|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.2.2010 11:02:51   
Nejrica
Pozz svima!Slatki mali rodjendani bas cesti ovih dana...zato sa srecom Antoniouser posted image user posted image !
Ja sam totalno nenaspavana,Kerim se nocas budio milion puta,pa zaista ne znam sta mu je,ja taman pomislim da je poceo bolje spavati,a onuser posted image Jos je i poranio u 7.Evo pijem litar kafe!
Felix  i kod nas je slican raspored bio do unazad mjesec,sada spava dva puta po sat ili 2,a navece zaspi oko 22-22:30.Ja njega sama kupam od 3 mjeseca,kad je muz kuci navece,on se 'kupa' sa nama,s obzirom da sve u radijusu od 2m bude mokro koliko on mlatara po vodi.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15701
17.2.2010 11:09:06   
Anoniman
Ja sam A kupala samo nocu ljeti a sada nekupam mi se pupamo ujutrouser posted image jer preko noci olade radijatori u neka doba,pa se bojim nahlade.
A kapicu nikad nestavljam od male nevoli ju smislit.
Kerim,mali zezi da nije do zubica,,A spava al se oko 4budio spava al cendra mozda je sta ruzno sanjao.
Sinoc mi se desilo da sam ustala izasna oko 2.da ga nahranim budio se i ja djete uze i vidim kod sebe ko flasu,i trazim ju neznam di sam ju sklonila ustvari nisam ju ni napravila,halucinirala samuser posted image to mi se samo desvalao kad je bi mali pa se stalno budio gladanuser posted image .I nista spustim ga i odem napravit flasu,ah reko ljudi moji sta mi bi!

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 15702
17.2.2010 11:12:16   
marinčii
mi imamo još jednu sad u utorak moramo ,uh već mi je muka...zadnji put mu kao planitrali dati obe al se doktorica ko predomislila bojala se da ga ne bude puno bolit pa ovu odgodili ,valjda će to proći dobro pa da odmorimo do godine dana

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15703
17.2.2010 11:41:46   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: felix

A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema goreuser posted image
Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna.
Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,(((
Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba
Sada ga sve zanima sto,nije za njega

ma bolje vam je da kasnije propuzu..vjeruj te mi..cim propuze..nema stajanja..uvijek su negdje u steti..meni leđa otpadose trceci za njim, moj zlocko. evo nocas se budio nekoliko puta i sjedi u kreveticu i baca cuce vani i onda se dera da dobavljam...poludila sam..a hocu da ga odviknem od nocnih dojenja..pa tako se sad patimo, ako ga prenesem sebi, automatski on sam nAđe sikuuser posted image uvuce se pod majicu hahah...pa tako deveramo vec nekoliko noci, tako da doji tek ujutro iza 5, pa ce mo polako i to skidati...po d anu ponekad trazi..vise mu je ja nudim, a vec ga odavno odvikavam da nema uspavljivanja sa sikom..pa smo to prevazisli mislim...kad se to svlada sve ostalo ide samo od sebe..odmah mu je manje zanimljiva kad nije sika uspavalica :)))user posted image
mi se jucer malo mačkarili..bio je dobrar..voli kostime hehehe..
a ja na posao 1.4..znaci veci nas oko tih doba pocinje raditiuser posted image

imenjaku Andreju, malom Antoniu i nasoj Noi - sretni rođđđendaniii evo vam poklonciciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15704
17.2.2010 11:50:29   
Nejrica
Joj prenosauser posted image A i ne bili kad smo aktivne 24h dnevno.Meni se desavalo da ga nahranim i on kasnije pocne kmecati,a ja ustanem da mu opet dam...skontam nije gladan,al skroz zaboravim da je vec jeo.
Ma hajde rastu zubi,al njegovo budjenje koje traje 4 mjeseca,hm...ne bih to ni s cim povezala.Ne bih rekla da mu trenutno ni jedan raste,ima i gornje i donje jedinice i dvojke.
Pa i kad ga kupam,to je najdalje do 7,upravo zbog noci,mada mi ne gasimo skroz grijanje,a sto se kape tice...pa on to ne da od 3 mjeseca,ma pravi je vrazic.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15705
17.2.2010 11:54:44   
delly
cestitamo i mi male rodendane user posted image user posted image user posted image user posted image
sta se radi , evo moja spava opet ,a ja se istrenirala sve mi noge drhteuser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15706
17.2.2010 11:56:51   
delly
mene zanima kolika vam je temp u boravku gdje beba boravi po danu a kolika je u sobi gdje spava??
mi malu kupamo u 7 sati navece i ide spavati u 22 sata u sobu gdje uopce negrijemo i gdje je minimum 18 stepeni a preko 20 nesmije da prede
u boravku mi je 21 pa do 23 stepena .

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15707
17.2.2010 12:01:51   
leona81
i ja cestitam male rodjendane i pozdravljam mame, nama je danas 3 mjeseca:) mi sinoc nismo nikako mogli zaspati od 23 30 do 2 30...imamo taj period koji nam je krizan a mama i tata crkose...grcevi nisu, jela je nekoliko puta u ta 3 sata, presvucena, cista, divna a dere se ko luda...valjda nisu vec zubi iako sve stavlja usta a  bali vec mjesec dana nenormalno, stavljam joj siperak jer joj inace sve bude mokro?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15708
17.2.2010 12:10:10   
škorpija
Sretna 11-mjesečnica drugu Andreju i 8-mjesečnica drugu Antoniu (joj evo me ko na sjednici CK saveza komunistauser posted image , drug ovaj drug onaj)

pliiiz nemojte mijenjati nickove, sahara je samo promijenila avatar pa sam još uvijek user posted image

Enisa, ma to ja samo kukam dami bude lakše, ali hvala bogu da ima i ta opcija i da ništa nije zabetonirano, ova godina će kažu biti kažu najgora do sad, posla nema i nekoliko mojih priajteljica je ostalo bez posla. sjećam se tebe kad si govorila isto što i aj sad, a aja sma kontala ma neću ja tako pričati, ja sma jaka, bla, bla, blauser posted image , e koja sma budala bilauser posted image .
Mia ma pusti dijete neka puže i dirauser posted image , ja jadinu ne dam da dira samo ono što je opasno za njega, ne valja djetetu ni previše ne,ne govoriti, to sam pročitala na temi djeca, pa se toga pridržavam, čitava kuća je njigaova igraonauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 15709
17.2.2010 12:11:57   
delly

IZVORNA PORUKA: leona81

i ja cestitam male rodjendane i pozdravljam mame, nama je danas 3 mjeseca:) mi sinoc nismo nikako mogli zaspati od 23 30 do 2 30...imamo taj period koji nam je krizan a mama i tata crkose...grcevi nisu, jela je nekoliko puta u ta 3 sata, presvucena, cista, divna a dere se ko luda...valjda nisu vec zubi iako sve stavlja usta a  bali vec mjesec dana nenormalno, stavljam joj siperak jer joj inace sve bude mokro?

3 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mojoj maloj niko zubic a nije imala ni 4 mj tako da ti je to moguce, a prije toga je i slinila i balila...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 15710
17.2.2010 12:30:08   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: delilah
noa i jest zensko ime , imam rodicu s takvim imenom ali vidjela sam da neko i muskima tako nadjeva ime a ima i NOEL.
nego da vas pitam , ja bi promijenila nick kako to da radim ??? user posted image

Po našem Noa je muško ime, ali je to danas postalo jedno od onih imena koja se daju i curicama i dečkima, tako da ovdje imamo i jednu slatku curicu Nou i slatkog malog dječaka Nou user posted image I kod nas je bila ta opcija imena za curicu user posted image

A za nick se moraš obratiti administratoru. Pitaj Višnju.

Mya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svejedno, i da je Noa curica vjerovatno bi se zvao Noa ili Nora a mozda i Nera user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15711
17.2.2010 12:37:07   
chuci
i moja slini i bali od 2 mjeseca, sve trpa u usta. nekad je valjda jako začeše pa se onda udara po bradi. Kad joj damo prst grize, ali zubića još ni na mapi.

htjela sam pitati kad su vaše bebe počele stavljati nogice u usta?

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15712
17.2.2010 12:37:43   
anidla
uh zaboravih ono nabitnije:

SRETNI MALI RODJENDANCICI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa dva dana kise i kaslje....danas je jos intenzivnije ali nema temperature, mame kako da reagujem? da li ga trebam odvest pedijatru? ne ide mi se po bolnicama ali zao mi ga je....nos nije zacepljen....i nije nervozan....

druga stvar, prijateljica mi je pocela kao kroz maglu da malo vidi svjetlost, pa evo svima nam je bar malo lakse u nadi da ce svaki dan biti bolje...jos uvijek se nikom ne javlja ali nam njen m javlja....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15713
17.2.2010 12:47:17   
delly
anidla nisam u toku s tim sa tvojom prijateljicom ali drago mi je da je bolje i nadam se da ce biti jos bolje.

moja je nedavno pocela stavljati noge u usta a carape si odavno skidauser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15714
17.2.2010 12:48:51   
noaa
anidla drago mi je za prijateljicu i nadam se da ce biti sve okuser posted image a kod mene je isti slucaj da je bila musko isto bi se zvala Noauser posted image user posted image user posted image bilo ih je sto su me odgovarali al ja sam ih u startu od.... rekla sam rodili ste svoje i dali im imena ovo je moje i bit ce Noauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15715
17.2.2010 12:50:42   
marinčii
anidla ajde drago mi je da je prijateljica bolje i nadam se da će što prije vidjeti svoju bebicu,
chuchi  M je oko 4 mjeseca kao počeo primjećivati i dizati nogice a sad ih stavlja u usta a što reče delilah odavno već izuva čarapice i onda ih naravno strpa u ustauser posted image ..
leona81 čestitamo mali rođendan

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15716
17.2.2010 12:51:41   
chuci
ja sam u časopisu bebe pročitala da je to normalno da bebe rade sa 6 mjeseci, a ova moja počla stavljati prije 10tak dana, pa reko da vidim kako druge bebe.
Možda ne smije?user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 15717
17.2.2010 12:53:07   
marinčii
Možda ne smije?
zašto ne bi smjela ,ma ne sekiraj svaka beba je drugačija i ako ona to može neka radiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 15718
17.2.2010 12:53:19   
anidla
Noa  salje pusu u obraz Noi user posted image meni ce se i drugo dijete ako bude curica zvati Noa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nego sta da radim za ovo kihanje i kasljanje, niko ne odgovara user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15719
17.2.2010 12:54:36   
anidla
IZVORNA PORUKA: delilah

anidla nisam u toku s tim sa tvojom prijateljicom ali drago mi je da je bolje i nadam se da ce biti jos bolje.

moja je nedavno pocela stavljati noge u usta a carape si odavno skidauser posted image

prijateljica se porodila na carski (rodila dvije zdrave djevojcice) a ona vise od tada nije vidjela...i to traje vec 5 dana...od jucer vidi malo kroz maglu user posted image nadamo se najboljem...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15720
17.2.2010 12:56:40   
delly

IZVORNA PORUKA: marinčii

Možda ne smije?
zašto ne bi smjela ,ma ne sekiraj svaka beba je drugačija i ako ona to može neka radiuser posted image user posted image

ma super neka radi sta ona hoce user posted image user posted image user posted image nemoj joj to uskracivati

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15721
17.2.2010 12:58:40   
chuci
ma nisam je ni sprječavala, ali pročitala članak o razvoju beba, pa reko da provjerim sa ženama.
Ova moja skine čarapicu i onda fino nonu u usta

< Poruku je uredio chuci -- 17.2.2010 13:00:59 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15722
17.2.2010 13:01:54   
rose 87
pozdrav svima da vam se i mi malo javimo,želimo sretne male rođ.user posted image user posted image user posted image ,
anidla stvarno mi je drago zbog tvoje prijateljice,baš me rastužila njena priča i hB da ide na boljeuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15723
17.2.2010 13:01:57   
sheri
pozdrav generaciji!
moja curica pajki, mama malo isla vanka, sama againuser posted image user posted image
mi smo nauciliu da poljubimo u obraz, puzanje naprijed usavrsili, jucer smo se podigli sami uz kaucuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 15724
17.2.2010 13:04:20   
Meri29
Evo malo da  mi pozdravimo mame i bebe, ustali smo davno, rucali, setali... svasta smo uradili od jutrosuser posted image
Cestitamo rodendancice, evo i pokloncica user posted image user posted image , unutra nije nista posebno, samo cokoladice user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 15725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *