|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.3.2011 22:14:35   
Anoniman
mozda se malo nahladio. Hb . pa je zdrav ... Nevjerujem da je sta strasno user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 8026
18.3.2011 22:22:16   
Mya_81 RR
Ljubimo druga našeg i da mu turica što prije prodje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8027
18.3.2011 22:25:04   
marinčii
apotekerka ma sigurno je od zubića ako nema drugih simptoma,ili je neka virozica samo ga nadgledaj i pazi,nadam se da se turica više neće vraćatiuser posted image
felix hvalauser posted image uzet ću mu te masti ako ga ne uspijem nagovoriti da ode doktoru

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8028
18.3.2011 22:29:31   
Lady26
Glupi kasalj.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8029
19.3.2011 9:18:25   
Anoniman
dobro jutro...

samo da prijavim...da sve...ama sve sto je moglo krenuti naopako, krenulo jeuser posted image user posted image

kada uslikam tortu stavicu je pod "kuharske neuspjehe"...ja se iskreno nadam da je ukusna...jer jedino jos to moze spasiti stvar od totalne propastiuser posted image user posted image ...ne znam gdje smo gresku napravili...vidje cu sutra...kad napisem sveuser posted image ...zao mi materijala...tj. parauser posted image ...mogla sam dvije torte kupitiuser posted image

eto...da mi je zavrsiti i s ovim!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8030
19.3.2011 9:21:55   
N_N
Ne sekiraj se, dali ste maksimum od sebe, znam da nije utješno ali šta možeš.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8031
19.3.2011 9:23:45   
Apotekarka
Jutro...
a dadda jest te krenulo misa mu...
Ja evo na poslu skiljim oka nsam sklopila,nocas se Antonio oznojio vjerovatno mu opala temp.da bi se oko 4 jutros uzvrtio,ja pogledam gori presvucem ga propisoi se temp 38,4 i opet mu dam kasikicu paracetamola sad sam zvala mm jos spava...Jednom se nakasljao i kihnuo nocas da nije upala grla...Joj najgore kd ne naju reci sta ih muci...Sva sam zabrinuta i bljak...a najgore nemm ga kome odvesti privatno pedijatr radi do 12 a ovdje u nas u domu zdravlja nema smisla ni voditi...SAmo da jutros nema temp miica mamina...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8032
19.3.2011 9:24:58   
Mya_81 RR
A, joj, dadada, baš mi je žao što tako misliš...bar ste se jako potrudili...a što se tiče okusa u to zaista ne sumnjam, sigurno je odlična...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8033
19.3.2011 9:31:56   
Mya_81 RR
Apotekarka, miša mu i temp.

Nadam se da su i Ana i Nora bolje, a Igor sigurno više ture nema...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 8034
19.3.2011 9:36:09   
Anoniman
e hebemu i temperature vise...pusa za Noru, Antonia i Igorauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8035
19.3.2011 9:38:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

cekam puter da se smeksauser posted image

ja se sisalauser posted image user posted image

Je li kod naseg frizera, kakoooooooo, hocem slike i hocem sve da znamuser posted image

sibnem ti slikuuser posted image user posted image ...a kdo naseg je...gdje drugouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8036
19.3.2011 9:47:39   
sheri
jutro!
N je ok, nije sinoc bilo ture. ali ja sam uf, kako ne doji, pa me grudi bole, bas se bojim da me opet ne spuca mastitis, ako ej to uopce moguce saduser posted image . stavljam obloge, i nema nikakvih krvzica alio me bas strah. bilo me strah zaspati da ne umrem u snu user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, zelim vam super provod danas
a drugima saljemo user posted image , da sto prije ozdrave bolesni, a drugi da slusaju mame i tate
joooj, i koliko sam luda sanjala sam da idem na more sa BLAnkom Vlasic, i u serpici nosimo bamiju da imamo na plaziuser posted image user posted image user posted image user posted image
otkud mi sve to u snu, samo nebo zna

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8037
19.3.2011 9:56:51   
marinčii
JUTRO
mi smo spavali dobro do 9h evo ga već nered praviuser posted image
apotekarka Matej je meni tako imao temp,kašalj i kiho al nije bilo nikakve upale,s tim da je on htio jesti pa sam znala da ga grlo ne muči,nadam se da će vam brzo proćiuser posted image
jelena user posted image user posted image
sheri
ma nećeš umrijetuser posted image tješim te,heheh..glavno da nema kvržica koje su bolne i crvenilo na mjestu gdje te boli,tako je meni bilo kad sam imala mastitis,uh 3 puta sam to prošla i svaki put s antibioticima,stavljaj obloge hladne i izdoji samo pomalo da se riješiš napetosti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8038
19.3.2011 10:00:00   
Amani12
user posted image user posted image user posted image za sve bolesne bebe da nam sto prije ozdrave!

Mi smo zdravi,hB. Nismo jucer primili bocu jer zubic samo sto nije nikao,pa nas proljev muci...
Cekam da se djecak probudi,opet se uspavao... Kisa dosadna  grrrrrrr....

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8039
19.3.2011 10:00:47   
mala86
jutro svima user posted image user posted image user posted image
uletili smo samo da vas pozdravimo sve,cekam one lejline kiflice da nadodju,pa cemo ih za dorucak
nista se nisam naspavala user posted image ,a i ovo vrijeme uzas zivi bas mi je muka pogledat vani user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8040
19.3.2011 10:09:17   
Anoniman
Jutro, saljemo puse svim bebama a posebno bolesnim, i brzo ozdravljenje vam zelimouser posted image

dadada, a misa mu, bas mi je krivo sto se nerviras ali tako to biva, kad zelis da sve bude cakum pakum onda nesto bas krene po zlu, ali hebaji ga, vazno je da se slavi a i ne valja da je sve savrsenouser posted image , zelimo vam super provoduser posted image , a uvijek mozes reci da je za sve kriv veliki Duser posted image

sheri, e fakat ludi snovi, nadam se da nece biti frke sa mastitisom, pozzzzzzzzzzz

marincii, apotekarko, mya, veliki pozzzzzzzzzuser posted image

A mi danas moramo kreciti, uh, pripremamo prostor za kuhinjuuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 8041
19.3.2011 10:18:49   
almicch
nakon saniranog grla početkom sedmice ( amoxibos sirup) , jučer proliv i povraćanje...
vodili doktoru , dobili penicilin injekciju , da zaustavi povraćanje i brufen ...
sinoć temperatura nikako da opane , 39,4
vodili u hitnu , nisu nista dali , već sirup da dajem , tek ujutru oko 5 malko opala turauser posted image user posted image user posted image user posted image
sad bili opet kod doktora , istu terapiju dobio , penicilin i brufen u vidu injekcije..
srećom ne povraća više , ali ima proliv...
izgleda da je neki virus zaharao i očituje se povišenom temperaturom i povraćanjem /proliv
jako me strah visoke temperature , nije nikad ovako imao i da uz to ni sirup ne pomažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8042
19.3.2011 10:29:50   
niki83
Caos drustvo, jedan brzinski pozdrav, nemam vremena citati mnogo... djevojcicu sam poslala svekrvi, a ja zatrpana testovimauser posted image user posted image user posted image
Nego htjela sam vas pitati kojom rukicom vasa djeca uzimaju kasiku, olovke ili igracke, nije bitno...moja sve radi lijevom rukom, ne svidja nam se to nikako, narocito kada jede lijevom rukom... ali kao da sam nekad davno negdje procitala da to mogu raditi i do dvije godine, a da ne mora znaciti da ce biti ljevak...prosvijetlite me user posted image

N&N

(odgovor članu almicch)
Neposredna veza do poruke: 8043
19.3.2011 10:35:40   
teacher75
mi nakon 100 godina ustale u pola 9, dobro je, pogotovo sto sam sinoc bas zaglavila do kasno uz laptopuser posted image sad cemo da se spremimo pa u skitnju. lana koristi obje rukice ali desnu malko viseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 8044
19.3.2011 10:39:48   
niki83
moja desnom uopce ne zna prinijeti kasiku ustima...user posted image zacas prebaci u lijevu i gotovo
mi smo opet vec dvije noci bez dojenja..user posted image sinoc obje zaspale poslije 9h i probudila se samo jednom nekad u pola noci, dam joj cuclu i nastavile do 7 i 15 jutros ... ali ja se naspavala.. hvala Boguuser posted image

N&N

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8045
19.3.2011 10:45:15   
leona81
i moja je radila prije sve lijevom a sada vise desnom, a mm je ljevak:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 8046
19.3.2011 10:47:21   
rose 87
da vas i mi pozdravimo i da vidimo kako ste
mi smo tek nedavno ozdravili prvo je E. bio bolestan pa onda ja i seka
almicch mi smo prebolovali tu virozu,bas je iscrpljujuca,nadam se da ce i vas proci brzo,a i sve ostale bolesne user posted image da sto prije ozdrave user posted image user posted image user posted image
mi smo sad super,malo nam jos nos curi,djecak raste pravo,poceo je govoriti ali pravo stalno neke nove rijeci ispadaju iz njega i stalno neke nestasluke radi
niki  E. koristi obje rukice,nisam gledala koju vise a i ja sam cini mi se procitala nesto slicno kao ti
eto nadamo se da ste nam svi dobro i saljemo vam puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 8047
19.3.2011 10:48:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: niki83

moja desnom uopce ne zna prinijeti kasiku ustima...user posted image zacas prebaci u lijevu i gotovo
mi smo opet vec dvije noci bez dojenja..user posted image sinoc obje zaspale poslije 9h i probudila se samo jednom nekad u pola noci, dam joj cuclu i nastavile do 7 i 15 jutros ... ali ja se naspavala.. hvala Boguuser posted image

super da ste pocele spavati po citavu noc, mi vec otprilike 2 mjeseca uzivamouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 8048
19.3.2011 10:52:04   
niki83
jao teacher ujutro sam kao ponovo rodjena, super je..user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 8049
19.3.2011 10:57:07   
Anoniman
jutro.
mi smo dobr spavaliuser posted image ustali u 9 super.
Svim bolesnim bebicama brzo ozdravljenjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *