|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.4.2011 17:16:39   
Malenaoduvijek
ono moj edijte se muci sa stolicom, ludnica.
danas sam pokusala preko e baya naruciti onaj mlijecni secer ali ne moze za bih taj artikal, valjda jeftino pa im se ne isplati sta li.

sad sam fino narucila od rodice iz austrije da mi posalje, pa treba i tu familiju za nesto iskoristiti zar ne user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10926
7.4.2011 20:21:13   
Anoniman
Zene moje drage toliko sam umorna ko pas, danas dosla seka isla sa anelom u kupovinu malo slusao vise nije smorio meeee nasla sam mu svasta finoguser posted image user posted image user posted image bar sam to sretna.
Dosla kuci svekar radi vani nesto sadi , izasla pomogla mu mm cuvao A. za pola sata zove me place oce tebi ma dahnut od njega nemogu kako je uz mene stalno to mi nista ne valjauser posted image
Posle usla nahranila ga opet van snjim dopomgola svekru, usla kuci dosla prijat. na kafu (neznam kako sam je popila) anel nervozan kenkav , nista ga nezanima zadrijemo premorio se a nece da spava
Treba po kuci poraditi a nemogu krs mi.
Skoro mm ga pokupi odveo ga kod brata da se malo igra sa djecom da ja poradim po kuci.
ja danas nisam sjela 5minuta bogami samo u pokretu noge ne osjecam
A. je toliko nervozan da sam jos vise luda od toga , ....
Odo sad raditi dok ih nema ,
Jos moram opet sutra ici raniti ma place mi se od muke neke.
Kud je na spratu kod nas vruce susara AAAAAAAAAAA mrzim ovo i ljetouser posted image user posted image kako ce nam tek biti pravo ljeti ....uh
pusa

Neposredna veza do poruke: 10927
7.4.2011 21:04:24   
Anoniman
veceruser posted image dan smo proveli u setnji,bili smo u parku,igrali se,veselko mamin mali sve vise prica. družili smo se i s andrejem, presmijesni su jer se stalno svadjaju,ne dijele igracke a kad se rastaju onda  placu jedan za drugimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10928
7.4.2011 21:11:37   
dafri
veče,
moja cura je zaspala u pola 8 a  danas kod tete je zaspala stojećiuser posted image ,čitav dan je vani pa se garant umori,jedini problem je sve što doživi u toku dana mama mora opjevati uspavljujući user posted image ,večeras su to bile patke kojima je danas bila oduševljena

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10929
7.4.2011 21:12:21   
mala86
vece svima user posted image
evo da se malo javnemo
hvala Bogu ozdravili smo user posted image ,malo kasljuca ali i to ce proci user posted image !od kume mala izasla iz bolnice user posted image user posted image user posted image ,al mladje djete djecak od 13 mjeseci ide na inekcije 2 puta dnevno po 2 puta user posted image ,trebam otic kod njih al me vise strah zbog Leona,kud nam se i baka razboli pa ne moze ni s njom ostat user posted image

juce mu pravila rizu sa povrcem,pola dana se ganjali,stavim ga u hranilicu-nece,izvadim,poslije opet,ma kakvi,ali nasla je mama nacina da je pojedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pravio mm neko varivo i ja to njegovo ubacila unutra user posted image ,i onda je jeo sve bilo ok

felix draga moja pusti se kuce,vec koristi svaku priliku lezi i odmaraj!djete je bolesno,iscrpljena si,samo bezobrazan ko je moze doc i gledat jesi li usisala,prasinu obrisala...a takvi ti i ne trebaju

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 10930
7.4.2011 21:19:15   
Anoniman
evo slika sto sam danas uzela anelu hlace i majcu uzela sam jos dvoje farmerice ove su tako lagane tanke pa super roba je sva njemacka im, user posted image user posted image ne volim nista kinesko ni tursko niti kupujem touser posted image ne svidja mi se kvalitet ovo super a nije ni skupo,.
Trenerkice pamucne 10km prelijepe , maijce isto user posted image
user posted image user posted image
da ne kaze skorpija da samo nosi zensko vidi ba, nosi i muskouser posted image user posted image user posted image
al je zapiko kolica ona mala djecica za curice roza pa ce mu mm sutra kupitiuser posted image user posted image user posted image
da se igra voza po kuci mede bebe ....user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 10931
7.4.2011 21:23:43   
Apotekarka
VEcer
Ja sam vam nikakvauser posted image user posted image user posted image ,Antonio danas ustao nekako i bio cudan,i kako sam ja bila prva cjeli dan smo skupa,puno smo setali po polju da bi se on poceo zalitiboji me pupo i cucne i zaplace pa nastavi i prduca,podriguje se,kao da ne moze kakiti...UVedem ga u kucu napravim kamilicu,zagrijem uljanu gazu i dam kasikicu paracetamola prije 17 h,oko 21 h njemu se toliko prispalo jedva gleda inace do 22 izdrzi i uz to spavao danad do 16 h 2,5 h,svekrva veli  ma umoran,nosi ga u krevet premorio se setajuci ja veli vruc oni svi nije i sad mu izmjerim temp.kad me slag ne strefi ni manje ni vise nego 39,5user posted image user posted image user posted image ,sta ako jme slijepo crijevo,jer na stomak se zali i 2-3 put se nakasljao....nesto mi bas povisoka...user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10932
7.4.2011 21:26:25   
Anoniman
joj apotekarkouser posted image user posted image bas mi je zao ma nemoj brinuti mila , mozda ga stomacic muci nemoj odma misliti crno mila ....
Jesil mu uspjela skinuti turu ?
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 10933
7.4.2011 21:28:22   
Apotekarka
Ma tek izmjerila stavila mu cepic sad i otisao je u krevetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10934
7.4.2011 21:30:56   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image bas mi je zao mila, nego ga nadziri prati veceras mada A. kad ima turu nikad ne spava on kenka place gori i nece da spava ....
Neka odmara dusa mila

