Rimljankaa
|
Vece... Evo i nas na redovno javljanje... Jelena,kako je Ana??? Je li joj bolje? je li tebe prehlada prosla? Kako su druge bolesne bebe??? Mi smo danas bili u setnji po prvi put V ise nismo mogli da cekamo. Adna se super ponasala.cijelo vrijeme je prespavala.Uziva u guzvi,glasovima i truckanju-tad najvise voli da spava. I u autu bas uziva. Tako da nisam imala nikakvih problema. Kolicima sam prezadovoljna! Cvrsta su,lagana i super za manevrisati. Prvi put sma ih danas vozila,a to su i prva djecija kolica koja ja vozam,i nimalo mi nije bilo tesko. Rucke su visoke,pa se fino nemoram saginjati,nego gotovo potpuno uspravno hodam i vizim kolica. Malo smo se namucili u povratku kuci. Adnu sam morala izvaditi iz kolica,pa sklopiti kolica,pa dekica u ruke,tasna,dok sam u taxi ubacila kolica i sve to,bas sam se namucila. Sreca mama je bila tu,pa je bilo lakse. Inace cemo morati naci neki drugi nacin. Cickolini,sto se tice krupice,nemoj to ti jako pritiskati,krv gotovo sama podje,a i ako nepodje nema veze..Doktorica je meni rekla do krvi,ali ni ja nisam nikad tako jako. Bitno je da kad ocistis vidis da vise nema krupice i da je jezik i obrazi cisti. Dakle gazu obmotas oko kaziprsta,nakapas Borax,otvoris joj usta i skines krupicu. Sto se tice solarija-obradovala si me! Ja inace imam svjetlu put,grrr,pa onda sam prije redovno prije ljeta isla na kvarcanje po nekoliko puta,ne pretjerano,tek toliko da malo boje dobijem,da neb de kao da se sunce na mene naljutilo. Proslo ljeto trudnoca,pa nista od kvarcanja,a nisam se ni na moru suncala,a sad dojenje... Ja ipak nisam sigurna da li bi bas smjele zbog dojenja???? Nekako,ne znam...Jos cu se i ja malo raspitati. A bas bi voljela da odem sam o nekoliko puta. Naravno ako bi stetilo dojenju ne bi isla... Sto se tice mog menzesa i dojenja,hvala Bogu nema promjene. Mlijeka ima isto kao i prije ,a ni na njoj nisam primjetila neku vecu nervozu. Krvarenje je inace vrlo slabo. Sto se tice spavanja,Adna sad hvala Bigu lijepo spava. Samo da ovako ostane... Lady,hranilica je super,super... Dezen mi se bas svidja!!!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|