|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.1.2011 13:09:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: dadada

to za muske (odrasle) moze biti pravo opasno...mislm na oljuskavice...mogu ostati impotentni...zato ja hocu andreja da zarazim tj. da preboluje...dok je jos mali
nisam znala,ja sam mislila da samo zaušnjaci mogu izazvat neplodnost kod muški,e sad kad pričate de mi pojasnite ja nikako skužituser posted image ,pa zar se ne cijepi protiv pljuskavice(mmr)ili su to neke druge vodene ospice,ja sam sve to pomješala

Vakcina se prima protiv ospica, a ovo su pljuskavice ili varicele ili vodene ospice.

Dadada, vidis li ti koliko razloga ima da se udruzimo????
(apetit/neapetit, djecija bolest, planinski zrak i tvoje poznavanje njemackog user posted image user posted image user posted image )

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3726
26.1.2011 13:10:14   
Hanady RR
dadada pobrkala si pljuskavice sa zaušnjacima....user posted image

Pljuskavice je bolje bolovati dok smo mlađi jer kad se odrsaste one budu ogromne...ko tanjir plitku jedna pljuskavica budeuser posted image user posted image user posted image

al nisu one opasne niti se nakon njih rade testovi koji se odnose na impotenciju i sterilitet što se nakon zaušnjaka kod osraslih mušakarac kao i onih malo većih dječaka radiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3727
26.1.2011 13:22:09   
marinčii
Vakcina se prima protiv ospica, a ovo su pljuskavice ili varicele ili vodene ospice.

aha,hvala na pojašnjenju,ja kontam pa čemu vakcina ako ipak svi dobiju te pljuskavice ili vodene ospice,zašto se zovu i te i te vodene ospiceuser posted image to me zbunilo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3728
26.1.2011 15:37:33   
Hannica
Sto ste se raspisale danas.user posted image Trebala bih uzet godisnji odmor da sve procitam,umjesto toga evo jedan grupni user posted image .user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3729
26.1.2011 16:11:46   
Anoniman
polupala loncice..definitivnouser posted image user posted image user posted image

sad je i meni lakse...ja citavo vrijeme kontam da A. odvedem kod T da se zaraziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3730
26.1.2011 16:28:48   
Anoniman
Meni vise nis jasno nije
evo je sad jeo uljevak sto mu je mm sinoc napravio...suh ko barut...od zamrznutog spinata...user posted image inace moj suprug stvarno dobro kuha...ne znam sta mu bi ...bas je...onako...ko da papir jedes...i to je pojeo...a ja kad napravim...onako fin, mekan, ukusan sa dosta sira...i friskim spinatom...mirise...nece da jede...ovaj sad izgleda ko fabricki...da vidit samo kako se reze i vadi...savrseno...ko na reklamiuser posted image user posted image user posted image

opet sam pod user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3731
26.1.2011 16:30:08   
Lady26
Hahahahahaha bojkotuje maminu kuhinju user posted image user posted image user posted image .....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3732
26.1.2011 16:35:29   
Anoniman
ociglednouser posted image user posted image user posted image user posted image

barem nece svojoj zeni govoriti da nije ko kod mame user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3733
26.1.2011 16:41:16   
R&T@
Tvoj A. kao da sam ga ja rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

Skontala sam sta mu je user posted image
Dijete ima osjetljiv nos, kao i ja.
Meni sve sto prejako mirise smrdi i ja to odbijemuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3734
26.1.2011 16:47:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Tvoj A. kao da sam ga ja rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bjAzite vas dvoje u 100 persinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3735
26.1.2011 17:01:01   
R&T@

ma bjAzite vas dvoje u 100 persinauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3736
26.1.2011 17:29:25   
Anoniman

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
gdje ovo nadje
moja svadbena torta je na sebi imala cika gliseuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3737
26.1.2011 17:35:03   
R&T@
To ja samo da se ne ljutis na mene i A. user posted image

Moze li i ovaj
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3738
26.1.2011 17:38:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image obozavam cika glse...nema daljeuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3739
26.1.2011 18:07:15   
koka i po
sto nam se generacija razgalamila user posted image .....
osjetljivi nosevi a mensecini i neke se pljuskavice spominju...
ko kad sve citam na preskake i ispala sam iz fola skroz...user posted image ...
kako stojite sa tutom ?
mom Seji je fora na njoj sjediti ...a jos nista u nju ne obavlja...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3740
26.1.2011 18:08:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

sto nam se generacija razgalamila user posted image .....
osjetljivi nosevi a mensecini i neke se pljuskavice spominju...
ko kad sve citam na preskake i ispala sam iz fola skroz...user posted image ...
kako stojite sa tutom ?
mom Seji je fora na njoj sjediti ...a jos nista u nju ne obavlja...

mi jos nismo poceli da je stavljamo na tutu al kontamo uskoro

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3741
26.1.2011 22:11:29   
Anoniman
nikola piski nekad u tutu,sam je donese,sjednem ga i popiski se,pljesce.. jucer mu se kakilo i otrco po tutu,cucno kraj nje i kakio.. cim treci mjesec dodje i malo otopli ja cu ga pocet ucit,sad mi jos hladno al on sam pokazuje zainteresiranost.. za anelka zloju maloguser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 3742
26.1.2011 22:22:43   
Anoniman
Cao, samo da javim da smo bili na vakcini, ona od 18 mjeseci, malo smo kasnili ali nije do nas, uglavnom nije ni trepnula, bila je hrabrauser posted image a sto je najvaznije hvala Bogu nema ni reakcija, i nadam se da nece ni biti, sad smo mirni do 5. godine bar sto se vakcina ticeuser posted image

Saljemo vam puseeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3743
26.1.2011 22:34:48   
Anoniman
znaci zavrsili steuser posted image user posted image user posted image ...hvala bogu...meni kamen ko stjena sa srca pao kada je ovu zadnju primio

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3744
27.1.2011 7:55:30   
Anoniman
odvela sam djecaka u vrtic,joj kako je jutros otrcao teti u zagrljaj ,malkice sam ljubomorna bilauser posted image napravila sam sebi kavu,u miru da je popijem i moram napisati seminarski, pa cu s mm u nabavku.. sinoc je djecak dobro spavao, jos uvijek se budi jednom,dvaput,popije caja i nastavi spavati,tako da to vise i ne racunam  u prava budjenja..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3745
27.1.2011 8:06:16   
Anoniman
Mi smo katastrofa spavali...svaki sat se budiouser posted image user posted image ...tako mi i treba kad sam sinoc N_N na muku prisjedala...Enisaaaaaa...izviniiiiiiiiiiiuser posted image user posted image ...necu vise nikad...majkemiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3746
27.1.2011 8:27:27   
tekja
dobro jutrouser posted image ...mislim da sam prva jutros, kad vidim jos ranoranilaca imauser posted image

sahara, blago vama, hB nema rakcija, pa da tako i ostane...nama tek predstoji u februaru, uh, vec mi je mukauser posted image

mi tutu ne koristimo, sam ponekad sjedne na nju, ali jos nema pojma za sta to sluziuser posted image ...misli da je dio igracaka...na ljeto idemo na odvikavanje...

dadada, zao mi je zbog lose noci, uh sta smo ih mi imali...sada je hB bolje, sto rece Marijana, budi se 1-2 malkice doji i za pet minuta je opet u dubokom snu, tako da je meni to odlicno, vala ne mora ni prespavati cijelu noc, spavanje je ionako precijenjenouser posted image user posted image
felix, Anelko je meden, cuvaaaaaj ga dobro...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3747
27.1.2011 10:16:30   
marinčii
jutrouser posted image ,mi smo dobro spavali samo jedno dojenje i odma nastavio spavati do 9 jutros,evo sad se kao igra al mene stalno zivka ,kad će više znat sam se igratuser posted image ja više izludi cijeli dan sam na poduuser posted image ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3748
27.1.2011 12:22:18   
Anoniman
dan
mi setali pa cemo posle da kupimo anelu auticuser posted image user posted image sto se gura mozda ga bude zanimao pa nas pusti na miru viseuser posted image (tjesimo se)
Pa cemo ici kod mame na veceru abd. dosao  mi tajo pozelila sam ga.
A. od jutros ko muha bez glaveuser posted image iz sobe u sobu dosadno mu.
Pusa svim od nas

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3749
27.1.2011 12:23:24   
Anoniman
sahara bravo za hrabricuuser posted image user posted image user posted image i nama je ta vakc.ostala javljaj nam se nadam se da nece biti ture abd.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *