|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.2.2011 22:58:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

veče ženice...
ja imama tremuuser posted image

za samo deset dana moje dijete puni dvije godine...sve me boli od razmišljanja i planiranja...al sveuser posted image

jao tebe nebi da ti je prvi a do sad si ih 5 uspjesno odradilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj noa meni vazda koda je prvi...
uopšte ne znam šta mi je...
evo me i glava konstantno boli...a šta radim zapisujem, dokupljujem, planiram...nisma normalna...

uh mama ko mama...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4176
2.2.2011 23:00:12   
Anoniman

veče ženice...

za samo deset dana moje dijete puni dvije godine...sve me boli od razmišljanja i planiranja...al sveuser posted image
a i ti si hasta...ma i tebi ce Mm sad skinuti temp.user posted image user posted image ...i tebe user posted image teta dadada da sto prije prodjeuser posted image ...tebe bolan operacija nije mogla sprijeciti da "dernecis" a sad mala temp. da te obori...ma daaaaaj

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 4177
2.2.2011 23:00:20   
new mama
IZVORNA PORUKA: Breskva

Evo šta vam bude sa djeteta kad ostavite na čuvanje svojoj rođenoj sestri
user posted image

Ma predivan jeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4178
2.2.2011 23:01:21   
new mama

veče ženice...

jao tebe nebi da ti je prvi a do sad si ih 5 uspjesno odradilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj noa meni vazda koda je prvi...
uopšte ne znam šta mi je...
evo me i glava konstantno boli...a šta radim zapisujem, dokupljujem, planiram...nisma normalna...

uh mama ko mama...user posted image user posted image user posted image

Ma Hanady sta je to za tebe,ma to ce sve biti bolje nego sto ocekujesuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 4179
2.2.2011 23:02:23   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image ni mm ni tm ne pomazu ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jos sve vijesti pregledala pa se bojim da nije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma daj...tebe se i user posted image bojiuser posted image user posted image ...sta ti jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4180
2.2.2011 23:03:56   
Hanady RR
hvala žene nadam se biće kako i planiram... ako bude i bolje od toga...e biće to dernek i po...

al valja ugajgulista malu i veliku raju u zimskom periodu...ako mi snjeg zapada ko poršle godine roknut ću se...porpade mi Ivkova slavauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 4181
2.2.2011 23:03:58   
muaaa
Kamenjarko moja ta je bilo hebemu misauser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4182
2.2.2011 23:05:12   
muaaa
Hanady no sikiriki munja si ti user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 4183
2.2.2011 23:07:52   
Anoniman
temperatura neka glupa do 37,9 pa ne znam jesam li dosla ili poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čajevi mi na nos izlaze popijem i neofen tu i tamo al nista se ne menja...samo da mi na pile ne pređeuser posted image ja joj nista ne mogu,,

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 4184
2.2.2011 23:10:38   
muaaa
noa probaj Lekadol+C on je super za ove gripice i hunjaviceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4185
2.2.2011 23:12:45   
Ella_H
Poz drage moje.
Hanady ne sekiram se ja za tebe nikad ti si super organizovana hehe.
Sto se tice mog maleckog i kako su ovo dozvolili ni ja sama neznam
jer se borim, malkice svadjam itd ali nista bez uputnice ma da su vec
5-6 put rekli da ce mu morati staviti te cjevcice jako kratko traje zahvat,
a pomoge dosta djecici al eto svaki put vodim u hitnu te ovako te onako
i cekaj uputnicu proci ce i tako. Usput kroz sve to jako je nervozan
razbacuje sve zivo, jede isisa valja sok pa pljucka dalje itd user posted image .
Dajem mu AD kapi po naski i to je to a noci su nam isto burneuser posted image
ne meni mislim maleckomuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4186
3.2.2011 0:53:32   
Mya_81 RR

veče ženice...

AH, jasno da je tako....zato što je svaka proslava posebna i zato što želiš da sve bude savršeno i tačno onako kako si planirala...

Ali pošto znam da će sve biti superiška i idealno, uživaj u tom planiranju i organiziranju user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4187
3.2.2011 1:41:13   
Hanady RR
user posted image user posted image

Laku noć ženice...vidi ih što spavaju a ja vamo dumamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dijete se zaplakuje i imama osjećaj da ijma neku fazu da je svega strah...pokazuje u prozor i plačeuser posted image user posted image user posted image niđe veze...mislim da i posljednja 5-ca krči puit u desnima...pa pregurali smo sve i to ćemouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4188
3.2.2011 8:37:42   
tekja
dobar jutaruser posted image ..vidim spavate, mene moj malecki probudio prije sedam, ali ne bunim se, sinoc smo imali samo jedno kratko budjenje, trazio siku, mama rekla, nema duso, sika spava i to je to...user posted image user posted image user posted image ...zaista ide lakse nego sam ocekivala...

hanadi, sretno sa pripremama, ja sam nas prvi rodjendan slabo organizovala, zapisala sam sve propuste i jedva cekam ljeto da se popravim...

ellaH, zao mi je malog...brzo ozdravite...

felix, kako je A. proveo noc? saljemo vam svima jedan velikiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 4189
3.2.2011 8:40:44   
rose 87
jutro ah jesmo mi poranili
mi smo dobro spavali,budio se jednom da doji i jutros do pola 8,pa smo se izmazili malo i sad pijemo kafu,dijete mi je prava maza postalo a ja uzivam,samo me ljubi i grli i salje mi puse i smije mi se nesto
zubici nas jos muce,cekamo jos 2 ocnjaka i da malo odmorimo,jos nismo primili  vakcinu onu sa godinu dana,a ja bih sacekala dok ovi zubici ne niknu jer se bojim temp.,sta vi misliteuser posted image user posted image user posted image
vidim ima puno bolesnih i user posted image i mama saljemo vam user posted image user posted image user posted image da sto prije ozdravite

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 4190
3.2.2011 8:47:40   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Moje dijete se zaplakuje i imama osjećaj da ijma neku fazu da je svega strah...pokazuje u prozor i plačeuser posted image user posted image user posted image niđe veze...mislim da i posljednja 5-ca krči puit u desnima...pa pregurali smo sve i to ćemouser posted image

I mi smo se noćas zaplakivali u snu. Mada nismo eto toliko loše spavali...ali zato se digla rano i nije dopustila da se mazimo u krevetu već je odmah htjela u dnevnu tako da se ja još nisam razbudila. Tačno osjećam kako mi to lješkarenje fali....

Felix, ne javi se ti sinoć...nadam se da ste dobro....

A valjda nam je i Noa bolje...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4191
3.2.2011 9:41:52   
mala86
jutro svima user posted image

ja vise nemam pojma koliko se malac puta budi,valjda sve radim automatski pa nesto previse i ne osjetim!znam da se budi u 7.54 vec par jutara ko navijen u isto vrijeme,al pusti nas u krevetu da se bar izlezavamo ako nista ...

sad doruckovali,popodne ce kod bake na cuvanje user posted image ,eee sve nam je lako dok nam je baka jos na bolovanju sta cemo kad krene radit user posted image

felix nadam se da je mali bolje user posted image

tecaher vidim da si tu!jel lanica prohodala?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4192
3.2.2011 9:45:48   
teacher75
mala86, nije jos prohodala, nece plasljivica mala, hoda za rukice kad je vodamo i uz namjestaj, fino koraca punim stopalom al kad je pustimo nece ni da stoji, odmah place... lana me probudila u 7, pospana, sad ona ponovo zaspala a ja odmah malo za kompjuter pa cu uskoro na posao...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4193
3.2.2011 9:48:06   
mala86
IZVORNA PORUKA: teacher75

mala86, nije jos prohodala, nece plasljivica mala, hoda za rukice kad je vodamo i uz namjestaj, fino koraca punim stopalom al kad je pustimo nece ni da stoji, odmah place... lana me probudila u 7, pospana, sad ona ponovo zaspala a ja odmah malo za kompjuter pa cu uskoro na posao...

joj prava je...neka neka polako,zna djete da ce cijeli zivot biti na nogama bolje da kasnije krene setat user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4194
3.2.2011 9:50:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

joj prava je...neka neka polako,zna djete da ce cijeli zivot biti na nogama bolje da kasnije krene setat user posted image

jah, citav zivot ce hodatiuser posted image ma njen problem je sto nikad nije htjela potrbuske niti je normalno puzala vec sve na guzi, tako da nije dovoljno ojacala ledjne misice pa se kasno pocela dizati i tako sve ostalo kasni. sad je forsiramo i vjezbamo s njom da nauci puzati potrbuske da malo ojaca, ali tesko ide, navikla na guzi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4195
3.2.2011 9:53:36   
anidla
samo jedno mahanje od mame koju su stisle obaveze user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 4196
3.2.2011 9:55:24   
mala86
e sad se sjeti-kod moje zaove malena je isto puzala na guzi,joj nekako bi nogice ispod sebe stavila i prelazila cijelu kucu user posted image user posted image user posted image user posted image ,u 6 mjeesecu joj je bio 1 rodjendan,a ona je prohodala nekad u 10(znam da je mm stalno sestru pito je prohodala,pa sta je snjom)a poslije je niko ne moze stic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4197
3.2.2011 9:59:00   
teacher75

e sad se sjeti-kod moje zaove malena je isto puzala na guzi,joj nekako bi nogice ispod sebe stavila i prelazila cijelu kucu user posted image user posted image user posted image user posted image ,u 6 mjeesecu joj je bio 1 rodjendan,a ona je prohodala nekad u 10(znam da je mm stalno sestru pito je prohodala,pa sta je snjom)a poslije je niko ne moze stic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to je to, treba bebe forsirati da su potrbuske i da puzaju i ako nece, ja to nisam znala i sad evo kasni...al bice abd sve okuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 4198
3.2.2011 10:15:26   
Lady26

jah, citav zivot ce hodatiuser posted image ma njen problem je sto nikad nije htjela potrbuske niti je normalno puzala vec sve na guzi, tako da nije dovoljno ojacala ledjne misice pa se kasno pocela dizati i tako sve ostalo kasni. sad je forsiramo i vjezbamo s njom da nauci puzati potrbuske da malo ojaca, ali tesko ide, navikla na guzi

Ovo ne vjerujem...moj brat je "puzao" na guzi, dugo....prekrsti nogu preko noge i fura (k''''o da ga ja turcin pravio, sto kaze moja mama ) i jos je bio bucko pravi  ali docekao je rodjendan na nogama....

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.2.2011 10:16:28 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4199
3.2.2011 10:18:35   
Anoniman

e to je to, treba bebe forsirati da su potrbuske i da puzaju i ako nece, ja to nisam znala i sad evo kasni...al bice abd sve okuser posted image

joj ticerko...evo se ubih trazeci da ti stavim link na kojem pise da djeca prohodavaju od 8-18 mjeseca...da se tek nakon 18 treba poceti brinuti...haj fakat cu se potruditi da ga nadjem

ja sam ubjedjena (mada nisam ljekaruser posted image , da je to radi njene visine tj. citave konstitucije...ona je visoka i mrsava...pa joj je vjerovatno teze drzati kicmeni stub...dok misici jos ojacaju...ne znam da li ste vjezbali stomacne/ledjne misice i nogice dok je jos bila sasvim mala...ja recimo, ni za to nisam znala...nego je moja mama s njim od 3 mjeseca vjezbala i ruke i noge...ja sam prvo kontala da to ne treba raditi..pa smo se i svadjale...medjutim, kada sam rekla pedijatrici sta radi...zena rece da nastavimo ako Andrej pritom uziva...tj. dijete ne place nego se smije...a tako i bi...tako da je Andrej "u teretani" vec od 3 mjesecauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  166 167 [168] 169 170   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *