|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.10.2011 13:55:43   
ladyblue RR
ne mora biti zrnasta. kako raste sve će manje biti zrnasta a sve više onako kao tečna u raznim bojamauser posted image
e jesam opisalauser posted image  

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 27201
7.10.2011 13:57:43   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ladyblue da te pitam samo koliko te došlo troškova poštarine za haljinicu, jesi li je naručivala preko ebaya ili ...user posted image

jesam preko e-bay-a. cijena poštarine ti je uvijek različita i zavisi od onog koji prodaje. ja sam za haljinicu platila 12$

Neposredna veza do poruke: 27202
7.10.2011 13:59:03   
lepetetka
E baš ti hvala, ma dobro si ti to opisalauser posted image , ma ima dosta mokrih pelena samo što je smanjila ukakane user posted image , pa sam se zabrinula, stalno proučavam sadržajuser posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27203
7.10.2011 14:04:30   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ladyblue da te pitam samo koliko te došlo troškova poštarine za haljinicu, jesi li je naručivala preko ebaya ili ...user posted image

jesam preko e-bay-a. cijena poštarine ti je uvijek različita i zavisi od onog koji prodaje. ja sam za haljinicu platila 12$

Ma ima super stvari, ali fakat nisam nikad ništa poručivala, neznam ni kako to ide---pravi sam laik za kupovinu preko interneta, kupovala sam nešto ali unutar BiH i plačanje je po primitku robe, pa kad ti ne bude mrsko možeš mi na pp objasniti proces, pošto imam i ja jednu princezu pa bi joj mama nešto naručila aBd...
Sram me bilo, kada sam rodila dječaka nisam toliko ni obračala pažnju na garderobu samo da je što praktičnije, a sada mi pun ormar robice i opet mi ispadoše očiuser posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 27204
7.10.2011 14:05:26   
Amam

ima i te kako. poremeti te nivo hormona pa dijete odmah postaje nervoznije

Pa tako sam i kontala,ali opet mozda sam umislila user posted image
Joj lady ti si user posted image ,kad ti krenes na drugi chat i ja cu "su" tobom user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 27205
7.10.2011 14:10:53   
ladyblue RR
nema tu ništa komplikovano. napraviš account na e-bay-u i napraviš account na pay pal-u. e onda ta dva računa povežeš. na e-bay-u imaš instrukcije kako se to radi i spremna si za kupovinu. kada budeš htjela da počneš sa kupovinom, javi se da ti dam par instrukcija.
ako budeš imala problema sa povezivanjem računa, javi se pa ću ti pomoći

Neposredna veza do poruke: 27206
7.10.2011 14:11:43   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Amam

ima i te kako. poremeti te nivo hormona pa dijete odmah postaje nervoznije

Pa tako sam i kontala,ali opet mozda sam umislila user posted image
Joj lady ti si user posted image ,kad ti krenes na drugi chat i ja cu "su" tobom user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 27207
7.10.2011 14:15:46   
entinte
Dan zenice, evo i nas, jutros sam mu uzela Novalac 2 pa cemo vidjeti, samo da mu stolicu ne poremeti user posted image kisa se blizi user posted image ode mm veceras u Ze user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 27208
7.10.2011 15:18:49   
sweet insanity
Joj vrijeme vani je fuj, nit izac i prosetat i raspolozenja tjera down,down. N zaspala malo , amm pocinje za koji sat raditi pa kad obuzme komp to je do jutra nekad pa da malo vidim sta ima ovdje. Njoj kao da su malo nabubrile donje desni i nikad cucu nije koristila kao sad, samo da nesto zvace......no iduce sedmice idemo na vakcinu (jooooj) pa cu pitat imal naznaka da bi  mogli zubici i sl. Tak sam sad skontala ladyblue da si bila u Tz neki dan.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27209
7.10.2011 15:21:53   
palachinken
Mi smo vala izasli, samo grad je pun, stizu navijaci, a jos i ZEPS, pa se nismo plaho zadrzavali. Veceras ga aBd vodim na RR kaficu, nek dijete promahala forumasice user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27210
7.10.2011 15:25:05   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi smo vala izasli, samo grad je pun, stizu navijaci, a jos i ZEPS, pa se nismo plaho zadrzavali. Veceras ga aBd vodim na RR kaficu, nek dijete promahala forumasice user posted image
[/qBlago vama, i mi bi napolje a ovamo vjetar pravo jak tako da mi se ne da nesto, ada tamo je puno, tekmauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27211
7.10.2011 15:25:33   
sweet insanity
joj sve se izmijesalo hahha, al hajde skontala si !

Neposredna veza do poruke: 27212
7.10.2011 15:26:10   
palachinken
Evo da vam docaram dasak atmosfere, centar grada, kod  prve gimnazije hahahahahahahah

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27213
7.10.2011 15:28:34   
sweet insanity
znaci krkanluk?!

Neposredna veza do poruke: 27214
7.10.2011 15:28:51   
ladyblue RR
sweet,bila sam u utorak ali sam se isti dan vratila. Javila bih se ja vama da sam ostajala da se nadjemo na starom mjestuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27215
7.10.2011 15:31:27   
ladyblue RR
ma jasta,to je u Zenici pravo narodno veselje! Teferic!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27216
7.10.2011 15:31:35   
sweet insanity

sweet,bila sam u utorak ali sam se isti dan vratila. Javila bih se ja vama da sam ostajala da se nadjemo na starom mjestuuser posted image

kad budes opet dolazila ;)

Neposredna veza do poruke: 27217
7.10.2011 15:37:26   
palachinken
A tek oko stadiona! Samo jos ringišpil fali user posted image

Neposredna veza do poruke: 27218
7.10.2011 15:40:10   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

A tek oko stadiona! Samo jos ringišpil fali user posted image
znam,bila sam x puta na tim utakmicama. To je ludilo!

Neposredna veza do poruke: 27219
7.10.2011 15:42:44   
Emica_sa
Ja nikako ne kontam sto se reprezentacija igra u zenici,pored ovolikog koseva i glavnog grada,oni igraju u zenici..Nemam nista protiv zenice,ali hrvatska nikad ne igra u Splitu ,ili srbija u Novom Sadu,samo Zagreb i Beograd,a mi u Zenici, to bas ne kontam i ne vjerujem u one gluposti,kao tamo sretan teren i bla,bla

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 27220
7.10.2011 15:48:09   
animagical
palachinko hajd ako budes izlazila opet kupi na tom tefericu za nas lutrijuuser posted image znas, onu za markuuser posted image
moje dijete danas nece da spava, oci mu ko fildzani...a ja preklapam...e i nekako hoce ako ga ljuljkam u onoj ljulji za bebe...inace samo jede pa bljucka pa podriguje pa kaki pa piski,pa je opet gladan...miran je, ne place,ali stalno trazi da jede,zaspi dojeci, ali ne doji on kao kad je gladan,vec tacno ceifi...zaspi tako,ja ga spustim on otvori oke i gleda me-daj josuser posted image i nesto kao guguce...mozda mi se i cini,nemam pojma kad sta ide

Neposredna veza do poruke: 27221
7.10.2011 16:18:05   
entinte
i ovaj moj jedva nekako zaspa user posted image nadam se da ce bar jedan sat odvaliti user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27222
7.10.2011 16:26:54   
sweet insanity
ma i moja zaspi pa se zacas probudi nervozna, place pa se smije pa smijuci place, a glas joj prodoran, zidovi se tresu kad malo zagalamiuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27223
7.10.2011 16:56:24   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ja nikako ne kontam sto se reprezentacija igra u zenici,pored ovolikog koseva i glavnog grada,oni igraju u zenici..Nemam nista protiv zenice,ali hrvatska nikad ne igra u Splitu ,ili srbija u Novom Sadu,samo Zagreb i Beograd,a mi u Zenici, to bas ne kontam i ne vjerujem u one gluposti,kao tamo sretan teren i bla,bla
zato sto u Sa raju intereruju Zeljo ili Sarajevo a ostalo 0 bodova. Igrali su oni na Kosevu ranije ali bude raje kao da igra Pofalicki.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27224
7.10.2011 17:04:10   
Anoniman
Ma sta ti imas protiv Pofalickog, a? user posted image

Neposredna veza do poruke: 27225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tate?
Visnja RR

Koliko tate učestvuju u svakodnevnim aktivnostima s bebom? pelene, hrana, igra i sl

DA (100%)

NE (0%)

Broj svih glasova: 3

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *