Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Eh da afte su to sto opisaste samo mozete misliti kako to boli na uzarenoi crvenoj sluznici grla 5-6 tih afti fujjjjjj Cula sam se s bebanom mora strogo cuvati trudnocu ima hematom....
koji pijes antb. ja cefalaksin .....meni je ko malo bolje , opet dobro je kako je juce bilo...(mos misliti kako me muce dok ne mogu zapaliti ,....eh to je onda bas bas, a inace mene nista ne sputava a bome ovo neda da zapalim) mm. se smije kao i bolje malo da odmoris od cigara ... Evo 3. dana kako sam samo 2.cigare pokusala zapaliti al ne ide pa bacim , sve se tjesim proce ova ma jok nepopusta jos... al znam da cu ovo fasovat posle znas kako sto pijem a moram a nesmijem vag. stavljati trenutno grrrrrrrrrrrrrrrr.
jA SAM NA JACEM KLACID SR Felix moja je dobra koliko sam antibiotika popila ona super funkcionira ha ha
ja nema koji antib nisam probala jos od prije kao djete se mucim sa krajnicima boca i boca dobila kaze moja mama dobra si ti sta sam kao mala odbolovala stim. Pa mi se ti krajnici odrazili na "dole" upalu sad .... Pa znas dobra si ti onda ako te ona slusa, jer od antib. meni se store gljivice , .... Jedno lecis drugo kvaris ....
Hebiga ako nije dol jest gor i obrnuto Najzalije mi sto je moralo i moje djete od mene to naslijediti krajnike , viska kao ja , malo vise nahlade eto ognojeni krajnici al eto borim se ja neka su nam djeca samo zdrava . Mi smo vec odrvenile na lekove , bit ce bolje abd.
Meni vise ni konjska injekcija ne pomaze izgleda Dajem se biljnoj bazi i kvalitetnom bracnom zivotu kaze jace imunitet he he Je li Anel dobro
DOBRO SI A. je dobro hb evo voza kantu od smeca praznu naravno bori se da stavi kesu u nju .......na nju mislim kantu... Bili van jedva ga unijela vika, cika dernjava sve hoda po kuci, nosi dux kapu vice buci, amo cao... Nemozemo reko pada snijeg, a on ce ne ne ema šega, ada etar (kao nema snijega ,pada vjetar) dobro si reko pada vjetar anel nemozemo nigdje .... pa se malo smirio skoro...
ima vjetra ja isla snjim do prodavnice u kolicima slusao Dosli kuci iznijela ga jedva nece da izadje iz njih a prije ih nije volio lopov sad ko fol fora mu... malo jos bili u basti , setao trco vidim nema sale vjetar leden ajmo reko i to moram ga slagat nesto da bi ga uzela inace bjezi. I ja jedva cekam ljepsi dana .reko sine dragi ima da ti dosadi dugo ljeto taj nikad nebi ulazio u kucu.
V. je bolje, nije povratio od jutros, poslije spavanja pojeo je cijelu kiflu i to sam uzeo, malo kasnije i par kasika govedje juhe , pa dojkio, pa malo cokolade za kuhanje - jede je samo tako i evo sada opet spava...sad bas kontam da mi je drago sto jos doji, mada smo bili na korak do prestanka
apotekarko, joj to tvoje grlo i afte popravljas li ti cime imunitet opcenito?
jucer sam oprala hranilicu, svu je rasklopila i dobro izribala, sve se pitam sto to prije ne uradih, sad blista
Mala danas nema turu, a juce preko 39,5 Valjda su zubi, tako kaze dr, a eto ja joj vjerujem. koko moja je jela grah koji prenoci. Uopste, sve "prenoceno" sto ja jedem jede i ona. Znaci samo ne krompir, blitvu i spinat. dadada moja danas pojela 3 sarme u japraku A ja ih btw ne volim. I ono za Mango: nemam nikakve veze s njima, sve to mozes provjeriti na internetu, kliknes na sliku i izbaci ti da provjeris dostupnost proizvoda.
Mala danas nema turu, a juce preko 39,5 Valjda su zubi, tako kaze dr, a eto ja joj vjerujem. koko moja je jela grah koji prenoci. Uopste, sve "prenoceno" sto ja jedem jede i ona. Znaci samo ne krompir, blitvu i spinat. dadada moja danas pojela 3 sarme u japraku A ja ih btw ne volim. I ono za Mango: nemam nikakve veze s njima, sve to mozes provjeriti na internetu, kliknes na sliku i izbaci ti da provjeris dostupnost proizvoda.
a to sam skontala...ali uvijek barem na ove sto ja kliknem izbaci mi bl...pa zato kontam da im to nefercera kako treba