Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
apotekerka ma sigurno je od zubića ako nema drugih simptoma,ili je neka virozica samo ga nadgledaj i pazi,nadam se da se turica više neće vraćati felix hvala uzet ću mu te masti ako ga ne uspijem nagovoriti da ode doktoru
kada uslikam tortu stavicu je pod "kuharske neuspjehe"...ja se iskreno nadam da je ukusna...jer jedino jos to moze spasiti stvar od totalne propasti ...ne znam gdje smo gresku napravili...vidje cu sutra...kad napisem sve ...zao mi materijala...tj. para ...mogla sam dvije torte kupiti
Jutro... a dadda jest te krenulo misa mu... Ja evo na poslu skiljim oka nsam sklopila,nocas se Antonio oznojio vjerovatno mu opala temp.da bi se oko 4 jutros uzvrtio,ja pogledam gori presvucem ga propisoi se temp 38,4 i opet mu dam kasikicu paracetamola sad sam zvala mm jos spava...Jednom se nakasljao i kihnuo nocas da nije upala grla...Joj najgore kd ne naju reci sta ih muci...Sva sam zabrinuta i bljak...a najgore nemm ga kome odvesti privatno pedijatr radi do 12 a ovdje u nas u domu zdravlja nema smisla ni voditi...SAmo da jutros nema temp miica mamina...
jutro! N je ok, nije sinoc bilo ture. ali ja sam uf, kako ne doji, pa me grudi bole, bas se bojim da me opet ne spuca mastitis, ako ej to uopce moguce sad . stavljam obloge, i nema nikakvih krvzica alio me bas strah. bilo me strah zaspati da ne umrem u snu dadada, zelim vam super provod danas a drugima saljemo , da sto prije ozdrave bolesni, a drugi da slusaju mame i tate joooj, i koliko sam luda sanjala sam da idem na more sa BLAnkom Vlasic, i u serpici nosimo bamiju da imamo na plazi otkud mi sve to u snu, samo nebo zna
JUTRO mi smo spavali dobro do 9h evo ga već nered pravi apotekarka Matej je meni tako imao temp,kašalj i kiho al nije bilo nikakve upale,s tim da je on htio jesti pa sam znala da ga grlo ne muči,nadam se da će vam brzo proći jelena sheri ma nećeš umrijet tješim te,heheh..glavno da nema kvržica koje su bolne i crvenilo na mjestu gdje te boli,tako je meni bilo kad sam imala mastitis,uh 3 puta sam to prošla i svaki put s antibioticima,stavljaj obloge hladne i izdoji samo pomalo da se riješiš napetosti
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
jutro svima uletili smo samo da vas pozdravimo sve,cekam one lejline kiflice da nadodju,pa cemo ih za dorucak nista se nisam naspavala ,a i ovo vrijeme uzas zivi bas mi je muka pogledat vani
dadada, a misa mu, bas mi je krivo sto se nerviras ali tako to biva, kad zelis da sve bude cakum pakum onda nesto bas krene po zlu, ali hebaji ga, vazno je da se slavi a i ne valja da je sve savrseno , zelimo vam super provod , a uvijek mozes reci da je za sve kriv veliki D
sheri, e fakat ludi snovi, nadam se da nece biti frke sa mastitisom, pozzzzzzzzzzz
marincii, apotekarko, mya, veliki pozzzzzzzzz
A mi danas moramo kreciti, uh, pripremamo prostor za kuhinju
nakon saniranog grla početkom sedmice ( amoxibos sirup) , jučer proliv i povraćanje... vodili doktoru , dobili penicilin injekciju , da zaustavi povraćanje i brufen ... sinoć temperatura nikako da opane , 39,4 vodili u hitnu , nisu nista dali , već sirup da dajem , tek ujutru oko 5 malko opala tura sad bili opet kod doktora , istu terapiju dobio , penicilin i brufen u vidu injekcije.. srećom ne povraća više , ali ima proliv... izgleda da je neki virus zaharao i očituje se povišenom temperaturom i povraćanjem /proliv jako me strah visoke temperature , nije nikad ovako imao i da uz to ni sirup ne pomaže
Caos drustvo, jedan brzinski pozdrav, nemam vremena citati mnogo... djevojcicu sam poslala svekrvi, a ja zatrpana testovima Nego htjela sam vas pitati kojom rukicom vasa djeca uzimaju kasiku, olovke ili igracke, nije bitno...moja sve radi lijevom rukom, ne svidja nam se to nikako, narocito kada jede lijevom rukom... ali kao da sam nekad davno negdje procitala da to mogu raditi i do dvije godine, a da ne mora znaciti da ce biti ljevak...prosvijetlite me
mi nakon 100 godina ustale u pola 9, dobro je, pogotovo sto sam sinoc bas zaglavila do kasno uz laptop sad cemo da se spremimo pa u skitnju. lana koristi obje rukice ali desnu malko vise
moja desnom uopce ne zna prinijeti kasiku ustima... zacas prebaci u lijevu i gotovo mi smo opet vec dvije noci bez dojenja.. sinoc obje zaspale poslije 9h i probudila se samo jednom nekad u pola noci, dam joj cuclu i nastavile do 7 i 15 jutros ... ali ja se naspavala.. hvala Bogu
da vas i mi pozdravimo i da vidimo kako ste mi smo tek nedavno ozdravili prvo je E. bio bolestan pa onda ja i seka almicch mi smo prebolovali tu virozu,bas je iscrpljujuca,nadam se da ce i vas proci brzo,a i sve ostale bolesne da sto prije ozdrave mi smo sad super,malo nam jos nos curi,djecak raste pravo,poceo je govoriti ali pravo stalno neke nove rijeci ispadaju iz njega i stalno neke nestasluke radi niki E. koristi obje rukice,nisam gledala koju vise a i ja sam cini mi se procitala nesto slicno kao ti eto nadamo se da ste nam svi dobro i saljemo vam puse
moja desnom uopce ne zna prinijeti kasiku ustima... zacas prebaci u lijevu i gotovo mi smo opet vec dvije noci bez dojenja.. sinoc obje zaspale poslije 9h i probudila se samo jednom nekad u pola noci, dam joj cuclu i nastavile do 7 i 15 jutros ... ali ja se naspavala.. hvala Bogu
super da ste pocele spavati po citavu noc, mi vec otprilike 2 mjeseca uzivamo