|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.1.2010 8:06:38   
delly
pozdrav svim user posted image malim i velikim . mame jeste naspavane. ? evo ja ustala pijem kaficu i malo na forumima citkam nesto ,mala spava jos user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12201
18.1.2010 8:37:02   
marinčii
jutro generaciji,mi jučer bili kod mm-ovih cijeli dan pa  nismo stigli pisati,noć je prošla dobro s dva buđenja ,odspavali do 7 evo sad se ko igra sam dokad će neznamuser posted image ,jučer je matej rekao tata ,uf niko sretniji od mm koda je neznam šta uradiouser posted image ,zubić ne mrda više izvirio i koda je stao rastiuser posted image
puse svim bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12202
18.1.2010 8:42:33   
ena23
Jutro generacijo. Ja evo poranila, zoru prevarila, mali jos uvjek spava a ja cekam tetu cuvalicu user posted image dolazi danas da se prviknemo malo... vracam se na posao 1.02. user posted image
bambi, nunny dobrodosle na ovu temu, istina, ja nisam bila mnogo aktivna na njoj ali virim ja stalno sta se desava sa generacijom.
Ja ne smjem pisati koliko moj emir spava, ureci cu ga, ali u zadnje vrjeme poceo puno stenjati u snu i onda oko 7 ujutru pudne, da prostite, da se i mm i ja probudimo (pajkimo svi skupa)user posted image i onda nastavi ko beba, sto bi se reklo...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12203
18.1.2010 8:44:45   
mamaajna
zeno jeli moras tako rano poceti raditi,pa on je stariji od moje Iman 1mjesec,on je bebiccccaaaaaaaaa

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 12204
18.1.2010 8:48:32   
marinčii
Mom Andreju je danas 10 mjeseci
čestitamo velikom dečku rođendan,malo kasnimo al nije nas jučer bilo pa eto bolje ikad nego nikaduser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12205
18.1.2010 8:55:00   
marinčii
i da se zahvalimo svima na čestitkama za prvi zubić,user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12206
18.1.2010 9:08:59   
delly
marinci ma odlicno za tatauser posted image user posted image
ena 23 jel moras tako rano na posao ? user posted image moram ti reci da si hrabra jako sto mozes da ostavis djete sa nekim pogotovo sto je ni 5 mj sada ja bome samo muzu mogu da djete ostavim,avako kad trebam na frizuru ili na terapije mm mora uzeti slobodno ,nemogu ni mami ni svekrvi da je ostavim samo njemu . user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12207
18.1.2010 9:25:40   
marinčii
marinci ma odlicno za tata
hvala draga,mada sam se nadala da će prvo biti mama al eto dobro
ena23 baš mi je žao da moraš taklo brzo na posao,ne mogu ni zamisliti kako ti je,drži seuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12208
18.1.2010 9:27:58   
delly
marinci i moja brblja mamama tata ali najvise gagaga mozda zato jer me mm tepa gaga a mozda jer se igrauser posted image ali pravo znacenje yj da oni znaju sta kazu dolazi tek nakon1. godineuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12209
18.1.2010 9:44:41   
marinčii
pravo znacenje yj da oni znaju sta kazu dolazi tek nakon1. godine
da to znam,al eto opet ono slatko čuti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12210
18.1.2010 10:01:33   
Hanady RR
Dobro juto mile moje...

evo mi smo budne i vesele...farah je spavala vjerovali ili ne i nije se noćaš niti jednom zaplakala...ja sev ustajala da vidim jel diše. MM mi pao od smijeha, kaže ti il ustaješ što plače pa kukaš kako nespavaš a kad djete spava ti Boga miliš da počne plakatuser posted image . Al zaista od kako se rodil ovo mi je prva noć da nisma imala obaveze prema njoj tokom noći. Eto čak nije ni preživljavala to bušenje ušiju i gužvu po kući....

Moja farah odavno zove babo i mama i nekako bez obzira što kažu da djeca tek nakon 1, godine znaju šta su rekla mi nju kad pitamo gdje je mama ona gleda u mene i smije se, a kad je pitamo fje je babo ide njemu. I kad on sa posla ulazi u kuću obavezno kaže, baba, baba...i smije se.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12211
18.1.2010 10:07:06   
delly
drago mi ja za spavanje e da ti tako hoce od sad nadalje lijepo da spava user posted image user posted image kakvo busenje usiju nisam skontala . vidim imas dvije curice kako lijepo user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12212
18.1.2010 10:09:54   
anidla
drage moje mame....

danas smo otisli na drugu vakcinu (ona sa dva mjeseca) kod doktorice Vukovic....vratila nas je jer Noa ima 3 kvrzice na vratu i moramo uraditi ultrazvuk vrata a rekla je da ne bi bilo na odmet i abdomena....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

udebljao se 600 gr za mjesec i 6 dana...doktorica kaze da je to ok, ali meni se cini skroz malo jer je to od rodjenja ukupno 1200 sto se udebljao.....

bas sam nikakva....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12213
18.1.2010 10:14:39   
delly
draga moja kakve kvrzice jeli rekla kakve su i kad idete na kontrolu odma danas ili ???
to za kilazu se nesikiraj ako je ok onda je ok ona bi rekla da je malo ,.nemoj da se brines toliko oko toga ,ako beba neplace a lijepo jede onda se nesikiraj nije gladna .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12214
18.1.2010 10:17:58   
sweet BaBy
Jutro drage moje.

Anidla bas mi je zaouser posted image Moze biti da upravo zbog toga dovoljno ne jede. Mada mislim da je to ok sto je dobio 600gr.
Moja user posted image je za 45dana dobila samo 400gr user posted image i onda smo morali uvesti dohranu.
Ali je vazno da je user posted image zdrava.

znas li mozda Anidla jesu li poceli davati vakcine utorkom i cetvrtkom u 2. smjeni?

user posted image user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12215
18.1.2010 10:21:18   
anidla
ma te kvrzice smo mi nasli prije nekih 15-tak dana i odmah smo ga odveli kod doktorice...nalaz uho, grlo nos je bio uredan pa je doktorica rekla da uradimo nalaz krvi...nalaz je onako...limfociti poviseni, ali nije anemican tako da je doktorica te kvrzice povezala sa nekom virozom...nije mu htjela dati antibiotike jer nije bilo previse potrebe i rekla da nalaz krvi ponovimo za mjesec i po....danas kad smo ga odveli na kontrolu, rekla je da ga ipak odvedemo na ultrazvuk da budemo sigurni sta je....tad mi se opet onaj osjecaj vratio u meni...toliko sam se prepala....

Noa jede fino, svaka dva i pol do tri sata jede 90 ml a nekad 120 (rijetkooo)....navece puno spava...sinoc je zaspao u pola 8 a ustao jutros u 4 da jede..preko dana slabo spava, nervozniji je i ima vise stolice nego inace.....

ma bas sam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12216
18.1.2010 10:25:03   
škorpija
anidla draga biće to akobogda sve u redu, sjećam se da su i druge forumašice govorile da su nalazile takve kvržice i da je u pitanju bilo masno tkivo, znači ništa opasno. ja vjerujem da je to i kod vas slučaj.
držim vam fige da sve bude ok

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12217
18.1.2010 10:28:01   
anidla
hvala draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja iskreno ne primjetim na njemu nista neubicajeno....ali dodirnuti te kvrzice na vratu bebe od dva mjeseca mi je bas user posted image najgore je sto ne znam sta je....zato moram danas pod hitno da ga odvedem jer ne mogu biti mirna dok ne vidimo o cemu se radi.....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12218
18.1.2010 10:33:04   
škorpija
i najbolje da ga odvedeš i da saznaš što prije šta je, ipak je on maja bebica. ljubimo vas

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12219
18.1.2010 10:35:48   
delly
ma nece biti nista,mogu da shvatim tvoju nervozu i zao mi je sto se to tako desilo da su dosle te kvrzice ma vidjeti ces da nije nista opasno samo polako i zelim ti svu srecu svijeta i ljubi bebu i nesikiraj se nije nista . a to sto spava kuc kuc od drvo neka spava , i moja je tako po danu kenjkava kako ja njoj kazem ali proce to jos malo kad pocne da se igraju :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12220
18.1.2010 10:40:15   
dafri
anidla nadam se da će sve biti ok,ali bolje je provjeriti pa ćeš biti mirna

sretan mali rođendan andreju,mateju zubić kao i bušenje ušiju maloj curiciuser posted image
Una još ništa ne govori razgovjetno osim što vrišti dobar dio danauser posted image user posted image ,ja sam nešto nikakva,neki dan ofarbala svoju plavu kosu koju nosim godinama u smeđe,sad sam ko g...

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12221
18.1.2010 10:46:38   
anidla
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

Jutro drage moje.

Anidla bas mi je zaouser posted image Moze biti da upravo zbog toga dovoljno ne jede. Mada mislim da je to ok sto je dobio 600gr.
Moja user posted image je za 45dana dobila samo 400gr user posted image i onda smo morali uvesti dohranu.
Ali je vazno da je user posted image zdrava.

znas li mozda Anidla jesu li poceli davati vakcine utorkom i cetvrtkom u 2. smjeni?

tek sa vidjeh da si pisala, sorry user posted image
ja nikad ne idem u drugu smjenu, tako da mi je zao sto ti ne znam odgovoriti....mi idemo kod r. Vukovic uvijek u prvu....nije strasna ni guzva....

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 12222
18.1.2010 11:06:34   
Anoniman
jutroo nemam kad citat moramo se spremat da vas pozz,brzinski.
Mi smo sinoc ko fol zaspali oko 22.i usta on oko 22.15.i zaspo tek u 00.00.uff
ljubimo vas punooo

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 12223
18.1.2010 11:08:11   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Sonja

a draga...u koji ce vrtic??
hocemol mi prije tog tvog posla na kaficu???
ja vas zelilaaaa

Hocemo vala, mozemo i same, barem do Omege na kaficu.
Cucemo se, pozelila sam i ja vas dvoje, doduse Adina malo vise. user posted image
A Zarica ce u Poletarac, onaj vrtic na Slatini, kod poste.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12224
18.1.2010 11:09:02   
noaa
felix stetno,nadamo se da nece boliti pile majouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *