Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
to za muske (odrasle) moze biti pravo opasno...mislm na oljuskavice...mogu ostati impotentni...zato ja hocu andreja da zarazim tj. da preboluje...dok je jos mali
nisam znala,ja sam mislila da samo zaušnjaci mogu izazvat neplodnost kod muški,e sad kad pričate de mi pojasnite ja nikako skužit ,pa zar se ne cijepi protiv pljuskavice(mmr)ili su to neke druge vodene ospice,ja sam sve to pomješala
Vakcina se prima protiv ospica, a ovo su pljuskavice ili varicele ili vodene ospice.
Dadada, vidis li ti koliko razloga ima da se udruzimo???? (apetit/neapetit, djecija bolest, planinski zrak i tvoje poznavanje njemackog )
Meni vise nis jasno nije evo je sad jeo uljevak sto mu je mm sinoc napravio...suh ko barut...od zamrznutog spinata... inace moj suprug stvarno dobro kuha...ne znam sta mu bi ...bas je...onako...ko da papir jedes...i to je pojeo...a ja kad napravim...onako fin, mekan, ukusan sa dosta sira...i friskim spinatom...mirise...nece da jede...ovaj sad izgleda ko fabricki...da vidit samo kako se reze i vadi...savrseno...ko na reklami
sto nam se generacija razgalamila ..... osjetljivi nosevi a mensecini i neke se pljuskavice spominju... ko kad sve citam na preskake i ispala sam iz fola skroz... ... kako stojite sa tutom ? mom Seji je fora na njoj sjediti ...a jos nista u nju ne obavlja...
sto nam se generacija razgalamila ..... osjetljivi nosevi a mensecini i neke se pljuskavice spominju... ko kad sve citam na preskake i ispala sam iz fola skroz... ... kako stojite sa tutom ? mom Seji je fora na njoj sjediti ...a jos nista u nju ne obavlja...
mi jos nismo poceli da je stavljamo na tutu al kontamo uskoro
nikola piski nekad u tutu,sam je donese,sjednem ga i popiski se,pljesce.. jucer mu se kakilo i otrco po tutu,cucno kraj nje i kakio.. cim treci mjesec dodje i malo otopli ja cu ga pocet ucit,sad mi jos hladno al on sam pokazuje zainteresiranost.. za anelka zloju malog
Cao, samo da javim da smo bili na vakcini, ona od 18 mjeseci, malo smo kasnili ali nije do nas, uglavnom nije ni trepnula, bila je hrabra a sto je najvaznije hvala Bogu nema ni reakcija, i nadam se da nece ni biti, sad smo mirni do 5. godine bar sto se vakcina tice
odvela sam djecaka u vrtic,joj kako je jutros otrcao teti u zagrljaj ,malkice sam ljubomorna bila napravila sam sebi kavu,u miru da je popijem i moram napisati seminarski, pa cu s mm u nabavku.. sinoc je djecak dobro spavao, jos uvijek se budi jednom,dvaput,popije caja i nastavi spavati,tako da to vise i ne racunam u prava budjenja..
Mi smo katastrofa spavali...svaki sat se budio ...tako mi i treba kad sam sinoc N_N na muku prisjedala...Enisaaaaaa...izviniiiiiiiiiii ...necu vise nikad...majkemi
dobro jutro ...mislim da sam prva jutros, kad vidim jos ranoranilaca ima
sahara, blago vama, hB nema rakcija, pa da tako i ostane...nama tek predstoji u februaru, uh, vec mi je muka
mi tutu ne koristimo, sam ponekad sjedne na nju, ali jos nema pojma za sta to sluzi ...misli da je dio igracaka...na ljeto idemo na odvikavanje...
dadada, zao mi je zbog lose noci, uh sta smo ih mi imali...sada je hB bolje, sto rece Marijana, budi se 1-2 malkice doji i za pet minuta je opet u dubokom snu, tako da je meni to odlicno, vala ne mora ni prespavati cijelu noc, spavanje je ionako precijenjeno felix, Anelko je meden, cuvaaaaaj ga dobro...
dan mi setali pa cemo posle da kupimo anelu autic sto se gura mozda ga bude zanimao pa nas pusti na miru vise (tjesimo se) Pa cemo ici kod mame na veceru abd. dosao mi tajo pozelila sam ga. A. od jutros ko muha bez glave iz sobe u sobu dosadno mu. Pusa svim od nas