|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.5.2011 23:35:04   
R&T@
Vadi se ti saduser posted image  na s koje strane si mislila na probijanje ogradeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18801
21.5.2011 23:36:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, hajdemo pobjeci u Noinu Kalifornijuuser posted image

Da joj "bahnemo" na vrata umjesto postarauser posted image user posted image user posted image user posted image

u svaka dobauser posted image   dvoriste puklo a sve zagrađeno nema sanse da bi 3 banditosa udruzenim snagama provalila ograduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...a kad bi se popeli jedan na drugoguser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e vjeruj svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma napunila bi im bazen i otvorila vodu na šlauf pa nek zaljevaju cvijeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogle bi popiti kavu i popusiti kojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mozda bi nas iznenadili pa se igrali igrackamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjooooooj...eto mene odmah s maskom i perajamauser posted image user posted image user posted image user posted image ...hocu kod tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18802
21.5.2011 23:42:13   
Anoniman
odoh vam ajati...pa pa...glava me pocela boliti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18803
21.5.2011 23:44:29   
R&T@
Dadado, mozes samo ovako zaplivati
user posted image
jer Noa ima ograduuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18804
21.5.2011 23:45:40   
R&T@

odoh vam ajati...pa pa...glava me pocela boliti

Mirnu noc ti zelim...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18805
21.5.2011 23:46:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidi ove tajreuser posted image user posted image user posted image user posted image sad hoce da kaze da ja ne zelim gosteuser posted image user posted image
a ja i suncobran kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image

eh nisam napisala da noa kisobran zove bimbauser posted image i danas govori mojoj mami ''baba,baba pupi tajo eku bimbu'' a moja mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18806
21.5.2011 23:52:52   
R&T@
Noe, kraljiceuser posted image user posted image user posted image ... jadna babauser posted image user posted image user posted image user posted image

A sta nas briga primas li goste, mi imamo adresu i znamo preskakati ogradeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18807
21.5.2011 23:58:23   
Anoniman

Noe, kraljiceuser posted image user posted image user posted image ... jadna babauser posted image user posted image user posted image user posted image

A sta nas briga primas li goste, mi imamo adresu i znamo preskakati ogradeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

a neki su i sandale kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nek pripaze na stiklu jer ja sam malo u staniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18808
22.5.2011 0:07:56   
R&T@
Ja sam na planiniuser posted image user posted image user posted image user posted image  i usavrsila sam tehniku i uz i nizuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suti, vec se brinem kako cu "nabadati" u petakuser posted image
razmisljam o velikoj torbi s baletankama u rezerviuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 22.5.2011 0:09:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18809
22.5.2011 0:16:53   
Anoniman

Ja sam na planiniuser posted image user posted image user posted image user posted image  i usavrsila sam tehniku i uz i nizuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suti, vec se brinem kako cu "nabadati" u petakuser posted image
razmisljam o velikoj torbi s baletankama u rezerviuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja svugdje nosim baletanke al imam problem ja u ravnom ne znam plesati i smjesno izgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a zaljubila sam se u jedne geox sandale al skuupeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam osjecaj da su preudobne i da bi u njima mogla izdrzati svu nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18810
22.5.2011 3:32:39   
N_N
Dobro jutro user posted image
Ja sam vam skršena ali sretna jer mi sve miiiiriše user posted image Evo okupala se i pijem 3u1 user posted image Kuća sredjena, ljepota. Pisala sam na temi top shop utiske pa da ne ponavljam. Uglavnom sve završili (veliko) oko 19h onda otišli do mojih roditelja na roštilj i nastavili pospremanje i čišćenje u ponoć user posted image user posted image tako da smo do maloprije sređivali. Djeca kod roditelja mm-a, sutra ćemo po njih ali kad se dooobro naspavamo user posted image Ja fkt ne znam kako bi sve uradili da su oni bili tu user posted image Inače B samo što još ne visi na plafonu user posted image
tajra, ma može posudba, no problemito foR maj fRend user posted image
Eto ga, idem sad još malo pročitati šta se dešava user posted image i u krpe. Sutra spavam koliko želim, zaslužila sam user posted image
Ljubac za dobrice, one manje dobre, spavalice, nespavalice, bolesne..... Mirna noć.

< Poruku je uredio N_N -- 22.5.2011 3:33:11 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18811
22.5.2011 4:07:58   
Ella_H
Poz drage mame.
Ja nemam snage da disem vise,
samo cistim i kupim za ovim svojim momcicem.
Ters je neznam na koga, sve je lopovluke pokupio.
Ne bira s cim da gadja ukucane, sve se pitam
da ga nisu zamjenili u bolnici al lici na oca ipakuser posted image .
Hronicno sam iscrpljena do te mjere da bi se volila
ispalit na jedan odmorcic SAMAAAuser posted image .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 18812
22.5.2011 9:29:40   
Hannica
Hallo zene.
Samo da vas pozdravim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 18813
22.5.2011 9:43:15   
Anoniman
jutro. Mi smo dobro hb samo smo lose spavali hajd nista novo user posted image kod nas nebi bila noc da se ne budiuser posted image ......
Danas opet lijep dan iako opet poslije podne moguci pljuskovi aaa bit ce sparine opetuser posted image .
Pusa od nas.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18814
22.5.2011 10:31:23   
koka i po
jutro ...
toliko o smaku svijeta user posted image ..mozda bi i bio da sam pustila mm da kuha rucak user posted image ..
ja bila vrijedna user posted image ...svasta nakuhala i sad uzivam user posted image ..
S.je dobro ...djed ga cuva a mama mahala user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18815
22.5.2011 10:55:33   
tekja
dan...joj valjda ne bude kise, inace je jako volim, ali bi mi danas pokvarila dogovor sa prijateljicamauser posted image  ...mi smo hB dobro, fino spava, jede, mada mu je ponasanje sve gore...mijenjaju li vasa djeca ponasanje kada dodju gosti? On u roku dvije minute histericno pobaca sve svoje igracke, jastuke, pokusa svuci stvari sa stolauser posted image , vristi, skace, ma totalno poludi...kad smo sami, sasvim pristojno se ponasauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 18816
22.5.2011 11:04:09   
Srculence
Pozdrav svima!!!

Mi se probudili u 9 i 30user posted image ,Ja evo sad pijem kaficu a malac zanovijeta.
Dobro kažeš Koko,toliko o smaku svijetauser posted image user posted image
tekja i kod nas ti je slična situacija,samo što je D nemoguć postao i s gostima i bez njihuser posted image ,ali kas su gosti tu on je baš baš nemoguć.Odmah je kod stola i hoće da dira kafu,kolače itd...što iznese...ma užas.Jesam li ga zaružila on odnah u plač.Valjda će ga proći...
Pusa za sve!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 18817
22.5.2011 11:05:07   
Anoniman
jutro

spavanje 0 bodova...u zadnje vrijeme se budi kao beba oko 1-2 ...pocne kukati...kao da trazi flasicu...smiri se tek kad ga prebacim u nas krevetuser posted image vjerovatno pravim gresku...zapravo, sigurna sam da pravim gresku...al mi je san bitan...sve se nadam da ce i to prestatiuser posted image ...a mozda je to do zuba...haj ga vise znaj...elem, nadigao se oko 6...cio i veseo...a ja i mm ko prebijene macke

tekja...pisala sam jucer ili prekjucer da i A. sizne kad gosti dodju...vjerovatno zele da su u centru paznjeuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 18818
22.5.2011 11:46:58   
mala86
caoo i od nas user posted image

ja bila u trgovini,vani je uzas vruce!cijelo jutro radim nesto po stanu,a kad pogledam ko da nista nisam pipnula user posted image ,mm pravi rucak user posted image

malac dobar,spavanje ok,kad mm ne radi onda se moze odspavat skoro do 8,a kad radi ustane prije njega user posted image ,tajin sin user posted image

nadam se da nema bolesnih bebara

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18819
22.5.2011 12:35:50   
Anoniman
pozdrav mi skoro dosli bila kod prijateljice sto je rodila bebu jao kako je medena i maja aaaa ja sam stvarno zaboravila kako to sve izgleda , lijepo.
preslatka mala bebara , uh damije da mi neko samo da taku bebuuser posted image hehhe al bez malo muke nema nauke .
Moj anel nista slusao nije sjeo 2 min i odma cvili ajmo apoje amo napolje da ide , dala mu zena kolac on od toga napravio sutlijuuser posted image gnjeco vilicom , nesto je i pojeo .
Vidio bebu pa gleda , pa vice ima i anju bebu tući Ima anel bebu kuciuser posted image istu takvu celku.hehhe
Kad ga pitam ocel mama roditi anelu bebu malu da se igra s njim on ce iz topa NECE user posted image user posted image ode anju pesa (u pjesak se igra ćam) samuser posted image
Tako da na kraju ga mm odveo dok sam malo u miru posjedila

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 18820
22.5.2011 13:26:53   
koka i po
sta je ovo nigdje nikog ccccccc...
meni je doooooosadnoooooo ........

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18821
22.5.2011 13:28:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

a ja se kanim knjige da se uhvatiuser posted image user posted image user posted image posto mi djeKaci spavajuuser posted image ...a nikako da se nakanimuser posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 18822
22.5.2011 13:31:09   
Anoniman
A gdje su mala, lady, jelena...nema ih godinamauser posted image ...sahara je vjerovatno kod svojihuser posted image ...aaaaa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18823
22.5.2011 13:33:01   
koka i po
nemoj bona hajde ovamo raja te ceka user posted image ..
user posted image ....sta ja to pricam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18824
22.5.2011 13:33:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

a ja se kanim knjige da se uhvatiuser posted image user posted image user posted image posto mi djeKaci spavajuuser posted image ...a nikako da se nakanimuser posted image user posted image

a ja se kanim ufatit sudoperauser posted image user posted image user posted image ali ne da mi se...Moji dječaci otišli na polje da ja malo ko fol očistim po kući a ja se nisam od kompjutera pomakla, samo s guza na guzuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *