|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.10.2011 14:26:09   
animagical
mala_sa hvala evo poslala sam mm po fiziolosku...jel se moze kupiti velika boca, ona od pola litra?

bebix pa cim ozdravis put pod noge i u setnju,sta te brigauser posted image mi juce isli nanama i ja malo u shoping a bebic cekao s mm u autu dok ja obavim...super je beba kad se negdje ideuser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27101
6.10.2011 14:29:36   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

uuu sad bih i  ja u waikikiuser posted image juce sam,da se pohvalim kupila sebi farmerke i dzemperak na kopcanje, potkosulje za dojenje,trenerke za po kuci....ono predtrudnicko me nekako stezeuser posted image i ne stoji bas fino..a trudnicko mi veliko i popelo mi se na vrh glave vise...

Kakve su potkosulje za dojenje? Ja samo zavrnem svu ovu "normalnu" odjecu koju imam.

ma nisu maksuz za dojenje,nego ono na v izrez, one bretele sto se podesava duzina i gore su kao odvojene one korpise za grudi, mislim nisu bukvalno korpice vec platno posebno za svaku (.)... po pet maraka na pijaciuser posted image posto ja ne curim, a zacepi mi se makar koji kanal cim mali spava duze od dva sata nosim pokosulje, ne stezu me kao grudnjak...bas sam sklona zacepljenjimauser posted image a ne curi...crnjak...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27102
6.10.2011 14:29:59   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Jelooooo, idemo se napit' user posted image user posted image user posted image

sweet, kakvo čišćenje desni?! ni zube joj ne perem niti ću dok ne poraste još malo pa bide znala da pljune kaladont kada joj kažem.

helena, i ja sam ti mršava ali sam uvijek imala guzicu koja je prilično nestala nakon poroda. u to doba mi nije bilo čudno što su pantalone pukle jer je bilo pozadineuser posted image

super bebo, probala sam joj haljinicu i taman joj je. imala je majicu i body na sebi i baš je u knap zakopčah.

e sada pitanje....gdje ću kupiti čisto bijele štramplice? trebaju nam uz haljinicu.

polako privodim pripreme kraju. rezervisala sam igraonicu, poslala sliku torte da vidim mogu li je napraviti....eto baš sam organizovana žena.

ja imam dvoje, duze su (S su sigurno velike) i nisu nosene pa ako hoces proslijedim ti jedne...cisto su bijele boje user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27103
6.10.2011 14:31:46   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

kako mene nervoza trese u ovom zadnjem periodu...nikako ne mogu da se opustim a posebno po pitanju posla...sad kad skontam prosle godine u ova doba sam bila na apaurinima pa mi bilo svejedno user posted image user posted image

a zašto si nervozna? kraj ugovora ili nešto drugo?

nije jos kraj ugovora a ocekuje se i jos jedna godina implementacije ali implementacija bas i ne ide sjajno u dijelu za koji smo odgovorni pa mi to stvara nervozu

Neposredna veza do poruke: 27104
6.10.2011 14:42:27   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Konacno meni nalaz sterilan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ubice me moderatoriuser posted image )

Lady kad cemo u kafanu, a?user posted image

Hvala Bogu user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27105
6.10.2011 15:04:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ima! Eto danas prolazila kraj njega i ne udjoh.
Nasla sam na ebayu neke futrovane kao uggsice za bebe, pa se sad nadmecem na aukciji user posted image

gledala sam ih i prekrasne su. N samo što nije prohodala pa nema svrhe da ih kupujem.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27106
6.10.2011 15:08:17   
ladyblue RR

ja imam dvoje, duze su (S su sigurno velike) i nisu nosene pa ako hoces proslijedim ti jedne...cisto su bijele boje user posted image

e super da znam da ih ti imaš. ako ne nađem da računam na tebe. još baš i nema štramplica da se kupi. zato sam i pitala gdje su žene kupovale.

danas prije utakmice idem da dogovaram proslavu rođendana i da uzmemo pozivniceuser posted image
joj baš mi je super ovo organizovanje jer sam ja tip koji voli da organizuje bilo šta pa makar i fudbalsku utakmicuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27107
6.10.2011 15:35:30   
rose

e super da znam da ih ti imaš. ako ne nađem da računam na tebe. još baš i nema štramplica da se kupi. zato sam i pitala gdje su žene kupovale.

danas prije utakmice idem da dogovaram proslavu rođendana i da uzmemo pozivniceuser posted image
joj baš mi je super ovo organizovanje jer sam ja tip koji voli da organizuje bilo šta pa makar i fudbalsku utakmicuuser posted image

hehe...ma ja kupila u radnji na carsiji s turskom ronicom..mislim da se zove misir al je sada cini mi se zatvorena a jedna sa slicnom robom je gore iznad cicibana...pa ako hoces pogledaj tamo a ako ne nadjes imam ti jedne proslijediti user posted image

Neposredna veza do poruke: 27108
6.10.2011 15:47:28   
Almaa
jelena, hvala Bogu pa se rijesi te bestije, bas si se napatila...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27109
6.10.2011 16:24:17   
sweet insanity
Jelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 27110
6.10.2011 18:03:45   
animagical
jelo, nek si se kutarisala belajauser posted image kod tebe znaci slatka danasuser posted image
i moj bris je sterilan, doduse nisam ni imala problema oko toga,ali eto lijepo znati da je vise nema...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27111
6.10.2011 18:06:58   
Anoniman
Hvala vam drage moje... prvi bris sterilan, jos dva ako budu sterilna smatramo se izlijecenim, ali meni nekako laknulo i kad je ovaj jedan sterilanuser posted image . Danas sam odmah dala drugi i u utorak ce mi biti gotov nalaz i onda u utorak da dam treci i gotovo, nadam seuser posted image
Kod Luke su svi sterilni, kod mm dva i treci bi trebao sutra dati, tako da se ja nadam da smo se rijesili vise.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 27112
6.10.2011 18:43:47   
sanela.asja
Jelo sad mozes odahnuti user posted image user posted image user posted image
Kako su nam mali drugari Animagical,Semice Sweet[sm=smiley36.gif]
Moj mali Dzordz devera s grcevima nista one kapi kad ga uhvati tako placeuser posted image pa ga masiram mazim dojim i nekako se smiri najgore to ga uhvati po noci oko jedno 10 pa do pola 1 svako vece
user posted image user posted image user posted image za sve

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27113
6.10.2011 18:56:12   
Super Beba
Jelo user posted image user posted image user posted image biće i ostali sterilni aBd...
sanela.asja - :( jedino što je sigurno da će nekad proći...a tebi želim strpljenja i snage dok ne prođu...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27114
6.10.2011 19:01:07   
Semica
Drage moje evo da se i ja nabrzaka javim da vas pozz..

Vidim ima lijepih vijesti..Jelenauser posted image user posted image user posted image

Sanela,zao mi je sto deveras sa grcevima...i Sarah je od sinoc jako nervozna-ako nisu i njoj poceliuser posted image ...spavala je samo 2h danas...cijeli dan kenjka..place...mirna je jedino na siki...

Pocelo nam grijanje hB!!!

Nego citam na fb o frasu (frazu) ili kako vec kod beba...i malo sam se uplasila...zna li neko tacno opisati o cemu je rijec i sta raditi u takvim situacijama...najgore mi sto sam procitala da bebe to mogu dobiti pored glavnih uzroka i od puno histericnog plakanja,a Sarah se zna zakocenit-pa pocrveni sva u licu...jojj...jojj...

Nadam se da ste mi dobrooo i vi i vasa djecica....ljubim vas..

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 27115
6.10.2011 19:05:02   
animagical
semice ne bi smjelo od placa...koliko ja znam pod frasom se misli na grcenje usljed napada od visoke temperature kod beba... a svi nekad vristeuser posted image ajnur mrzi kupanje...dzaba sto traje pet minuta...mrzi i gotovo

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27116
6.10.2011 19:05:23   
Super Beba
semice - ja o frasu ne bih znala ništa, i nekad mislim da je čovjek definitivno sretniji što manje zna :)
jel' nam lady otišla na utakmicu? Vidim baš se zagužvalo..kod nas ni prijateljska utakmica ne može proći u prijateljskoj atmosferi 'bmti...stvarno, dokle više...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27117
6.10.2011 19:08:23   
Semica
Super Beba-upravu si!!! I ja sam luda sto citam svasta user posted image

Animagical-Sarah obozava da se kupa...ali zato kad je treba obuci nakon kupanja place kao da joj ne znam sta radimouser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27118
6.10.2011 19:27:19   
animagical
mene sad zove mama i kaze cula na vijestima da je bilo i poginulih i neka guzva na carsiji...user posted image ovaj moj se probudi mi ga skinemo za kupanje a on bi malo dojio pa mu muka sto ga kupamuser posted image ne moze pet min da sacekauser posted image evo ga cesljam a on dojiuser posted image

sanela, a da mu ugrijes stomacic termoforom?

< Poruku je uredio animagical -- 6.10.2011 19:28:32 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27119
6.10.2011 19:29:15   
entinte
Vece zene, ne stignemo vas iscitati user posted image danas smo puuunnnooo setali, i nasetali se, evo K pajki, nadam se da ste vi i bebice dobro user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 27120
6.10.2011 19:56:22   
sanela.asja

sanela, a da mu ugrijes stomacic termoforom?

Isprobala sam i to jednostavno nista ga nesmiruje dok se da izvinete dobro ne iskaki,dok ima grceve prducka i malo bude kake na peleni tamo oko pola 1 jedan se on nakaki i zaspi ko hadzija iste sekunde user posted image user posted image pa ga onda ja opet razbudim dok ga presvucem onda doji do jedno pola 3 i spava do 6..
A sto je cudno preko dana normalno kaki nema grceva samo ga navece uhvati

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27121
6.10.2011 20:02:40   
animagical
sanela ma mozda ti se pred spavanje malo vise najede pa zato tada vise treba dok pokaki? moj ajnur npr najvise doji onu turu ujutru oko 6, zato obavezno kaki oko 8-10, i to se bas napinje ko da ne znam sta radiuser posted image sav crven budeuser posted image eh kad to obavi tek onda zaspi, naravno opet iza dojenja...jos nikad nije zaspao bez (.)...mi cuclu ne koristimo pa mozda i zato

Neposredna veza do poruke: 27122
6.10.2011 20:04:40   
entinte
je li neko od vas davao NOVALAC bebici? pitala sam i na ishrani pa ako ima neko neka odgovori... user posted image interesuje me je li se sa 1 na 2 prelazi postepeno ili odmah... user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 27123
6.10.2011 20:07:24   
animagical
iskreno ja nemam pojma o AD, ali se sjecam da je moja sestra sa hippa 1 odmah presla na hipp 2, nije mijesala malo jednu malo drugu...ako ti sta znaci...tako joj rekla pedijatrica da uradi

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27124
6.10.2011 20:12:48   
mala_sa
Animagical joj to za fiziolosku ti ne znam, kod nas se imaju samo kupiti oni kao paketici dodje ih po 15kom a u jednoj je 5ml. Ja sam uvijek koristila te jer na njima pise da se potrose u roku od 24h jer su potpuno sterilne, pa se ne preporucuje dulje koristenje zbog bakterija. Sad ne znam sta pise na toj velikoj user posted image Ma najbolje neka pita u apoteci...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 27125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

*Prijateljstvo*
Private

Da li biste vi prihvatile da pricuvate dijete od prijateljice na dan,dva (u slucaju da se desi da joj je muz na putu) koja treba da se porodi?Sama je,njeni su stotinama kilometara daleko,a vi i sami imate bebu...

Da (96%)

Ne (4%)

Broj svih glasova: 133

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *