|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.3.2011 17:02:38   
Malenaoduvijek
moja jelena, bas mi je zao ane...

ja sam juce isto provela radno vrijeme u vrazovoj, kod dr.cekaj pa krv i urin, ali nama su srecom brzo zavrsili nalaze za sat i po jer smo cekali da piski u kesicu.

i mi ujutro opet urin trebamo nositi, da nije i kod vas upala mokracnih kanala.

dusa draga ljubimo i zagrljaj i za curicu i za mamu
user posted image user posted image user posted image

lady ljubimo curicu i mi a ti odmori malo,a i ti drug felix

pusa za sviju

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7876
17.3.2011 17:04:17   
Anoniman
jelena user posted image zao mi je napati ste se obadvije dobro.Nije ni kod nas zdrastvo  za pohvalitiuser posted image user posted image pogotovo nal cekas danima .....
Sto me jako nerviraju.....
Nadam se da ce vam noc biti mirna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7877
17.3.2011 17:35:54   
tekja
Ja sam propustila info da je Lana napravila prve samostalne korakeuser posted image user posted image user posted image teacher cestitamo...vrlo brzo i ona ce preci cijeli stanuser posted image ...

Jelena, Mala nadam se da ce vam urin biti dobar i da ce Ani ceclor rijesiti problem sa temperaturomuser posted image

Lady, hvala Bogu pa ti je mama blizu da dodje...prehladu i gripu nekad bas treba odlezati inace se oduzi ko zimauser posted image

Mi smo poslije rucka bili jedan satak vani, jest da puse, ali morala sam ga malo izvesti da se istrce...munta curice uveliko, pridje, pa im dijeli puse, uhvati za rukicu i on bi da ih vodi negdjeuser posted image  - moram priznati da nije smotan k'o babo muuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7878
17.3.2011 18:00:45   
Anoniman
Nasem dragom Andreju, sretan rodjendan!!!
Puno te ljube teta sahara i tvoja Ajnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7879
17.3.2011 18:08:07   
Anoniman
evo nas dva mirusljivkauser posted image pupali se .....milina...... i mi smo danas mogli van komotno nije oko 3 vjetar puho toplo prilicno al dok se ja okupa pa njega prodje vozuser posted image ajd sutra cemo abd.
Tekja, bome je V . pravi sarmer zavodljivkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka neka, tako treba odma od mali nogu ...
Dadada sretan rodjendan Andreju , user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7880
17.3.2011 18:16:28   
Anoniman
Hvala vaaaam i na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7881
17.3.2011 18:34:19   
škorpija
aaaa pa to nam drug andrej prvi od raje sa ove teme napunio dvije godine, naše male bebe nisu više bebeuser posted image user posted image

Sretan rođendan drugu Andrejuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7882
17.3.2011 18:45:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

aaaa pa to nam drug andrej prvi od raje sa ove teme napunio dvije godine, naše male bebe nisu više bebeuser posted image user posted image

nijeeee mi smo prviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 7883
17.3.2011 18:48:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: škorpija

nijeeee mi smo prviuser posted image user posted image user posted image

Breskva, cekajte nas, stizemo i mi ubrzo akobogda u vasu grupuuser posted image , ljubac od nasssuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7884
17.3.2011 20:12:02   
Malenaoduvijek
nema raje, sta je ovo??????????

haaaaaaaalllllloooo !

dadada da se i ja pridruzim cestitkama za rodjendan

sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image

moje dijete je bolje hvala Bogu, primio dvije inekcije(jednu juce, jednu danas)  i nema ture cijeli dan ( da mi se ne urekne), ali dusa spava dosta toliko se smorio ovih dana, nije imao onaj svoj ritam kako je navikao.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7885
17.3.2011 20:47:59   
Anoniman
cestitamo prijatelju Andreju 2. rodjendanuser posted image user posted image user posted image i malenoj Lani prve korakeuser posted image user posted image mi smo super, ljuti mamu al to je uobicajeno,samo nek je on meni živ i ydravuser posted image

< Poruku je uredio marijanna -- 17.3.2011 20:49:30 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 7886
17.3.2011 20:54:03   
dafri
veče,
Mala,Lady,jelena želim vam mirnu noć bez temp.
noa i dadada čestitke i puse slavljenicimauser posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 17.3.2011 20:58:10 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7887
17.3.2011 20:56:02   
škorpija
auuu breskva izvinjavamo se na grešci, nismo namjerno htjeli oduzeti prvo mjestouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7888
17.3.2011 21:02:15   
teacher75
vi nam svi cestitate prve korake a ja ih jos ne bih tako nazvala, ipak je dosta nestabilna, napravi par koraka u neznanju od nas do kauca, i jedva ceka da se docepa kaucauser posted image al nadam se da ce uskoro i pravo prohodati, bio bi vise red. jutros me pravo nasekirala, pala sa kauca dok sam joj otisla po dorucak. pravo je lupilo, plakala je, zatekla sam je na podu pa ne znam kako je palauser posted image al malo je poslije bljucnula i odmah me bilo strah, al hvala bogu citav dan se normalno ponasa, pa se nadam da nije nista strasno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7889
17.3.2011 21:06:02   
dafri
IZVORNA PORUKA: teacher75

vi nam svi cestitate prve korake a ja ih jos ne bih tako nazvala, ipak je dosta nestabilna, napravi par koraka u neznanju od nas do kauca, i jedva ceka da se docepa kaucauser posted image

to je to,cura je prohodala,svaki dan će biti sve stabilnija ,a za koji mjesec nećeš je moći uhvatiti,čestitke i od nasuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7890
17.3.2011 21:18:54   
Anoniman
teacher ako ih samostalno napravi to je to, svaki dan ce biti sve vise korakauser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 7891
17.3.2011 21:19:14   
tekja

vi nam svi cestitate prve korake a ja ih jos ne bih tako nazvala, ipak je dosta nestabilna, napravi par koraka u neznanju od nas do kauca, i jedva ceka da se docepa kaucauser posted image al nadam se da ce uskoro i pravo prohodati, bio bi vise red. jutros me pravo nasekirala, pala sa kauca dok sam joj otisla po dorucak. pravo je lupilo, plakala je, zatekla sam je na podu pa ne znam kako je palauser posted image al malo je poslije bljucnula i odmah me bilo strah, al hvala bogu citav dan se normalno ponasa, pa se nadam da nije nista strasno

pa to je to mila, svi tako pocinju, nijedno se dijete ne pusti i ne prepici citavu sobuuser posted image pa je l'?...V. je za svoj rodjendan napravio tri, pa cetiri samostalna koraka, a zvanicno je prohodao (presao hodnik, prepuzao preko praga, digao se i presao cijeli dn. boravak) samo 4 dana poslijeuser posted image

mala drago mi je da pile malo nema ture...ici ce to aBd samo nabolje...neka ga sada neka spava, valja vratiti snaguuser posted image

I ja sam V. okupala, zaspao je bez sike, iako mu je to jedino dojenje u 24 satauser posted image ...izgleda da prestajemo polako..neka, neka...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 7892
17.3.2011 21:23:09   
teacher75
hvala onda svima na cestitkama, al ja i dalje ne vjerujem da je to touser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7893
17.3.2011 21:23:26   
Anoniman
mi se jos uvjek ganjamo po sobamauser posted image user posted image a danas usto u 2.25 neda se taj zvrk ziva mira nema user posted image al neka je zdrav samo izdrzat cemo....

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7894
17.3.2011 21:24:32   
Anoniman

hvala onda svima na cestitkama, al ja i dalje ne vjerujem da je to touser posted image
ma vidjeces ti nju za koji dan , kad se oslobodi neces je moc stici.
I kod nas je bilo kao kod ostale raje , i vas laganini sve nemoze odma trcat sto rece tekjauser posted image
Bitno da se oslobodila i da je krenula user posted image i to je nesto

Neposredna veza do poruke: 7895
17.3.2011 22:26:21   
mala86
jelena bas mi je zao malene,zelim vam sto brze ozdravljenje user posted image

mala i tvom momku i svim ostalim bolesnim bebarama user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo u nekoj fazi kad stavlja ruku u usta i hoce da povrati user posted image user posted image user posted image user posted image

nema nam dugo rose87user posted image !!javi seee

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7896
17.3.2011 22:29:21   
Anoniman
MALA1994 je li kod vas uvijek kod urinarne infekcije CRP bio povisen i kakvi su vam bili leukociti?

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 7897
17.3.2011 22:29:38   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

mi smo u nekoj fazi kad stavlja ruku u usta i hoce da povrati user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, mi smo dugo ovo radili...sad jako rijetko, ali se zna desiti...fakat je to trajalo mjesecima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7898
17.3.2011 22:33:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

Uh, mi smo dugo ovo radili...sad jako rijetko, ali se zna desiti...fakat je to trajalo mjesecima...

kod nas je ovo bilo do neki danuser posted image user posted image i vise ne ide rukicama .
Nadam se da je zaboravio . Al on dodje prstom po jeziku ko fol vadi dlaku al laze trpa ruke bezzzz sto kazes nagoni sam sebe na grcanje !!!!
Moram ga naruziti da to ne radi ....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7899
17.3.2011 22:33:55   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

MALA1994 je li kod vas uvijek kod urinarne infekcije CRP bio povisen i kakvi su vam bili leukociti?

Nama su L bili povećani, za CRP se više ne mogu sjetiti...

Uglavnom, mislim da za urinarnu inf. leukociti budu povišeni.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *