Rimljankaa
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: ladyblue gdje li su nam Sulty, Rimljanka, gagach, sailor moon, Idacha? izgleda da neće više da se druže sa nama... Lejla80 isto! I ja se pitam šta je s njima! Joj, crkla sam, imam neke goste, pa odjutros nešto ko fol spremam, sad sjedoh i čekam ih. Iman tata čuvao, sva sreća pa je on tu, a ona se isto eno igra u krevetcu s bebom...kako je samo medena ! Zaboravih vam reći da smo se jučer vagali imamo 9200 gr...mashaAllah, ovaj mjesec haman kilogram dobila! Draga lady hvala sto pitas za mene...Kako necu?! Nego zeno draga nikako da stignem..Jos uvijek ne mogu ino da se organizujem. Tj. dodjem kuci oko 18h,dok rucak nama,dok A,onda malo s njom se igram,jer je pozelim,njeno uspavljivanje...moje spremanje za sutra i spavanac...Ako nekad uhvatimo izaci i to je to.... Nemam vremena da vas citam,a bezveze mi d auljecem kao padobranac. Na poslu mi zabranjen pristum RR,ne moze da se otvori stranica nase RR,a moze ringeraja.rs i ringeraja.hr,to mi bas cudno???!!! Inace Adna je ok...Poceli smo intenzivno sa cvrstom hranom i dobro prihvata.Navikla se i na slano...Malo joj nos procurio,pa cekamo da to prodje da primimo bocu... Ima li vas na popodnevnim kafama??? ILi vikendom? :)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|