|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.10.2011 20:12:58   
rose
i ja sam odmah presla s 1 na 2 pa onda na 3 kad je dovoljno porasla

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27126
6.10.2011 20:16:30   
animagical
mala_sa kupili smo od pola litra...izvucem spricom tj iglom i spricom po 2 ml pa mu svaki put tako isperem i obrisem, a u boci stoji igla, sterilna...tako da nisam valjda nista zeznulauser posted image mislim da mu je boljeuser posted image evo iza kupanja spava i nista mu se nije skupilo u okiciuser posted image hvala jos jednom svima za ovaj savjet za fiziolosku, nisam ono mogla da gledam...user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27127
6.10.2011 20:17:49   
rose
evo nam lady ziva taman joj htjedoh sms poslati user posted image

Neposredna veza do poruke: 27128
6.10.2011 20:18:20   
rose
IZVORNA PORUKA: animagical

mala_sa kupili smo od pola litra...izvucem spricom tj iglom i spricom po 2 ml pa mu svaki put tako isperem i obrisem, a u boci stoji igla, sterilna...tako da nisam valjda nista zeznulauser posted image mislim da mu je boljeuser posted image evo iza kupanja spava i nista mu se nije skupilo u okiciuser posted image hvala jos jednom svima za ovaj savjet za fiziolosku, nisam ono mogla da gledam...user posted image

nisi zeznula dobro ti to radis

Neposredna veza do poruke: 27129
6.10.2011 20:21:29   
animagical
rose djeci izgleda uvijek mora biti nesto, od dana kad se rode...meni je ovo sve novo ali eto ucim u hodu...sve me strah da mu sta ne zeznem...uh

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27130
6.10.2011 20:23:53   
rose

rose djeci izgleda uvijek mora biti nesto, od dana kad se rode...meni je ovo sve novo ali eto ucim u hodu...sve me strah da mu sta ne zeznem...uh

ja sam fiziolosku do sada samo u nosic stavljala ali na isti nacin kao i ti...spricom a igla ostaje u flasi

Neposredna veza do poruke: 27131
6.10.2011 20:24:21   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

jedva,jebem ti! Bio je belaj samo takav. Sreca kako ja radim za Zelju,ja sam sa malim usla na stadion iako nisu nikog pustali da udje. Vani je haos bio. Dosli hercegovci i papci iz Kiseljaka da prave belaj. Najvijaci iz Splita nisu ni dosli do Sarajeva,zadrzala ih policija u Tarcinu. Obrukase Hajduk a meni se posrase u cejf! Hvala vam sto mislite na jednu ludu mater koja hoda po utakmicama!user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27132
6.10.2011 20:24:45   
mala_sa

Super je ovako user posted image user posted image . I nosic mu redovno cisti fizioloskom (ona najbolje pomaze). Ljubi nam malog druga

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 27133
6.10.2011 20:30:12   
animagical
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Super je ovako user posted image user posted image . I nosic mu redovno cisti fizioloskom (ona najbolje pomaze). Ljubi nam malog druga

sve ga mirisem...pravo sam dosadna mamauser posted image cmok i od nas za vasuser posted image zene drage jesu vam lijepa djecauser posted image mala_sa gledam tvog djecakauser posted image i curicu od lady,prava njeznicauser posted image
a rose, ja sam jos uvijek fascinirana tom slicicom na avataru...curice su mi vazda bile slaba tacka...ali taj repic je neprevazidjenuser posted image ima momci da se otimaju...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 27134
6.10.2011 20:35:06   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

jedva,jebem ti! Bio je belaj samo takav. Sreca kako ja radim za Zelju,ja sam sa malim usla na stadion iako nisu nikog pustali da udje. Vani je haos bio. Dosli hercegovci i papci iz Kiseljaka da prave belaj. Najvijaci iz Splita nisu ni dosli do Sarajeva,zadrzala ih policija u Tarcinu. Obrukase Hajduk a meni se posrase u cejf! Hvala vam sto mislite na jednu ludu mater koja hoda po utakmicama!user posted image

ma vala, naša posla jbt user posted image ...ne mogu da vjerujem da više ni utakmica se ne može odigrati bez huliganstva, nereda, kretenizama i sl. Šta se desilo sa fair play i sportskim duhom...user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27135
   [Obrisana poruka]
6.10.2011 20:35:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 27136
6.10.2011 20:40:03   
animagical
idacha se garant zadeverala oko djece, a i ja vjeruj pocesto kontam sta li je s njomuser posted image
sta radi imancica? nemoj mi se smijati za cesljanjeuser posted image ja mu kupila cetku za kosu, u dm-u...jesi ti vidjela mog cupavca? iza kupanja afro friz...dok ja to sredim...posla budeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27137
6.10.2011 20:47:24   
mala_sa
Animagical- hvala na kompl za bebaca, to ti je moj mali debelindjo user posted image A je imao isto bas punooo kose i to gusta i crna, ja sam to jedno vrijeme cesljala ali dodjose one vreline i on se jadan sav znojio ispod te silne kose, i mm fino uzme masinicu i osisa ga user posted image sad ima bas kratku kosicu (pravu djecacku frizuricu) user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 27138
6.10.2011 20:47:38   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ma ja ni ne skontah da je belaj bio dok neko ovdje ne spomenu...onda mi se jedva sa-x ucitao da vidim sta je bilo a neko je pomenuo i da te nema i sjetih se da si danas pricala o organizovanju rodjendana i utakmice pa se malo i zabrinuh user posted image

Neposredna veza do poruke: 27139
6.10.2011 20:50:00   
rose

IZVORNA PORUKA: mala_sa

sve ga mirisem...pravo sam dosadna mamauser posted image cmok i od nas za vasuser posted image zene drage jesu vam lijepa djecauser posted image mala_sa gledam tvog djecakauser posted image i curicu od lady,prava njeznicauser posted image
a rose, ja sam jos uvijek fascinirana tom slicicom na avataru...curice su mi vazda bile slaba tacka...ali taj repic je neprevazidjenuser posted image ima momci da se otimaju...

user posted image sad ga vezem malo na stranu, stvarno su joj shiske preduge...veceras je okupala i kosicu joj susim malo fenom a pala joj na oci...S drami valjda se malo boji fena al sta cu...moram malo prosusiti...i kad se rodila je bila cupava al je zato u sobi bila sauna da joj se kosa osusi user posted image

Neposredna veza do poruke: 27140
   [Obrisana poruka]
6.10.2011 20:51:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 27141
6.10.2011 20:57:24   
rose

idacha se garant zadeverala oko djece, a i ja vjeruj pocesto kontam sta li je s njomuser posted image
sta radi imancica? nemoj mi se smijati za cesljanjeuser posted image ja mu kupila cetku za kosu, u dm-u...jesi ti vidjela mog cupavca? iza kupanja afro friz...dok ja to sredim...posla budeuser posted image

hehe tako je i kod nas...bila frckava kad je bila manja pa sam je redovno cesljala...sad vec manje i ne da se, bjezi i brani se rukama...uglavnom je cupava user posted image

Neposredna veza do poruke: 27142
6.10.2011 21:05:49   
entinte
moj je celo celavi bio i jos uvijek je user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27143
6.10.2011 21:13:24   
ladyblue RR
Iman, sve je spremno. Danas sam zavrsila igraonicu,narucila tortu,haljinica je stigla. Jos da kupimo carapice i podijelimo pozivnice. Jesam, Minnie sam narucila.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27144
6.10.2011 21:18:53   
Anoniman
Vece i od nas, konacno i ovo moje dijete zaspa...uh... ne osjecam ruke i ramena, a tek ledja user posted image

Vidim pitate za Idachu, cujem se ja sa njom nije joj radio net jedno vrijeme, a sad su u pripremama za selidbu, aBd doseljavaju nam se u Sa i ja sam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27145
6.10.2011 21:32:54   
Anoniman
Entinte mi smo koristili novalac za grceve dok su trajali grcevi, posle jedno vrijeme je Ana bljuckala pa smo koristili novalac za bljuckanje, a dok nije bilo tih problema koristili smo Hip, dok cura se niej zasitila Hippom pa smo presli na obicni novalac, pa kad joj on dosadio onda bebelac... dok cura nije skroz prestala piti AD, tako da slobodno samo predji sa jedinice na dvojku, samo dvojka je od 6mjeseci i da znas cim predjes na dvojku beba ce manje dobijati na kilazi, jer je jedinica zasitnija.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27146
6.10.2011 21:54:30   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: entinte

moj je celo celavi bio i jos uvijek je user posted image

entinte i moj je celo celavi jos uvijekuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27147
6.10.2011 22:01:40   
taurus
evo da se i ja danas javim (kasno sam se sjetilauser posted image )
bili smo kod mame, pa hodali po gradu i koristili ove prelijepe dane, a poslijepodne ja i moj R u šetali, sad su oboje u carstu snova

jelena user posted image za bris

lady ja sam bijele čerapice, kao čipkane, kupila svojoj E još dok sam bila trudna u Bingu na A. polju
preslatke su, ma ja sam inače luda za čarapama i uvijek sam maštala o djevojčici kojoj ću kupovati čarape, da ima kolekciju kao i mama

moja E pije 3 puta dnevno po 220 ml mlijeka, je li to previšeuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 27148
6.10.2011 22:01:58   
Amam
Vece i od nas...
Hvala za iskustva oko soli i ja cu njemu malo soliti,zbilja je bljak kad nije slano.
Jele bas mi je drago da je bris dobar.
Lady ti  bas brzo organizova rodjkas.
Animagical i ja cesljam Emanka redovno,on nije ni celav a nije ni cupav,ali radi tjemenjace.

Ja bila malo kod mojih,brat mi izasao iz bolnice user posted image ,rukee odmorila jer E nisu ispustali iz ruku samo ga preuzimaju k'o stafetu.
Sad okupala i spava,i ne htjednem ga stavljati na podlogu nego ga mm pridrzavao u sjedecem,E se odusevio i prosuo sve oko sebe,uziva kupajuci se.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27149
6.10.2011 22:06:22   
animagical
moj A spava od pola 8...kupao se i komirao cistouser posted image a mm se uzvrtio oko njega,sve ga cmace ne bi li ga probudio...e reko svasta... doduse nadam se da ce se uskoro buditi, vidim desna (.) mi precvrsta...nece valjda opet zacepiti...
ma ljubim vam te vase cupavce i celavceuser posted image svi su slatkiuser posted image
mersiha, ono sto si me pitala na pp-bilo je sasvim slucajnouser posted image ispravljeno....user posted image nego, dok sam ja skontala pp...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 27150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1084 1085 [1086] 1087 1088   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kozje mlijeko
miny

Kada ste poceli davati svojoj djeci kozje mlijeko?

sa 12 mjeseci (40%)

sa 18 mjeseci (5%)

sa 24 mjeseca (4%)

Nisam davala kozje mlijeko (52%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *