|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.8.2011 10:32:04   
vjestica
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave user posted image
mene glava boli, cura se probudila u 7, a ja sma zahvalna svojoj svekrvi, koja je trenutno tu, jer je uzela malu i pustila me da se naspavam user posted image
a sad je izvela cutru vani, pa ja mogu u miru popitit kafu i dolaziti sebi

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 22876
30.8.2011 11:10:01   
esmina i bebina mam
Bajram serif Mubarek Olsun

Mi sinoc zavrsili u dezuri Salki temperatura i dalje rasla tako da sada prima pembritin-Juce ih je tajo cuvao dok sam ja bila na poslu i kaze jedva je prezivio user posted image user posted image user posted image

Sada je MM odveo Esmu jer i njoj malo curi na  nos a i svrbi je na ruci sto je neka trava na moru opekla user posted image Helem praznici kod dr

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22877
30.8.2011 11:35:15   
vila_7
IZVORNA PORUKA: vjestica

Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave user posted image
mene glava boli, cura se probudila u 7, a ja sma zahvalna svojoj svekrvi, koja je trenutno tu, jer je uzela malu i pustila me da se naspavam user posted image
a sad je izvela cutru vani, pa ja mogu u miru popitit kafu i dolaziti sebi

samo zbog ovog bih sve dala da zivim kod sveki! user posted image

esmina...a kako je danas Salko?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22878
30.8.2011 12:02:33   
mala_sa
Jutro i od nas...
Eh onda mi nema druge nego trpiti dok ga ne popusti faza nespavanja user posted image , sto Lady rece i ja se bojim da nisu zubici, jer mi je postao bes nekakav "nasilan" sa sikom (citaj: razvlaci je na sve strane, stisce jakooo desnima, nekad me bas boli) user posted image user posted image
Nama je ovo takodjer prvi bajram, jos smo mali za bajramskog rucka, al iduce god aBd, moci cemo pravooo da ruckimo user posted image user posted image

Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave, da ga provedmo u zdravlju, sreci i veselju user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22879
30.8.2011 12:17:42   
mersiha 77
Amin mala_sa,akobogda
Oprostite ja samo napisah
Bajram Serif Mubarek Olsun jer mi je Anes bio u rukama pa nisam mogla,da ih akobogda jos puno,puno docekamo u miru i rahatluku,sreci i zdravlju
mene je sveki zvala na rucak a bice i djever pa moracu sta cu bolje izgladiti odnose i pokusati rijesiti problem,tj razgovarati
moja majka je za takav nacin,zamolila me da tako uradim,a i muz me zamoliouser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22880
30.8.2011 12:29:53   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

mene je sveki zvala na rucak a bice i djever pa moracu sta cu bolje izgladiti odnose i pokusati rijesiti problem,tj razgovarati
moja majka je za takav nacin,zamolila me da tako uradim,a i muz me zamoliouser posted image

Ja ne bi ni za zivu glavu ... !!!

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 22881
30.8.2011 12:30:09   
vjestica
mersiha a jesi li ti za takav način ili to zato što su te muž i mam zamolili?
ja lično mislim da bi ti trebal biti puno oštrija i ne dozvoliti da ti svekrva kroji život
tm takođe treba biti puno oštriji i samostalniji a ne biti mamino dijete (barem sam ja stekla takav utisak)
epilepsja nije neka bolest gdje treba oboljelog jo više onesposobiti za život, i sažaljevati, ljudi sa epilepsijom sasvim normalno žive

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 22882
30.8.2011 12:31:22   
mersiha 77
cickolino moram ja sam ovdje dobila boravak samo na dvije godine,a da me rastave sa djetetom i vrate u bosnu ja bi umrla

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22883
30.8.2011 12:34:16   
mersiha 77

mersiha a jesi li ti za takav način ili to zato što su te muž i mam zamolili?
ja lično mislim da bi ti trebal biti puno oštrija i ne dozvoliti da ti svekrva kroji život
tm takođe treba biti puno oštriji i samostalniji a ne biti mamino dijete (barem sam ja stekla takav utisak)
epilepsja nije neka bolest gdje treba oboljelog jo više onesposobiti za život, i sažaljevati, ljudi sa epilepsijom sasvim normalno žive

pa moram ici da raspravim jer sinoc smo se svadjali jer moj muz je htio da njoj nosi djete,a ja nisam dala i onda je ona dosla da vidi djete
stacu pokusacu razgovarati i postaviti uslove
ja bi najvise voljela da sve bude fino i da se slazemo svi,kao sto se mnoge slazu sa svojim svekrvama,joj zene bas vam zavidim

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22884
30.8.2011 12:35:57   
vjestica

cickolino moram ja sam ovdje dobila boravak samo na dvije godine,a da me rastave sa djetetom i vrate u bosnu ja bi umrla

neće te niko rastaviti od djeteta
zakon je uvijek na strani majke

Neposredna veza do poruke: 22885
30.8.2011 12:36:29   
Cickolini

Mersiha draga ne budi dijete ... ako si ti mogla pomisliti i na sekund da bi te tvoj muz i u jednom momentu rastavio od djeteta, moj ti je savjet da se odmah pokupis i dijete u ruke i u Sarajevo. Halooo zeno draga ... ti imas boravak i dijete je tvoje. To sto nemas drzavljanstvo to ne znaci da nije tvoje dijete. I niko ti ga nema pravo uzeti. Kako to ti razmisljas ... zabrinjavas me.

Neposredna veza do poruke: 22886
30.8.2011 12:36:39   
vjestica
i ne mislim da ne trebaš ići, nego da trebaš biti oštrija i da ne dozvoliš da ti drugi kroje život

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22887
30.8.2011 12:41:36   
Cickolini

i ne mislim da ne trebaš ići, nego da trebaš biti oštrija i da ne dozvoliš da ti drugi kroje život

Izvini sto te citiram, ali zasto da ide??? Ako meni neko zagorcava zivot i zovot moje porodice i onda bi od praznika do praznika bio "fin" tj i tad bi da pokaze svoju superiornost u svakom pogledu ... ma ne bi ga ni pogledala, a jos manje prag presla. Koja ostrina ?! To treba samo iz zivota sutnuti ...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22888
30.8.2011 12:42:44   
mersiha 77
da bas tako vjestice,tako ce i biti
ja idem kod njih veceras jer necu da dozvolim da mom muzu kaze vidis da me mrzi ili kojesta
tako mu nece moci reci nista a svakako treba da se raspravi pa ja mislim da je pravi trenutak za to tada kad budu svi
postavicu moje uslove i bicu ostra,pa da vidimo

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22889
30.8.2011 12:46:18   
Cickolini

ja idem kod njih veceras jer necu da dozvolim da mom muzu kaze vidis da me mrzi ili kojesta
tako mu nece moci reci nista a svakako treba da se raspravi pa ja mislim da je pravi trenutak za to tada kad budu svi

Pisi propalo ... e to ce biti, ali eto uvjeri se po ko zna koji put u zivotu.

Neposredna veza do poruke: 22890
30.8.2011 12:52:55   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Pisi propalo ... e to ce biti, ali eto uvjeri se po ko zna koji put u zivotu.

nece cickolini lutko ja cu to sve mojom dobrotom popraviti akobogda uz boziju pomoc

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22891
30.8.2011 13:31:03   
dzeni_nl
Mersiha ne znam sta bih ti savjetovala. Tesko se sa vjetrenjacama boriti. Znam to iz vlastitog iskustva. prosla sam sve i svasta, puno loseg. Ni ja sa svojom nisma bas u najboljim odnosima, odem joj samo radi mm , a isto tako je i primim kod sebe. A da je zasluzila nije vala ni malo. Ja mnoge stvari presutim ili se pravim da necujem. Jedno vrijeme nisam pricala sa njom, niti sam joj isla niti mi je dolazila. I valjda je tada vidjela da je mogu zivjeti i bez nje i prekinuti svaki odnos ako nastavi da me vrijedja.
Zato sad ne smijenista meni licno da akze. Ako je ensto i muci vezano za mene kaze mm ili sve sto treba da se odnosi na mene ona kaze njemu, valjda joj tako lakse.
Mene je ovo svo ponasanje i to sto za sve sutim i trpim kostalo mog psihockog zdravlja. U teskoj sam depresiji i samo ja znam kako mi je.
ne bih voljela da i ti zapadnes u depresiju zbog neke osobe koja nije toga vrijedna i bez koje se moze ako se hoce.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 22892
30.8.2011 13:45:28   
vila_7
dzeni user posted image user posted image user posted image . nemoj da te niko tjera u depresiju...misli na svoju ljepoticu....

Al zene stvarno , ja kad se nesto sje.em samo pomislim na svoje zlato i odmah mi bude lakse i posaljem sve gdje im je mjesto! user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 22893
30.8.2011 14:25:54   
mala_sa
...i tako nase novo bajramsko odijelo postade "ukraseno i namirisano" kakicom zlatno zute boje... eh dugo nam je i bilo cisto user posted image user posted image ...
e moja Mersiha probaj fino, al dosad si ti milion puta "probala" pa eto rezultata, al hajde mozda su danas na bajram malo i ti tvoi dosli pameti, pa sta i bude od tvog plana... uglavnom ja ti drzim fige user posted image , da sve dobro bude aBd...

Dzeni i Mersiha sto kaze Helena samo neka su vam vazne vase bebice, a za ostale, ma ko ih sisa... a meni se cini da su ti vasi muzevi prave neke mamine maze, treba njih malo osamostaliti od mame... moj je izgleda skroz druga sorta, pa se zato super i slazemo sa njegovim user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22894
30.8.2011 14:29:00   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mala_sa

...i tako nase novo bajramsko odijelo postade "ukraseno i namirisano" kakicom zlatno zute boje... eh dugo nam je i bilo cisto user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image a dusa draga!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22895
30.8.2011 14:32:25   
mala_sa

a dusa draga!

nego ja cu odsad dupla odijela da pripremim, tako da smo spremni na "iznenadjenja" user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22896
30.8.2011 14:41:01   
vila_7
ovo je samo za MERSIHU:

IZVORNA PORUKA: koka i po

¸iz dana u dan Ona se brine da dokaze da te niko nije vrijedan ,ni tebe ni tvojih godina.
brine se da shvatis da si ipak sama sebi najvaznija i da se sebi posvetis..
a zaboravila si jelde..
na kraju covjek ostane samo sam sa sobom...potrudi se da imas ugodno drustvo.
zaboravila si znam.....
nisi kriva,drugi su krivi jer su te tako naucili.
covjek se uci dok je ziv....nauci se dok ne bude prekasno.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22897
30.8.2011 14:41:01   
mersiha 77
mala_sa nemoguce je zabraniti nani i dedi da vidjaju unuka a kamoli svoje djete
i ja se nadam da su danas dosli pameti i da ce im nesto znaciti sto smo svi dosli
a i djever je tu pa reko kad smo svi da se stave karte na sto
a moj muz radi samo kako ga ko navije,al ja cu to srediti nadam se
hvala vam na misljenjima puno je lakse kad znas sta drugi misle

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 22898
30.8.2011 14:43:55   
mersiha 77
hvala helena :)

Neposredna veza do poruke: 22899
30.8.2011 15:11:32   
ladyblue RR

neće te niko rastaviti od djeteta
zakon je uvijek na strani majke

pogotovu u Švedskoj. tamo je raj za rastavljene ženeuser posted image . ja sve nešto kontam da mi je da sam tamo i single mother...pa to bi bilo superuser posted image . zezam se naravno ali tamo je kao nigdje na svijetu rješen status žena koje žive same sa djecom.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 22900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

u istoj kuci
bejbibi

da li zivite u istoj kuci sa mm-ovim roditeljima i kako izlazite na kraj stim?da li se slazete snjima?molim iskustva

da (38%)

ne (62%)

Broj svih glasova: 136

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *