretno sa sunetom aBd!
Taurus, sretno sutra!
Ostalo sam pročitala al' sam većinu zaboravila. Upratila sam da je kod većine potoka bilo na sve strane , tako da semice, izdrži još do 4. mjeseca, dotad će prestat' curit' na sve strane . Meni su pomagale blaznice DM-ove, a često sam ih vala i mijenjala...koristila sam i šeširiće i taman kad se napune ja zaboravim pa prospem
I da, da pricate o stanju (.) (.) zbog dojenja. Moje su od : (.) (.) postale: ( . )( . )! Sve sam se nadala da ce se vratiti u prvobitno stanje, ali kako ne dojim vec skoro godinu dana, cini se da je trajno
Moja Esma nikako da pricmi vakcinu , taman ona ne kaslje, mm poceo... Ne znam vise. Ugl. i mi smo radili bris nosa i grla, ne znam jesam li vam pisala, zbog tog kaslja i nema nista hvala Bogu. Inace, danas je dobila donju 3., jos jedna i to je to do petica. Kad rastu te petice otprilke zna li ko?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
< Poruku je uredio entinte -- 28.9.2011 22:04:58 >
super sad surfaj ujutro pijemo kaficu aBd pa planiraj
helena havla sto upita za mene nema me ne stizem nista MM zavrsava obicne kucanske poslove a ja ovo oko vesa i kad sta uvece skuham od variva za sutra.Veceras sam uspavljivala oboje a Esma se unervozila dreka je stoji pa sam je poslala u kaznu nema crtanih veceras.Onda sam je malo i puc puc ali samo malo za to vrijeme se Salko derao vise nego ona.Helem kolektivni haos U kojem se jos uvijek ne snalazim
Jaaaaaa vise nista ne znam ... nista ne mogu da upratim. Sutra cu sjesti i fino da upratim sta nam rade drugovi i drugarice.
Samo da znate da mi vjezbamo i vjezbamo .... ¨neke poseben rezultate ne vidim jos uvijek.
Ja sam preumorna vec. Imam osjecaj da nista ne stizem, a milion nekih obaveza. Najbitnije mi je svakako vjezbanje, ali druge obaveze ne cekaju pa sve nekako zavrsavam u hodu ...
Pozeljene ste puuuno ... poijubac za mamice i bebice !!!
Joj meni samo da prodje ovaj dan,tj noc bas sam depresivna . E je hB bas dobro,krvarenja nema cesto ga presvlacim i mijenjam gazu,nanosim mast pa valjda ce biti dobro. U petak ujutro idemo na kontrolu. Sve sam procitala a skoro nista nisam zapamtila . Entinte hB za nalaze i sretno sa sunetom Leena cestitamo zubic... Ljubicice vas sunet bas napatio Lejla ,hvala,ma danas je on kao nov,prica smije se,okrece se na stranu,nije se rolao Hvala vam drage moje za cestitke
Necu ,ma ja u principu nisam takva,sve podnesim stojeci ali eto nekad me neke stvari bas dotuku ,valjdaa zbog hormona ,sutra je novi dan i nova nafaka aBd a nova i ja .
Sta ovo bi sa foruma,svi se nesto prepucavaju i prebacuju
Bambi, trebala si opet pustiti Elma i Andreu user posted image : sleeep, sleeep, sleeeep
vjeruj da sam joj 4 puta ponavljala, samo prekinem pred kraj da je ne prepadnem i opet ponovim. Gledala ko hipnotisana, mm nije mogao da vjeruje. Al posle nije palilo, dok je nisam okupala pa je valjda malo slomila ma nista nije palilo. sad Elma cuvam ko rezervu i ne smijem joj puno pustati da joj ne dosadi.