|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.1.2010 11:48:35   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noaa

vidim ja Nune da si ti mene trazilauser posted image user posted image user posted image dusa draga...nego nek mi netko javi sto nemamo temu mame 2009 sta je bilo?

Eh, ne znam ja sad koliko tebe nije bilo i jesi li propustila ''frku na RR'' ... začetavanje na temama više nije dopušteno pa su našu temu mame zaključali, a i ova tema uskoro ide pod ključ samo kad sredi sve na forumu što se treba srediti. Kao bit će opet tema o bebama, ali nećemo smjeti pričati ovako kao dosad...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11376
4.1.2010 11:54:34   
iv@ncica
pa  nigdje  veze..zato  i  postoji  ova  tema  da  se ovdje  pricamo  da  ne bi  oftopičarili  na  drugim  temama...pa  zasto  onda  postoji  forum....    bas  bezzzzzeeezzeee, ako nesto  tako  urade  iz  protesta  otvaram  svoju  stranicu  da  se  mozemo piskarati..ne  znam  sto  do  sad  nisam...mislim  da  im je  u  cilju  ipak  da  nas  zadrze  tu..a ako  nece  boze  moj  nacicemo  sa na  drugaciji  nacin user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11377
4.1.2010 12:02:28   
noaa
hvala na pojasnjenju mada mi nije jasno sto od foruma prave "zatvor" imam osjecaj da cemo uskoro morati priloziti dokumente pri ulasku na forum al nebitno..imaju mobiteli,facebook i ostale novotarije da ostanem u kontaktu sa forumasicama koje su mi drage..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11378
4.1.2010 12:07:09   
Mya_81 RR
Noaa, vjeruj mi da ova tema nije više ista otkako se sve to desilo user posted image
Sve se nešto pazi kako i šta se piše....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11379
4.1.2010 12:10:46   
noaa
Mya moram ja sa svojim mostarkama na kavu pa da mi sve potanko objasne..ja pazim da nikog ne uvrijedim a za ostalo ako ce me banovati bujrum imuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11380
4.1.2010 12:12:45   
marinčii
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marinci  ne  rece  mi  u  kom  si  kvartu i  znas  li kakvu  tetu  cuvalicu  dobru ili  ikoga  pouzdanog
ej draga ja sam na balinovcu preko puta bevande,a neznam ti za tetu čuvalicu ,al ako šta čujem javim ti,..a zašto ne daješ gluten?ja sam kontala počet kad navrši 6 mjeseci 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11381
4.1.2010 12:16:59   
noaa
i ja sam uvela gluten sa 6 mjeseci a mozda mi se i prije podkralo u nekoj kasici kupovnoj.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11382
4.1.2010 12:24:42   
marinčii
ja sam mislila počet mu davat al opet me strahuser posted image ,ma mislim da mu nema šta biti nitko u obitelji nema celijakiju tako da sumnjam da će on imat,a osim toga ja dojim i jedem sve živo valjda bi se kroz moje mlijeko njemu pokazala alergija da je alergičan,jeli tako ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11383
4.1.2010 12:39:42   
Anoniman
jutroo,mi smo zaspali oko 23 budili se jednom jeli i ustao oko 8.vidim budio se vrti se okrece ,i ja reko malo cu kunjat ihh vraga ja zaspim kad je on jakooo zaplako neznam kako sam skocila,okreco se prevrto lopov i udario se od ogradicu u nosic valjda  glava mu bila uz ogradicu none vise uhhh,sva sam pretrnila nekako se jedva smiri nikad vise necu zaspat a da je on budan da zna mm.galamio bi me jer zna kakav je anel kad je budan da se nesmije sam ostavit bez nadzora.Eno,sad zaspo...
Mya,Ivancice hvala na savjetu poslusat cu vas eno legi  u dnevnoj upalila sam tv.user posted image
Kud se pobaksuzilo,na sabahile i cucu da izgubim a on place nece bez nje,sve sam prerovila dok je nisam nasla zapala iza krevetica.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11384
4.1.2010 12:43:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Eh, ne znam ja sad koliko tebe nije bilo i jesi li propustila ''frku na RR'' ... začetavanje na temama više nije dopušteno pa su našu temu mame zaključali, a i ova tema uskoro ide pod ključ samo kad sredi sve na forumu što se treba srediti. Kao bit će opet tema o bebama, ali nećemo smjeti pričati ovako kao dosad...

pa sta cemo onda pricati,cuj necemio smijet pricatiuser posted image ,,mislis o nama  vec samo moramo podnosit izvjestaj o bebama hmm.

Marinci,sta ima kod vas kako je matej.Mi sutra idemo na vakcinu jest kod nas vani hladno brrrr...Ruckal Matej,kasice.
Joj,izvinjavam se sto nestavljam upitnike al na ovom lapt.nema neznam gdje je kad onaj mm samo ih menja pa neznam se snac.

< Poruku je uredio felix -- 4.1.2010 12:44:10 >

Neposredna veza do poruke: 11385
4.1.2010 12:47:53   
marinčii
felix dobro je sinoć ga neki plač ulovio jedva zaspo al evo danas je dobar,a kašice papa zasad samo voće i skoro sve što sam mu dala sviđa mu seuser posted image ,planiram sad koji dan mu dati mrkvu,pravit ću sama jer imam domaću ,sveki mi dala,al neznam kako je spremit,dat mu svježu ili da je malo skuhamuser posted image .kako anel?papa li on?znači idete na vakcinu,uf i nas to čeka brzouser posted image  

< Poruku je uredio marinčii -- 4.1.2010 12:48:31 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11386
4.1.2010 12:50:34   
Nunichi
Skuhaj marincii, moras u pocetku kuhati. I izblendas uz vodicu u kojoj se kuhala mrkvica.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11387
4.1.2010 12:52:30   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Skuhaj marincii, moras u pocetku kuhati. I izblendas uz vodicu u kojoj se kuhala mrkvica.
hvala nunichi,budem probala valjda mu se svidi,ma i voće kad smo počeli prvi 15 dana nije htio ništa a onda odjednom cijelu kašicu pojeo valjda skužio da se i od toga može najesti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11388
4.1.2010 12:52:50   
Anoniman
anel je sad veliki djecak papa svasta ma ja dajem sve zivo,i voce i povrce i meso tj.u kasica dodje s teletinom povrce kako fino mirusi a odma nas protjera na wc.user posted image jer bas pise na teglici da je za probavu ima i kukuruza u njoj.
Pa ja sam kuhala ,moras skuhat skuham mrkvu,krompir i brokulicu dobrooo,izgnjavim i dam i da naspem malo kljucave vode tako da nam to dodje ko supica.
Ma hb.nista neodbija,bas je svastojeduser posted image
Kako Matej,slusa A spava u noci mozda jednom da se budi al ima dana kad se budi malo cesce inace dobar je samo,mu nevalaj sto rani heheh,ustane oko 8.a ja bi jos spavala a nesmijem jer pravi belaja .
Eno,zaspo skoro kontam sta da mu pravim kad ustane da hapi.....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11389
4.1.2010 12:55:22   
marinčii
felix i kod nas je tako nekad se samo jednom u noći probudi a nekad po dva tri puta,po danu i sad spava al kratko po nekoliko puta,sve živo trpa u usta a zuba još nema,pomalo ga stavljam u sjedeći položaj al još e može sam sjedit ruši seuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11390
4.1.2010 12:59:07   
Anoniman
takodje,malo ga stavim 5min.stavim jastucice al on leti naprjed ne sa strane da se rusi tako da stavim izmedju noni ili ga drzim rukom.Ma i mi sve trpamo zivouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11391
4.1.2010 13:02:08   
marinčii
ma matej od drugog mjeseca trpa ruke u usta a evo zubića još nema,a sad oće mene da ugrize,ja ga držim a on me pokušava ugrist za vratuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11392
4.1.2010 13:09:05   
Anoniman
ma sve istomi smo u fazi sada kada smo radoznali cupa stoljnake ,igracke jadni mede da znaju pricat pobjegi bi od njega sta im radeuser posted image kad drzim daljinski,tel.on meni cupa iz ruku ma sve ga sada zanima.Bas je zanimljivuser posted image user posted image
Jojj,sutra boca i moram pitat dal smijem ga sunetit posle vakc.i kada kontala sam ovaj mjesec nemas pojma koja mi je briga bojim se da se nepovrijedi jer je sada jaki,i veliki.Okrece se vrti,na tibu pa cak se hvata dole za cunu kad ga presvlacim carapice svlaci.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11393
4.1.2010 13:16:35   
marinčii
sretno sutra na boci da ga puno ne boli,a i matej neki dan izuo čarapicu i utrpo u usta ma umrla sam mu od smijeha,ma baš su svakim danom sve zanimljiviji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11394
4.1.2010 14:25:55   
Sonja
haj drage mame i jos draze bebeuser posted image
svasta se nesto izdesavalo dok me nije bilo..al mi je zao sto ne mogu sve procitati jer sam u zurbi..
cestitam sve sto se ima cestitati i sa zakasnjenjem

zanima me do koliko sati ujutro spava vasa beba od 7-8 mjeseci????
adin vec vise od mjesec dana spava do pola 10h ujutro pa reko da pitam jel to on prava spavalica ili to tako bebe inace radeuser posted image
moram se pohvaliti da Adin znam kad mu pjevam djiha djiha on se sam ono mrda, zna nabacit 5 kad mu kazem i da mi da pistic user posted image i kad mu kazem zdravo on pruzi rukicu...dusa moja slatka..
pusa svimaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11395
4.1.2010 14:34:03   
Ella_H
Poz mamice i bebe..Kako ste mi?
Ammar je dobro pajki li pajki, rucka po malo, dobar je
Ljubim sve vase bebe i radujem se novim odrastanjima i manifetlucima
hehehe neljutite se za takozvane n. god,rodjedancici itd itd ja to neslavim
i necestitam jer za tim nema potrebe ali svakoj od vas zelim dobro kao i sebi
nebila bila to sto jesam da tako nemislim...
Starijeg smo pokusali odvesti u njegov krevet i hmm nije nam islo od ruke
nikako hehe nema veze kad se ozeni ici ce u svoju sobu...
Pusa velika za sve

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11396
4.1.2010 14:47:48   
mojbebac
mi smo se opet jutros probudili u sest, izgleda da nam je to sada postalo normalno, ali posto zaspe oko sedam, dobro je ..... mada bi mama volila da moze do sedam, ali sta je tu je ..... ne smijem se zaliti ..... sad evo cekam da se bebac probudi, pa da rucamo, danas su nam na meniju rizine pahuljice ...... user posted image  koje jako voli ..... pusa svim bebarama i mamicama ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11397
4.1.2010 16:41:25   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

marinci  ne  rece  mi  u  kom  si  kvartu i  znas  li kakvu  tetu  cuvalicu  dobru ili  ikoga  pouzdanog
ej draga ja sam na balinovcu preko puta bevande,a neznam ti za tetu čuvalicu ,al ako šta čujem javim ti,..a zašto ne daješ gluten?ja sam kontala počet kad navrši 6 mjeseci 

ooo  pa  fino..  mi  smo na B.Brijegu iznad stadiona  hahhaha....eto kad  bude  fino  vrijeme  i  malo  otopli  nađemo  se  na  pola  puta  u  setnji  ili nam  dođite  na  utakmicu  da  navijamo..hehhehe e bravo  javi  ako  koga  znas  za cuvanje.
Andrej  rekoh  jede  sve  bez  glutena, a  vec  mi  je  tesko  mu  mijenjati da  bude   raznovrsno i  naci  hranu  i sve one  kasice  sto se  mute  ili  gotove  bez,  ima  samo  hipa  ali  nigdje  ga  nema  kupit.  Tako  mi  savjetovala  pedijatrica  Dr. Sandrk  da  ga  sto  duze dojim i  gluten i  mlijeko  sto  kasnije  uvodim...zato  jer  mi je  kao  mali iamo  neki  crveni  osip  po  licu, bilo  je  tema i ovdje  mislim  da  su ga skoro  svi  imali, u  mene  nema  celijaklije  u obitelji,  jedini  rinitisa  i ostalih alergija,  prasina,penicilin  isl. pa  je  ona rekla    da  je  mali  sklon  alergijama  i  da  cekamo  da  mu probava  sto  bolje  sazrije  da  ga  ne  zeznemo  za  cijeli  zivot, i  u pravu  je  lakse  mu  je  sad  malo  se  strpiti  i  kasnije  probati  nego  nedaj  boze  cijeli  zivot  probleme  imati,  jer  navodno  bilo  koja  alergija da  je  u  obitelji  ne  mora  biti  celijakija  dijete  moze  povuci na  neku  desetu  alergiju,  i  smatra  se   da  je  sklon alergijama..no  mislim  mu  i  ja  sad pocet  davat pomalo

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11398
4.1.2010 16:44:52   
Anoniman
Cao, evo da javim da je danas dolazila teta cuvalica i sve je proteklo uredu, mislim jos je lako jer sam i ja u kuci, ali najbitnije mi je da od prve sekunde A zeli da se druzi sa njom, ne place i ne bjezi od nje, pa idemo polako dan za danomuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11399
4.1.2010 16:47:01   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
superrr
nadam se da ce se uskoro bas priviknuti na njuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  454 455 [456] 457 458   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *