Bambi09
|
IZVORNA PORUKA: zvecka Evo da se i ja javnem,,,sviju vas ,,,, Ja Emanu stavila u sedam na spavanje i spavala neki sat vremena i cujem vrisak,,ja u njenu sobu kad ona sve povratila,,,a nije bila bolesna danas,,bas mi cudno,,,sad moram da pazim dal ce opet,,,ama bas sve iz sebe je izbacila,,jos nikad tako nije povratila. Ja vam nemam bas vremena biti redovna,,sama sam sa dvoje djece i sve zivoo moram sama pa ne stizem na sve strane. ,,al vas volemo na sve strane ljepoto moja, ljubimo vas puno i puno smo vas pozeljeli eh moja tajra, Bog te cuo za to sto napisa, da do ujutro nece biti ture, a evo morala sam ipak da mu stavim cepic... al me buni to sto je on tako veseo i evo ga igra se sa babom i bas je veselica... a crven ko paprika... podriguje... nije mi nikako jasno od cega mu je temperatura nadosla, jer nikakve simptome ne pokazuje ni za zube ni za nahladu ni za ista drugo... Lady, hvala mila... kako je nasa princeza??? mislimo i na Amani, al nekako nikako da napisemo ni ovdje niti da joj posaljem sms... hajd ujutro cu... sto se tice jela, napravi joj uljevak i isjeckaj na kockice pa da vidis kako ce da smaze, ili makarone pa neka ih prsticima pobere... jelena dadada pusti dijete neka jede, pa makar i suhi hljeb zaha mila pa gdje si ti??? kako su princeze i princovi??? saljemo vam puno Leena dobrodosla medju raju mama75, noa, felix Nane se jos uvijek igra i jos uvijek je rumen i vruc, nadam se da ce cepic ubrzo djelovati i da ce tura spasti... al tjesi me sto je popio pola flasice soka... uhhhhh...