|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  467 468 [469] 470 471   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.1.2010 18:08:40   
nikita
hej generacijo,
mi smo hB dobro, mamin djecak pravo slusa...
mene svaki dan boli stomak, nadam se da je unutra sve ok, sutra cu zvati gin-a da se narucim za pregled...
Procitah da pisete o sooru, ja sam vidjela bijelo na jeziku bebe i nisam uopce znala da su to gljivice pa nisam nicim ni cistila i kad smo otisli na kontrolu dala mi je pedijatrica nistatin kapi i njima sam tjedan dana cistila bebna usta i hB proslo je..mozda se one mogu uzeti i bez recepta pa ako vam imaju djecica kupite ih i 6 X na dan po 10 kapi na sterilnu gazu i cistite i desni i jezik i proci ce...
mateju sretan mali roćkas

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11701
10.1.2010 18:44:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

I moja ima bijelo po jeziku, ali ja kontam da je to od mlijeka, nije mi palo napamet to cistiti, jel vi to radite prevencije radiuser posted image A ne boli ni nju, niti mene bradavice pa ipak kontam da nije to to 

neznam kod,nas je mery to bila po jeziku krupica,ja nisam imala pojma kontala od hrane i zapustila djete ono non stop plakalo,kad sam ga odvela pediiat.rekla da namocimo gazu u prokuhanu vodu stavimo sode bikarbone,i sterilnu gazu i  jezik ocistit.Isprva nisam smjela strah me bilo,dosla mi jetrva pomogla prvi put.Posle ja sam sama,nadam se da nije krupica,i ja bi ti savjetovala da polako joj ocistis .
Gazu na prst  i ocisti  neka ti tm.pomogne i ocistiuser posted image .I da poslije imas kapi haman i gel nama dali nistantin na jezik zakapas,a gel na cucu stavit .
Marinci hebemu,vise zubice bas mi je zao da vise niknu da vas nemuceuser posted image
Anel je dobar dok,spava user posted image odsapava pola sata i cim oko,progleda kmeci ide nosanje tako 4.sata umori se i zaspi.I tako,nama dan za danom prolazi.
Bambi,ljubi nam Eminauser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.1.2010 18:49:48 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 11702
10.1.2010 19:15:34   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutro!
iv@ncice, ma moja u zadnje vrijeme cesto od pola noci spava sa nama u krevetu, sto rece škorpija mi se skupimo ko sardine a ona se razbaskari, ma bas je mala zazalicauser posted image , ali me ne povlaci za majicu, bas je ja tjeram da dojiuser posted image , ja sve kontam da je dijete pametno pa se samo odvikava kako rasteuser posted image , dadada, ma ne brini se - locirat ce Andrej kad zatreba (.)(.)user posted image
Evo mi spavali do pola 9, a jucer ona kisa pa smo vazdan spavaliuser posted image

i  mi  ti  tako  spavamo..ne mogu  vise  da  ga  prenosim,  pa   ti zajedno  zaspemo,  a  i  o  je  tako    bio  jedno  vrijeme-..skroz  smanjio  doljenje,  kontam  ja evo  odvikava  se  sam,   ali  opet se  vratio  na  staro  zadnjih  noci....
cestitamo mateju 6 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image -evo  mu  igrackauser posted image user posted image    i  nek  ti  puno  doji  nocas  hehheeh

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11703
10.1.2010 19:21:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: nikita

hej generacijo,
mi smo hB dobro, mamin djecak pravo slusa...
mene svaki dan boli stomak, nadam se da je unutra sve ok, sutra cu zvati gin-a da se narucim za pregled...
Procitah da pisete o sooru, ja sam vidjela bijelo na jeziku bebe i nisam uopce znala da su to gljivice pa nisam nicim ni cistila i kad smo otisli na kontrolu dala mi je pedijatrica nistatin kapi i njima sam tjedan dana cistila bebna usta i hB proslo je..mozda se one mogu uzeti i bez recepta pa ako vam imaju djecica kupite ih i 6 X na dan po 10 kapi na sterilnu gazu i cistite i desni i jezik i proci ce...
mateju sretan mali roćkas

mi smo 3 puta prosli terapiju nistatinom, pa borax glicerin pa soda bikarbona, i nista jos nije pomoglo:(( borimo se vec vise od 2 mjeseca i stalno se krupica vraca

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 11704
10.1.2010 19:25:58   
noaa
teacher75 mojoj bebi nije pomagao nistatin i onda nam je teta u apoteci dala Daktanol proizvodi srbija u tubi je kao kaladont,jednom namazala i nikad se nije vratilouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11705
10.1.2010 19:39:50   
salmy
Joj drage zene pomozite!!!!!!! znam da ima tema oko uspavljivanja bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj bebi nece da zspe dok ga ne uljuljamo.........samo sto ga spustim u krevet oci ko "fildjani"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sto je najgore cesto spava sa nama u krevetu!!!!!!!!!! iste sekunde se smiri........KAKO DA GA ODVIKNEM OD LJULJANJA??????

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11706
10.1.2010 20:16:08   
Anoniman
salmy, koliko je bebici, mislim ako moze da puze ili tako nesto da je pustis da se sama umori i da vidis kako onda spavaju, tako ja moju pokusavam uspavati i kad nece onda je opet pustim da se igra i poslije sama kloneuser posted image , a jesi probala da legnes pored bebice pa da ga malo milujes bez ljuljanja, probaj nesto i odviknuce se, ali ne moze preko noci.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 11707
10.1.2010 20:19:57   
marinčii
cestitamo mateju 6 mj. -evo mu igracka i nek ti puno doji nocas hehheeh
hvala draga,i da dugo ,dugo doji,uf koja je briga kad nećeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11708
10.1.2010 20:28:34   
Anoniman
E, sto me ova mala zeza, svaki cas mi iskljucuje racunaruser posted image , sta god radim ona bi da prestanem i da bude ona centar svijeta, kad razgovaram s nekim preko tel. ona pali muziku ili vristi da ja ne mogu pricati, tako mala a tako mudrauser posted image , kakvi su vasi nestasluciuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11709
10.1.2010 20:34:38   
salmy
IZVORNA PORUKA: sahara

salmy, koliko je bebici, mislim ako moze da puze ili tako nesto da je pustis da se sama umori i da vidis kako onda spavaju, tako ja moju pokusavam uspavati i kad nece onda je opet pustim da se igra i poslije sama kloneuser posted image , a jesi probala da legnes pored bebice pa da ga malo milujes bez ljuljanja, probaj nesto i odviknuce se, ali ne moze preko noci.
Mi smo jos mali (2 mj. i 10 danauser posted image )znam da treba vremena za odvikavanje .......vjerovatno je jos mali pa nekako privrzen.Nekad imam osjecaj da ga je strah samoguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11710
10.1.2010 20:37:25   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma nije ga strah bona, meni je tad bilo najlakse je uspavati, nahranim je i spustim i odmah zaspi, a to sto si ga naucila nemoj sad njega krivitiuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 11711
10.1.2010 20:38:15   
Anoniman
nemoj njega...krivi mamuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11712
10.1.2010 20:43:49   
salmy
Prije bih rekla tatu.................naucio je bebija na ruke,noge,glavu.......ali kad nema tate...............Mama kolo vodi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image uh tesko brate dragi pustiti ga da place!!!!!!!! izdrzim 5 min i user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11713
10.1.2010 20:50:44   
teacher75
mi Lanu od pocetka nismo navikli na nosanje i ljuljanje i sad je ljepota, da ne ureknem.fino sama zaspi u kreveticu, od nedavno cak nije ni u nasoj sobi, vec sama spava u spobi pored. naravno, vrata su otvorena i cujemo je kad se probudi da jede. onda odmah poslije sama zaspi. nekad kad je nervozna je malo milkim po licu i zaspi za par sekundi:))

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 11714
10.1.2010 21:11:30   
Meri29
Ti si sretna majka onda. Ja u potpunosti razumijem Salmy, moja Majda je ista user posted image Nije niko kriv sem mene, beba dosla tek, ja se ne odvajam od nje i normalno da je dijete naviklo da je neko pored nje. Valjda ce biti bolje user posted image
Nikita user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 11715
10.1.2010 21:19:36   
škorpija
moj user posted image  do otpilike 4. mjeseca je sam znao zaspati, jede i ja ga samo stavim u krevetić i on zaspe, e kad je počeo puzati, ja ga stavim u krevetić a on hop na sve 4, e kad je počeo da se diže, ja ga stavim u krevetć a on hop na noge i drži se za ogradicu, uglavnom uspavljivanje je misija nemoguća, moram ga držati u naruču dok ne zaspe i onda ga tek spustiti u krevetić.

i da vam se požalim, moj bebi kao da uopšte nije vezan za meneuser posted image , kad se mm vrati s posla on vrišti i plače kad ovaj ode da opere ruke, a ja maloprije došla iz kina, nije me bilo 4 sata i poželjela sam ga pravo, a on gledao nešto na tv-u, samo me pogleda i nastavi gledatiuser posted image , ma ni da mi se nasmije

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11716
10.1.2010 21:28:41   
iv@ncica
ma drage  moje..sve  je  to  do  beba  ..blago  vama koje  niste  morale  uciti  djecu  da  spavaju  ili  vam  djeca  bolje  spvaju  od  mog  bebija  i po  danu  i  noci,  onda  nemozete  znati   koja  je  to  muka....moj  se  rodio  da  nije znao  sto znaci  spavati..rodio  se  i  kad  su   mi  ga  stavili  na  stomak  nakon  sto  je  proplakao  oči  mu  ko  fildžani  i  tada  je  sve  razgledavao  kao  i  danas i  derao  se..uhhh  doktori i  seste  se  cudili..ono  sta  je  ovo...taj  nikad  pa  ni  danas  nije  htio  spavati..tako  da  ga  i  dan  danas    moram silom  skoro  odvuc  u  krevet.. ispocetka  ono  mala  beba  kazu  spava  24  sata na  dan  , a  moj  ne  zatvara  oci..grozno  u  neka  doba  placemo oboje, pa  onda   na  sve  nacine  sam  probala i  svako  spavanje  je  bio plac,, i  sad  je  naucio ali  je  to  pobuna, po  danu  sam  ga  pri je  morala u  lezaljci  uljuljati  ili  ga  vozAti u  kolicima,    sad  nema  vise  ljuljanja,  ali  legnem  pored  njega  i  stalno  ga  spustam  u  lezeci  polozaj..onda  se  vrti..vrtii,,vrti..i  samo  se  ugasi  od  umora...tako  i  dan  i  noc..jos  ti  je  on  mali  i  ne  zna..e  ovaj moj  sad   zna  i  nema   vise  ljuljanja  ali   moras smislit  drugi  nacin...i  polako  ce  se  on  naviknuti..kazu  da  bebi  do 6 mjeseci  nemozes  razmaziti..eto  ja  sam svog  ucila  redu,  nema  nosanja,  nema na  ruke..nema  ovog  onog..ali  sam  ga  moralja  uninati  u  lezi....sad  spava  2 puta  dnevno po  malo...i  kad  izbacimo  siku  morat  cu  ga  uciti  da  se  uspavljuje  sam  ovako moram   ici  s njim   jer  doji ,  ali  se  uspava  sam  ja  ga  ne  diram  vise  nekad  to  traje  jako  dugo...budemo na krevetu  mom  dok  doji  i   vrti see  i  vrtiiii   i  zaspe i  onda  ga  ubacim  u  krevetic..nikad  ne  zaspe  na  sisi,  ali  sta  cu  sad  uvodim  to da  nema  dojenja  pred  spavanje..ali  nemam pojma  sta  ce  onda  bit :)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.1.2010 21:33:20 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11717
10.1.2010 21:29:56   
Anoniman
škorpija, pa zna dijete da se ti provodis bez njegauser posted image user posted image , pa te ignorise laganouser posted image , a to sto si opisala za uspavljivanje isto i kod mene, samo sto ja sad zaspim s njom kad je uspavljujemuser posted image , moja bas vezana za mene, ozbiljno, bojim se kako cu na posaouser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11718
10.1.2010 21:32:17   
škorpija
e pa jedino to me tješiuser posted image , kad krenem na posao on će meni mahati na raszanku a ne plakati, samo se bojim da ne zavoli tetu više od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11719
10.1.2010 21:33:04   
škorpija
a ivančica čula sam da ima takve djece koja mrze spavati, nek ti je bog na pomoćiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11720
10.1.2010 21:39:35   
iv@ncica
uhh   šuti..kad  mi  neko  kaze  spava  ko  beba  ja  fraz  dobijem..pa  kad  mu  objasnim  kako  to  beba  spava  covjek  se  zamisli  hehhehehe...uh  i  ja  se  bojim  kako  ču  na  posao...joojjjj..ali  vec  su  mi  produzili  porodiljno  i jos   cu  odmor  iskoristiti...  ma  moj  bebi  je  dobar  samo  nam  je  od  rođenja  problem  spavanje  ..uhhh  a  to  bebe  vecinom  rade...sve  osim  moje...groznooo..evo  zaspao  je  malo  prije  9  i   sad  ocekujem  za  jedno  bar  1  sat  pocetak  vesele   noci..to  nam  je  najduzi period  spavanja   u  ova  doba  ako  je  sve ok..i kazu   kako   bebe  koje  doje  i  ne  spavaju  dotjeraju  majku  u  liniju..e  vala   ja  bi imala  20 grama d a je  tako..hahahha-...ja  ne  znam  kad  stignem  napraviti  i  jesti..jos  kad  si stalno  sam..  oooo  :)))),  ali  narast  ce  nase  bebe  i   poci  na  faklutet   hahahhahaha  ..a aa  mame  u  zivot  :))))  jednom

< Poruku je uredio iv@ncica -- 10.1.2010 21:40:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11721
10.1.2010 21:46:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ma drage  moje..sve  je  to  do  beba  ..blago  vama koje  niste  morale  uciti  djecu  da  spavaju  ili  vam  djeca  bolje  spvaju  od  mog  bebija  i po  danu  i  noci,  onda  nemozete  znati   koja  je  to  muka....moj  se  rodio  da  nije znao  sto znaci  spavati..rodio  se  i  kad  su   mi  ga  stavili  na  stomak  nakon  sto  je  proplakao  oči  mu  ko  fildžani  i  tada  je  sve  razgledavao  kao  i  danas i  derao  se..uhhh  doktori i  seste  se  cudili..ono  sta  je  ovo...taj  nikad  pa  ni  danas  nije  htio  spavati..tako  da  ga  i  dan  danas    moram silom  skoro  odvuc  u  krevet.. ispocetka  ono  mala  beba  kazu  spava  24  sata na  dan  , a  moj  ne  zatvara  oci..grozno  u  neka  doba  placemo oboje, pa  onda   na  sve  nacine  sam  probala i  svako  spavanje  je  bio plac,, i  sad  je  naucio ali  je  to  pobuna, po  danu  sam  ga  pri je  morala u  lezaljci  uljuljati  ili  ga  vozAti u  kolicima,    sad  nema  vise  ljuljanja,  ali  legnem  pored  njega  i  stalno  ga  spustam  u  lezeci  polozaj..onda  se  vrti..vrtii,,vrti..i  samo  se  ugasi  od  umora...tako  i  dan  i  noc..jos  ti  je  on  mali  i  ne  zna..e  ovaj moj  sad   zna  i  nema   vise  ljuljanja  ali   moras smislit  drugi  nacin...i  polako  ce  se  on  naviknuti..kazu  da  bebi  do 6 mjeseci  nemozes  razmaziti..eto  ja  sam svog  ucila  redu,  nema  nosanja,  nema na  ruke..nema  ovog  onog..ali  sam  ga  moralja  uninati  u  lezi....sad  spava  2 puta  dnevno po  malo...i  kad  izbacimo  siku  morat  cu  ga  uciti  da  se  uspavljuje  sam  ovako moram   ici  s njim   jer  doji ,  ali  se  uspava  sam  ja  ga  ne  diram  vise  nekad  to  traje  jako  dugo...budemo na krevetu  mom  dok  doji  i   vrti see  i  vrtiiii   i  zaspe i  onda  ga  ubacim  u  krevetic..nikad  ne  zaspe  na  sisi,  ali  sta  cu  sad  uvodim  to da  nema  dojenja  pred  spavanje..ali  nemam pojma  sta  ce  onda  bit :)))

Moja Lana je valjda na mm koji je velika spavalica. kad se tek rodila znala je stalno spavati pa smo je morali buditi da doji svaka 3-4 sata inace ne bi ni dojila vjerovatno i to bi je jedva probudili toliko je cvrsto spavala. sad uglavnom navecer zaspi oko 9-10 i probudi se da jede tek oko 5-6 pa nastavimo do 8-9, doji malo se poigramo i onda ponekad odspavamo jos jednu turu do 11. preko dana slabije spava i to joj se nikad ne zna, nekad skoro nikako a nekad prespava pola dana. u zadnje vrijeme je malo nervozna pred spavanj i kenjka, malo je pronosam,minutu-dvije, uvalim nekako cucu, stavim u krevetic i milkim po licu, nekad pjevusim i zaspi za najvise 5 minuta. nadam se da ce i dalje ostati ovako, bila bih presretna!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11722
10.1.2010 21:49:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

uhh   šuti..kad  mi  neko  kaze  spava  ko  beba  ja  fraz  dobijem..pa  kad  mu  objasnim  kako  to  beba  spava  covjek  se  zamisli  hehhehehe...uh  i  ja  se  bojim  kako  ču  na  posao...joojjjj..ali  vec  su  mi  produzili  porodiljno  i jos   cu  odmor  iskoristiti...  ma  moj  bebi  je  dobar  samo  nam  je  od  rođenja  problem  spavanje  ..uhhh  a  to  bebe  vecinom  rade...sve  osim  moje...groznooo..evo  zaspao  je  malo  prije  9  i   sad  ocekujem  za  jedno  bar  1  sat  pocetak  vesele   noci..to  nam  je  najduzi period  spavanja   u  ova  doba  ako  je  sve ok..i kazu   kako   bebe  koje  doje  i  ne  spavaju  dotjeraju  majku  u  liniju..e  vala   ja  bi imala  20 grama d a je  tako..hahahha-...ja  ne  znam  kad  stignem  napraviti  i  jesti..jos  kad  si stalno  sam..  oooo  :)))),  ali  narast  ce  nase  bebe  i   poci  na  faklutet   hahahhahaha  ..a aa  mame  u  zivot  :))))  jednom

zato je kod mene suprotno pa sam se nakon poroda udebljala 4kg (za ova 3 mjeseca), a kad sam tek rodila bila super, nisam imala ni 1 kg viska

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11723
10.1.2010 21:52:53   
iv@ncica
znam  meni  nakon  poroda  ostala  4  kg..haj  kontam  lako  cu  ja  to..umjesto  dolje  i  ja  gore  jos  4,  ali  nisam  isla  vise,  sad  sam  spala 2  ..bitno  je  da  nisam  za  ove praznike  nagurala  vise..a  nemam  pojma  kako,  po  svoj  logici  trebala  bi  ici  dolje..  nekako  sad  se  vracam  sebi..jedem  ko  i  prije..bvaljda  se  i  ovo dojenje  smanjuje  pa  automatski  i  organizam  se  prilagođava  ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 11724
10.1.2010 21:55:14   
reallove
Da i mi malo virnemo ovdje..Umorni smo ali hB sve je ok..cestitamo sve rodjendane,zubice,sve sve...pozdravljamo vas puno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 11725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  467 468 [469] 470 471   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  467 468 [469] 470 471   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *