Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzz svima Moj mali evo pajki, pa ja uzela da doruckujem (u 13h), sto kaze Iman (sve to ide u staz) Joj Cicko moj A otkako smo se vratili iz Sa isto nikako nece da spava po noci, a nece ni sam da se uspava u kreveticu (a prije je to radio); ja se tjesim da je sve do promjene, pa dok se opet privikne na klimu Plachinko- te pelene su mu male, mi smo sa mjesec dana presli na 3ku, a sa 2 i po mjeseca na 4ku, to da ima malo urezanu gumu je normala (ja mislim), jer i moj A ima te tragove od pelene (al ja to pripisujem tome sto je bucko, pa ima gdje da mu se ucrta)... Jelena - a misa mu, bas ti se ne da sa tim porodima, da sto prije prodje...
Mersiha moj ih trpa (tj. sisa palac), al to radi sa uzitkom, jedino ih nervozno trpa (malo ih gura usta, malo se grebe po ocima) kad mu se basss spava, i onda mu ja stavim pipu odmah se smiri
Mersiha i Arman trpa vec mjesecima prvo ruke pa onda sta god mu dodje pod ruku a zuba jos nema..bilo je i nervoze i nespavanja i sve misli eto ga pa nista...tek sad ko da ce donji mozda brzo.... mada Emina(sunce) i jos jedna beba ovdje su jako rano dobili prve zubice....samo strpljivo..tek ce on postati okretan i zivahan...samo sklanjaj sve male komadice od njega
Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))
eh da,A mi ima malo tvrdju stolicu nekad sarenu a nekad vec i smedju...dosad nas uvijek sljiva procepi,u pola jela a sad slabo...moracu mu i kamilice zasladit...
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 17.8.2011 13:30:13 >
Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))
uh i ti znas uzivati,a iskreno meni je kuca u takvom haosu, da sam i zaboravila kako je to odjednom sve pospremiti i ocistiti i uzivati u cistom i sređenom prostoru!
A mom hairliji dusa dokotrljat se do fotelje koja je malo vise oa se moze i podvuc i znam da ima jedan koncic tu visi i njemu dusa doc pod njega pa on cupa to,puse u njega..ja probala otkinut pa nije lahko bas pa cu jos koji dan ga pustit i onda makaze u ruke:))
eh bint....ma ja ne mogu kad spava jer poslijepodne ne spava kad ja dodjem s posla, i onda mi je zao ostaviti da i spavacu poradim, a kad zaspe-svakako ne mogu! A vjerujte da me muka uhvati kad vidim koliki je haos!
bili smo na Dermatologiji. ima jak osip od znoja i vrućine. kaže doktroica pošto je svijetla i koža će joj vjerovatno biti osjetljivija. kupanje u Hipermanganu i neki puder nam moraju napraviti u apoteci. dobro je da nije alergija i da znam šta je da ne mislim. rekla je da joj dajem svu hranu kako i dajem da nije alergična jer bi se drugačije manifestovalo. dobro smo prošli
e i zvala sa Jelenu, bila je na kontroli. rana se nije upalila, samo se potparila kako je zamotana. javit će se ona kasnije pa će vam pisati šta je bilo.
ne vjerujem ja da će njo jaslice teško pasti. ona je beba koja hoće svakome i sa svakim se igra i smije. gore je meni što je moram ostaviti tamo pa sam je zato upisala ranije da je mogu ostavljati po sat vremena, za početak. dok se ja ne naviknem
je li moguce da je kod nas zubic...donja vilica,prednji naravno..pod prstom na jednom dijelu zakaci,sjetila sam se helenine taktike pa i prstom gdje nokat opipam pa je sparnulo i onda opet metalnom kasikicom kucnulo je..skroz drugacije nego na drugim djelovima gdje nema nista:))