|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009esto ubodaa
17.11.2009 10:19:56   
Anoniman
nooa cestitamo na 8mjes.user posted image malenoj....
shery,a tebi sretna godisnjica brakauser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8226
17.11.2009 10:23:11   
Anoniman
Felix...hajde molim te napisi nesto

user posted image user posted image user posted image user posted image napisala

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8227
17.11.2009 10:23:38   
sheri
o hvala, hvala felix
ja jos uvijek ne kontam da sam u braku, hihihihihihihihi

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8228
17.11.2009 10:25:28   
pocahontas
sheri cestitam godisnjicu braka..da ih u ljubavi, sreci i zdravlju skupa sa svojom bebicom docekate jos mnogo, mnogo...user posted image

sta ovo bi sa nazivom teme?????? user posted image ovo garant dadada nesto experimentise cccccc user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.11.2009 10:26:59 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8229
17.11.2009 10:25:47   
sheri
jel i kod vas stoji naziv nase teme bebe2009sto  ubodaa?user posted image sta je ovo

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8230
   RE: Bebe 2009
17.11.2009 10:28:39   
Amrino
Naslov teme ispravljen. Pazite kada vam se to desi...(jer neka od vas je to uradila) a to mozete ispraviti tako sto u prozorcicu u kojem pisete post gore gdje pise "naslov" stavite onaj pravi naslov teme.
Inace tu opciju "naslov" ne dirate i tu nista ne dopisujete jer upravo tako se naslov teme mijenja.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8231
17.11.2009 10:30:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

sheri cestitam godisnjicu braka..da ih u ljubavi, sreci i zdravlju skupa sa svojom bebicom docekate jos mnogo, mnogo...user posted image

sta ovo bi sa nazivom teme?????? user posted image ovo garant dadada nesto experimentise cccccc user posted image

ja nisam...mislim da je ovo neko ko nas jaaaaaaako voliuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8232
17.11.2009 10:31:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

ja nisam...mislim da je ovo neko ko nas jaaaaaaako voliuser posted image

nemoj se sad vaditi..ti si, ti si, ti si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8233
17.11.2009 10:32:10   
Anoniman
sada da vidiim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8234
17.11.2009 10:32:54   
pocahontas

sada da vidiim

vidis da jesi BONA user posted image

vidim da je sve krenulo od clanice MineLaa ili se varam...user posted image  

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.11.2009 10:34:41 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8235
17.11.2009 10:37:14   
sheri
ja kontala ja prolupalauser posted image user posted image user posted image user posted image
hej zene, hvala vam.
a vidis mozda nas je zaista neko bocnuo, znamo i mi ovdje bockatiuser posted image . mada ja uvijek fulam mahalanja user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8236
17.11.2009 10:40:02   
Anoniman

sada da vidiim

vidis da jesi BONA user posted image

vidim da je sve krenulo od clanice MineLaa ili se varam...user posted image  

da

Neposredna veza do poruke: 8237
17.11.2009 10:43:56   
Anoniman
Mineliceeeeeeeee...APROPO, sta imas protiv beba2009

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8238
17.11.2009 10:48:39   
sheri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8239
17.11.2009 10:54:11   
Anoniman
Jutro!
dadada, svalka cast na izboru uspavankeuser posted image , hej sanjala sam te i cijelu tvoju porodicuuser posted image user posted image user posted image user posted image , fakat kao ja kod vas i dolazi i veliki D kuci s posla i mama ti  tu i Andrej i Leni, i jos nAkih komsijauser posted image
Cestitamo nasem dragom Andreju 8 mjeseci i saljemo mu jedan poklon iznenadjenjauser posted image , Ajna birala user posted image user posted image user posted image
Enisa bravo za tetu, bas mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image
Sheri, cestitam godisnjicuuser posted image

A noa, ma ne zezam ja nikoga ali kad dijete zna sta treba da prica, mamaammamamaaaauser posted image
Nunichi, i mi muke mucimo sa ovim njenim stajanjem na nogama, samo se pentra pa kad ne moze sto hoce onda kmecanje i ljutnjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8240
17.11.2009 11:01:52   
Nunichi
Kad smo kod zaglavljivanja. user posted image user posted image
I Zara se maloprije zaglavila ispod stolice. user posted image Ja vidim nesto mi lupka od stolicu, kad ona viri ispod. user posted image
Evo sad je zaspala u ljulji, i samo je prebacim u krevetac.
Cim je oci otvorila stavila sam joj cilibar, juce ga nije nosila, a sinoc je imala malu turicu. Pa je to mama plavusa povezala sa cilibarom i zubicima. user posted image

Sheri draga, sretna godisnjica i izadji veceras, nece Nori nista faliti par sati.

Noaa, Zara je danas rekla meme, meme, memeeeee...sta ti mislis jesmo li  blizu mama? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8241
17.11.2009 11:33:48   
mnn
dobar dan.evo aleks spava, a tu nam je majstor pa buši nešto u kupatilu..aleks se boji toga pa svako toliko odem vidjeti da li se probudio...miš mamin.

čestitamo rodjendane i šaljemo poklone!user posted image user posted image user posted image

sheri sretna ti godišnjica!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8242
17.11.2009 11:38:40   
sheri
hvala vam druuuge mojeuser posted image
ja odoh sad malo u setnjicu, lijepo vrijeme. a sutra ni makac iz kuce, jer kad pohrle navijaci u Ze sutra, pa kad se Portugalci  "pripanu ka kokosi", nama maloj djeci nema izlaska sutrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8243
17.11.2009 11:49:28   
cicana
Pozdrav drage moj, evo nam lijepog vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image pogodno za setnju pravo, cekam da se Sarchi probudi pa picimo vani malo na zrak.... cestitam sta se danas slvi i saljem bebicama veeeeliku pusu, a mamama majuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8244
17.11.2009 12:02:58   
Ex Yu
ej zene da se javim malo u naletu ... radim generalku pred ove praznike sad i sjeba se ... bebac slusa okrece se ko veliki stalno i to je sad haos moramo uvijek paziti nesmijem ga sekund ostavit ... nisam dobila test nisam radila ... i nema nista novo ... user posted image jos neznam na cemu sam pusa za sve bebace mi zurimo

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 8245
17.11.2009 12:09:11   
Ella_H
Poz drage moje kako ste mi?
Nedajte da vas niko bocka nislucajno hehe
Zarica nam pocela pricati mememe mashAllah mozda djete trazi siku hehe
Moj maleni bali praaavo puno...Cula sam da je Andrej cini mi se imao party u krevetcu
pa mora djete nekad nemogu uvjek biti fin moj eno jos uvijek spava
ja fino ustala na sabah skuhat cu sebi caj i polako po kuci
uzasno je stanje...Jucer je malo bilo frke sa Harunom poceo je ko i psovati malo
i govorit bas ruzne rijeci i to bezveze, znam da pola nezna sta znaci
ali moram mu malo to izbiti iz glave jer to vise nije ni smjesno
skoro mu je 4 godine i prvi put je rekao Crazy bump kao meni (luda kvrga) haha
i to na engleskom jucer na igralistu kod nase zgrade hmmm bas mi je bilo ruzno stvarno
Enisa bravo sto si nasla tetu za Benju bit ce mu lijepo nebrini polako samo
Ljuuubim vas sve puno odoh malo biti korisna u kuci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8246
17.11.2009 12:09:38   
noaa
Nunichi ma sta blizu,to je touser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8247
17.11.2009 12:09:53   
Ella_H
EX-yu sretno ti s tim testom ili bez testa kako god ti odgovara
user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 8248
17.11.2009 12:18:52   
Mya_81 RR
E, mile, nemam vremena čitati pta ste pisale, a hitno mi treba savjet....

Imamo temperaturu, bili kod doktora i prepisala nam antibiotik koji ne želim baš davati. Dala nam je i paracetamol sirup za skidanje temperature. Grlo nam je malko crveno, a pluća su OK.

Zanima me nedavno kad je Alim imao temperaturu i pisali ste Breskvi da ne smije spavati...ZAŠTO TO????

I smijem li joj stavljati obloge na grlo od meda, znam da se stavlja i rakija, ali mi je to malo previše možda za nju tako malu?

Uglavnom, više sam za opciju skidanja temperature s paracetamolom nego da joj dajem antibiotik?

I smijem li je kupuati kao i svaku večer ili da prestanem dok imamo temperaturu?

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 8249
17.11.2009 12:26:28   
noaa
Ja nebi bjezala od antibiotika ako je upaljeno grlo,jer kod mene se iskomplicira za cas,ako je dr.propisao valjda on zna zasto a rakija se razblazi sa vodom ne stavlja se sama,za med ti ne mogu nista reci jer to nikad nisam stavljala.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  328 329 [330] 331 332   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *