Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage ženice, kako vi stignete da šta nakuckate na RR?! Ja ne stižem ni ručak završiti...iako mi je bebac prilično miran. Sad na brzinu da pregledam ta ima kod vas i evo već kasnimo sa doručkom. Juče smo radili nove nalaze i bilirubin 41,9 samo za 2 spao za mjesec dana. Meni ovdje ništa nije jasno. Išla juče kod pedijatra al 20-oro djece bilo u čekaonici i ja se fino okrenem i vratim nazad...još da mi neke bakcile pokupi. Jutros mi izgleda lijep dan,valjda neće duvati. Sačekaćemo bracu iz škole i kad ga smjestim u krevet odoh kolicima do D.zdravlja opet...da mi ga makar izvagaju da znam kako napreduje...sunčali smo se danima i ništa
Draga moja ja tamam podem kucati i to sa Salkom u ruci on se ukaki,pa nastavim prati sude,pa onda opet .... Ali ja slabo gledam tv to sam skontala nemam sta da vidim
Drage ženice, kako vi stignete da šta nakuckate na RR?! Ja ne stižem ni ručak završiti...iako mi je bebac prilično miran. Sad na brzinu da pregledam ta ima kod vas i evo već kasnimo sa doručkom. Juče smo radili nove nalaze i bilirubin 41,9 samo za 2 spao za mjesec dana. Meni ovdje ništa nije jasno. Išla juče kod pedijatra al 20-oro djece bilo u čekaonici i ja se fino okrenem i vratim nazad...još da mi neke bakcile pokupi. Jutros mi izgleda lijep dan,valjda neće duvati. Sačekaćemo bracu iz škole i kad ga smjestim u krevet odoh kolicima do D.zdravlja opet...da mi ga makar izvagaju da znam kako napreduje...sunčali smo se danima i ništa
Draga moja ja tamam podem kucati i to sa Salkom u ruci on se ukaki,pa nastavim prati sude,pa onda opet .... Ali ja slabo gledam tv to sam skontala nemam sta da vidim
esmina vrijeme je da i ti promjenis slicicu...pa ti imas dvoje djece
Ma pokusvala sam 100 puta ali ne znam smanjiti format slike
Drage moje mene vise nista ne moze iznenaditi ali znam d aonece proci ovo tek tako olako, iam da im sve po spisku, cuj molim te pa da ja na svoju inicijativu nisam uradila ponovo nalaze i sebi i bebi ovo bi se vuklo u nedogled
Ma pokusvala sam 100 puta ali ne znam smanjiti format slike
hm ...posalji meni slicicu pa ti ja smanjim
Jutrić, evo i nas jutros poranile, išle vaditi krv za krvnu sliku. Dr mi reče da je izvadim, kao kod dojenčadi je česta anemija, iako je ona pila već Ferum al eto, vidjećemo kakva je! U petak ako Bog da idemo na UZ srca, nadamo se da će one rupice na srcu što imamo do tad nestati. Draga dusa slatka bit ce to aBd sve super ,drzimo fige da sto prije petak dode
Pozdrav darge moje, cickolini ma evo me i dalje u frci Uzasnuta sam ponasanjem i dalje, naime zahvaljujući JEDINO mom ginekologu uspjela sam doći do nalaza u kojima e sad slusaj ovo nemam ja mrsu vec moja beba, zaista tolike dane protracila radeci nalaze i kojekakve pretrage haman spavala na infektivnoj moj bebqn bio kuci bez mene da bi na kraju rekli pa nemate vi vec beb ali nije to nista strasno-HELLOOOOOO,
Medi draga potpuno te razumijem, rijetko kad se ne naljutim kad odem dr....tako su nemarni..uhhhhhhhhhhhh
Mene danas naručili u pola jedanaest, odem u DZ (da vam ne pričam koliko mi je trebalo da se spremim,pa onda dijete polugladno,polupospano..muž žuri na posao...ukratko prava frtutma),....kad tamo pauza od pola jedanaest ...i ja se lagano vratim jer bebi uveliko plače u autu a muž žuri...prozovem ih kad vele nisam naručena u ta doba ...da nisam jučer pitala sestricu dva puta da potvrdim al haj...nek im bude....
Drage moje mene vise nista ne moze iznenaditi ali znam d aonece proci ovo tek tako olako, iam da im sve po spisku, cuj molim te pa da ja na svoju inicijativu nisam uradila ponovo nalaze i sebi i bebi ovo bi se vuklo u nedogled
Ma draga Medi sta ces se cuditi za nase zdravstvo kao i za kompletno ustrojstvo nase .............ma ne mogu odoh OT. nego cuvaj se i to malo pilence i sta kazu za terapiju,.........
Iman, tako je i moj muz na pocetku. Nije ni spavao s nama, vec u drugoj sobi. Ali ja sam onda u jednom momentu totalno pala, posebno zato sto sam cula Vegu kad se pomjera, ko sto Super Beba kaze. I onda smo donjeli ovu odluku, da ja spavam barem prvi dio noci u denvnom. Ja ti se sad super naspavam taj prvi dio noci, a obicno zaspem i drugi, jer sam vec bunovna pa mi je lakse zaspat. Doduse, opet se ja budim kad se Vega pomjeri, ali uspijem za cas obicno zaspati, pa je to u redu. A znam zene koje su djecu premjestile u drugom mjesecu trudnoce u drugu sobu. I super im je. Odu, podoje, nahrane, vrate se u sobu i nastave spavati, ali sve one su imale ovaj isti problem ko i ja. Ko ima tvrdji san, naravno da je gore ustajati se i dojiti.
Žene imam jedno pitanje... za moju sestru je.. nema ona neta pa reko ja ću vidjeti nešto... ima ovaj dosadni kašalj, kaže traje već 5-6 dana. Kao da ima nešto u grlu al ne može da iskašlje već samo ima taj podražaj na kašljanje...
ja sam joj preporučila lostop (možda je alergijiski kašalj)... jel imate neke preporuke ili da je šaljem doktoru?? nema kaže temp, eno je na poslu...
Žene imam jedno pitanje... za moju sestru je.. nema ona neta pa reko ja ću vidjeti nešto... ima ovaj dosadni kašalj, kaže traje već 5-6 dana. Kao da ima nešto u grlu al ne može da iskašlje već samo ima taj podražaj na kašljanje...
ja sam joj preporučila lostop (možda je alergijiski kašalj)... jel imate neke preporuke ili da je šaljem doktoru?? nema kaže temp, eno je na poslu...
Ja imam bronhitis i kad me uhvati imam taj isti osjecaj ali ipak je bolje da se konsultuje sa dr pa onda neka lijeci
Iman, tako je i moj muz na pocetku. Nije ni spavao s nama, vec u drugoj sobi. Ali ja sam onda u jednom momentu totalno pala, posebno zato sto sam cula Vegu kad se pomjera, ko sto Super Beba kaze. I onda smo donjeli ovu odluku, da ja spavam barem prvi dio noci u denvnom. Ja ti se sad super naspavam taj prvi dio noci, a obicno zaspem i drugi, jer sam vec bunovna pa mi je lakse zaspat. Doduse, opet se ja budim kad se Vega pomjeri, ali uspijem za cas obicno zaspati, pa je to u redu. A znam zene koje su djecu premjestile u drugom mjesecu trudnoce u drugu sobu. I super im je. Odu, podoje, nahrane, vrate se u sobu i nastave spavati, ali sve one su imale ovaj isti problem ko i ja. Ko ima tvrdji san, naravno da je gore ustajati se i dojiti.
Pozdrav svim bebicama i mamicama. Naravno, mi kao i uvijek padobranci ali imam pitanjce jer sam se jako uplasila. Sinoc je beban lose spavao kao i prethodnih noci jer ga muce zubici...to nije poenta price. Nego, mazim ga po glavici sinoc da zaspe i polako po dlanu i osjetim na dlanu ispod srednjeg prsta kao kuglica tvrda. Isto izgleda kao kost. Ne boli ga nista na dodir, hvata rukicom igracke, mene za ruku itd.... Je li iko imao nesto slicno...cisto da se smirim bar malo, a sutra aBd idemo i kod doktora. Puse od nas
colito, da nisu grcevi? Meni su rekli ped. da beba nikad dzaba nece plakati
ma joj pa zar nismo prosli tu fazu grceva njemu je 5 mjes.i 7 dana,a on je dosta i ljutttttttt to se nemoze opisati, (kontam da mu nece zubici)jer kod moje prijateljice mala ima vec dva zuba,a samo je starija od njega 10 dana
tv!!! nikada ganisam ni gledala...sad sigurno neću počinjati. Danas sam prvi dan sam sa dvoje djece bila vani . Stariji čak rolere uzeo da vježba do d.zdravlja...zlo mi došlo,al bilo je super. Na Jezeru smo bili kad je imao mjesec i ništa samo nam rekli češće dojenje i sunčanje...bebi je sada 3 mjeseca...save smo mi to radili i bilirubin je spao sa 121 na 41,9, al za dnji mjesec samo 3. Dugo više čovječe. Sad bili kod doktorice Azre, na Vojničkom(za one koji znaju...kažu da je ona najbolja tamo). Ona oduševljena TT 6 750gr, TV 64,5cm. Vrijednosti jetre su sasvim uredu i rekla mi da dođem na vakcinu poslije 4.4. Tad ona radi, jer dijete po svemu izgleda kao da ima 5 mj. Diže se da sjedi. Ko će mu ga sada znati, smije li na vakcinu!!!!
colito, da nisu grcevi? Meni su rekli ped. da beba nikad dzaba nece plakati
ma joj pa zar nismo prosli tu fazu grceva njemu je 5 mjes.i 7 dana,a on je dosta i ljutttttttt to se nemoze opisati, (kontam da mu nece zubici)jer kod moje prijateljice mala ima vec dva zuba,a samo je starija od njega 10 dana
onda moguce da su zubi grcevi traju do 4mjes.
i ja to mislim,jer sve stavlja u usta, uziva kad mu ja po desnima diram sa glodzom