Neposredna veza do poruke: 10935
7.4.2011 21:32:36   
Medić*
Mozda ga  stomacic boli, je li ti nesto neuobicajeno, novo pojeo, pa zato ima gasove i zali se da ga boli jer se nateze, nadam se da nije s.crijevo i da ce sve biti u redu aBg.

felix gdje si uzimala tetanke jeftine trenerke, slatke su user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 10936
7.4.2011 21:34:31   
Anoniman
medic slatki kod nas u tesnju u Jelahu u shpoing centru user posted image
Jaknica je 25km, hlace 20km hlace farmer 18km maijca 10km . trenirka 10km. a kvalitetna roba....

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 10937
7.4.2011 21:35:20   
dafri
 Apotekarko miša mu i temp., sad će njemu od čepića brzo spasti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10938
7.4.2011 21:40:34   
Anoniman
apotekarka vjerujem da je samo viroza neka.. nemoj da ti spava dok mu ne spustis turu..

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 10939
7.4.2011 21:41:01   
teacher75
apotekarko, bas mi je zao, nadam se da ce mu spasti temperatura do sutra, drzimo fige!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10940
7.4.2011 21:44:01   
dafri
IZVORNA PORUKA: felix

Jaknica je 25km, hlace 20km hlace farmer 18km maijca 10km . trenirka 10km. a kvalitetna roba....

e boga mi felix otići ću do Jelaha ,idući put kada dođem kod svekra , taman da malo puhnemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10941
7.4.2011 21:44:50   
Apotekarka
Evo upravo sad me Antonio zpove mama mama ja u sobu on sjedi i kaze mama,mama vidi ovo kad dusa draga povratila srce mi se szeglo kako on to razumno ni ne vristi niti place dusa moja,je li mozda stomacni virus ili necim pokvario stomacic je li moguce da tolika temp biude nesto mi povisoka

Neposredna veza do poruke: 10942
7.4.2011 21:46:52   
Anoniman
Apotekarko bas mi je zao, moguce da je samo viroza ili da ga stolica i gasovi mucili... Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 10943
7.4.2011 21:48:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

e boga mi felix otići ću do Jelaha ,idući put kada dođem kod svekra , taman da malo puhnemuser posted image

kako hosuser posted image na 2. spratu odma lijevo vrata neces pogresiti kiki se zove roba za djecu znaci samo sve djecije , i kvalitetnouser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10944
7.4.2011 21:49:01   
Anoniman
apotekarka  nadam se da ce vec sutra biti boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10945
7.4.2011 21:50:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Apotekarko bas mi je zao, moguce da je samo viroza ili da ga stolica i gasovi mucili... Ljubimo vas user posted image
moguce i stomacni virus, ja kad sam A. vodila ped. vidim prijateljicu dosla na kontr.dovela djete bila u boln. snjim 5 dana jer je imao visoku turu i povracao.Moguce virus da je dosadniuser posted image
Ljubim dusu dragu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10946
7.4.2011 21:54:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Evo upravo sad me Antonio zpove mama mama ja u sobu on sjedi i kaze mama,mama vidi ovo kad dusa draga povratila srce mi se szeglo kako on to razumno ni ne vristi niti place dusa moja,je li mozda stomacni virus ili necim pokvario stomacic je li moguce da tolika temp biude nesto mi povisoka

moguce je ako ga pupa muci,sad ce on biti ok,cim je povratiouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10947
7.4.2011 21:56:38   
Medić*

a ja mislila ti iz Sarajeva neznam zasto user posted image  
Apotekarko bolje sto je povratio, bice  mu lakse

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10948
7.4.2011 22:28:14   
Anoniman
kuc, kuc...smijem li unicuser posted image user posted image ...

opet ima temperatura i bolesnihuser posted image user posted image user posted image ...misa muuser posted image

Anelko nam se obnoviouser posted image user posted image

Sta ima jos? kako muzevi? djeca? komsije?

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 10949
7.4.2011 22:31:46   
Anoniman
dadad mi smo svoje pisali user posted image user posted image tebe nesto nema aktivne ahh ...mora da setate user posted image .
A. zaspo odo i ja samo da se opruzim , ...
Pusa nasem drugu A. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  436 437 [438] 439 440   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *