|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.10.2011 12:02:16   
m.i.n.a.
Dan i od nas.....

So stavim malo,vise kao ''zacin'' koristim pavlaku...putera isto stavim...

Hljeb jede uveliko,nekad u supici i sl.a nekad mu pola namazem puterom i jede..mislim pola kriske...

Moj Arman je otkrio i stojanje,uu kreveticu je usavrsio a danas se digao i na sto i fotelju maloprije...o,da i cvijece je pocupao ali odlucno NE i sklanjanje jos neko vrijeme pali...

Tutu hoce...doduse dosad je uvijek pola u pelenu pola u tutu jer on to nekako brzo,jednom se napne i ode...
prosle godine u ovo vrijeme,hmmm...stomak se lijepo nazirao,mucnine prosla..ljepota bila:))

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27076
6.10.2011 12:11:03   
lepetetka
Evo da vas i ja pozdravim, malo uletih....uspavala djecu i muža i evo da šta pročitam šta ste pisale....
Samo da vas pitam ove koje naručuju preko intrneta stvarčice--Lady i Palachinken čini mi se, odakle naručujete sa kojih on line trgovina i koliko košta poštarina tako za te stvarčice, i ja sam razgledala ali nisam još ništa kupila , još sam laik što se toga tiče user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 27077
6.10.2011 12:14:47   
lepetetka
Animagical meni je također savjetovala i patronažna i pedijatrica kamilicu za krmelje, ali samo jedan potez i aciš taj komad gaze, pa onda umočiš drugi u kamilicu, pa baciš i sve tako, nipošto ne rastrljavati sa jednim komadom gaze... A evo vidim i da neki to ne savjetuju pa ne znam... moj E je imao jaaaako puno krmeljavo jedno oko i tako smo ga čistili...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 27078
6.10.2011 12:19:58   
animagical
evo mu oko danas boljeuser posted image ne znam stvarno sta mu je ono bilo...kazu od prolaska kroz porodjajni kanal...ali ja radila briseve prije poroda...nisam nista imala, ni gljivice ni bakterije..eh ako nije kakva prasina upala, propuh u bolnici...

kako tvoja djeca?user posted image ovo za uspavlčjivanje muza me nasmija...

eno ga place gladno, trcimuser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 27079
6.10.2011 12:30:26   
vila_7
joj zenice moje pa ko ce vas sve iscitati! user posted image

cickolini i ja sam svojoj samo sredinu davala od 7-8 mjeseci,ali evo ni dan danas joj ne dam koricu iako lijepo zvace. Ne mogu se brate ja misliti hoce li se zadaviti! Bravo za okretanje i hvatanje nogice-ma sve ce ona stici!user posted image

Lady...ma meni jos smjesnije jer sam mrsavica a cuj hlace mi na guzici pukle! user posted image

Aiša...ide na tutu i dalje,mada zna se desiti kad je nervozna zbog zubica nece ni da sjedne a ja je ne forsiram i onda opet kad hoce - stavljam je. Ujutro uvijek hoce.Ne zna jos traziti ili nece da trazi.

sweet
ja sam tek pocela kad su cetri zubica nikla....a i sad nismo bas redovni...

Za SOLJENJE - ja sam krenula po malo sa nekih 7-8 mjeseci a sa 10-11 i sa Vegetom i nasom hranom ako nije previse zacinjena.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 27080
6.10.2011 13:03:49   
Anoniman
Konacno meni nalaz sterilan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ubice me moderatoriuser posted image )

Lady kad cemo u kafanu, a?user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 27081
6.10.2011 13:35:27   
Cickolini
Jelena suuuuuuuuuuuuuuuuper .... moram da pljescem pa nek i mene ubiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27082
6.10.2011 13:38:08   
ladyblue RR
Jelooooo, idemo se napit' user posted image user posted image user posted image

sweet, kakvo čišćenje desni?! ni zube joj ne perem niti ću dok ne poraste još malo pa bide znala da pljune kaladont kada joj kažem.

helena, i ja sam ti mršava ali sam uvijek imala guzicu koja je prilično nestala nakon poroda. u to doba mi nije bilo čudno što su pantalone pukle jer je bilo pozadineuser posted image

super bebo, probala sam joj haljinicu i taman joj je. imala je majicu i body na sebi i baš je u knap zakopčah.

e sada pitanje....gdje ću kupiti čisto bijele štramplice? trebaju nam uz haljinicu.

polako privodim pripreme kraju. rezervisala sam igraonicu, poslala sliku torte da vidim mogu li je napraviti....eto baš sam organizovana žena.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27083
6.10.2011 13:41:41   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

kako mene nervoza trese u ovom zadnjem periodu...nikako ne mogu da se opustim a posebno po pitanju posla...sad kad skontam prosle godine u ova doba sam bila na apaurinima pa mi bilo svejedno user posted image user posted image

a zašto si nervozna? kraj ugovora ili nešto drugo?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27084
6.10.2011 14:04:20   
mala_sa
Dan i od nas user posted image
Moj A pajki posljepodnevnu turu, a mama ispruzila none (malo da se odmore) user posted image
Ja cu veceras aBd da zovem doktora da narucim A za sunecenje, joj sad me neka trema spucala (kako cu ja oko toga "deverati" user posted image user posted image ??)

Mi takodjer koristimo cucu od 4og dana, cim sam mu je stavila u usta poceo je da je cucla i nikad je nije zamijenio sa sikom... Vala nebih je mijenjala samo iz razloga kad se budi po noci i cim mu se vrati u usta nastavi da spava (tako da je ona meni spas)...

Lady cini mi se da ti je u vezi stramplica Jelena pominjala nekog ciku na pijaci Otoka

Jelena hB za bris, rijesiste se i vi tih prokletih baja user posted image user posted image

Animagical mi smo prvih mjesec dana samo cistili okice i nos fizioloskom otopinom, i to po jedna kapljica u nosic, a za oke nakapas na vatu i samo u jednom potezu predjes od vanjskog ka unutrasnjem dijelu (to su nama ovdije u bolnici rekli)

Palachinken hvala na ideji za tortu, taman cu da je isprobam ovaj vikend user posted image

Ostale mame ljubite mi bebice user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27085
6.10.2011 14:05:11   
Anoniman
Lady kakve strample hoces? abc one ili deblje?

Neposredna veza do poruke: 27086
6.10.2011 14:05:37   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Lady cini mi se da ti je u vezi stramplica Jelena pominjala nekog ciku na pijaci Otoka

nema čisto bijelih, bila sam tamo

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 27087
6.10.2011 14:06:08   
bebacha
Lady u Bingu ima i ABC i oni deblji cisto bjeli.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 27088
6.10.2011 14:06:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady kakve strample hoces? abc one ili deblje?

svejedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27089
6.10.2011 14:06:46   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bebacha

Lady u Bingu ima i ABC i oni deblji cisto bjeli.

superuser posted image , hvala
a u kojem Bingu?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27090
6.10.2011 14:07:39   
palachinken
lady, ja vidjela u Azelu cisto bijele stramplice, pa vjerujem da ima i kod vas po azelima.
Inace, ima li uopste kupiti pamucne stramplice, ovo sve sto sam gledala ima u sebi poliestera ili slicnih. Sve sam kukala na vrucine, ali tad je bas lako bilo obuci dijete, samo bodi ili ni to. Danas sam sav grad obisla, nigdje toplijih papa ili cipela nehodalica. Jesmo truba od carsije.

lepetetka, ja se zarovim po ebayu, pa sta nadjem. Postarina nije fiksna, ali da se dosta ustedjeti. Eto, aventova izdajalica me dosla 50km sa postarinom, a ovdje je 110.

< Poruku je uredio palachinken -- 6.10.2011 14:09:10 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27091
6.10.2011 14:07:41   
Anoniman
Ako ne nadjes imam ja dvoje bijele Anine pa ti mozemo dati. Ja sam deblje ove kupovala na Otoci kod cike, a i bilo je u robotu na Socijalnom radnja na vrhu skroz, mislim da se zove wenice, boni marka jednobojne. A ove tanje nesto slicno ABC sam kupovala u Srbiji, ovdje nisam nailazila na lijepe iskreno i ako bi naisla nisu bijele.

Neposredna veza do poruke: 27092
6.10.2011 14:08:08   
bebacha
ja sam vidjela kod nas,u Gracanici al to ima u svakom Bingu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 27093
6.10.2011 14:09:14   
Anoniman
Palachinken ako imas koga zamoliti u Sa ili ako ja budem skitala da ti kupim pa posaljem. Divnih nehodalica ima u Lc Waikiki i u oviesse, ove u waikikiu su nesto amnje od 20km, a ove u oviesse su skuplje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27094
6.10.2011 14:11:21   
palachinken
Predpostavila sam da ima u waikikiju. Vjerovatno cemo se zaputiti za Sa uskoro pa cu vidjeti. Hvala!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27095
6.10.2011 14:14:22   
Anoniman
Ako ja ovih dana budem isla u waikiki slikam ti ih pa da vidis. Ima li kod vas N sport? ja sam luki puma patikice nehodajuce 16 broj kupila za 20 i nesto km.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 27096
6.10.2011 14:18:19   
animagical
uuu sad bih i  ja u waikikiuser posted image juce sam,da se pohvalim kupila sebi farmerke i dzemperak na kopcanje, potkosulje za dojenje,trenerke za po kuci....ono predtrudnicko me nekako stezeuser posted image i ne stoji bas fino..a trudnicko mi veliko i popelo mi se na vrh glave vise...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27097
6.10.2011 14:19:13   
palachinken
Ima! Eto danas prolazila kraj njega i ne udjoh.
Nasla sam na ebayu neke futrovane kao uggsice za bebe, pa se sad nadmecem na aukciji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27098
6.10.2011 14:21:00   
bebix
Jelena drago mi je da ste se konacno rijesili bakterijeuser posted image user posted image
Animagical zavidim ti , jedva cekam i ja u sopinguser posted image user posted image
Bebac spava, a ja kontam sta cu ruckuuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27099
6.10.2011 14:22:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

uuu sad bih i  ja u waikikiuser posted image juce sam,da se pohvalim kupila sebi farmerke i dzemperak na kopcanje, potkosulje za dojenje,trenerke za po kuci....ono predtrudnicko me nekako stezeuser posted image i ne stoji bas fino..a trudnicko mi veliko i popelo mi se na vrh glave vise...

Kakve su potkosulje za dojenje? Ja samo zavrnem svu ovu "normalnu" odjecu koju imam.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koliko su teška vaša dijeca??
Selma.A.M

Moj diječak stra 4 godine i 1 mjesec je težak 20 kg i po procjeni pedijatra to je puno za njegovu dob jer je to prosječna kilaža predškolskog dijeteta ?!?

oko 10 kg (41%)

oko 15 kg (34%)

oko 20 kg (24%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *