Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u svaka doba dvoriste puklo a sve zagrađeno nema sanse da bi 3 banditosa udruzenim snagama provalila ogradu
jesi sigurna ...a kad bi se popeli jedan na drugog
e vjeruj svašta ma napunila bi im bazen i otvorila vodu na šlauf pa nek zaljevaju cvijece mogle bi popiti kavu i popusiti koju a mozda bi nas iznenadili pa se igrali igrackama
sjooooooj...eto mene odmah s maskom i perajama ...hocu kod tebeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja sam na planini i usavrsila sam tehniku i uz i niz
Suti, vec se brinem kako cu "nabadati" u petak razmisljam o velikoj torbi s baletankama u rezervi
ja svugdje nosim baletanke al imam problem ja u ravnom ne znam plesati i smjesno izgledam a zaljubila sam se u jedne geox sandale al skuupeeeeeeeeee imam osjecaj da su preudobne i da bi u njima mogla izdrzati svu noc
Dobro jutro Ja sam vam skršena ali sretna jer mi sve miiiiriše Evo okupala se i pijem 3u1 Kuća sredjena, ljepota. Pisala sam na temi top shop utiske pa da ne ponavljam. Uglavnom sve završili (veliko) oko 19h onda otišli do mojih roditelja na roštilj i nastavili pospremanje i čišćenje u ponoć tako da smo do maloprije sređivali. Djeca kod roditelja mm-a, sutra ćemo po njih ali kad se dooobro naspavamo Ja fkt ne znam kako bi sve uradili da su oni bili tu Inače B samo što još ne visi na plafonu tajra, ma može posudba, no problemito foR maj fRend Eto ga, idem sad još malo pročitati šta se dešava i u krpe. Sutra spavam koliko želim, zaslužila sam Ljubac za dobrice, one manje dobre, spavalice, nespavalice, bolesne..... Mirna noć.
Poz drage mame. Ja nemam snage da disem vise, samo cistim i kupim za ovim svojim momcicem. Ters je neznam na koga, sve je lopovluke pokupio. Ne bira s cim da gadja ukucane, sve se pitam da ga nisu zamjenili u bolnici al lici na oca ipak . Hronicno sam iscrpljena do te mjere da bi se volila ispalit na jedan odmorcic SAMAAA .
jutro. Mi smo dobro hb samo smo lose spavali hajd nista novo kod nas nebi bila noc da se ne budi ...... Danas opet lijep dan iako opet poslije podne moguci pljuskovi aaa bit ce sparine opet . Pusa od nas.
jutro ... toliko o smaku svijeta ..mozda bi i bio da sam pustila mm da kuha rucak .. ja bila vrijedna ...svasta nakuhala i sad uzivam .. S.je dobro ...djed ga cuva a mama mahala
dan...joj valjda ne bude kise, inace je jako volim, ali bi mi danas pokvarila dogovor sa prijateljicama ...mi smo hB dobro, fino spava, jede, mada mu je ponasanje sve gore...mijenjaju li vasa djeca ponasanje kada dodju gosti? On u roku dvije minute histericno pobaca sve svoje igracke, jastuke, pokusa svuci stvari sa stola , vristi, skace, ma totalno poludi...kad smo sami, sasvim pristojno se ponasa
Mi se probudili u 9 i 30 ,Ja evo sad pijem kaficu a malac zanovijeta. Dobro kažeš Koko,toliko o smaku svijeta tekja i kod nas ti je slična situacija,samo što je D nemoguć postao i s gostima i bez njih ,ali kas su gosti tu on je baš baš nemoguć.Odmah je kod stola i hoće da dira kafu,kolače itd...što iznese...ma užas.Jesam li ga zaružila on odnah u plač.Valjda će ga proći... Pusa za sve!!!
spavanje 0 bodova...u zadnje vrijeme se budi kao beba oko 1-2 ...pocne kukati...kao da trazi flasicu...smiri se tek kad ga prebacim u nas krevet vjerovatno pravim gresku...zapravo, sigurna sam da pravim gresku...al mi je san bitan...sve se nadam da ce i to prestati ...a mozda je to do zuba...haj ga vise znaj...elem, nadigao se oko 6...cio i veseo...a ja i mm ko prebijene macke
tekja...pisala sam jucer ili prekjucer da i A. sizne kad gosti dodju...vjerovatno zele da su u centru paznje
ja bila u trgovini,vani je uzas vruce!cijelo jutro radim nesto po stanu,a kad pogledam ko da nista nisam pipnula ,mm pravi rucak
malac dobar,spavanje ok,kad mm ne radi onda se moze odspavat skoro do 8,a kad radi ustane prije njega ,tajin sin
nadam se da nema bolesnih bebara
pozdrav mi skoro dosli bila kod prijateljice sto je rodila bebu jao kako je medena i maja aaaa ja sam stvarno zaboravila kako to sve izgleda , lijepo. preslatka mala bebara , uh damije da mi neko samo da taku bebu hehhe al bez malo muke nema nauke . Moj anel nista slusao nije sjeo 2 min i odma cvili ajmo apoje amo napolje da ide , dala mu zena kolac on od toga napravio sutliju gnjeco vilicom , nesto je i pojeo . Vidio bebu pa gleda , pa vice ima i anju bebu tući Ima anel bebu kuci istu takvu celku.hehhe Kad ga pitam ocel mama roditi anelu bebu malu da se igra s njim on ce iz topa NECE ode anju pesa (u pjesak se igra ćam) sam Tako da na kraju ga mm odveo dok sam malo u miru posjedila
sta je ovo nigdje nikog ccccccc... meni je doooooosadnoooooo ........
a ja se kanim knjige da se uhvati posto mi djeKaci spavaju ...a nikako da se nakanim
a ja se kanim ufatit sudopera ali ne da mi se...Moji dječaci otišli na polje da ja malo ko fol očistim po kući a ja se nisam od kompjutera pomakla, samo s guza na guz