Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Poz svima mi smo porodicno bili u defektu , ja sam jos uvijek nikakva. Mya moj H. je tako isto palac na ruci, nozi i onaj najmanji prstic na nozi sve se ugnojilo uzas, ma da smo ja i sveki to sanirale al jos uvijek crveno grozno izgleda kao sto kazes nadam se da ce vam svima kolektivno to proci. Hannice maksuz CESTITAMMMMMMM nek vam je sa srecom, cuvaj se pazi i mazi i pripremi se da ce biti veselo . A je jako aktivan ne primamo goste sljedecih godinu dana kuca nam je bomba prilicno skoro pa uvijek .
ja moram sutra napomenuti dokt. da se kod mog anela ljuste prstici tj, kozica na prsticu iznad nokta . Kazu mi da je od nedostatka vitam. pa valjda ce nam nesto dat za to ?
pozz mene nije bilo jaaakoo dugo na forumu valjda me se jos uvjek neko sjeca mislim da sam zadnji put bila jos kad sam bila 2 u 1 sta cu od kada sam dobila svog drugara i najboljeg prijatelja sve vrijeme provodimo igrajuci se... sa njim sam ponovo postala dijete stakazete primate li me ponovo u raju
aaa breskvice moja slatka...pa tako mi je drago da me se sjecas...maleni je super...veseo je pravo i razdragan samo trcka ne drzi ga mjesto...malo je mrsaviji nema kad da mu se primi hrana od trke :) 15. ce mu biti 16 mjeseci kako si ti i tvoj slatkis koliko je njemu sada...
aaa breskvice moja slatka...pa tako mi je drago da me se sjecas...maleni je super...veseo je pravo i razdragan samo trcka ne drzi ga mjesto...malo je mrsaviji nema kad da mu se primi hrana od trke :) 15. ce mu biti 16 mjeseci kako si ti i tvoj slatkis koliko je njemu sada...
ja više i ne brojim mjesece 2 godine kažem a tačnije je 26mj. i moj je žgoljo neki dan smo baš na ovu temu stavljale slike naše neuhranjene djece , voli da spava na tepihu, sve što mu kažem njegov odgovor je "nećuuuu", već i broji od boja samo zna za zelenu i još nije naučio da se piški u tutu nego izričito traži pelenu da piški i kada ga skinem u gaćice on skida gaćice i traži pelenu da kaki ...
hahah dusa salatka a mi naprotiv trazi da piski na tutu i da kaki na tutu i kad smo vani nece u pelenu nego moram da ga vodim u wc pa mi je palo napamet da nosim tutu u autu ...kad smo bili u bolnici plakao je za tutom
Da,ja sam jos uvijek .Ne mogu da vjerujem,ni ja ni mm nemamo nikog u blizoj ili daljoj familiji da ima blizance,bas sam iznenadjena.
joj dupla cestitam i ovdje od srca
eh ja se tek sad bojim jer u zadnjih mjesec dana ovo je 2 blzanacka trudnoca za koju sam cula
popravila si mi vece,a bas sam se nasikirala-mala od kume zavrsila u bolnici,skinu tem na 2-3 sata i odmah naraste pa je odveli ,ne mogu je ni oni gore skinut sad ce joj dat klizmu ,dusa mala ima 4 godine,al bar je kuma s njom
cure kad antibiotik pocinje djelovat