|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1089 1090 [1091] 1092 1093   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.10.2011 21:13:57   
rose
i btw i meni se Nadja osmjehnula ha me ugledala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27251
7.10.2011 21:14:36   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Nego ja imam jedno pitanje:
Je li iko od vas putovao avionom sa malom bebom? Jel ga cijelo vrijeme trebamo mi cuvati, ili se stavi u AS i na jedno sjediste posebno? Mi putujemo utorak aBd za Sarajevo, a ja pojma nemam kako to ideuser posted image user posted image

možeš i u AS, svakako mora biti tebu u krilu

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 27252
7.10.2011 21:23:40   
animagical
A je konacno zaspao...cijeli dan je spavao mozda sat u komaduuser posted image osim dremkanja tokom dojenja...ni kupanje ga nije uspavalo, pa ni dojenje...na kraju sam ljuljkala jedno sat na krilu i zaspao je... jel ovo do vremena pa danas djeca ne spavaju??

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27253
7.10.2011 21:27:50   
ladyblue RR
bebe su veliki meteoropati tako da budeš spremna da kada su promjene vremena. neka djeca to baš osjete

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27254
7.10.2011 21:28:03   
Anoniman
Animagical tek sad sam skontala da je Ajnur rodjen kad i jedna meni veoma bitna osoba u zivotu, sad ga jos vise volim user posted image

Neposredna veza do poruke: 27255
7.10.2011 21:32:03   
animagical
lady nek si mi potvrdila da je od vremena, da ne kontam sta mu je...a dusa kod nas grmi i sijeva na sve strane, sve se trza kako zagrmi...user posted image ja sam vam na brdu, kod mene vazda maksuz jako grmi...

jelouser posted image jel stigla ana?? kakav je maleni danas? jos ljut?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27256
7.10.2011 21:36:01   
bambi7
ola zeneeee, izvinjajemo se mloooogo se ozvinjajemo sto upadamo al treba nam info
Gdje ima u Sa da se kupi ovo:
http://www.ebay.co.uk/itm/TOMY-Winnie-Pooh-Dreamtime-Lightshow-Cot-Mobile-Toy-/380253308757?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item5888dd0755

ili nesto slicno tome. Rekose da moze bit rose zna?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27257
7.10.2011 21:37:40   
ladyblue RR
past ću na kladioniciuser posted image . odigram danas fino kladionicu i sad me turci zezaju. a ja kontala 50 KM lagano zaraditi

Neposredna veza do poruke: 27258
7.10.2011 21:42:54   
rose
IZVORNA PORUKA: bambi7

ola zeneeee, izvinjajemo se mloooogo se ozvinjajemo sto upadamo al treba nam info
http://www.ebay.co.uk/itm/TOMY-Winnie-Pooh-Dreamtime-Lightshow-Cot-Mobile-Toy-/380253308757?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item5888dd0755

nesto slicno...u turbo limacu ja kupila user posted image a vidi i u chiccu

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27259
7.10.2011 21:44:50   
ladyblue RR

pa naruči sa e-bay-a

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27260
7.10.2011 21:46:33   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Je li iko od vas putovao avionom sa malom bebom? Jel ga cijelo vrijeme trebamo mi cuvati, ili se stavi u AS i na jedno sjediste posebno? Mi putujemo utorak aBd za Sarajevo, a ja pojma nemam kako to ideuser posted image user posted image

možeš i u AS, svakako mora biti tebu u krilu

tnx Lady user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 27261
7.10.2011 21:58:57   
bambi7
Sa e bay-a  uglavnom nedostupno za BIH, a ne zna sto stalno sam na ovom uk.co, sad cu malo i ostale procackati.
Al jos bolje ako ima ovdje..
Kako se samo ovo zove(da ne kazem imate li ono za ono..) i koliko je odprilike zelembaca(trebace nam dva)

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 27262
7.10.2011 21:59:53   
rose

Sa e bay-a  uglavnom nedostupno za BIH, a ne zna sto stalno sam na ovom uk.co, sad cu malo i ostale procackati.
Kako se samo ovo zove(da ne kazem imate li ono za ono..) i koliko je odprilike zelembaca(trebace nam dva)

baby projektor i kostao je oko 35 KM tamo nekad u januaru prosle godine

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27263
7.10.2011 22:03:27   
ladyblue RR

nemoj gledati na .uk idi na .com pa tamo gledaj

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27264
7.10.2011 22:03:41   
bambi7
IZVORNA PORUKA: rose

baby projektor i kostao je oko 35 KM tamo nekad u januaru prosle godine

puno hvalauser posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27265
7.10.2011 22:10:03   
canim

Helou svima user posted image

Moj djecak je veceras posebno nervozan, sad se uspavao, pa valjda sutra aBd bude raspolozeniji user posted image

Palachinken- joj kod vas bas teferic, u pravom smislu te rijeci user posted image user posted image

Putovala sam ja avionom s bebom, beba mi je bila cijelo vrijeme u krilu i dobila sam dodatni pojas koji se prikaci na moj,  koliko znam bebe idu iskljucivo u krilo za njih nema posebno sjediste tako da nemozes ni AS instalirati.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 27266
7.10.2011 22:15:46   
Anoniman
Lady gdje je ono slika Nadjine haljinice, sjecas li se na kojoj stranici, hocu Jeleni d apokazem user posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 27267
7.10.2011 22:17:35   
ladyblue RR
evo ti ponovo

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27268
7.10.2011 22:21:54   
canim
i 'vece zenice user posted image

joj ja vas sve citam a nikako mi se neda da sta god napisem user posted image

Juce smo bili na kontroli, grlo nam je malo crveno user posted image a i dobila je neki osip, dr. kaze da je od znoja ali bas mi cudan osip jer nije onaj sitni vec ponegdje crvena tacka, kaze da pospem malo bivacinom na tim mjestima, djeluje mi kao da se siri. Izgleda da je i zubi muce, ova druga jedinica samo sto nije izasla pa je pravo nervozna. Opet odgadjamo vakcinu. Nadam se da cemo do rodjendana isprimati sve ove sto idu u prvoj godini.

Mene ta kupovina putem interneta tako privlaci user posted image toliko ima tih stvari sto bih narucila, imam karticu ali ova moja ima neki limit, pa moram otici i reci im da mi ukinu limit ili izvaditi novu pa onda u kupovinu, nekako mi rizicno ovako.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27269
7.10.2011 22:34:52   
bambi7
oj kud mi rece za ovu stranicu, evo me isto dijete sa novom igrackom.
puuuno je bolji izbor nego na uk. mi kad smo se uvezali sa pp rekose eto ko najbolje na uk, manje se ceka, manja postarina itd i ja sve na tom, uh kad sad ovaj pročačkam, cojek ce me lansirati....user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 27270
7.10.2011 22:37:13   
ladyblue RR

oj kud mi rece za ovu stranicu, evo me isto dijete sa novom igrackom.
puuuno je bolji izbor nego na uk. mi kad smo se uvezali sa pp rekose eto ko najbolje na uk, manje se ceka, manja postarina itd i ja sve na tom, uh kad sad ovaj pročačkam, cojek ce me lansirati....user posted image user posted image

isto korisničko ime i lozinku koristiš i na e-bay.com tako da ne moraš ponovo da se registurješ niti da uvezuješ pp račun

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 27271
7.10.2011 22:37:19   
Anoniman
Animagical momak spava, a cura jos kod bake i dede, do nedjelje. Mama pozeljela svoju princezu (citaj harambasuuser posted image ). Kontali i Luka i ja sa mm da idemo u nedjelju po nju, ali ako ovakvo vrijeme bude izgleda da nas dvoje necemo ici.

Canim pratim tvoje postove, vidim cesto mala ima problema sa grlom isto kao moja Ana. Kod Ane cim krenu zubici zacrveni joj se grlo, ali od kad smo poceli zubice tretirati homeopatskim lijekovima dijete se preporodilo, da probas i ti?

Lady... J ti kaze da nije vidjela do sada ljepsu haljinicu, pita moze li i za nju pozivnica za rodjendan, a naglasice ona ovih dana S za tortu da malo pripazi ;)

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 27272
7.10.2011 22:40:01   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady... J ti kaze da nije vidjela do sada ljepsu haljinicu, pita moze li i za nju pozivnica za rodjendan, a naglasice ona ovih dana S za tortu da malo pripazi ;)

pozivnica za Anu i Luku važi i za Jelenuuser posted image . svakako ti je moram donijeti sljedeće sedmice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27273
7.10.2011 22:56:43   
canim
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Canim pratim tvoje postove, vidim cesto mala ima problema sa grlom isto kao moja Ana. Kod Ane cim krenu zubici zacrveni joj se grlo, ali od kad smo poceli zubice tretirati homeopatskim lijekovima dijete se preporodilo, da probas i ti?

Od kad mogu ti lijekovi ? jeli moze prije godine ? Haj mi javi o cemu se radi.
Ma izgleda da mi je mala ista mm, mama mu kaze da je non stop imao neke upale grla a evo mala otkako je napunila 6 mjeseci svaki mjesec smo prosli crveno grlo i turu, samo sto za divno cuda ovaj mjesec nema ture vec samo crveno grlo a s obzirom da smo dobili zubic i da ce drugi probiti ovih dana vjerovatno je to glavni razlog. Morat cu nekako da joj ojacam imunitet samo sto ona nevoli nesto puno da jede ali nesto kontam moze biti da su i te upale jedan od uzroka.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27274
8.10.2011 7:25:17   
sweet insanity
Jutro drage moje. Ja sam ko zombi, zanjih dana neispavana, N zaspla kasno,budila se, ustala u 6 h da s eigra pa se sad evo pokakila, mozda ju je to i mucilo,ko zna-mada je generalno zadnjih dana nervozna. Bit ce bolje. Sad evo guguce i hvata noge,gologuza a ja cekam da s eugrije voda da joj operem guzu i vodom pa sma je pustila malo da se igra. Danas ce doc moji da je malo paze a ja da odspavam pa makar s ei budila svako nekoliko da je hranim, samo d anadoknadim sna i super sve jer ne trebam joj ovakva bezvoljna.

Sretna sam ipak,  danas su nam puna 4 mjesecauser posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 27275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1089 1090 [1091] 1092 1093   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1089 1090 [1091] 1092 1093   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kopriva
Admin

Sta mislite da li dvogodisnjaku smijem dati caj od koprive, ja ga pijem pa bih mogla i njemu nekada ponuditi jer sam cula da je kopriva jako zdrava i da pobiljsava krvnu sliku. Caj nije domaci vec u kesicama Biofarm.

da (71%)

ne (29%)

Broj svih glasova: 56

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *