|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.11.2009 23:58:37   
belmac
pih! baš šteta zbog onolikih fula....valjda ćemo imati više sreće u Zenici u srijedu. ....pa zaslužili smo, majka mu stara! 

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7901
15.11.2009 8:01:30   
cicana
Dobro jutro, mi smo evo izgleda danas prve na ovoj temi, ustale smo u 5h i30 min. Sara se raspricala, nesto brblja i zove ta-taaaa a mama ustala, danas nam je 6 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sunce mamino kako mi je samo poraslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dusa mila Boze gagi kako je samo volim. Juce smo setale i sretnemo jednu moju poznanicu i nas dvije razgovaramo aSara mrtva ozbiljna, kada je ona posla da joj daje komplimente Sara odmah osmjeh na lice, koji je to mamin folirant, bas je bila smjesnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pusa od nas svim malenim slatkim vrsnjacima..

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 7902
15.11.2009 8:06:51   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Sariuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cicana)
  Neposredna veza do poruke: 7903
15.11.2009 8:29:41   
Mya_81 RR
Jutrico user posted image

Slatkoj Sari sretan rođendančić....šaljemo joj punoooo poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tekma je baš bila promašaj, ali bar je samo jedan gol pa imamo još prilike da to sredimo....znači, u srijedu popodne se zatvaramo u stanu i nigdje ne mrdamo ..

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7904
15.11.2009 8:35:56   
cicana
Hvaja vam puno na cestitkama i poklonima super suuser posted image user posted image . ...

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7905
15.11.2009 9:12:58   
mojbebac
jutro svima !!!!!
Sretan mali rodjendan Sariuser posted image user posted image
anja je super spavala, probudila se u sest jela i nastavila da pola devet, a to sto je njena mama nocas zalomila, pa jedva gleda, nije njen problemuser posted image ..... a samo sam pila vodu, ne znam kako bih da sam mogla popiti nesto drugouser posted image .....
danas je meni i mm prva godisnjicauser posted image user posted image user posted image  ja nisam mogla izdrzati pa sam mu poklon dala sinoc..... on je tajanstven, organizovao je nesto, ali to ce biti iznenadjenje, tako da jos ne znam o cemu se radi, jer jos spava ( nedelja je njegov dan za malo duze spavanje ) ..... i ja bih vrlo rado jos malo, ali .... pusa svima od nas dvije ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 7906
15.11.2009 9:33:01   
marinčii
čestitamo Sari  6 mjeseci i šaljemo joj puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 7907
15.11.2009 9:50:28   
Anoniman
Sretan mali rođ. curici sa najljepšim imenom user posted image , Sari user posted image user posted image user posted image user posted image

mojbebac sretna vam prva godišnjica braka, da ih bude još punooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7908
15.11.2009 11:08:34   
ivanak
Mi smo imali groznu noć. Budio se svako sati i pol i plakao - i onda se nakon 10 minuta plača umiri i zaspe.
Bilo je užasno. Nikad dosad nije bilo ovako.
Ne boli ga ništa - pregledala sam ga. Zub mu se drugi ne bijeli.
Ja nemam pojma šta je? Ima te li vi ideju?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7909
15.11.2009 11:10:37   
ivanak
Sari sretan mali rođendan i neka joj svi daju puno lijepih   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     i   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7910
15.11.2009 11:12:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Sretan mali rođ. curici sa najljepšim imenom user posted image , Sari user posted image user posted image user posted image user posted image

mojbebac sretna vam prva godišnjica braka, da ih bude još punooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

PoDApisujemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7911
15.11.2009 11:20:40   
škorpija
Sretan rođenda Sari, ajdin joj šaljeuser posted image user posted image ,

Ivanak čitam te na drugoj temi, ženo otkud ti hrabrostuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7912
15.11.2009 11:30:37   
malenaa
sretan mali rodjkas sarici... i nama ce brzo taj od 6 mjeseci, danas nam je tacko 5 i po. mashallah... kako vrijeme brzo ide, kao da je jucer bio mali modri mrvuljak :)
jutros smo ruckili mlado povrce od hippa... i jako mu se svidja sve je trazio jos da mu dam, :) danas cemo probati i krompir sa povrcem nekad poslijepodne, sokice od jabukice pije uveliko...pa i kruskicu, mrkvicu.
da li neko daje ove standardne hapice,rizolino,keksolino,medolino grizolino i sl??
mogul mu to dati i kako se pravi, dojim ga pa jel s mojim mlijekom?? pusa svima

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7913
15.11.2009 11:34:21   
škorpija
malena možeš uzeti rižu od hippa i praviti s vodom i onda dodati neku voćnu kašicu u to, a možeš je praviti i sa svojim mlijekom, jer ne sadrži AD molijeko

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 7914
15.11.2009 12:22:48   
Anoniman
ivanak, i mi smo NEspavali...doslo mi je da mu legnem u krevetic, samo da vise ne moram ustajati...ali ga je moja mama preuzela jutros od 9.00 a onda sam ja otisla leci...sada ne znam sta mi je gore, osjecam se kao poslije nekog zestokog dernekauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7915
15.11.2009 12:27:51   
Anoniman
jutrica
jestel mi pajalai
ja sam sinoc zaspala oko pola 10.kad i Anel nisam mogla vise bila umorna al sam se naspavala a bobme sta sam snova promjenila samouser posted image gluho bilo

sretan rodjendan Sariuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7916
15.11.2009 12:28:36   
ivanak
IZVORNA PORUKA: dadada

ivanak, i mi smo NEspavali...doslo mi je da mu legnem u krevetic, samo da vise ne moram ustajati...ali ga je moja mama preuzela jutros od 9.00 a onda sam ja otisla leci...sada ne znam sta mi je gore, osjecam se kao poslije nekog zestokog dernekauser posted image

I ja sam cijela bože sačuvaj. Meni su muž i on pošli na misu pa sam se nekako odmorila.
Možda je takva noć bila. Nadam se da neće biti večeras tako burno, jer nastavili se, jao nama.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7917
15.11.2009 12:34:25   
Anoniman
bas mi je zao neispavani mama i bebicauser posted image ja nemam stim problema hb.dragom ,on zaspi oko deset ,,devet  zavisi kako kad dva put se budi jede i spava do 9ujutro i tako SVAKI DAN ko veliki momak nadam se da ce tako i u buduce ostati......
A vama zelim veceras ugodnu i mirnu nocuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 15.11.2009 12:35:09 >

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 7918
15.11.2009 12:41:59   
niki83
drage mame..ja sam jedna malo zabrinuta mama pa sam odlucila postaviti pitanje vama..nadam se da cete mi pomoci sa svojim iskustvima.. Vjerovatno i vase bebe cuclaju dude varalice..eh mojoj je mjesec i pol i od prije neki dan sam primjetila kako stalno cucla, tj. kad god je budna trazi nju, s njom se i uspavljuje i sve dok je bas san ne savlada nece je ni izbaciti..znam da nije gladna, jer doji svaka 2 sata redovno..pitam se samo da li je to normalno da toliko cucla..kao da je ovisna o njoj..hvala unaprijed na odgovorima

N&N

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 7919
15.11.2009 12:44:31   
Anoniman
niki i moj Anel nemoze bez cuce zaspat bas ponekad je cucla kao da je gladan a jeo prije recimo dva ,dva i po sata cuca mu je skoro uvijek u ustimauser posted image
Nevjerujem da je gladan.....

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 7920
15.11.2009 12:51:21   
niki83
ma sinoc mi je toliko plakala, i uspije se smiriti samo uz mene i cuclu, ali sam primjetila da joj je vise muka i od nje ali je ne ispusta..pa sam se uplasila da to nije malo previse..iako su mi do sada govorili kako je super sto je od samog pocetka htjela cuclu,a da joj ne smeta dojenju, kazu eto tako je puno lakse umiriti bebu.. hvala ti felixuser posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7921
15.11.2009 12:54:03   
marinčii
niki83 dobrodošla..ma nemoj da te to brine..moj Matej je kad smo pošli iz rodilišta ćopio jednu cucuuser posted image user posted image lopov maji ma nismo mu je mogli izvuć iz usta koliko ju je cuclo..al evo sad nije toliko ovisan o njoj..samo baš kad je pospan cucla i zaspe uz nju  al mu brzo ispadne pošto spava na pupi pa nastavi bez nje..
felix jutrica tebi i anelu...kako mi je mala dušica'sluša li mamu?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7922
15.11.2009 13:00:05   
niki83
hvala vam mnogo!! odmah je lakse kad vidim da nismo jedino
e koje toliko cuclaju user posted image evo vidite ovu bebicu user posted image
a nadam se da nece biti problem ako ja i ubuduce budem postavljala pitanja vama i trazila savjete..jer me ostali izludjuju a ja sam vrlo mlada i neiskusna mama

N&N

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7923
15.11.2009 13:04:52   
Anoniman
niki83, dobrodoslica i od nas dvije vama dvjema, ma ako doji kako kazes svaka 2 sata onda nemoj brinuti, bitno da nije gladna a to sto hoce dudu nema veze, pa mi smo nasu snimali dok je spavala sa dudom i izvadimo je iz usta a ona i dalje radi iste pokrete kao da ima duduuser posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 7924
15.11.2009 13:09:07   
niki83
eh i nasa cura to isto radi..user posted image
evo upravo upravo sada ju je izbacila jer je kao zaspala tvrdjim snom..hvala user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  315 316 [317] 318 319   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *