|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.7.2011 21:55:02   
m.i.n.a.
Hvala Lady.......user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19751
29.7.2011 21:58:26   
ladyblue RR
ma da ti pravo kažem, baš me briga može li dohvatiti obje strane kada raširi ruke?! neće spavati i držati strane kreveta u rukama user posted image
ja ti to previše ne zagledam. i onako joj je krevetić pun igračaka i spava sva zatrpana istimuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19752
29.7.2011 22:08:02   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ma da ti pravo kažem, baš me briga može li dohvatiti obje strane kada raširi ruke?! neće spavati i držati strane kreveta u rukama user posted image
ja ti to previše ne zagledam. i onako joj je krevetić pun igračaka i spava sva zatrpana istimuser posted image

ova moja pribije ledja uza zid kad ne spava na stomaku...a kad lupi nogama od stranice kontam kako nije sva modra user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 19753
29.7.2011 22:12:20   
ladyblue RR
meni generalno nije jasno kako bebe onako spavaju. ja bih u bolnici završila da spavam u pozama u kojima N spavauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19754
29.7.2011 22:36:56   
canim
rose, lady znam da ona babysaurs  radi one platnene pelene i one slatke sipercice, za trakice nesto se ne sjecam ali ako radi one obicne trakice onda bolje da narucite kod nje, njoj je ovo posao a meni samo hobi user posted image ali vjerovatno ona radi ove trakice za neku dnevnu varijantu kod mene su djidji trake user posted image kad hoce da se foliraju user posted image

Sto se spadanja tice moja nekad namjerno spusti trakicu na oci,uhvati trakicu rukom i povuce na oci i onda pocne mlatarati nogama i rukama user posted image covjek bi rekao ugusi se beba a ona crkne od smjeha i ja vratim nazad kad ona opet isto....par puta je u kolicima to uradila kad ja nisam gledala u nju i neke zene priletile da joj maknu trakicu, prepale se a ova moja lopuza se samo igra user posted image

A to sto spavanje u krevetcu pominjete i okretanje bolje da ne pricam o tome i moja se okrece na sve moguce nacine i na sve strane.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 19755
29.7.2011 22:39:39   
Cickolini
Jaooooo danas vremena sta je ovo

Da se i ja ukljucim u neku temu hahah Moja D spava bas mirno. Ja je stavim na stranu i tako spava citavu noc. Okrene se na ledja nekad i povremeno zna da se okrene u suprotnu stranu kreveca i zaglavi se jer je duza nego krevetac hahahahhah

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 19756
29.7.2011 22:59:37   
Super Beba
Hiii, evo i ja da se tuspasim :)
MM i ja bili u kinu, gledali Orkestar...k'o nekad u 8 :)) Mali zaspao tek oko 21h (inače zaspe oko 19, 19.30)...nadam se da će duže spavati sutra :)
palachinken - sve ti je već rečeno :))) ja sam mazala kožu sa pavlovićevom i baby uljem svaki put nakon kupanja..doduše, kod mog malog se koža perutala, nije se gulila, al vjerujem da je to isto (nije šija, nego vrat)...
Helem, ja odoh na spavanjac, umorna sam baš baš..Laku noć vam!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 19757
29.7.2011 23:16:07   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Jaooooo danas vremena sta je ovo

Da se i ja ukljucim u neku temu hahah Moja D spava bas mirno. Ja je stavim na stranu i tako spava citavu noc. Okrene se na ledja nekad i povremeno zna da se okrene u suprotnu stranu kreveca i zaglavi se jer je duza nego krevetac hahahahhah

a sto je jos uvijek stavljas na stranu? ja sam to prestala cim se krenula okretat na ledja sama...stavi je na ledja pa nek se vrti gdje hoce user posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 19758
   [Obrisana poruka]
29.7.2011 23:23:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 19759
30.7.2011 7:40:59   
esmina i bebina mam
Dobro jutro user posted image

Obicno kad sam sama ujutro pijem Nes kafu ali sa mlijekom a sad ga nemam u frizideru eh trebala bi presvuci Salku pa sebe sici sa cetvrtog(u zgradi bez lifta) popeti se grrrrrrrrrrrrrr
A cejf je bas ovako u pidamiuser posted image ma hajde popit cu tursku user posted image

Kod nas u Kaknju hara neki virus stomacni kazu da je do gradske vode pa sad i sa tim zaj....cija.

Danas mi dolazi dijete s mora koliko sam je pozeljela nisam je smjela ni spominjati.

Salko gleda Bumba klauna user posted image svoj omiljeni crtani

< Poruku je uredio esmina i bebina mam -- 30.7.2011 7:42:42 >

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19760
30.7.2011 8:36:45   
Emica_sa
Jutro i od nas i nije bas neko jutro,kakvo je ovo vrijeme vise djeca mi size u kuci,a ja sam sva user posted image user posted image user posted image
Trenutno mi izgleda kao da bi se moglo malo razvedriti,mozda i bude nesto od ovog dana.
Esmina znam kako ti je,i ja zivimana  4 bez lifta,dok sidem sa djecom,dok kolica,ma procedura prava,ali nedam se user posted image user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 19761
30.7.2011 8:37:09   
HAHA
Dobro jutro,evo napokon malo sunca.Esmina čuvaj onda djecu,nedaj im da piju vodu dok se ne sredi situacija.Mi smo fino spavali uz samo nekoliko buđenja.Sada se dečki igraju u svojoj sobi,tako su medeni.Trebala bih ići da se ošišam,a malo mi muka.Hoće li neko na Porodični dan u Vilsonovo?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 19762
30.7.2011 8:41:45   
esmina i bebina mam
E jeste vala bas danas sunce progrija i ja cu do tetke otici malo poslije sa Salkom jedan krug napraviti.
Moja Esma se danas vraca a u 8 dana njihovog mora vrijeme im je bilo bas sucmurasto bas mi je zao mada su se oni kupali svaki dan.
HAHA kako je veliki braco

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 19763
30.7.2011 9:52:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Dobro jutro user posted image

Obicno kad sam sama ujutro pijem Nes kafu ali sa mlijekom a sad ga nemam u frizideru eh trebala bi presvuci Salku pa sebe sici sa cetvrtog(u zgradi bez lifta) popeti se grrrrrrrrrrrrrr
A cejf je bas ovako u pidamiuser posted image ma hajde popit cu tursku user posted image

jutro...

meni ti je svako juto tako. presvučem N i onda sa izvodim cuku a i ja sam na 4. i nemam lift.

N danas nekakva pospana. probudila se u pola8, jela i opet zaspala. a i ja s njom. probudila se iza 9, bila budna pola sata i opet ode na spavanje. taman da popijem kafu u miru.

Neposredna veza do poruke: 19764
30.7.2011 10:02:56   
esmina i bebina mam
A ja evo svog kornisonca cekam da se probudi ja spremna pa necu nista da spremam po kuci da se ne uprljam,doduse suda i nemam za prati,usisavati ne mogu dok on spava a dvije ture vesa se suse na oba balkona od juce ne mogu od ovog vremena da dodu sebi a ves sam sav ispeglala user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 19765
30.7.2011 10:10:35   
Super Beba
jutro i od mene...
mi imali buđenje u 7h..onda MM preuzeo malog i igr'o se s njim, pa ja ustala oko 9 i preuzela štafetu dok MM spava :) A evo i mali zaspao, tako da mi nije težak posao hehe...joj, danas imam toliko obaveza, ne znam od čega krenuti :( a najradije bih se fino spremila i ne bih ušla u kuću do večeras :) Al, prvo moram kuću spremiti, lako mi je za kafenisanje :)
HAHA - maloprije me baš prijateljica zove u Vilsonovo za taj porodični dan...od mene ništa, al vjerujem da će biti fino, hB ne pada kiša, samo nek je suho...a evo, k'o da i vidim sunce da dolazi...lijepo se provedi sa momcima ako odeš (a hoćeš garant hehe)
esmina - meni ujutro jedino prija bosanska kafa, i to crna..prije inače nikad tu kafu nisam pila i počela se navikavati kad sam po gostima krenula user posted image , pa svi nutkaju...a ja sam inače velikiii ljubitelj kafe (niskotlakaš), al espressa...al malo po malo, navikla se i na bosansku i to crnu bez šećera...i baš mi ujutro godi...jedino mi u trudnoći nije pasala nikako, i to od 6.-og mjeseca - žgaravicu od nje imala...
Cickolini - sjećam se tačno kad je i mene rose tako posavjetovala :) Ja stavljala k'o neki maxuz napravljeni jastuk za bebe da spavaju na stranu, i on bi samo pomakao taj jastuk i nastavio spavat na leđima..i reče meni rose - makni ti to, pusti dijete da spava kako treba :) i tako bi hehe...s tim da sada nema gdje ga nema po krevetu :)
eto referata i od mene :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 19766
30.7.2011 10:32:09   
esmina i bebina mam
Ja sam i skontala da sam trudna jer mi se na sam miris kafe povracalo tako da je u prvoj trudnoci nisam pila podugo sigurno nekih 6mj a u drugoj nesto krace 4-5 mj nekada davno ima i deset godina sam pusila pa mi je ta navika pijenja kafe ostala i sada user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 19767
   [Obrisana poruka]
30.7.2011 10:58:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 19768
30.7.2011 11:15:14   
tukica
cestitamo na zubicu user posted image user posted image user posted image user posted image mogu misliti kako je to divan osjecaj, kada konacno ugledas prvi zubic user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moja je odspavala satic jedan, pa dolazi sebiuser posted image
mozda danas i mognemo setati, ova kisa hoce nece...

Neposredna veza do poruke: 19769
30.7.2011 11:15:18   
sweet insanity
Jutro, da vam mahnemo:) Mi bile kod moje mame pa se nismo javljale...elem, sinoc smo se pokakili (5.dan) , nas*ala se ko velika, vjerujte dnevna i se usmrdila al neka je user posted image user posted image A sterilzator hahha, ja taman onda odustala da kupim i onaj danpopodne odem do dm-a kad ono ima akcija za kupnju avent izdajalica dobije se parni sterilizator za mikrovalnu (isti taj kao i sto sam htjela kupit) i ja pitam na kasi kad je pocelo i ona kaze datum al d anisu taj dan imali u magacinu pa nisu lijepili da je akcija pocela  i kazu mi da slobodno provjerim racun i ja kuci kad ono tacno taj datum kad sma kupila pumpicu i dobijem ga i vjerujte da je jako praktican, ne ostaje bijelo ca ni sa vidim iz slavine samo tragovi pare koji se osuse user posted image

Neposredna veza do poruke: 19770
30.7.2011 11:17:35   
sweet insanity
Iman, cesttitke na zubicuuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 19771
30.7.2011 11:35:22   
palachinken
Imanče, čestitke na zubiću! Duša mala, ima jedan zub user posted image
Sewwt, nisam ja upratila, tebe je ono mastitis mučio pa s zato uzela izdajalicu? Ja je nemam, zasad ni ne treba, a ne znam kako će dalje. ŠTa ti je prethodilo mastitsu, da znam prepoznat na vrijeme?

Moj bebonja ima baš neku ružnu probavu, napinje se, stenje, zacrveni, ispravi nogice, mlatara šakama i tako počesto. Ovo nam je zadnjih 2 dana, ali valjda je to normalno kod dojene djece, samo eto, meni ga žao.
Mi očekujemo grčiće uskoro, pa nek nam je Bog na pomoći user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 19772
30.7.2011 11:42:19   
sweet insanity
Palacinko da, ja sam imala mastitis i to 2 puta-jednom blazi jednom zesci. NIsam fakat ni znala dok nisma dobila groznicu i temperaturu. Beba izgleda nije dovoljno i pravilno vukla. Uglavnom redovno si masiraj grudi, gledaj da israzni jednu pa predjes na drugu siku i to 15-20 min na jednoj pa 5-10 na drugoj mada moja nekad manje nekad vise i bitno je da plococe i kvrzice ne nastanu. Cim ih primjetis izdajaj dal rukama il pumpom da ne bi pocela upala. Ja sma pumpu uzela da s emogu praznit poslije podoja dodatno radi sklonosti tome a to mi je godilo i za mlijeko jer se smanjilo nakon upale skroz pa sam tim dopumpavanjem uticala na vracanje mlijeka jer sam davala signal uprazno da nam treba jos i hB nadolazi fino sad. Izdajalicu sad koristim i ako podjem negdje da joj ostavim ili ako nadodje mlijeko da ne mogu izdrzat da s eona probudi izdojim i dok zavrsim ona se probudi pa joj dam i tak.....uglavnom bolje se cuvajda ne dodje do tog user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19773
30.7.2011 13:03:12   
canim
Samo da brzinski mahnemo  i cestitamo zubic Imancici user posted image user posted image user posted image user posted image ako Bog da svaki da prodje tako bez problema user posted image
Ako ne bude kise mi cemo poslije malo u setnju, bas sam pozelila izaci.

Neposredna veza do poruke: 19774
30.7.2011 13:38:00   
rose
sweet super za sterilizator user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 19775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kucni ljubimac
amaniamanic

Da li imate kucnog ljubimca-kojeg?

da imam (52%)

ne nemam (48%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *