Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam juce isto provela radno vrijeme u vrazovoj, kod dr.cekaj pa krv i urin, ali nama su srecom brzo zavrsili nalaze za sat i po jer smo cekali da piski u kesicu.
i mi ujutro opet urin trebamo nositi, da nije i kod vas upala mokracnih kanala.
dusa draga ljubimo i zagrljaj i za curicu i za mamu
lady ljubimo curicu i mi a ti odmori malo,a i ti drug felix
jelena zao mi je napati ste se obadvije dobro.Nije ni kod nas zdrastvo za pohvaliti pogotovo nal cekas danima ..... Sto me jako nerviraju..... Nadam se da ce vam noc biti mirna
Ja sam propustila info da je Lana napravila prve samostalne korake teacher cestitamo...vrlo brzo i ona ce preci cijeli stan ...
Jelena, Mala nadam se da ce vam urin biti dobar i da ce Ani ceclor rijesiti problem sa temperaturom
Lady, hvala Bogu pa ti je mama blizu da dodje...prehladu i gripu nekad bas treba odlezati inace se oduzi ko zima
Mi smo poslije rucka bili jedan satak vani, jest da puse, ali morala sam ga malo izvesti da se istrce...munta curice uveliko, pridje, pa im dijeli puse, uhvati za rukicu i on bi da ih vodi negdje - moram priznati da nije smotan k'o babo mu
evo nas dva mirusljivka pupali se .....milina...... i mi smo danas mogli van komotno nije oko 3 vjetar puho toplo prilicno al dok se ja okupa pa njega prodje voz ajd sutra cemo abd. Tekja, bome je V . pravi sarmer zavodljivko neka neka, tako treba odma od mali nogu ... Dadada sretan rodjendan Andreju ,
dadada da se i ja pridruzim cestitkama za rodjendan
sretan rodjendan
moje dijete je bolje hvala Bogu, primio dvije inekcije(jednu juce, jednu danas) i nema ture cijeli dan ( da mi se ne urekne), ali dusa spava dosta toliko se smorio ovih dana, nije imao onaj svoj ritam kako je navikao.
vi nam svi cestitate prve korake a ja ih jos ne bih tako nazvala, ipak je dosta nestabilna, napravi par koraka u neznanju od nas do kauca, i jedva ceka da se docepa kauca al nadam se da ce uskoro i pravo prohodati, bio bi vise red. jutros me pravo nasekirala, pala sa kauca dok sam joj otisla po dorucak. pravo je lupilo, plakala je, zatekla sam je na podu pa ne znam kako je pala al malo je poslije bljucnula i odmah me bilo strah, al hvala bogu citav dan se normalno ponasa, pa se nadam da nije nista strasno
vi nam svi cestitate prve korake a ja ih jos ne bih tako nazvala, ipak je dosta nestabilna, napravi par koraka u neznanju od nas do kauca, i jedva ceka da se docepa kauca al nadam se da ce uskoro i pravo prohodati, bio bi vise red. jutros me pravo nasekirala, pala sa kauca dok sam joj otisla po dorucak. pravo je lupilo, plakala je, zatekla sam je na podu pa ne znam kako je pala al malo je poslije bljucnula i odmah me bilo strah, al hvala bogu citav dan se normalno ponasa, pa se nadam da nije nista strasno
pa to je to mila, svi tako pocinju, nijedno se dijete ne pusti i ne prepici citavu sobu pa je l'?...V. je za svoj rodjendan napravio tri, pa cetiri samostalna koraka, a zvanicno je prohodao (presao hodnik, prepuzao preko praga, digao se i presao cijeli dn. boravak) samo 4 dana poslije
mala drago mi je da pile malo nema ture...ici ce to aBd samo nabolje...neka ga sada neka spava, valja vratiti snagu
I ja sam V. okupala, zaspao je bez sike, iako mu je to jedino dojenje u 24 sata ...izgleda da prestajemo polako..neka, neka...
ma vidjeces ti nju za koji dan , kad se oslobodi neces je moc stici. I kod nas je bilo kao kod ostale raje , i vas laganini sve nemoze odma trcat sto rece tekja Bitno da se oslobodila i da je krenula i to je nesto
jelena bas mi je zao malene,zelim vam sto brze ozdravljenje
mala i tvom momku i svim ostalim bolesnim bebarama
mi smo u nekoj fazi kad stavlja ruku u usta i hoce da povrati
nema nam dugo rose87!!javi seee
kod nas je ovo bilo do neki dan i vise ne ide rukicama . Nadam se da je zaboravio . Al on dodje prstom po jeziku ko fol vadi dlaku al laze trpa ruke bezzzz sto kazes nagoni sam sebe na grcanje !!!! Moram ga naruziti da to ne radi ....